A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát jah, de azért ez egy idõután szvsz unalmas..

So cry me a fuckin river, bitch!

Blasta
Mér? Régen sokkal komolyabb ugatások voltak itt....
Szerintem mostanában eléggé viszavettünk a tempóból.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Persze, hogy billentyûzetet akartam írni...
:-D

Ez a topic kezd egyre unalmasabb lenni...mindenki leugat mindenkit, és azokat is leugatják akiknek más a véleményük, szvsz ez kibaszottúl idegesítõ..

Blasta
Nem értem miért lenne jobb...
Egy kontroller analóg karjának behatárolt a mozgása és a mozgásának a sebessége is, így akár FPS akár TPS-rõl van szó, egy egérrel sokkal életszerübben és élvezhetõbben, pontosabban lehet a feladatokat végrehajtani, akár célzásról, akár csak sima mozgásról legyen szó!

Egy verekedõs vagy sport (pl. foci, kosár) játékot nyilván jobb kontrollerrel irányítani mint mondjuk billenytyûzettel, de ezt a PC-sek is ha tehetik így oldják meg....

Blasta
Ez vili...
Ha ezvan, akkor én teljesen megértem a dolgot, csak aki ebben a cipõben járkál, az legyen szives és higgye el, hogy nem a kontroller a csúcs ha FPS-rõl van szó!
Különben a WCG-en meg a kláncsatákon is azzal nyomnák....

narumon
"de pl a hitman2-t analóg karral biztos jobb mint billentyûzettel...remélem új vita indul😊"

Hm én azt is egérrel nyomtam...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Martin576
Annyit lehet rajta ragozni, hogy aki "szén-konzolos", az elképzelhetõ, hogy (mondjuk) 1994 óta kontrollerrel játszik, így nem ismeri az "egeres" FPS érzést, ergo tökéletesen meg van elégedve azzal a szinttel, amit a "banánból" FPS esetében ki lehet hozni...

Blasta
Ez nem olyan ronda amúgy, de igazából semmi extra szvsz....

Blasta
Nekem is ez a bajom a kontrollerrel!
Csak nem vágom, hogy még mindig ez a téma!
Ki nem érti meg, hogy kontrollerrel nem lehet rendesen játszani egy fps-t?
Illetve valahogy csak-csak ellehet vele bohóckodni, de egér után egyszerüen a fából vaskarika érzés jön elõ....
Hagyjuk már ezt! Nincs rajta mit ragozni szvsz...

Martin576

Ez azt hiszem real in-game kép...

narumon
"WRC2Extreme...PS2"

Ez már megint kurva jól nézne ki ha nem lenn ilyen mosott minden...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Ha akarod gyorsan írok Neked egy programot, ahol a képernyõn véletlenül és hirtelen megjelenõ négyzetekre kell klikkelni. Azt veheted lövésnek, és ha nagyon gyorsan nagyon sok négyzetet lõssz le, akkor ügyes vagy. "

Szerintem freaknek inkéább ugyanaz a baja mint nekem hogy egy controllerrel nem lehet olyan gyorsan körülnézni, nem lehet szabadon mozogni. Egyszerûen végig az az érzésem hogy nem szabad a mozgásom. Turokban pl elsõ egykét pályán kis dinók a földön meg stb. Több sebet is elszenvedtem pedig ha lett volna egerem akkor hibátlanul abszolváltam volna az egészet.

mohus
na logoff😊
szasztok

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
én az utolsó PC-s autósjátékból indultam ki...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"hogy miért? téged nem irritál freak nap-mint-napi nagy arccal elõadott láma megnyilatkozási?"

engem nem zavar😊 a helyén kell kezelni a dolgokat😊

Laalee
valszeg senki sem szeret nevtelenekkel beszelni

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

élesebb lenne, de most ne mondjátokn már hoigy a PC CSAK szar lehet, egyáltalán nem igaz...

mohus
nem csak akkor van....
ha vezetsz a távoli hegyek, fák is elmososttak...ami szintén realisztikusan hat...

aabyssx
Eh, logout.

www.youtube.com/aabyssx

mohus
leszarom mit gondolnak a PC-sek, itt most Lalira és Freakre gondolok...de az átlag emberforma PC-s lehet hogy örülni tudna egy WRC-nek PC-n, ami valószínû háttérben is élesebb lenne...csak akkor diavetítene ala NFS...

Nekem realisztikusabbnak tûnik ha a háttér elmosott...más kérdés ,hogy a PS2 300Mhz-e és 32 MB ramja nem bírna el a tûéles háttereket...

aabyssx
Vaze, mit nagyoskodsz már itt név nélkül? /:|
Ha valamit akarsz, akkor jelentkezz be!

www.youtube.com/aabyssx

azt se tudom ki vagy, felõlem klehetsz Cheapboy is, ha nem válalod fel magadra a nevedet, hááát nem tudom...

aabyssx
"puhapöcsü"

Bagoly mondja bagolynak. 😉

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Mi szerdan.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

nem, mert kb 80-90%ban igaza van..

nem tom még😊

aabyssx
...amúgy Te meg mikor jössz edzésre?

www.youtube.com/aabyssx

ezzel te járatod le magad puhapöcsü

aabyssx
Te meg inkább jelentkeznél be... :|

www.youtube.com/aabyssx

szvsz Freak több cuccot látott Konzolra élõben mint te, de ez ne zavarjon senkit..nem tudom mioért kell anyázni/beugatni, ha nem egyezik a véleménye a tieddel...

FREAK
szar lehet unregnek lenni 😄

Riszpekk

Laalee
szoval ez egy extra szolgaltatas amit a szar pc sosem fog tudni...

Laalee
megjott kedvenc unreg dial up unk is 😄

ma mikor fogsz pc sux freak egy taho vagy hasonlo nickel beirni? 😄

FREAK
az nem homály, az a pixelek összemosása, nekem már mondták 😄DD

Riszpekk

FREAK
mondja egy suttyó unreg konzolos 😄DDD

Riszpekk

Laalee
ezen mit kell nezni a homalyon kivul? 😄

FREAK
mehet konzolra, csak írják bele a bill+egér kezelést

Riszpekk

mohus
én is Freak mellé állok😊FPS témában...

de pl a hitman2-t analóg karral biztos jobb mint billentyûzettel...remélem új vita indul😊

mohus
Logitech kormánnyal nem voltak...😊

Ezzel én is így vagyok, én amugy az fps-t konzolra nem igazán eröltetném arra ott a pc, no mind1.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Az FPS témában Freaknek adok igazat...a billentyûzet meg egérkombó verhetettlen ilyen szempontból😊

Hmm, elég jól néz ki. 😊 Remélem a játszhatósággal sincsenek gondok. Hétvégén majd megnézem én is a gamet. 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

mohus
WRC2Extreme...PS2

aabyssx
"sajnálom, hogy ilyen szegényes élményeid voltak eddig FPS játékokkal...."

Hát, pedig ezek a tapasztalataim.

Sajnálom viszont, hogy ilyen szegényes élményeid voltak eddig a konzolos játékokkal.

Látod, újra olyan témánál vagyunk, amiben már régóta tökéletesen NEM értünk egyet.
Elfogultan (meggyõzõdéssel), véded a Te oldaladat, én pedig az enyémet. Nem jutunk elõbbre...

www.youtube.com/aabyssx

mohus
WRC2Extreme...PS2

mohus
WRC2Extreme...PS2

FREAK
sajnálom, hogy ilyen szegényes élményeid voltak eddig FPS játékokkal....

Riszpekk

aabyssx
Ha akarod gyorsan írok Neked egy programot, ahol a képernyõn véletlenül és hirtelen megjelenõ négyzetekre kell klikkelni. Azt veheted lövésnek, és ha nagyon gyorsan nagyon sok négyzetet lõssz le, akkor ügyes vagy.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Mellesleg én nem igazán szeretem azokat a játékokat, ahol az a lényeg, hogy ki klikkel gyorsabban a legtöbb objektumra (mer' ugye a hülyeségedre alapozva az egeres FPS-eknél ez így van).

Én inkább szeretem azt, ahol a csapatmozgás és a helyezkedés vagy a sunyizás a döntõ, és nem az, hogy rajtaütéskor gyorsan tudom-e az egeret mozgatni.

Így én azokat a játékokat kedvelem, amiben elsõsorban nem az célzáson múlik a sikered. Persze a precíziós célzást átvállalom (sniper).

Pontosan ebbõl a teljes auto célzás SZVSZ baromi jó dolog.

www.youtube.com/aabyssx