A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cloudff7
Karácsonykor a kereskedelem már csak ilyen. ( müszaki bolt)

Hihetetlen mennyiségü PS,PS2-õt visznek. 20-asával rendelem de szvsz nem lesz az utolsó napokra. És nagy örömömre az origi játékeladás is megnõtt!! 😊)))
cloudff7
Ja nekem is kb 9-ig lájt megy aztán onnantól indul a banzai.
Igen jo 😊)). Koszi. Nekem kb fel 9-ig lajtos a melo, de egesz nap netkozelben vagyok. Ha nincs hajtas akkor raerek forumolni es flamelni. Jatszani mostanaban k..ra nincs idom es ezert ideges is vagyok. Tegnap este tovabb akartam vinni az eternal-t, de elaludtam mikozben rakeszultem.
cloudff7
Azér marhára haladok a korral mi? MAX PAYNE!! mikor jelent már az meg? Januárba? 😊)
cloudff7
Tegnap megkaptam a MAX PAYNE-t origiba PS2-re. Hát PC-s mint állat de akkor is fél négyig nyomtam hajnalba átmenõen. Egyszerûen nem bírtam abbahagyni. CSAK NE TÖLTÖGETNE ANNYIT!! 😊))
cloudff7
Azon gondolkodtam hogy ti vajh mit csinálhattok (dolgozhattok) hogy ennyi idõtök van fórumolni? Ilyen munkahely nekem is kéne. És egyébként mikor játszotok?
cloudff7
Írok. Most jó? 😉
Dzsini
http://dreamcast.planetweb.com/gamers/screenshots.html?game=looneytoons

ez full cel-es szerintem... és nagyon hangulatos 😊 (meg pc-n a Sheep Dog and Wolf is ha jól rémlik...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ugy latszik ez ma az en napom itt a forumon. Lehet, hogy ma csak en irok magamnak? Hmmm, ha igy van akkor lassan valaszolnom is kene mar magamnak. Na jo, vegul is tudok en magammal is vitatkozni
Meg valami, ha az sem igaz, hogy sokkal tobben fogjak a Zeldat igy szeretni. Ez igy nem igaz. Inkabb sokkal tobben lesznek ra nagyon kivancsiak. Ha olyan biztosak lennenek a teljes totalis sikereben nem adnanak ki egy remake Ocarina of Time-ot hagymanyos renderelessel. Oszinten bevallva az egy kicsit engem jobban izgat. Az, hogy a japanoknal nagyobb siker lesz a kinezete szinte biztos, es hat szerintem Nintendonak ez mar lehet tobb mint eleg... En amikor eloszor hallottam rola az ideg majd szetb..ott. Ez mostanra odaig fajult, hogy be kell lassam tokeletes lett a jatek . Te jo eg mi lesz, ha meg latni is fogom 😊))
86322-re
Odatettem. Sajnalatos modon ps2-on is akad, pc-n is akad es pc-nem nez ki jobban semmilyen felbontasban sem. De en nem tudok egy jatekot mar objektiven nezni, megha oly jol is nez(ne) ki, ha egyszer nem kepes a jatekhoz szukseges fps-t hozni. Megegyszer, EA autos gamma fejlesztoi reszlege degradalodik es ezt nagyon latni az egyre silanyabb jatekaikon. Jo lenne, ha osszeszednek magukat.
86294-re
"Gondolkozz, mi lenne egyszerûbb ha a spaceworld-i demo után a cel-shaded eljárástól ihletve elkezdeni az igaz fejlesztést..."
Majdnem itt van az igazsag. Ugyanis, gondolod, hogy a spaceworld-on kaptak ihletest? Ha nem akkor egy nappal elotte vagy utana? Latod ez itt a bibi. Nyilvan kezdettol fogva tervbe volt veve. En nem azt mondtam, hogy el is kezdve, hanem, hogy TERVBE volt veve. Tovabbra is ugy gondolom, hogy nagyon jol meg volt az mar ragva es ha a nintendo ilyen 'sulyos' dontest hoz, az nem egy szikra valakinek a fejebol akkor amikor mar mas iranyt vett a fejlesztes.
Fenebe meg mindig nem muxik operamban a valasz erre igy kenytelen vagyok kiirni.
86330 Laza a kepeken is latszik amirol beszeltem, foleg Dark Cronicle-n, hogy igaz hogy ezek cell-es jatakok felig meddig de inkabb kevereke a renderelt es cel-es kinezetnek. Ugyanis a karakter csak ami cel-est hatast nyujt, mig a viz a texturak nagy resze nem rajzolt-imitalt. Ezzel semmi gond, nagyon is szep, csak azt mondom, hogy ha megnezed az uj Zeldat az teljesen olyan mintha minden egyes pixele rajzolva lenne. Ezeken a kepeken viszont azert nagyon nagyon sok minden nem cel-renderelt. Amugy nekem ezek a vegyes-renderelesu jatekok nagyon bejonnek, de ez azert messze nem az a kinezet ami a Zeldae lesz. Megegyszer mondom, ez se nem rosszabb se nem jobb csak nem full cel kinezet. En speciel nem is tudok hirtelen olyan jatekot ami teljesen cel-es lenne. Ha valaki tud belinkelhetne.
test
Reggelt,
Tetszettek a hozzaszolasok, foleg EMBER-e aki megmondja a frankot, hogy driver gond van es, hogy 3DMARK tesztje nem szamit akkor amikor az az egyik legnepszerubb es legjobb kartyatesztelo program es a vegen megkerdezi mi az a 2000-es XP. Hat bazze, most erre mit mondjak, igen valoszinuleg rosszul volt telepitve valami 3 ember gepen akik mindegyike hidd el eleg jol ert a gephez.
mohus
"bár nekem meg van a stabil 30fps"

PC-n stabil frame rate? ha a V-SYNC be van kapcsolva?

tényleg mintha nem egy bolygón lennénk😊

mindegy én nem fogok sem 3dmarkot futtatni, se drivereket patcheket kutatni MÁSNAK, mivel az én gépem már kiment a divatból...

néha arra járok (bratyó,uncsitesó), ahol egy izomgép van...megnézem az újdonságokat és véleményt alkotok és nagyon rég láttam jó autósgammát PC-re

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"valami szarul van telepítve"

valami meg szarul van megírva...

az a baj hogy ez lett volna az elsõ nyomorult emészthetõ/hangulatos autós gamma PC-n, hosszú idõ után...és ezt is elb*szták
a cell shadingszerû autók megrajzolásáról nem is beszélve...és a törés is sokkal ratyibbbb, mint a PS2-ben

tényleg colin3 van már PC-re? (bátyusom be van érte gajdulva...)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
bocsi..végigolvastam a többi idekapcsoldó képcsúsztatós témát.. a többiek...jack jól válaszolt.

mohus
hát jobb TV-t kell venned...az én fakerekes sony-m is elcsúsztatja, de pl apósom JVC-je nem...ez azért érdekes

Na ha itt vagy, akkor azonnal válaszolhatsz is a két nappal ezelõtti mailemre 😊
Kou: szám megy újra

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ramza: küldd el az új számod😊
Véletlenûl töröltem😞

So cry me a fuckin river, bitch!

Én se vagyok mér igazi gamer: inkább zenélek mint jáccom😊

CSOCSO
é:á
CSOCSO
és különben is aki nem szokott hozzá az akadozéshoz az nem is igazi gámer!!
Amúgy én voltam a hozzászóló, inkább be is regelek.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Laza
el is adom a GC-met.. 😊
ha erdekel valakit dobjon melt...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ember
"En 2000-es XP-n asus GFti4200(4400-es orajelen) gigabyte alaplappal 256 MB 333Hhz Samsung RAM-mal tesztelve 1024x768-ban fullon minden, elsimitasok zeron(ez egy elvarhato beallitas minden jateknal) 'borzasztoan' szagatott."

ott valami driver gond lehet (3dmark nem jelent semmit), mert én játszottam vele ti4200-on, és nem tudtam annyira feltenni a grafikát hogy bericcenjen, 4x FSAA stb-vel tökéletesen futott. Persze ettõl még sz*r, de a sebességével sztem semmi gond.

ja és mi az a '2000-es XP'??
Laza
persze egy Zelda az egy Zelda, ketseg sem ferhet hozza... csak ezek a kulsosegek...
meg a graf 'stilusaval' nem is lenne gond, de ahogy Link kinez, mar botranyos.. 😄 (meg ugy alt a karakterek😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
a Famitsu szerinted partatlan lap?! 😊

"2. Nincs mihez viszonyitani, hisze cel-es jatekok meg nincsenek igy a mufaja legjobbja (lehet).
3. A manga kulso olyan varzsos hangulatot kolcsonoz(het) neki amit igencsak sok ember nagyon szeret. Ami egyebkent mar lalee szerint is a tokeletes fele tart. En speciel nem szeretem a mangas cuccokat."

Azert en megvarnam ezeket a jatekokat is, mielott kikialtom a tokeletes "cel" grafixot.. meg ha mar mangarol van szo.. 😊 (a Dark Cronicle mar japanban megjelent😊

Dark Cronicle

Unlimited Saga

Laza
"Azt nem vitatom, hogy a grafika tökéletesen megfelelõ ennek a stílusnak"

ennek a stilusnak?!
te nem jatszottal meg Zeldaval?!
Ocarina of Time, Majoras Mask mond valamit?!

Adi
Na nyitottam egy ps2 fórumot vmit írjatok bele!!Tök mindegy vmit!!!!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Laza
persze, biztos jo lesz a Zelda... de lehetett volna sokkal jobb... es ez a gaz.. 😄

Laza
te hule...
42000-es kartya akkorsincs... 😄

Unknow
Így van! Nálam is ugyan ez... bár nekem meg van a stabil 30fps.
CSOCSO
nemtom mit rinyáltoka gef 2mön 800*600 ban negyed grafikán döccenõmentes!! és elég szépen néz ki!!!! ne mondd már hogy egy gef 4 en nem döccenõ mentes.. valami szarul van telepítve.. nálam a 3dmarknak volt ez...10 fps fülé nem ment aztán más driver stb..és máris 50 fps..
narumon
"nem... ebbõl az látszik ,hogy te nem láttad...vagy csak nem akartad látni hogy szaggat vagy bekad...játék közben. "

Na most nem kezdem megint....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Narumon ha neked NFS HP2 nem diafilm PC-n, akkor tegy egy konzolt melle es nezz meg azon egy normalisabb autos gamet(ne NFS-t!!) En 2000-es XP-n asus GFti4200(4400-es orajelen) gigabyte alaplappal 256 MB 333Hhz Samsung RAM-mal tesztelve 1024x768-ban fullon minden, elsimitasok zeron(ez egy elvarhato beallitas minden jateknal) 'borzasztoan' szagatott. Persze lehet vele jatszani, de egy GT3 utan, atyavilag! Es meg valami, ez a gep 3D MARK 2001 SE-ben default teszt 11000-t ment!!! ==> Nagyon rosszul sikerult lett az NFS es kesz, kar erte."

Na ne jöjjünk már ezzel a tedd a konzol mellé. Bazzeg ahhoz 640x480-ban kéne futtatnod nem Full beállítással és még akkor is a Pcn nézne ki jobban.
800x600-ban ment nekem és sokkal jobban is nézett ki mint xboxon viszont a boxon sokkal jobba a hangulata szerintem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
""Gef4Ti42000"

na ne mond... honnan szedtel ilyen kartyat?! 😄DDD"

No jólvan egy 0 még nem a világ 😊)

narumon
"hasznald mar legyszi a
"valasz erre"
opciot, mert nem lehet kovetni kinek valaszolsz.. 😊"

Ezért szoktam beidézni mindig az eredeti szöveget is amire válaszolok...

Sziontén Capcom..😊

szvsz Jojoz Bizarre Adventure😊

CSOCSO
szvsz a leg cell-esebb a killer 7😊)))))))))))) szal annál cellosabb már nem lehet semmi😊
és hogy lesz a pöcököm IPje ennyi?

CSOCSO
áááááhh szolj ha megjött azonnal betámadlak😊)))))))))
CSOCSO
tökéletes gamez😊 kinek mi a tökéletes....
pl famicsuban 10 pontot kapott..és tudátok hogy ez a 3. gamez ami 10 pontott kapott a famicsu-tól?😊 nem rossz mi?😊)
amugy meg lehet hogy itthon csak 9 pontott fog kapni..hisz lehet hogy olyan teszteli akinek nem tökéletes..amugy én alapbol nem adnák semmire 10 est..9.5 öst már igen..de 10 est nem..mert tökéletes nem létezik...igy pontozzák a lányokat a fotozásokon... tökéletes nincs.. max mondják...
CSOCSO
nah hi all!!!
First: hülye kijelentés az hogy a trackball szar és nem lehet vele semmit csinálni..hisz épp ennek az ellenkezõjét mondom.sõt gery is és cloud is azt mondja hogy kurva jó, jobb mint az egér...és mondtam is hogy 2 haverom ilyet akar és 2 meg utálja.. mert havi egyszer kétszer ülnek a gépem elé, mert éppen itt vannak és azok alig bírják irányítaní...csak meg kell szokni... utánna rájössz hogy jobb a patkány mint egy egér...nemtom mé lenne rosszabb hüvelykujjal mint csuklóból...mindegy azt vesztek amit akartok..ha van vér a pucátokban és 20 ezer a zsebetekben hogy frissítsd az unalmas gépedet akkor vegyél egyet aztán majd te is jösz ide irkálni hogy mindneki vegye ezt.. és hiába írod hogy szar... mert én tudom..és aki ezt használja az is tudja...
Hát akkor majd vennem kell egy olyan TV-t amin lehet állítani az rgb képet, mert így kicsit érdekes gamélni, bár amelyik játéknál lehet tolni a képet ott nincs gond, de az ritka mint a fehér holló.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

JackSlater
Ma jött ki a legújabb evoX.Melyik régi? a régi régi?(amelyik egy idõ után lök ki ip-t)

1.Evox.ini Static ip=Yes
Ip:192.168.2.2
Default Gateway=192.168.2.1

A Pc-d ip-je legyen 192.168.2.1 és pöcre kell hogy menjen.....

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

JackSlater
Az újabb Sonykon(mint pl a képen) lehet állítani az rgb képnek az elhelyezkedését fullosan.Amúgy a sorrend sima kábel,svideo,RGB.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Jack, elmondanád hogy miért csak a régi EvoX ad ki nekem IPt?