A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackSlater
Mondjuk persze semmi közöm hozzá+üzlet az üzlet,de nem volt benne modchip,csak mondom,tehát akkor téged is átvertek,mert az alaplapi tsop volt flashelve,az kb 10perces meló megfelelõ cuccal,és anyagköltség 0ft....jól kerestek akkoriban a chipelõid😊)

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

CHEAPBOY
hozzal nekem legyszives egy parat.
lesz meg?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
hozzal nekem par ps2ot ugy.😊

CHEAPBOY
akkor annyi volt a chip.
1000ftom ha volt rajta.
mittom en mit raktak bele... enigma volt.

JackSlater
Tényleg Cheap,volt nállam egy srác,flash-elni a Box-át mert nem ment neki minden,azt mondta te csináltattad neki anno !!30ért!!!,és majd jól megbeszéli veled a dolgot...😊 Mennyit nyertél rajta?😊)Mi volt benne 1.0-ás Xtender?,mert amint láttam az alaplapi tsop volt flashelve.

JackSlater
A lottoval az baj,hogy ha megnyerem,és veszek mindenkinek Xbox,PS2,GC,akkor tudni fogjátok hogy ÉN nyertem,és megöltök,vagy elraboljátok a családom....amilyen gangsta itt mindenki...😊)

JackSlater
De drága vagy.....nállam van most 3 PS2 56e+Titan bele 69.Mondjuk már mindet eladtam ha minden igaz....lekopogom.+Xbox chip-ezve 70e.

Én olcsóbban vettem ugyan olyat! 😊

CHEAPBOY
van most egy geca olcso erdekel?😊)

CHEAPBOY
.... de csak akkor ha Te meg leszel olyan aranyos es adsz erte 63000ret....

CHEAPBOY
amiert ilyen jo szived van ... kapsz egy ps2ot😊

Ezért kell kormányt venni! 😊

JackSlater
Teganp éjféltõl negyed 5 ig nyomtam a Halot.😊Nállam ez a játék a best konzolon....az a dúrva benne hogy MEGLEPÕEN szépek az utolsó pályák,egy PC-s szemével nézve.Egy Fps van ami jobban néz ki a Doom3,semmi más az tuti.

JackSlater
A Run like Hell jó PS2-õn?

JackSlater
Nem a szimulációval van vele a baj,sõt a nagy GT-s haverom azt mondja,hogy nagyon jó az irányítása ravaszokkal(mert tudod nyomni a gázt,miközben kicsit ráfékezel,ezt analog karral nem lehet) csak a grafikája gyenge.....

narumon
"Megnéztem,tényleg leveri a X-es SEGAGT2002-öt.Miben más ez az A-spec,mint a sima GT3?"

Mondjuk szerintem Segagt2002-t nem volt nehéz leverni.. olyan rossz autoszimulátort ritkán lát az ember..

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

JackSlater
Kijött a Silen Hill2 Pc-re 3CD kiváncsi leszek....

JackSlater
Szép az biztos,amúgy én nem mondtam soha hogy szar a PS2,csak azt hogy az X-jobb!De azért nem minden játék ennyire professzionális mint a GT3-om.Ez olyan mint X-en a Halo.

cloudff7
Thanx!! 😊
Laza
masok is elsutottek azt, hogy lassu... mert nem a megfelelo jargannyal mentek.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

cloudff7
Na csõsztök!!

6 óra. Hazamegyek és nyomok egy kicsit az FFX-el.

Logoff!

😊
Laza
nezd meg a 85386-os hozzaszolast, ott vannak kepek (mar 2x betettem😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CSOCSO
NAH HA VKI MEGNYERI A LOTTOT AZ VESZ MÁSOKNAK XET GC-T PS2-T😊 persze ami már van azt nem.. kb 10-15 ember van akire gondoltam...nemsok..végülis a 3 gép..és végülis mindenkinek van egy..de max 150 ezer chippel...és ez 10 emberre 1.5 milla..nahjho 2 milla...ennyit én szivesen áldoznék rátok😊 abbol a két milliérdból😊 sõt ha nyertek vegyetek nekem suprát..😊))))))
cloudff7
De azér elég durva grafikja van nem? és nézd meg hogy mikor csinálták!!!
És még szar a PS2!!??? 😊
JackSlater
Csak azért,mert anno mikor megjelent,akkor néztem,és nem estem hanyatt tõle,lassúnak tünt,és recésnek,ez meg vhogy most tetszett....lehet hogy mert az enyém,és kezdem megszeretni a PS2 õmet....😊)

Laza
igen, ez a 'sima', csak lustak vagyunk kiirni mindig az A-spec szocskat..

Laza
nekem van (volt😊 mind.. 😊
de X nem kell meg egy ideig ujra...
es a GC sem volt bekapcsolva mar egy par hete.. 😄

bar hetvegen vegigviszem a boxos Shenmue2-ot is... angolul meg nem volt meg.. 😄

cloudff7
Én szívem szerint a Squaresoftot venném meg de aszem ezzel a lottó5össel kiröhögnének. 😞
JackSlater
Tényleg....hát akkor most látszott mennyire vagyok ott GT3 ügyben...😊)

cloudff7
Ja. így híjják és kész. azt a leborult rézfán fütyülõjit neki. Rontom montom!!! 😊)
JackSlater
Én is vennék GC-t ha lenne rá warez....AZÉRT MILLIOMOS NEM VAGYOK!😊

cloudff7
Mi az a Rygar? milyen stílus és ha fasza mikor lesz origi a láthatáron?
JackSlater
Nincs?....Ez az A-spec ez mi,ez a sima?

CSOCSO
nyerek alotton esküszöm mindenkinek veszek egy ps2-t gc-t és x et amit lehet chippezve a gamezokat önerõbõl vegyétek..haj ez csak a szokásos SG társaságra vonatkozik..Freaktol elkezdve Blastan keresztûl,Sqj-n stb stb...szal akik idejárunk.. de elvárom hogy ha ti nyertek vegyetek nekem is😊) ok??😊))))
cloudff7
Mér,én az FFX-el Meg az MGS2-vel nyomulok vagy 2,5 hónapja
Laza
ennek is pont ez a lenyege.. 😊
pl Rygar, DMC feleket SOHA nem fogsz PCn latni... 😄

cloudff7
Én is megvenném az összeset!!!
CSOCSO
nemsokat gamezom most a mario-t végignyomtam.. de most turokot akarok..végre gamezok az uj kedvencel..és sajnálom hogy nincs pc re..mert multiban megint szivesen nyomnám😊))amugy eleget szívok és a pc vel...
CSOCSO
top 10 filmet nem tudnék sorolni.. 1) mert mindíg akkor jövök rá hogy huuu miylenkirály film is ez amikor megenn meglesed...2) mert nemtom mi alapján döntsek...
akcio alapján talán alegbestebb a szikla... fõleg a zenéje miatt mert full metal gear solid😊 ha az öreg rókát kicserélnénk snake re akkor full mgs film😊

cloudff7
Olyan nincs hogy GT3 sima.
Laza
es jol el vagy mar honapok ota ugyanazzal a jatekkal?! 😊

cloudff7
Na jó legyen ahogy akarjátok:BIZONYOS JÁTÉKOKKAL JOBB KONZOLON JÁCCANI, VAGY CSAK AZON LEHET

De én meg a konzolos játékokat szoktam meg nem az FPS-t meg a stratégiát. Na és akkor mi van?

Én úgy kezdtem hogy nekem, szerintem,én,tapasztalatom alapján,nekem,enyém,énnekem,sajátom. Nem úgy hogy neked,szerinted,te,tapasztalatod alapján,neked,tiéd,tenéked,tied. 😊

SZAL SZERINTEM AKKOR IS JOBB KONZOLON JÁCCANI!!!!! 😊))))))))))))))
Laza
de meg mindig az exkluziv jatekok a legjobbak PS2n... 😄 (es nem csak PS2 vonatkozasban😊

CSOCSO
én esküszöm gondolkoztam már ps2-n sõt utobbi idõben XBOXon!!!! egyre több autos gamma és hc gamma jön arra is..igaz hogy hányingerem van hogy 4 szer akkora mint egy gc...és betehetném az erõsítõ mellé és talán még annál is nagyobb lenne de ez van...de maradok GC nél mert maradok és kész...de ha tehetném mindegyik konzol tmegvenném mert mindegyikre van kibaszott jo gamez..sõt esküszöüm az lenne a legjobb ha minden konzolra ugyan az a a gamez jönne ugyan olyan lenne és ugyan ugy nézne ki csak a konzol kinézete és joy-a más...akkor is GC-t vennék...
CSOCSO
hát én most nagyjából 3 féle multiplayeres FPS-t tudok amit érdemes nyomni..nahjo 4 et...
1)Battlefield és Operation flashpoint... ahol külön vezethetsz repcsiket autokat lehet külön katona stb.. igaz az ofp rohadtul elbaszott gamez..nekem nem tetszik de a bf 42 rohadt jo!!!
annyira nem játszódik nagy területen hogy idegeyítõ legyen ha lelõnek ahogy odaérsz...
2)Real Sim ek... Amerca's Army és Infiltration
AA nagyon aranyos.. de az Inf sokkal jobb... bár régi de nemsokára itt az uj...akik szeretik a valóságos háborút (nó póver áp end kroszher... stb stb )
3)cs féle gamezok.. a megyek oszt hent.. ez lehet cs..sof2, TO stb..
4)ez meg a wolf amikor lehetsz lõszeres, medicines, robbantos stb... ez egy kicsit megfogott de a bf sokkal jobb..

ez a pc-s felhozatal....turok anno azért tetszett mert nem olyan mint ezek a mai gamezok...kb olyan volt számomra mint az ut.. de ez annál is pörgösebb volt..sokkal jobban kellett mozogni, és célozni...és plazmával egy lövés és kampec... de most leginkább a bf jön be..nagyon élvezetes ahogy beszálhatsz egy nagy bombázoba..haverok beszálnak a gépfegvyerek mögé és megy a hent.. közben két vadászrepcsi vigyáz rád miközben jön az ellen felé már 4 tank meg hasonlo.... arghh😊 a másik az Inf... nagyon király...nem írom le miylen a gamez azhem nagyjábol mindneki tudja ha meg nem az magára vessen...nehéz volt belejönni a gamezban de sokkal nagyobb feelinget nyujt mint egy cs féle gamez vagy egy fél realsim mod (Strike Force)
JackSlater
Hi.All.Van egy db játékom már PS2-re!!!!Kaptam ingyen egy eredeti GranTurisma3 A-Spec-et vmi haonló a neve....Megnéztem,tényleg leveri a X-es SEGAGT2002-öt.Miben más ez az A-spec,mint a sima GT3?

Laza
en meg kiegeszitenem:
BIZONYOS JÁTÉKOKKAL JOBB KONZOLON JÁCCANI, VAGY CSAK AZON LEHET! 😄

UNREG
azért, mert sokkal több egyedi játék van ps2-re és itt ne a japán rpg-kre gondolj, tudom hogy utálod.

Sir Quno Jedi
EZÉRT nem lehet kívülrõl, saját szakállra kideríteni ugyebár ! ITT bankbiztonság van és egész nap a nyakunkon ülnek, minden titkos, még a telefonom is lehallgatják, sõt most valszeg. ezt is olvassák, úgyhogy sicc...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

narumon
Gondolkodtam egyébként a Top10 filmeken és arra juottam hogy ez igy nem lenne igazságos a filmekkel kapcsolatban, mert nem tudnám rangsorolni õket, ha meg csak 10-et irnék akkor tutti hogy kihagyok valamit.. háááát nemtom..

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu