A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen?? Pedig többen is mondták, hogy elcsúszik. 😞

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Sir Quno Jedi
Téged honnan szalajtottak kicsihuszár ???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

izé világ=kapacitás :-)))

UNREG
nekem nem csúszik sehova

Mennyi a "konzolosok szellemi világa"? (Mbyte) Bármit mondhatsz a Pc-t tovább lehet fejleszteni... be-be-bee
Nekem rgb-ben az nem tetszik hogy elcsúszik tõle a kép és sajna nem minden gaménál lehet ezt korrigálni a dvd videokról már nem is beszélve.

aabyssx
logout

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
szerintem inkább az rgb-nek, de nem akarok hülyeséget írni

Akkor jó, mert ha jól tudom akkor s-video-nak van a legjobb képe a ps2-nél.

aabyssx
"mert már nem fogom fel a történteket"

Tudod, fel kell nõni a konzolosok szellemi kapacitásához. 😉

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Értelmeset ebben a topikban ne várj 😊)))

UNREG
svideo bemenet a legócskább sony tv-ken is van, ha nem 15 évesek.

Az a TV milyen verzió? Van benne S-video bemenet??

Hello! Lécci írjatok valami értelmeset is, mert már nem fogom fel a történteket és különben is Diablo meg D.Siege király
Ugye ezt te sem gondolod komolyan!!
Gondolkozz, mi lenne egyszerûbb ha a spaceworld-i demo után a cel-shaded eljárástól ihletve elkezdeni az igaz fejlesztést, vagy a spaceworld elõtt csinálni egy elég jó kis demot (gondolom volt vele munka bõven) miközben már javában csinálják a cel-es verziót, mindezt azért, hogy megtévesszék az embereket.
Hát ha a második verzió az igaz, akkor az N emberei jó sok szabadidõvel rendelkeznek. 😊))

JackSlater
Van Ps2 õm is!!!!Amúgy meg ez egyik legjobb wallpaper mostanság!

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

UNREG
Mit keres dante egy x-es gépén??? 😊)))

UNREG
háát.. barátom, ha összegyûjtenénk a hülyeségeidet.... ..meg ne sértõdj 😊))

mohus
meg mi sem😊

és Yoda sem

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JackSlater
rip et sosem látott az a gép!!😊 Az biztos,hogy a a gépházam(ami nem is látszik!) az egy oldscool-os serverház,de ami benne van...😊 na még egy kép a kedvenc Evo-x Skin emrõl....😊)

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

UNREG
sõt, annyira szupertitkos volt, hogy még maguk a fejlesztõk sem tudtak róla .😊))

Igaz, de meg vagyok rola gyozodve, hogy mar korabban felmerult bennuk, hogy teljesen cel-es lesz csak szupertitkos volt mint minden ott. Nehezen hiszem, hogy mar fejlesztes kozben egyszer csak ugy dontenek, ahogy.
"ez a jatek mar akkor tervbe volt veve, hogy celles lesz amikor meg egy olyan sem letezett, ebben biztos vagyok"

Hát ezt én erõsen kétlem, az egész cel-shaded mánia a jet set radio-val indult és azóta töretlenül halad. A spaceworld-on egészen más verzióban volt látható a game, nem hinném hogy oda direkt csináltak egy olyan verziót, inkább az van hogy rájöttek a cel jobban megfelel majd a gamenak mint a realisztikusabb megjelenítés. Többen fogják szeretni, mivel így már olyan lesz mint egy rajzfilm.

JOh akkor senki ne higgye el, hogy 5 perc mulva mar nem leszek itt 😛PPPPPPPP
mohus
meg aztat is monta hoty...
mindenütt körülvesz...
csak asznem monta, hogy Yoda vesz körül minket vaty az Ejõ....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

UNREG
hááát... elég messze vagy még attól, hogy bármelyikünket itt meggyõzz...

aabyssx
Azok a hangok nekem is mindenféle hülyeséget mondanak. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Én is szeretem a tökéletes gamekat, mert mindig bele lehet kötni valamibe. 😊 Kivéve az elsõ 576-ban tesztelt FF7-re, mert az tényleg 100% 😊)
Amugy még szép hogy maxot adnak rá, mikor japánban ezt a gamet szerintem mint messiást várják az emberek GC-re és joggal, mert eddig a 2 über game (mario és star fox) nem igazán ütötte meg az elvárt szintet.
A grafikával semmi baj nincs hiszen illik a Zelda feelinghez, lehet hogy a régebbi verzió realisztikusabb volt, de ettõl az egész egy mesére elmlékezteti az embert és szerintem pont ezt akarták elérni. Mostmár csak a játékmenetért kell imádkozni. 😊

UNREG
Úgy tünik csomi komolyan gondolja az efféle gyönyörû körmondatokat. 😊))

mohus
nekem Yoda asszonta ,hogy az az Erõ...ami a testünket átjárja...

Nah mind1, nem akarok meggyozni senkit, jatszatok es szeressetek egymast. Nekem meg mindenki kuldjon minden honapban egy forintot. Jah es mindenki fogjon meg egy valakit aki szinten megteszi ezt.
Na tessek elmeletben definaltam egy rekurziv penzkuldesi eljarast amivel elmeletileg nagyon hamar milliomos lehetek. Hat ez mi ha nem TOKELETES?
Na legyetek rosszak mara ennyi voootam.
mohus
"Mikor ez az erzes megerintett es atjarja tested ez a fele alkotas szelleme, majd akkor megerted, hogy miert is tokeletes egy-egy ilyen jatek."

ez komoly?😊

aabyssx
Mivan?!?!?!? Milyen tünet?

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Érdekes a vitakultúrád 😊)))

Blasta
Juuuujjjjj!
A kis malac.....:-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mohus
Jack...így az asztalodat nézve az egy kimustrált 36-szoros íróval írt...RipCD-k tesztgépe😊

tudod olyan mint az ezeréves sólyom

Uristen aAby... kezd rajtad Version tunete elhatalmasodni....
UNREG
egyébként sem hiszem, hogy programozni kell tudni ahhoz, hogy "megértsem, hogy milyen a tökéletes játék"!!

Neked hat. Miert mittudomen ki vagy te eletben? Lehet te hordod fel az 59 eves noket a 13.-kerben
aabyssx
Attól, hogy Te tehetségtelen vagy és más csinál egy kicsit jobbat (kevésbé rosszat), még nem jelenti azt, hogy az tényleg jó.

(Csak vicc. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Sot, a 3D max -hoz mar 96-ban voltak olyan szoftveres pluginek amelyek kepesek voltak rajzfilm grafikat renderelni. De konyorgom, ha egy jatekot vegig viszel 10 ora alatt az nem elobb elkeszul mint egyet ami legalabb 100 ora tiszta jatek ido? Legalabb is remelem.
UNREG
"Te fasz, programoznod kene egyszer"

😊)))) ezt nekem írtad?

UNREG
Senki sem mondta, hogy szar lesz, sõt... ..de azért a kipróbálást várjuk meg, mielött ráfogjuk, hogy tökéletes.

Martin576
Szerintem te is tökjófej vagy :-D

Ne féltékenykedj! A Freak közben mindig a te nevedet mormolja... 😉

Igen de azok meg szoftveres cel-ek voltak. Itt meg mar celtudatosan kialakitott hardver egyuttes ami tamogatja. Majd meglatjatok a kulonbseget. Ha nem latjatok akkor az nem azt jelenti, hogy nincs hanem azt, hogy ti nem latjatok.
mohus
"(Ennél nem a "grafika" tökéletes, hanem a "látvány"...)"

igen ezt a kifejezést szokni kell...

ezért tetszik nekem a WRC2 a FIFA-ban is alkalmazott mosott háttér...nekem látványos...

Te fasz, programoznod kene egyszer. Ha sikerulne egy 3D-s objektumot mar megmozgatni egy 3D-s modellterben, amit esetleg TE is hoztal letre valami modellerrel, az adatait TE konvertaltad valami TE altalad keszitett programmal, egy TE altalad kiagyalt formatumba, tovabba veszed azt a kis faradsagot, hogy tanulmanyozd a 3D-s megjelenites alapjait es megvalositasi modjait szamitogepen (ami tobb ezer ora lehet) es ezutan ugy gondolod, hogy kepes vagy megteremteni egy TE altalad kigondolt jatek engin-magjanak alapjait, majd akkor es csakis akkor fogod erezni, hogy uristen valami alkottam, ami mukodik es ez kesz csoda. Es akkor meg talan csak megtetted az igen halovany botladozasokat a sajat jatekengined alapjainak fele. Es akkor hol vagy meg egy olyan komplex jatektol mint akar az N64-es Zelda akarmelyike. Mikor ez az erzes megerintett es atjarja tested ez a fele alkotas szelleme, majd akkor megerted, hogy miert is tokeletes egy-egy ilyen jatek.
UNREG
Nézd, ha valaki hülyeségeket írkál, számítson rá, hogy belekötnek.

Martin576
Egy Zelda NEM LEHET sz@r! Az rettenet lebõgés lenne a Nintendónak!

(Csak jönne már a jap verzió! Orcania of Time és Ura Zelda N6DD, Biohazard 4 és F-Zero movie-k! Nyamiii! 😊

aabyssx
DC-re a Jet Set Radio is cell filter-es (sõt a Bomberman Online is 😉

Pedig annak már egy ideje...

"tervbe volt veve, hogy celles lesz amikor meg egy olyan sem letezett"

Az elsõ cell shading-et kb. '97-ben láttam egy finn demo-ban. Az sem tegnap volt. /:|

www.youtube.com/aabyssx