A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UNREG: itt egy KÁKA, csomozgasd!!
Unreg, ez a jatek mar akkor tervbe volt veve, hogy celles lesz amikor meg egy olyan sem letezett, ebben biztos vagyok. Abban biztos vagyok, hogy ez lesz az olyan jatek ami igazan rajzfilmszeru lesz, hisz arra megy ki az egesz. Amiket en lattam eddig azok is nagyon jok voltak de megis inkabb a renderelt es a cel egyfajta keverekenek hatottak. Masreszt GC-nek kulon hardveregysege van ami tamogatja a cel shadinget. De majd meglatjuk. Nem akarok en mar GC apostola lenni, hisze eddig majdnem minden jatek csalodas volt kicsit szamomra. Inkabb azt mondom szar lesz es nem fog tetszeni, akkor legalabb majdnem, hogy biztos tokeletes lesz, legalabb is nekem.
UNREG
"Egy igen rangos bizottsag elott vizsgazott tokeletesre.... egy kicsit olyan mint mikor egy 576 konzol ertekeles szuletik, csak annal sokkal szakmaibb"

heheh, mitõl "rangos" meg "szakmaibb" egy bizottság???

UNREG
"hisze cel-es jatekok meg nincsenek igy a mufaja legjobbja (lehet)."

max gc-n nincsenek, ps2-n már van pár: auto modellista, sly cooper, satöbbi

aabyssx
SZVSZ ez szép (meg amennyit én láttam belõle az is meggyõzõ), csak ez a ~csákós hülyegyerek~ idegen egy kicsit. :|

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater
Ez már a második gép amin ilyet tapasztalok....amennyiért vettem,nem kár érte ha ki is dobom(most kértem vissz 5000e a nyikorgásért,igy már csak 34 be volt és a belevaló chip-et is a gyerek állja....)

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Blasta
Szerintem te tökjófej vagy :-D

(Freak nálad van, és fullkészre besalátázva bámulja a banánokat azért nem online???)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hogy mi a tokeletes benne latatlanban? Elmondom.
1. A grafikatol en is ockodtam, de ez lesz talan az elso korszakalkoto cel-renderelt jatek (tudom van mar sokfele), de biztos vagyok benne, hogy ez fogja leginkabb egy rajzfilm-feelingjet visszaadni. Egyszer mar azert, mert korszakalkoto, mar maradandobb marad, ezzel is kicsit kozelebb kerulve a tokeletes erzesehez.
2. Nincs mihez viszonyitani, hisze cel-es jatekok meg nincsenek igy a mufaja legjobbja (lehet).
3. A manga kulso olyan varzsos hangulatot kolcsonoz(het) neki amit igencsak sok ember nagyon szeret. Ami egyebkent mar lalee szerint is a tokeletes fele tart. En speciel nem szeretem a mangas cuccokat.
4. Egy igen rangos bizottsag elott vizsgazott tokeletesre, akik aztan tenyleg partatlanul, teljesen objektiven alkottak valamirol velemenyt ugy, hogy minden szempontot figyelembe vettek amit most jelen pillanatban figyelembe lehet venni egy adott dolog elbiralasa kozben. (egy kicsit olyan mint mikor egy 576 konzol ertekeles szuletik, csak annal sokkal szakmaibb) Mindenki erzi, hogy egy adott emberi produktum milyensegenek merteke nyilvan akkor hiteles, ha olyanoktol szarmazik az akik igazan kompetensek a temaban. Mivel itt mindenki egy kicsit a tema szakertoje ezert, ha mindenki tokeletesen elfogulatlan lenne, MINT EN akkor az en szubjektiv megitelesem nagy mertekben el tudna mozditani bizonyos iranyban az velemenyuk.
5. A kiprobalas utani elmenyem ami biztos tokeletes lesz 😊))), ezt nem tudhatom.
Szoval kb ennyi, es kivancsian varom az 576 ertekeleset, a fene a pofajukat, barcsak ott lehetnek...
Martin576
Hááát, amilyen kedves jól nevelt gyerek az én csomi haverom (neeeeem 😊, még ezt is megteszem neki! 😉

UNREG
"Hat az, hogy ha valami tokeletes akkor az 10 pont vagy tobb"

Még a végén csomi kiharcolja, hogy a kedvéért csak a gc-s gamezek a konzolban kapnak majd 12-15 pontokat is. 😊)))

UNREG
Azt nem vitatom, hogy a grafika tökéletesen megfelelõ ennek a stílusnak és abban is biztos vagyok, hogy egy tökéletesen hangulatos gamez a zelda, csak csomival kötözködöm, aki már elõre húzza a száját a 9 ponton.
különben is, milyen az a tökéletes játék??? hol van, mi a címe???

Martin576
Na, megvettük Reikerrel a japán special edition Zeldát! Remélem hamar megjön és nyomhatjuk az élményeket a Konzolba! (Ahhoz képest, hogy korábban leszóltam... 😄

(Ennél nem a "grafika" tökéletes, hanem a "látvány"...)

UNREG
Erre én is kiváncsi lennék, hogy milyen az a tökéletes?? mert, hogy a zelda az lenne, azt látatlanban is kétlem. Lehet, hogy a hangulat, a kezelhetõség és a sztori tökéletes, na de a grafikája??
erõsen elvakultnak kell lennie annak, aki ezt tökéletesnek nevezi 😊)))))

UNREG
valami szart sóztak rád.

JackSlater
Amúgy tapasztal már vki olyat hogy szorúl,nyikorog a PS2 tálcája?Nekem ezt csinálja,kibaszom a szemétbe már annyira idegesít....milyen konstrukció ez a gép???

aabyssx
Ezt is. A glitch szó magyarul hibát/bakit jelent.

www.youtube.com/aabyssx

mohus
aAby...
ezt hívják akkor glitch nek?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
aAby...
ezt hívják akkor glitch nek?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JackSlater
2800Mh 2.8Gh akart lenni....ez LOL😄D

LOOOOL😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Laalee
2.8 mhz es csodalod hogy szaggat ? 😄D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Elõbb Konzultálj Cheappel hogy mi kell neki😊
7 ker, veszélyes környék😊

Oke depresszio megyek, hova kell menni? Es foleg mit lehet elvinni? Nah akkor hol es mikor?
JackSlater
Min áll a vita? Azon hogy HP2 szaggat -e PS2-õn? Én láttam azért ott is meg tud röcceni,de akkor is magasan ez a legjobb verzió.Nálam 2.8Mhz,512MB,4400 GF4 Xp-n,1024 Max-on nem folyamatos a game,ha nézed a hátteret az szaggat,a kocsi és az út nem.....kaki.A NFS Porche SOKKAL jobba volt anno.

JackSlater
Ó a francba...lebuktam...

Blasta
Jahogy ezt megkérdõjelezték itt????
Akkor értem! De ez lehet egy haverod asztala is....

JackSlater
Semmi extra,csak hogy lássátok nem kamuzok,van gépem,nem úgy mint egyeseknek...😊

Blasta
Itt mit kell látni?
Vagyez csak úgy?

Gyere át báérmikor megnézheted, a Sony gépen is szaggat, apropó nem vagyok simlis, de az van amit látok...

Depresszio ocsem, akkor te vagy simlis vagy (hazudozol itten) vagy homaly fogalmad nincs arrol mi az amikor egy autos jatek "folyik" ahogy mondani szoktuk. Egyebkent HP2 sonyn is szaggat kar is vitatni, attol fuggetlenul nagyon sokan szerethetik. Egy csomo haverom kepes vele orakat jatszani, szamomra erthetetlen modon, de amin eddig neztem gepeken mindegyiken nagyon ratyi. Es ezek mind bika gepek voltak.
Nagyon tevedsz. A tokeletes egyaltalan nem azt jelenti, hogy az ami mindenkinek a csucs. De ez egy kicsit filozofiai vita lenne, ugyhogy nem megyek bele.
hehe, nekem p4 1.4 ghz 256 ram gef4ti4600 128 mb és nem röccen be, pedig minden maxon van..

aabyssx
Szerinted.

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater
Tegnap lekattintottam a szobám egy részét....a kupit ne nézzétek,mert mostanság sok a szerelnivaló....😊) Ha be tudom rakni megmutatom..

Laalee
ja de olyan nincs ami mindenkinek a csucsot jelenti, es annal sohasem lesz jobb, merpedig a tokeletes ezt jelenti

aabyssx
"de az MGS2 is félbevágja a képernyõt az esõben a tankeren..szintén PS2-n (VSYNC hiánya)"

Az nem VSync hiány. De tény, hogy nem fér bele egy frissítésbe. Attól a furcsa hatás.
BTW az esõben kevésbé, inkább a hold-ban, ahol a baromi sok marine áll.

Ilyen glitch-ekbõl általában a PAL verziók részesülnek.

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater
Hi all.Basszus,mennyit tudtok írni 1 nap alatt...😊

Ez hulyeseg lalikam, ami tokeletes az az.
Laalee
olyan hogy tokeletes max csak fogalom szinten letezik

mohus
jó lenne azért tisztázni, hogy ki mit nevez akadásnak...😊

nálam pl a GTA3 és a FIFA2003 (kb a második félidõben kezdi a csarék után) akad PS2-n
de ezt már írtam párszor

de az MGS2 is félbevágja a képernyõt az esõben a tankeren..szintén PS2-n (VSYNC hiánya)

ami nem akad arra valóban jó példa a GT3, Colin3, WRC2, Burnout2 és az NFSHP2 PS2-n bár a legutolsó stabil fps-sel megy, de az, biztos, hogy nem annyi mint a GT3-é

Laalee
nemtudom egy atlagos gepen normalisan megy. amugy szar a kodja, mert ilyen grafikaval egy manapsag gyenge gepen is tokeletesnek kene lennie.

Bizhatsz is mohuskam , ha nem allatban nyomom allitolag normalis is tudok lenni.
Hogy mi a bajom a 9 ponttal? Hat az, hogy ha valami tokeletes akkor az 10 pont vagy tobb, es nem 9. VAGOD Jibe?
mohus
köszönöm csomi...benned bíztam

mohus
"PC-s lehet hogy örülni tudna egy WRC-nek PC-n, ami valószínû háttérben is élesebb lenne...csak akkor diavetítene ala NFS..."

Ebbõl látszik hogy nem is láttad NFSt PCn. Nálam nem dia, és már egy átlag gépen sem az.

nem... ebbõl az látszik ,hogy te nem láttad...vagy csak nem akartad látni hogy szaggat vagy bekad...játék közben.

Na és, annyira kevés az?

Nembaj majd az 576 erre is ad 9 pontot.
Uhhh, ez jo hir. Mar en is nagyon varom az uj Zeldat. Remelem ebben nem kell csalodnom. Sajnos a GC-s nagyagyuk sorra kezdenek megbukni elottem, es mind egy-egy vilagot dontoget benne. "Pedig fiam Zelda, te vagy az utolso remenysegunk..."
CHEAPBOY
"When Capcom Entertainment in November officially announced five new games for Nintendo's next-generation console, including Dead Phoenix, Killer 7, P.N. 03, Viewtiful Joe and Resident Evil 4, there was some confusion about the exclusivity of the products. Would they be solely made for GameCube or would they appear for other consoles too?
Today though, in an official memo to the press, Capcom confirmed that all of the titles would be "GameCube exclusives" and that all of them, save for Resident Evil 4, would ship in 2003."

Ahogy varhato volt nem lesz Resi 4 ps2re ... marad tovabbra is GC exkluziv.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
A GCs zeldat most tesztelte le a Famitsu.

"We're still waiting for our Japanese correspondent to get us his translation of the review, but the next Zelda game has already made history.

Zelda no Densetsu: Kaze no Takuto is only the fourth game in Famitsu history to receive a 10/10/10/10 ... a PERFECT score. The other three were Vagrant Story (yes, you read that right), the Dreamcast masterpiece that was Soul Calibur, and of course, Ocarina of Time."

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

aabyssx
A Tenchu 3 kép.

www.youtube.com/aabyssx