A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UNREG
a turokot én csak x-en néztem, de játszani nem játszottam vele, nem szeretem az fps-t. látványra tetszett.

narumon
"erre válaszoltam"

Igen de akkor megint ott tartunk hogy minek vegyek 20-al többért egy gépet amin minden ugyanolyan némelyik rajta jobb de némelyik meg xen.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"úgy tudom nem jön a burnout2 x-re"

Hát a megjelenési listában benne van...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"megaztán az fps is kezd feljönni konzolon, timesplitters2, az x-es turok, a metroid is jónak igérkezik...."

Xes Turokot néztem, biztos jo lenne csak controllerrel nem lehet ilyet irányitani... tényleg van ehhez a szarhoz egér?

UNREG
"Azt ne mond hogy a ps2n sokkal jobb mint a többinm..."

erre válaszoltam

UNREG
úgy tudom nem jön a burnout2 x-re

narumon
"az nfs6 sokkal jobb, a többi ugyanolyan."

Akkor meg mirõl beszélünk még mindig?

narumon
"az NFS szaggat, hacsak nem vesszük le a felbontást,"

Ja elég gáz lett de azért 800x600-ban jól megy de többnyire még 1024x768-ban is.

"Burnout2-höz a nappaliban..ajánlom azt a gammát neked ha az NFS bejön..."

Azt meg fogom nézni amint kijön boxra.

"F1-hez nem tudok szólni, ha neked csak az az autós ami a szívedet megdobbantja😊 bizti PCn jobb van mert az EA F1 sorozat nem egy frenetic...bár a kormány sokat dobott rajta😊 mármint az F1 2001-en...
te PC-n melyik F1-et ajánlod? "

Nekem csak F1GP jöhet szóba, a III leginkább IV-el már nem volt idõm annyit nyomulni mint anno a III-al.

UNREG
nem biztos, hogy a szim nem való konzolra! azért megnéznék egy rendesen megírt, egérrel és billentyûzettel játszható simet konzolon!! lehet, ugyanolyan jó lenne.

narumon
"nem hát😊mondtam hogy vegyél GameCubot az való neked...és a barátnõdnek..ja bocs az is konzol...sõt az Xbox is...sajnos azt kell írjam ,hogy nem vagy alkalmas egy konzol megvételére"

Örülök hogy igy látod...

UNREG
"Másrészt meg hülyeségnek tartom ezt a "szivok a PC-vel ha jáccani akarok" dolgot. Aki PC-zik az már megszokta ezt."

attól hogy mexoktad, nem biztos, hogy jó!! 😊))

Dzsini
khm... 1985 november 20:

kétségtelen a GUI mint ötlet az APPLE-é, de azért elég régen nyúlták

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Blasta
Azért a szimulátorok sem éppen konzoljátékok...
Egyszerüen a komolyabb, idõsebbeknek való játékok nem konzolosak, akárki akármit mond. Lehet egy két ellenpélda, de a kivétel erõsíti...
3D sratégiáknak sem jó táptalaj a konzol. Nem ezek miatt a játékok miatt fogynak a konzolok világszerte, ahogy a PC-k sem Mario és társai vagy a külsõnézetes RPG-k miatt olyan sikeresek.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Eddig rendben lenne a dolog, dehát mikor játszom én egy jó FPS-t konzolon?
Vagy egy összetett stratégiát???
Ezt a Freak is leírta ma, hogy egyszerüen akinek ezek a stílusok tetszenek, az NEM konzolon fog vele játszani. Mert bizonyos stílusu játékok NEM konzolra valók.
Másrészt meg hülyeségnek tartom ezt a "szivok a PC-vel ha jáccani akarok" dolgot. Aki PC-zik az már megszokta ezt. Ha warezolok, akkor ez van.
Valamit-valamiért.
Nekem bõven megfelel a 17-19"-os monitoron való játék, de összetettebb, komolyabb játékokkal, akár bõrfotelból is (a konzolosok nagy "ütõkártyája") nyomathatom, mert az se gond.
A konzolos FPS-eket meg hanyagoljuk már. Nem véletlen, hogy a CS-t vagy a Q3-at nem kontrollerrel játszák a világon mindenhol. a kontroller nem FPS-re való és pont. Lehet az a gém irtó frankó, akkor sem lehet megfelelõen irányítani konzolon.

Adi
"bf1942 már cool volt..."
Cool is még!!!! Cs-be meg azt nem szeretem, hogy nem megy más a kurvaanyád, csiter geci, fasz lama, alma és még sorolhatnám!!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

UNREG
ha a hülye játékkészítõk automatikusan betennék az egér támogatást, a konzolos fps is ott lehetne a csúcson

UNREG
megaztán az fps is kezd feljönni konzolon, timesplitters2, az x-es turok, a metroid is jónak igérkezik....

CSOCSO
hát hja.. az fps is leginkább azért mert net.. de sajna fps bõl is az utobbi egy két évben nagyon szarul áll a világ.. wolf, meg moha..mind aranyosak de egyik sem volt huhh gamma.. nah a bf1942 már cool volt...azelött meg leginkább a para miatt egy avp.
CSOCSO
hja😊nemtom mi parádéznak az emberek..huuu a konzols soem lehet jo tiszta gány gamezok vannak..dejo hogy ugyanugy hentelek szörnyeket meg nácikat pc-n de mégid egy mario sokkal szorakoztatobb... ezen nemtom mit lehet csodáálkozni.. azok a gamezok adrenalin növelõk ez meg más...stb stb...
UNREG
fps pc-n, a többi konzolon.

cloudff7
De azért a DreamCast-en sikerült a SEGA-nak olyan f*szán megcsinálni az Online gamékat mint állat. Emlékszem még az elsõ netre lépésemre EMBEREK!!
Felfogtuk mi akkor azt hogy milyen is az. A történelemben elõször Mentünk fel a netre és késõbb elõször nyomtuk neten a Quake-et stb.

Azér az nem volt semmi, nem? 😊)
UNREG
a filmet nem láttam, nem is aszerint gondoltam. de én már 89-ben dolgoztam apple-n amin már grafikus felületü op futott, hol volt akkor még az ms!!

cloudff7
Hát ezt mondom én is!!

Az meg hogy milyen konzol mindenkinek a maga lábszaga! 😊
cloudff7
Jah, de szvsz én ahhoz vagyok hozzászokva hogy ha játszom akkor nem azzal b*szakodok fél órát hogy elinduljon és min. 55 cm-en.
CSOCSO
énmegyugy hogy jobb konzolon gamezni mert nincs vele szívéás szarakodás akadozás stb.. ha van akkor sem olyan mint pc-n..offline gamezok konzolon jobban..online meghát..
cloudff7
Jah! Elment céglátogatásra az Appléhoz úgy barátilag és vitt magával 3-4 programozót, az a marha Applés meg eldicsekedett az új oprendszerrel.
Innen lopta, legalábbis a film szerint.
Okos. 😊
Blasta
Énmeg úgy, hogy BIZONYOS JÁTÉKOKKAL JOBB KONZOLON JÁCCANI!

cloudff7
Én inkább úgy mondanám hogy JOBB KONZOLON JÁTSZANI!!! SZVSZ!!! 😊
UNREG
pedig tényleg az appletõl lopták.

Blasta
Ja. Azóta mindenki qrva okos :-DDD

Laalee
amugy mondj egy uzletet ami nem a lopasrol atveresrol szol... az egesz vialg errol szol...

maga az uzlet is errol szol veszel valamit es eladod dragaban tehat valakit atversz.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
amiota adtak az apple tamogatott filmet a hbo n mindenki milyen jol ismeri az ms tortenelmet 😄

CSOCSO
nekem 8... jol csinálta okos.. amellet menjen a faszomba és sazrok a fejére...szeretnék én a fia lenni..
Blasta
Attólmég okos.
Legalábbis nálad biztos okosabb!

CSOCSO
hát te?😊
UNREG
nekem a toca és a stuntman is bejött, bár sokan lehúzták.

UNREG
az nfs6 sokkal jobb, a többi ugyanolyan.

MA volt méida órán film vetités..mindig az van, de a lényeg hogy ma néztünk meg egy "Gyûlölet" címû film.
Francia film, de nagyon megdöbbentõ volt, és komnolyan mondom nagyon nagy film

So cry me a fuckin river, bitch!

narumon
"Nem ONLY Ps2 címeket írtam hanem olyanokat amik VANNAK rajta! Nem mind1!!!Én egy szóval sem mondtam,hogy ezek EXKLUZÍVAK!Mert ugye a Silent Hill 2-sem az! Na de mind1... a vita értelmetlen veled."

Ha meg nem exkluziv akkor mirõl beszélünk? Azt ne mond hogy a ps2n sokkal jobb mint a többinm...

mohus
"majd ha rákattansz az autós játékokra, akkor nem fogsz annyit konzolozni, mert érezni fogod a valóságérzet hiányát"

minden mondatod teljesen okes...de ez nekem nagyon bejöttek Logitech-kel természetesen és konzolon:
GT3,GT3 Concept (legvalóságosabban kinézõ autók)
F1 2001 (sebességérzet)
NFSHP2, Burnout2 (arcade, sebességérzet, utóbbi törés!)
Colin 3 (legjobb törésminta, sebességérzet, hang, irányítás)
WRC (legjobb "terepkidolgozás" )

ha valaki valamire vágyik akkor ezek közül kiválaszthatja, amit szeretne ugyanazon a konzolon és semmi pepatchelés

és a legjobb ebben hogy nem zavarja a nappali összképét (az a dohányzóasztalra felszerelt kormányon kívül😊))...kényelmes és a hang is így a legjobb, mert a nappali közepén ülsz és nem az egyik sarokban

...nem kell a 40cm-es monitor elõtt gubbasztani

Freak szerinted most akkor hol játszunk autósokkal és milyen hardware-n?

megjegyzem és a játéktermekben elsõ nagy élményem a Virtua Racing volt, ami nagyon hasonlított már arra amire vágyott az ember 3D polygon grafika...aztán jöttek a Daytona, Sega Rallye 1-2....és mindenhol bazi nagy képernyõ volt...nem véletlenül...a valóságérzet miatt...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
bill gec elmehet a icsába de egyet le kell szögezni az az ember kibaszott okos és nagyon jol csonálja azt amit..mert ha nem így lenne akkor nem ott tartana ahol tart...amugy annyi pénze van hogy akárkinek tudna venni 4 joy-t live-, meg gépet, játékokat..szal neki mindegy😊
Laalee
ez annyit segit hogy mostmar tudjuk sqj nek van dial up os hozzaferese is 😄DD

Laalee
a proxylog ot 2 kattintas torolni 😄

hehe, raszta rulez😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Dzsini
"és konnekciónál egyéni proxy autentikáció van..." - pont ez alapján, és a szerverlogból vissza lehetne téged keresni - bírósági végzéssel, hogy adják ki hogy ki és honnan volt az adott hozzászólás 😊 egyébiránt esélytelen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Blasta
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Csocso baze!
:-DDDDDDD
Igazad van.
hogy keverhettem össze, nemis tudom....

"egy nyálas vékonydongájú fiúkából hogy lesz egy 2m magas kolosszus"
valszeg úgy, hogy a 3. rész után magával kell cipelnie egy egész intenzív osztályt életben maradás céljából 😊))
amúgy igazad van, nagyon ratyi a film. én leghangosabban akkor röhögtem, amikor yoda mester dooku-val vívott... bázz, olyan volt az arca, mint chucky-é a gyerekjátékból

Laza
utkozzetek frontalisan.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sir Quno Jedi
Ez az, így tehát soha nem fogja kívülrõl bebizonyítani, hogy én voltam az.

Tudod én itt egy olyan proxy alól netezek, amire az ország területén többezer cég és bank van rákötve, nem beszélve az otthonról, vagy távolról bejelentkezõkrõl, akik kifelé szintén ezen látszanak, ha ezek után BÁRKI bármit rám tud bizonyítani kivûlrõl, az megkapja a Nobel díjat, fõképpen, hogy minden bejelentkezésnél és konnekciónál egyéni proxy autentikáció van, így ha ezt az explorer ablakot becsukom pl., amin most írok, újra be kéne jelentkeznem.

Te is tudod, én is tudom, de az ilyen unreg buzik és frík nem tudja, szar érzés ha az ember hülyékkel van körülvéve.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
VIPERT írtam??????
GT40-et akartam, becsszó!!!!!!!!!