A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi téma? Szerintem inkább mindenki el van magával és a gameival. 😊)

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

CSOCSO
dehogy alszik..él a világ csak semmi téma😞
Adi
Na mi van itt?? Mindenki alszik vagy konzolozik?? Mhh de uncsi így a nagy viták nélkül?! 😊
Mhh megprobálok feldobni vmi témát...................nem jut eszembe semmi............vki nem tudja X-re megjelent a Bloodrayne(nem mintha nagyon érdekelne de uncsizok)??😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ps2 chipelési rekord?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

JackSlater
Én anno akkor csináltam,mikor szerintem még senkinek nem volt EvoX-e,max Deadman-nek...+ki van cserélve teljesen a DVD,van benne HDD-led,kapcsoló a Bios-hoz,Ata100-as kábel.A winyo csere rekordom 6perc...😊

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

CSOCSO
szia, hát te kivagy????
😊))) hol irtál és mit?
cloudff7
Majdnem teleírtam egy oldalt és rám se figyeltek? Hüp-hüp-hüp. 😞
Az uj Zeldarol nem tudtok egy par nagyfelbontasu kepet valahol?
CSOCSO
pfffff milyen debilek élnek a világon
CSOCSO
hi all
narumon
Akkor én jó vagyok nekem pár óra alatt sikerült 😛

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Tuti nem jól csinálod.Adj egy mailcímet,és elküldöm hogy is kell."

Utána már sikerült köszi, mostmár csak a PX Hdd loadert kell felrakni és kész...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

JackSlater
Azért az hülyeség,hogy 3 óra buherálás,3Dmark stb..stb...Én kb 3 napig berheltem a box-ot,aztán elértem azt a szintet,hogy nem kell többet szétszednem,összecsavaroztam,és azóta max csak progikat kell feltölteni rá.

aabyssx
Mivan?!?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Én nagyon keveset nézek TV-t (nemsokára le is mondom a kábel elõfizetésemet), de ezzel ellentétben gyakran látok PS2, vagy X reklámokat.

www.youtube.com/aabyssx

tegnap este 8-kor néztem a pro7-en a híradót, és az utsó hír mi? ps2-es getaway tudósítás! a híradóban. nem elõtte vagy utána a reklámblokkban, hanem a híradó bemondója szépen felvezette, bemutatták, hogy készült, ki csinálja, mennyiért (8mió euró), mennyi ideig készült (4 évig), megszólaltattak pár újságírót, örömködtek, milyen f.szán néz ki, meg hogy milyen erõszakos, pár jelenet is volt a game-bõl. ezért vajon mennyit perkált le a sony?

Dynamic
csak röviden:
Egy sima FPS-ben is el lehet akadni 1-szer, 2-szer, még a legprofibbnak is.Attól még az összhatást nézve, nem lesz nehéz.

Dynamic
Ezzel a "nagyon"-nal kissé túldramatizálod a dolgot.
Na jól van, most már mehetsz vissza a nintendódhoz epreket meg csillagokat keresgélni.
JackSlater
Mondjad csak hol is játszottál vele????😊) Arcade?

JackSlater
Tuti nem jól csinálod.Adj egy mailcímet,és elküldöm hogy is kell.

JackSlater
Azért nem érdemes annyit venni elõre,mert folyamatosan esik az ára,szerintem 2003 közepe fele 5000-6000 lesz egy Titan chip max...AMÚGY SZEREZTEM!!!!Mennek ismerõsok kocsiért,és hoznak.Nekem nincs boltom,faternak vannak üzlethelyei,és az 1ik ilyen helyen egy konzol shop van,amit egy nagyon jó haverom csinál....

aabyssx
Jedi Master! Nézz levelet!

www.youtube.com/aabyssx

narumon
"nagyon elvakultam fikazod az uj reszeket.... Martin legalabb kifejtette a konkret jozan okait..."

Én is kifejtettem alant...

CHEAPBOY

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

narumon
"Hat jah... ha mar "abban" nincs nagy akkor legalabb az Xbox wincsije legyen nagy.... "

Hehhe pont ez az hogy már hozzászokott, így a boxnál is ezt várja el... mondjuk a lány 185 magas majdnem akkora mint én... szal érthetõ 😊)

Dzsini
elsõ végigjátszásra az Eternal megijesztett nemkevésszer, párszor be is pusztultam... 14 feletti óraszámmal sikerült befejezni. másodszorra 9 és fél óra lett 2 halállal... harmadszorra a felén túl vagyok, és 4 óra alatt... kellemes torna, jó játék. kicsit kevés a titok benne, és azok is könnyen megtalálhatóak, de a sztori igencsak kellemes és van pár hatalmas ötlet a játékban.
Õrület rulz, szegény szereplõ bekattan, elkezd hallucinálni, és nem csak õt, hanem a játékost is szivatja a játék... (bejelez mintha véletlenül törölné a savegame-et, "bereseteli" a cube-ot (persze nem, de úgy néz ki) - ezekután bejelentkezik az Xbox dashboardja..., és kb még oldalakon át lehetne sorolni... nagyon fincsi ötletek vannak benne)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

duc
Ja, mennyivel jobb rajta a Halo, mint ps2-n a spiderman.. 😊))))
mohus
naru

"Bazzeg segítsen már valaki mert én már kidobom ezt a fos xboxot az ablakon!

HDDt akarok belerakni..."

mondtam ,hogy alkalmatlan vagy konzol vásárlására😊...pedig ez a legjobb konzol jelenleg a PCWorld szerint...ennél jobbat jelenleg nem tudnak neked adni😊))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

aabyssx
Csak most volt idõm végigolvasni a hétvégét.

1nsane (Terep2)...
Fú baze, Fríktõl elõször hallottam valami konkrétabbat. Fú bazee...! 8^O

Ez akkorát ütött, hogy még mindíg nem tértem magamhoz...

Fú bazee...

...

...ja, asszem' felfogtam: viccnek szántad. 😉

www.youtube.com/aabyssx

cloudff7
Én!!

Végig is nyomtam a sztóri módot. 😊)
A legjobb verekedõs game amivel valaha nyomtam! 😊))))))
aabyssx
Miután játszottam a Getaway demo-val kicsit visszaveszek abból a kijelentésembõl, hogy hulladék a játék, mer' nem akkora hulladék.
Ami egy kicsit megváltoztatta a véleményemet, az az, hogy egész tûrhetõen lehet nindzsázni (sunyizni) a lövöldözõs részeken, meg a látvány sem akkora fos, mint amit régebben láttam. De nem is olyan hû de szép.

www.youtube.com/aabyssx

Reggelt,
Hetvegen Eternal Darkness teszt volt. Az anyjat. Abszolut nem vartam a jatekot, azt nezzenek oda mibol lesz a cserebogar. Eddig ugy nez ki, hogy hangulatilag siman veri starfoxot, megha grafikailag talan egy kicsit alatta marad, ami eleg nagy baj. Es ami a fo mar az elejen sikerult vagy 3x meghalnom, es nem picsa konnyo felkezzel viheto gamma. Aki teheti probalja ki mert only for GC, es alan valtozik kicsit a velemenye a GC-s felhozatalrol.
duc
Sajna mifelénk nincs SC2 gép, de nagyon várom a konzolos megjelenést.
duc
Reggelt, everi bodri. Szia Dreampage! Mikor lesz meg a box? Lesznek boxos tesztek az oldaladon?
CHEAPBOY
nagyon elvakultam fikazod az uj reszeket.... Martin legalabb kifejtette a konkret jozan okait...

CHEAPBOY
"Persze mert õ csak a nagy dolgokat szereti 😊"

Hat jah... ha mar "abban" nincs nagy akkor legalabb az Xbox wincsije legyen nagy....

CHEAPBOY
Jajj gyerekek olyat de olyat Soul Calibur 2oztem ma hogy beszaras....😊

A pojjen hogy csak most este jottem ra hogy amivel nyomtam ne a DCs Soul volt, hanem a 2....

Mikozben jacotam neztem de ismeros palyak, pont ilyenek lesznek a GCs 3ik😊 reszben ami januarban jon...😊
En f*sz, kesob jottem ra hogy a 2 jon nemsoakra ki, s azzal nyomattam.... hat azt kell mondjam jo, de mivel a kep amin nyomtam veszettul homalyos volt agrafikarol nem aradozok, de mint jatek a legjobb bazze...😊

ki jacott meg vele?

Laza
ez mar igaz.. 😊
(bar a kis szoros genyokat kihagyhattak volna😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

narumon
"gondolom az asszony igényli a nagyobb wincsit....vicc....😊))))"

Persze mert õ csak a nagy dolgokat szereti 😊

narumon
"Ez olyan igazi PC-s kaland nem? Hát nem örülsz? 😄DD
(Nehogy megsértõdj! 😉"

Nem vagyok én olyan 😄
Amúgy igy utólag már jó kaland volt de akkor majdnem kibasztam az ablakon 😊)

"...hh, Naru! Minek buzerálod szét? :|
(Segíteni amúgy sajnos nem tudok, de talán felvidítalak... 😊"

Háááát 😊)
A lényeg hogy mostmár megoldottam 😛

narumon
Na gyerekek ami most ment az RTL klubbon azt hívják FILMNEK nem a sok mostani szart, élükön a szintén ugyanebben a galaxisban játszódó fostengerrel a Klónok támadásával és a Baljós árnyakkal...

Laza
kivancsi leszek, hogy a kodot hogy csinlatak meg, es hogy milyen eromu kell hozza.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
azert "forever PC", mert itt a SH2?!
mar 1 eve vegignyomtam konzolon... 😄DD

barret
létezik valahol sh2 demo?

Bérbe vehet? reklámfelület...

CSOCSO
arghh moöst megy gyõzködök egy idijótát hogy nincsen psx2 (!!) emu...
Unknow
Ki akarod dobni az ablakon??? A segíts is ahoz kell gondolom mert elég nehéz!Szólj mikor menjek!Viszek pár kigyurt havert is... nem könnyû...de segítek😊))
Unknow
Gyerekek!Mindenkinek kötelezõ beszerezni a Silent Hill 2-t!!!Amennyiben erõs gépen fut és felnyomsz minden beállítást fullra...húúú gec nagyon parás!!!Megyek is vissza játszani!
FOREVER PC!!!😊
Adi
😊

Alien!
gondolom az asszony igényli a nagyobb wincsit....vicc....😊))))

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

aabyssx
LOL

Ez olyan igazi PC-s kaland nem? Hát nem örülsz? 😄DD
(Nehogy megsértõdj! 😉

...hh, Naru! Minek buzerálod szét? :|
(Segíteni amúgy sajnos nem tudok, de talán felvidítalak... 😊

www.youtube.com/aabyssx