A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Hitman2 nálam az év egyik legjobb játéka cimet is kiérdemelte! Nekem nagyon bejött végig is játszottam (pedig nagyon kevés az a játék amit végig is játszok)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

FREAK
az utóbbi idõben csak FPS teszteket kaptam konzolra, és tudom, mit beszélek

ha te azt állítod, hogy egy nyamvadt kis analóg karral (ami max 2,5 centit mozdul el a szélsõ állások között) lehet egyszerre finoman célozni, és gyorsan fordulni, akkor tényleg kéne rendeznünk egy FPS öccsecsapást, mert addig csak röhögni tudok rajta 😄

Riszpekk

aabyssx
Faszság a Te hülyeséged...

www.youtube.com/aabyssx

mohus
Szegasztok!
Tegnap sikeresen teszteltem 2 gammát

WRC2Extreme: nagyon szép lett, kormáynnal kitûnõen irányítható belsõ nézetbõl, kocsik szépek + a visszajátszás fantasztikus, eredeti licensz....nyami,
mindenkinek ajánlom

másik a hitman2
hangulatossss
ajánlva😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JackSlater
JSFarok nak az a baja,hogy az apukája folyamatosan zaklatta hátúlról kiskorában ezért is kapta a Jól Seggbe Farok nevet anno,aminek a rövidítését használja mostanában....

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

FREAK
FPS-es = FPS-ek

Riszpekk

FREAK
arról nem is beszélve, hogy a konzolos FPS-es 90%-ában ott az AUTO AIM opció, amit egy PC-s FPS-ben pár éve már elég ciki használni (nem is láttam a HL óta...)

Riszpekk

FREAK
ez faszság, ilyen alapon cipõre sincs szükséged, mert ha jó ideig mászkálsz mezítláb, megszokod.....

FPS+kontroller=GAGYIZÁS

SOHA nem lesz olyan pontos és gyors egy kontroller analóg kar, mint egy egér

Riszpekk

narumon
"FPS élvezhetetlen kontrollerrel" kérdésrõl akkor nyilatkozzon inkább valaki, ha már jó ideje tudja jól kezelni a kontrollert! "

Szerintem a kontroller eleve nem felel meg e célnak de ennek bebizonyítására kiállok bárkivel bármelyik fpsben egérrel és billel egy kontroller ellen.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Jack Salter te akkora lamer farok vagy hogy na. De jó ez igy legalább mindneki elõtt nyilvánvaló a dobozosok igen alacsony IQja, amit narumon köcsög is bemutat néha."

Örülök neki hogy idõrõl idõre felbukkan itt valami infantilis vérszegény emberszabású teremtmény, akinek valószínûleg az egész családja az ingerküszöb alatt él (azt kétlem hogy abban a "családban" bármiféle konzol vagy számítógép felbukkanna mert ahoz minimális intelligencia szükségeltetik, és itt nagyon jól megfigyelhetõ ezen agyi területek végérvényes elsorvadása)
és próbálna valamit irni/kigondolni (ezt elég kevés sikerrel teszi hiszen már az anyja is csak nyálcsorgatásra és szexuális zaklatásra tudta megtanítani miközben az apjuk ütötte a hülye fejüket egy fahusánggal)

Szóval nem haragszom rád JSFarok, mint a nevedbõl is kiderül; nehéz gyermekkorod volt...

aabyssx
"FPS élvezhetetlen kontrollerrel" kérdésrõl akkor nyilatkozzon inkább valaki, ha már jó ideje tudja jól kezelni a kontrollert!

www.youtube.com/aabyssx

narumon
"Elöttem ez már 2 éve tiszta volt...Emléxetek? TV-n játszani? Kontrollerrel Fps-t??? Hányan hisztiztek,aztán tessék az összes becsicskult...."

FPSt kontrollerrel? Hát nem tom.... mondjuk én még csak a turokot próbáltam de az élvezhetetlen volt...

aabyssx
MGS2-ben én is pillanat alatt lövök fejre, vagy akárhozva (tudatosan) FPS nézetben.

www.youtube.com/aabyssx

Alien!
Én a Timesplitters 2-öt teljesen normálisan tudom irányítani....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

JackSlater
Halo-ban mindenkinek kilövöm a szemét 1sec alatt kontroler-rel...😊) De én más játékkal még nem találkoztam amit lehetett volna normálisan írányítai.Sem a TimeSplitter,sem a Medal,sem a Turok...ott cseszik el õket,hogy kicsi a célkereszt,és nem olyan "finom" a fegyver mozgatása mint a Halo-é.

duc
Basszus. Akkor lehet, hogy oda még kevés vagyok.
aabyssx
Eh, akkor ne játszál!

...megyek kajálni. 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Jó sokszor kell leszûrni mer' kb egy milla HP-je van. 😉

www.youtube.com/aabyssx

duc
Utána meg fejbeverem tésztaszûrõvel jól...😊))
Blasta
Demondom!!!:-DDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

duc
oké, kösz
bravet
tud valaki egy jo helyet ahonnan psx -es warezokat lehet letolteni,akar fizetos hely is jo!
aabyssx
Jaj, már'! 😉

www.youtube.com/aabyssx

duc
Régen is ezt mondtam, most is:
TV-n lehet játszani (egész jól😊
kontrollerrel nem lehet normálisan FPS-t játszani.
JackSlater
Ps2 Messiah V4 (V3 nál nem lehet rekordot futni,mert jól elkúrodhat..😊 57 perc.De ez annyira nem nagyszám,mert pesten egyesek 40 perc alatt is megcsinálják...De azért PS2 vel nem rohanok annyira.Amúgy tegnap egy Box-ot,36perc alatt chipeztem,+a szétszedés.Ez új rekord nálam!😊 Egyszer láttam egy Ps1 chipezõ videót....huh,a gyerek kb 5perc alatt megvolt a szétszedéssel,forrasztással,összerakással....LikSang-os volt ha jól tudom...😊)

aabyssx
Ne felejts el Khimari-val lancet-et támadni az Omega Weapon-re! Az lesz a legjobb overdrive-ja!

www.youtube.com/aabyssx

Blasta
Én nem! Kontrollerrel FPS-t az életbe soha!!!!!
:-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Alien!
Elöttem ez már 2 éve tiszta volt...Emléxetek? TV-n játszani? Kontrollerrel Fps-t??? Hányan hisztiztek,aztán tessék az összes becsicskult....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

duc
Á, kész vagyok agyilag. Tegnap hajnalig FFX, reggel 6 meló. Találtam a térképen egy frankó tápolós helyet (Omega Ruins) ott csapkodtam kicsit...
duc
Elsõ konzolod a box? szvsz az Xbox az ami a PC-s embereket egy kicsit közelíti a konzolokhoz. Legalább már nem az van, hogy "minden konzol szar" hanem "a boxon kívül minden konzol szar". kis fejlõdés, de fejlõdés...
aabyssx
"Azt hittem, kedves felmenõimet fogod emlegetni inkább reggeli pihentségem miatt."

Nem találtam szavakat. Semmit meg nem akartam írni. 😉

"a tésztaszûrõ fánksönje a köv: spagetti fõz, átönt tésztaszûrõn, víz lefolyik, spagetti marad. Szósz ráborít, zabál"

Áh, olyanom nekem is van. Csak nem tudom, hogy én hogy hívtam eddig. (...talán "szûrõ izé"-nek... 😉

www.youtube.com/aabyssx

duc
onliforjú:

http://www.cora.hu/pages/vidamoszihangulatban/azasztaldisze.htm

lap alja

tésztaszûrõ rulez
Ja, ez azt jelenti, de ez csak dvd-rip.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

duc
Azt hittem, kedves felmenõimet fogod emlegetni inkább reggeli pihentségem miatt. Btw, a tésztaszûrõ fánksönje a köv: spagetti fõz, átönt tésztaszûrõn, víz lefolyik, spagetti marad. Szósz ráborít, zabál. 😊)) dióhéjban ennyi.
aabyssx
"tésztaszûrõvel"

Ez meg mi?
Ugyan végigpörgettem magam elõtt a konyhai kellékeket, de fogalmam sincs, hogy ez mi a túró. ?😊

www.youtube.com/aabyssx

duc
Ja, sokkal parásabb egy szûrõvel a kezedben irtani a népet. Meg aztán nehezebb is mint shotgunnal. Easy-n tésztaszûrõvel kell hentelni, hardon meg teaszûrõvel.. 😊))))
cloudff7
ha-ha-ha!!! 😊
aabyssx
Ez a szûrõ baromi sokat adott a parás, bizonytalan hangulathoz. SZVSZ kell és kész.

www.youtube.com/aabyssx

Laza
jaja... jol mondja a kollega.. 😊
bar nekem bejott azzal a 'szemcsezett' effektel is... olyan kopott hangulatot adott az amugy is fako szinekhez... 😊
Piramidhead rulez! 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hat ebbol nem sokat lattam 😞. Miert kell ilyen satnya videot egyaltalan kiadni es mier pont mov-ban (mar megint). sosem fogom megerteni.
duc
Mármint hogy ilyeneket leírnak.... Amúgy jó reggelt 😊
duc
"...something the PS2 gamers missed, since their hardware is so sorely lacking."

LOOOOOOL.....

Nem is lol, inkább szomorú...

CHEAPBOY
azta kurrva sokat javult az eltelt ido alatt, a sebesseg is veszett... g*ca jo lesz.... s nem ugy mint az n64esnel, itt a hatter is csodasnak igerkezik

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
ftp://ftp.futurenet.co.uk/pub/dailyradar/movies/fzerogc.mov

ezt lesse meg mindneki😊 csak két mega😊 nem egyszerû fejcsavarodások lesznek gamez közben....😊 csak két mega!! must see!!!
Az eredeti Silent Hill 2-ben is ki lehet kapcsolni, mindössze végig kellett vinni egyszer és utána elérhetõ volt egy titkos menü. Nem értem miért hozzák ezt fel mindenhol a ps2 hátrányának, mikor ott is ki lehet kapcsolni. 😊

Mondjuk a Ps2-s sh2:restless dreams-ben is ki lehet kapcsolni,legalabbis en ugy tudom.

Mondjuk a Ps2-s restless dreams-ben is ki lehet kapcsolni,legalabbis en ugy tudom.

narumon
Nohát én is csak néztem hogy egész nap nem történt semmi érdekes, de szerintem a kemény mag látott közelrõl egy xboxot vagy netán egy PCt és most még keresik az állukat 😊)

Adi
Ezt magyarul eltudnád nekem mondani léccives mert nem nagyon értem!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Hát ez nem gyenge, IGN-n ilyet olvasni a pc-s Silent 2 tesztben:

"One of the key additions to the Xbox version, and again to this one, is the option to turn off the grainy Noise Filter implemented in the PS2 game that almost made the whole thing look like a WWII newsreel. If you do turn the filter off, you'll be able to appreciate all of the visual elements that much more, plus it's a great way to feel like you're getting something the PS2 gamers missed, since their hardware is so sorely lacking."

Vicces! 😊