A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackSlater
Mint te....

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

JackSlater
Mit te....

Hát persze... 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

JackSlater
Tuti áll Sony-sok voltak....összeesküvés elméletrõl még nem hallotál?😊)

narumon
"Rátapintottál a lényegre...Szerintem ez a csajomnak vettem duma is egy kicsit erõs....Mert különben nem ülne a Tv elött játszva....fél évvel ezelõtt még rühellte a konzolokat....Én még az X megjelenése elõtt írtam,hogy minden Pc-s ott fog nyûszíteni az X elött....És lám....Pyrex,narumon,stb....."

Keress csak vissza....
Soha nem fikáztam a konzolt, én mindig csak azt irtam hogy PC HELYETT KONZOL AZ BAROMSÁG ÉS ÖSSZE SEM LEHET HASONLITANI. ILLETVE A PCS JÁTÉKOK LEÁLDOZÁSA ELLEN ÁGÁLTAM.
EZEKET MOST IS MARADÉKTALANUL FENTTARTOM SEMMILYEN KONZOLÉRT NEM CSERÉLNÉM EL A PCMET.

Barátnõmrõl meg annyit hogy neki is PC volt az helyett kapta a boxot mert õ viszont tényleg csak játékra használta. Arról hoyg én mennyit ültem eddig a konzol elõtt? Szerintem összesen 15-20 órát. Ezek nagyrésze az hogy a lányok szokás szerint; Namost akkor itt mivan? Ez a hülye szörny mindig megöl csináld már meg. stb..

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ja, hogy õk voltak a "ps2-barát" csapat? 😊))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

JackSlater
Akik csinálták a PC,X,GC verziót azok ki lettek rugva,ez azért már sejtet vmit....

Hívlak bakker de ki vagy kapcsolva!

Tévedsz, két teljesen különbözõ csapat csinálta ps2-re ill. x/pc-re.
Vagy a másik csapat le volt fizetve, hogy szart csináljon?

JackSlater
Mikor 2004 ben? Ha lesz is megnézem majd a grafikáját,kis texturak,nuku bump-map,és a profi fények nélkül max....

narumon
"Enyhen szolva a Boxhoz huz a szived mert az a PCsebb..😊
Ne tagadd."

Jah.. biztosan.. igaz hogy a boxnak annyi köze van a Pchez mint egy fenyõfának a karácsonyfához...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"az only ps2 stuffok , nem is a átiratok miatt!"

Nem nagyon van olyan ami nagyon érdekel..
Ennyi erõvel only xbox stuffok miatt meg boxot.

narumon
"ebbõl is látszik, hogy narumon úgy fikáz, hogy nem is látta a fikázás tárgyát, csak feltételezésekbe bocsátkozik"

Csak tán ha valakinek nem az tetszik ami neked akkor már fikázás? gratulálok hallgass sok Britni szpirszt meg Krisztina Agulérát...

JackSlater
Ps2 õn jobb a NFS6 ez tény,de nem azért mert többet tud a gép,hanem azért mert egy PS2 "barát" csapat csinlta minden gépre,de szerencsére azóta nincs is munkájuk!!

Alien!
Rátapintottál a lényegre...Szerintem ez a csajomnak vettem duma is egy kicsit erõs....Mert különben nem ülne a Tv elött játszva....fél évvel ezelõtt még rühellte a konzolokat....Én még az X megjelenése elõtt írtam,hogy minden Pc-s ott fog nyûszíteni az X elött....És lám....Pyrex,narumon,stb.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

JackSlater
Splinter Cell nem lesz PS2-õn...

CHEAPBOY
Most hivott hogy ki van pusztitva a raktar😊 S hogy csak 8500Lek vannak a 64 illetve 128MB ddr AGPk. Ennyi. Hivj ha valamelyik erdekel, s azt mar ma el is tudjuk intezni (ezek CHeapman Szavai.😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Oké, estére ott legyen 😊

CHEAPBOY
Akkor nagyon de nagyon el vagy tajolva ha szerinted a Boxos NFS6 a jobb... ezek utan siman meg lehet kerdojelezni hogy vajh a GCs F1 megitelesenel is ilyen "jozan" voltal?😊))

Enyhen szolva a Boxhoz huz a szived mert az a PCsebb..😊
Ne tagadd.

Igen, csak abban nem stimmel a hasonlat, hogy más egy fórum, és megint más a szakújságírók 99%-a.
Alapból támogattam a box-vásárlásodat, nem szóltam be, sõt!, de valahogy ezt a NFS témát hagyni kellett volna 😞

CHEAPBOY
A teljes listat?
Szvsz ma jon at s akkor dobantja is Neked mailba.
a 8500as tuti TV outos. 😊

Most olvasom, hogy mekkora hülyeség ez a mondat, amit leírtam: "Mikorra fogod megtudni reálisan?"

LOL

narumon
""Egyébként szerintem az NFSHP2nek a boxos verziója jobb."

Azt hiszem megvan a világon az elsõ ember, aki ezt állítja...szinte mindenhol kitértek arra, hogy a boxos verzió gyalázat."

Igen több helyen néztem már az egyik box forumon is lehúzták és éltették a Sega GTt pl. (ezt kaptam gyárilag a boxhoz)
Nálunk haveri körben mindenkinet az NFS tetszett (lehet hogy még pénzt is adnék érte?) a Sega GT az viszont egy nagy hányás. Fos grafika, fos irányitás, 0 játékélmény. Más mégis azt éltette...

Semmi kedvem beszállni ebbe a vitába, de ez azért egy kicsit erõs volt:

"Egyébként szerintem az NFSHP2nek a boxos verziója jobb."

Azt hiszem megvan a világon az elsõ ember, aki ezt állítja...szinte mindenhol kitértek arra, hogy a boxos verzió gyalázat.

narumon
"ha megnézed mi maradt, elég szánalmas a kép"

Namost nem értelek szinte mindegyikre irtad hogy semmi különbség (a reviewek szerint van) akkor minek vegyek Ps2t, mert az a drágább. Akkor megveszem az olcsóbb boxot és minimum ugyanazt nyújtja mint a ps2.

Egyébként szerintem az NFSHP2nek a boxos verziója jobb.

Már késõ, megették a galambok 😛

Jó, akkor közelítsük meg máshonnan 😊
Mikorra fogod megtudni reálisan?

CHEAPBOY
Ez nem igazsag a PCm orajan csak 11:14van..😞 nem telt meg el az az 5 perc..
Mond hova szorod a penzt megyek alaallni.😊))

CHEAPBOY
Nem tudooomm..😊))

Tv outos, es zsir 😊
Asszem😊
A Tv out tuti.

Nem szerencsetlen mert nekem is az van joooo?😊) 😛

Ja, öt perced van, hogy válaszolj, különben kiszórom a pénzt az ablakon a galamboknak 😛

Jaj ti Cheap-ek! 😊
Direkt azért kértem komplett Radeon listát, hogy ne csak az egy szem szerencsétlen 8500LE árát lássam, erre tessék 😊
Akkor kérdezek: ugye zsír új, tv-out-os? Mert ennyiért az a minimum.
Az új 9500-asokból nincs még neki valamilyen? Mert igazság szerint most lehet, hogy inkább abba fektetnék bele. És ha nincs, akkor mikorra lesz és mennyiért? 😊

CHEAPBOY
Kb 40 oras jatekideje lesz a Zeldanak... remelem nem a tokeletes 100%hoz kell ennyi...😊 hanem az meg kulon.. jon ra😊

CHEAPBOY
Jon a VF4 evo ps2re.

CHEAPBOY
Jo etvagyat, en is most tomom a buramat megfele etellel.😊

CHEAPBOY
szeva!

Van egy radeon 8500LE 64Mb DDR 23000ftert. Erdekel?
CHeapmenn uzheni.

CSOCSO
olcso de szar technika?
aabyssx
BRB (mentem kajálni)

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ha unreg a post, akkor olyan, mintha anomimusz írna.

www.youtube.com/aabyssx

versio
amugy nem értem mi a a sony procijával a gondotok

65 micronon fogják gyártani, olyan olcso lesz mint a szemét
nem lesz benne 200 millional több tranyo
a grid technologia lényege hogy sok kicsi ALU van ami brutalis frekin megy

a P4 megy 3 ghz-en aztán 13 microno készül
0.9-en meg elmegy talán 10ghz-ig is

akkor a sony procija 65 micronon nehogy ne menjen 10 ghz-en vazzz

CSOCSO
Hjóóóreggelt All!!
Alien!
hmmm...Inkább fõnév...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Csak közlöm,hogy az ott lent nem én voltam.....

aabyssx
A túróba! Pedig már kezdtem büszeke lenni magamra. /😞

www.youtube.com/aabyssx

duc
Basszus, megint feltaláltunk valamit, ami már létezik... :/
duc
Miért fáj? Mirõl szeretnél olvasni?
versio
ha nem tudnád felvilágositalak az ujabb mosogépekbe neurélis hálozatok vannak

és ez nem vicc

aabyssx
Mér' SZVSZ eredeti. /:|

www.youtube.com/aabyssx

duc
De legalább mûködik import japán ruhákkal is.
aabyssx
Hát, a mosógépet egy kicsit nehezebb vinni/szállítani csippelésre. 😉

www.youtube.com/aabyssx

duc
Tekkennel már nem olyan unalmas... 😊))