A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
Hja amugy valami hülye gyereket elütöttem a bécsi uton.. piros sapkája volt, meg volt nála egy hülye bordó tatyóban egy ps2.. simán átmentem rajta😊
CSOCSO
Kaplan bátyja.. azé ennyire ne dicsérd azt a gépet😊 királly tényleg de ebbõl csak anyázás lesz...
CSOCSO
MUHÁHÁHÁHÁHÁH ÁTMENTEM!!!!
Adi
Te nem vagy norm!! Úgy beszélsz a Gcrõl mint egy Istenrõl!!pfff!! Nem tudom mit izélsz itt!! Mindenkinek más véleménye van!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Alien!
cheap vagy???

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

A Gc szénája nem a legjobb...

So cry me a fuckin river, bitch!

ember
ez nem semmi...
a gépekrõl...

Öcsém, fotó nem kell?

Hát, nem igaz hogy nem értitek meg, amig kevés progi van arra a kúrva szemét kockára, addig nem lesz több GC teszt, mellesleg GC tulaj vagyok, de sajna nem gerjedek arra hogy 1 játék/ 2 hónap legyen a statisztikám...

Ez csak jó dolog😊

ember
"....nem az mondom hogy belassúl,hanem a háttért nagyon röcögõsen rakja ki."

ok, én a framerate-rõl beszéltem, az nálam stabil és gyors. a háttér 'röcögõs kirakását' 😊 majd lecsekkolom
ember
csomi. hát, érdekes, ha neked egy olyan gépen szaggat, amin mindenki másnak jól fut (nem csak én írtam), akkor tényleg ott lehet gond, nem gondolod? (akármennyi pontot is csinálsz a 3dmarkban)

(ja, közben rájöttem a 2000es XPre, csak elõször hirtelen az oprendszer ugrott be, nem tudtam hogy az mitõl 2000-es)
Dzsini
{img src="http://ide.a.kep.cime.jpg"}
persze { és } helyett < és >

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

aabyssx
Jaj, akkor kérek egy tankot az épület elé. Abban talán túlélem. 😉

logout

www.youtube.com/aabyssx

"

EZT: "persze az idézõjelek nélkûl

Adi
Vki mondja meg mit is kell be írni ha képet akkarok beszurni??Vki lécives

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sir Quno Jedi
Ja, honnan tudod, hogy TsoTso nem a földalatti forgalmi viszgájára készül ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Jesszusatyauristen! Akkor inkább földalattival megyek haza. De még ott sem fogom biztonságban érezni magamat. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Adi
Ja ja ezt én is hallotam!!

JackSlater
Drukkolunk,de szólj mikor végzel,mert addig nem megyünk ki az utcára....😊)

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Adi
Hajrá

CSOCSO
MENTEM FORGALMI VIZSGÁRA MINDENKI DRUKKLJON NEKEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzsini
a JSR (vagy európában Jet Grind Radio) van Dreamcastra, a JSRFuture pedig XboXra

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

UNREG
elég régi a jsr. dc-n játszottam még, lehetett vagy 4-5 éve...
eléggé összetett a jsr is, nem az a jellemzõ rá, hogy extrémsport, legalábbis nem abban az értelemben, mint egy thps vagy dave mirra.
az meg, hogy mennyi idõ alatt készül el, nem az összetettsége határozza meg, hanem a kidolgozás és a fejlesztõk lelkiismeretes munkája.

Meg azt hiszem nem lehet osszetettsegben a ket jatekot egy lapon tekinteni. Addig amig egy ilyen jatek megvan max egy ev alatt, vagy meg annyi sem, hat egy Zelda tipusu jatekhoz legalabb 2x annyi ido kell(het).
Azert annal sokkal ujabb a Jet Set Radio, nem?
Tenyleg ! Azzal jatszottam is, ha jol emlexem. Valami gorkoris volt, nem nagyon jott be, de szep volt. Extrem sportba csak bmx-et.
Lehet hogy tervbe volt véve a cel grafika, de addig nem tették meg a lépést amíg nem láttak egy gamet szerintem. Miután látták, hogy a Jet Set Radio milyen grafikával rendelkezik és milyen jól néz ki, utána mozdultak rá a témára és kezdték el fejleszteni a gamet.
Mondjuk tényleg nagyon nehéz döntés lehetett, hiszen sokan már várták, hogy újabb szép képet kapjanak a realisztikus Zeldából, erre az N elõjött egy ilyen gyermeteg grafikával. (a másikhoz képest az) De szerintem mára már megszokták és lehet hogy még örülnek is hogy szinte már egy rajzfilm elevenedik meg elõttük.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

JackSlater
És...garanciális 1 évig maximális mértékben,ha meg utána halna meg(még 1 procim sem halt be)akkor már úgy sem ér sokat...

Laza
Jet Set Radio Future... ez elvileg olyan... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sir Quno Jedi

http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=25461

Hirtelen elhalálozó Pentium 4-es processzorok
2002. december 07. 19:22, Szombat - Franczy

"Az 1,8 GHz-es Northwood magos Pentium 4-es processzorom két hónapon keresztül teljesen stabilan mûködött 2,4 GHz-es frekvencián. Ezt követõen a számítógépem néhányszor magától újraindult, majd végül a processzorom elhalálozott. A processzort egy minõségi ASUS alaplapban feszültségemelés mellett hajtottam túl, úgy, hogy közben hõmérséklete nem emelkedett meg különösebben" - mostanság ilyen és ehhez hasonló hozzászólások tucatjai olvashatók a különbözõ internetes fórumokon. Adódik a kérdés, hogy mi állhat az SNDS-nek (Sudden Northwood Death Syndrome) elkeresztelt jelenség hátterében?
.
.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

JackSlater
Már leírtam egy csomószór....2G Intel proci 2.8 on vizhütéssel,512Ram,és 4400GF4 ami 4600 GF4 órajelén megy.

CSOCSO
hi alll
Sir Quno Jedi
Nnna megnéztem a PC-s Shadow of Destiny-t, de azt kell mondjam kellemeset csalódtam, egész korrekt átirat. Fel lehet tenni szép nagy felbontásokra, lehet kérni plusz effekteket stb. Jó azért az FMV-k bazi hülyén vannak megcsinálva, nem tudom mibe kódolták át, de "szõrös"-ek ?!! DE egész jól elfutogat (P4/2Ghz,RD,Ti4200), nemhiába elsõ generációs PS2 gamma. Ha nem nyomtam volna végig PS2-n istenbizony lenyomnám. Ajánlom mindenkinek.

Bár ha már, akkor most Rygar-t nyomok és Fatal Frame-et a Haegemonia mellé :-)))

Dzsini
nehezebb lesz... nem sokkal, de igen - ha jól használod a varázslatokat és megtalálod a titkokat (nemmondommeg 😉 ) akkor még kevésbé. amúgy a rendes végigjátszás az a mind3 sztorit lejátszva adódik, mert írtak hozzá sztorit...
mind3 végigjátszás részben ugyanaz (fõvonal) viszont egy csomó ellenfél más és másképp, és másra koncentrál... pirosnál a fizikai harcra (keményebb ellenek, stb), zöldnél a sanity-szivatásra(jobban fogy, nehezebben jön vissza, ellenek jobban viszik le..), kéknél meg (szerintem ez a legnehezebb) a magick-ot csapolja meg szíre-szóra...
és a sztorinak csak egy egész kis részét láttad, és tényleg csak a 3 végigjátszás után áll a helyére minden 😊 naggggyonszemetek a készítõk :o)

amúgy sok gondolkodást tényleg nem igényel a játék... gyakorlatilag a sanity-szórakozással 'adják el', meg egy kellemes storyline-al... nem túl hosszú, nem túl nehéz. de JÓ. Nagyon. (bátyámnak sokkal jobban bejön mint a ResidentEvil...)
amúgy pont Karim sztorija volt az, ami nekem (a keleti téma miatt is) nagyon bejött, és a kedvenc részem volt :o) bár majdnem a leginkább hentelõs is...

Ohh akkor ez tenyleg nem egy hosszu jatek, mert meg egyaltalan nem ereztem, hogy sokat jatszottam volna vele, sot ugy erzem, hogy meg mindig 'szokom' a jatekot 😞((. Ehhhh miert nem csinalnak mar egy brutalisan hosszu jatekot es brutalisan nehezet mert ezzel is az a bajom mint Starfoxxal(vagy val), hogy majdhogynm csukott szemmel, fejen allva reszegen 3 evesen dankorosan is siman megfejtesz benne minden titkot. REmelem nehezedik, mert hangulata az nagyon jo. Es ez, hogy tobb karatkterrel tobb idoben fut a jatek nagyon tetszik.
cloudff7
KI?
Dzsini
olyan... hmmm.. Karim... 30% körül... bár idõben több lesz, mert lesz pár szivatósabb rész. sok van hátra... még asszem 7 'alsztori' van hátra, plusz a leányzóval a köztes meg a vége...

Hol tartok kb? Kivancsi volnek ra. Tudom elegge az eleje, de azt hiszem pont te emlitetted, hogy nem tul hosszu es ilyenkor mar parazok, mert ha egy jatek jo mar a kozepen tok sajnalom, hogy vege lesz es ezaltal is paraztatom magam. Jedlik Anyos fele konzolos-ongerjesztes negativ visszacsatolas, ahogy hivni szoktam. Szoval hany %-nal vagyok?
Ahogy a filmeken lattam: Kosz Jack! 😊
Es nemhogy rocogosen rakja ki, hanem a hattert is pakolja. Egyszoval nem allja ki egy mai autos jatekkal szemben tamasztott kovetelmenyeket. Kesz punktum. Attol fuggetlenul sokan szerethetik es szeretik is.
Dzsini
"Meg amikor a kadban a csajt meglattam, uhhh, ejszaka jatszok es nem mondom, majdnem behugyoztam. " 😊))) én késõ délután futottam bele, de iggencsak megcsapott engemis 😊
csak ott tartasz? húúú akkor még van mit játszanod... lesz még pár sz....ása a játéknak :o) (nagyon korrektül felépített a sztori)

JackSlater
NFSHP2 PC:Nállam a 3DMark 11.780 pont,de az a játék akkor is szaggat....nem az mondom hogy belassúl,hanem a háttért nagyon röcögõsen rakja ki.

JackSlater
bazze....hát control panel--->network--->és a protocol-oknál a tcp/ip nél ha nem állítottad eddig,akkor automatic van,ezt állítsd át,és írd be,hogy 192.168.2.1 indítsd újra és kész.Ja és a subnet mask legyen 255.255.255.0

Soha nem gondoltam volna, hogy lesz jatek ami Starfox ele kerul, ugy, hogy meg annak is csak a kozepen vagyok kb.
Nekem is tetszik most megyek vegeztem a chaptert valami arab gyerekkel, aki a pihengeto csajanak, valami fejescsajnak, szezett valamit. Azt hazudta csak az enyem lesz, de szerintem ez is csak egy hazudos ribanc a sivatagbol 😊)). Trefat felreteve nekem is tetszik a game, foleg most, hogy mar a jelenben a hazban az emeletre is bejutottam. Basszus k.. va nagy ahogy dorombolnek az ajton. Meg amikor a kadban a csajt meglattam, uhhh, ejszaka jatszok es nem mondom, majdnem behugyoztam. Szoval kiraly! Csak nincs idom ra sok. Most a jatek queue-ben ott allnak szepen: Eternal < Starfox < Mario (meg kell 6 sunshine 😞) < Resident < Rogue Leader < Dave Mirra . Ezek egyben a jatekok prioritasai is volananak. Sajnos teljesen 100 % -ra eddig meg csak Luigi Mansion-t es Pikmint volt modom es idom kitekerni.
Dzsini
csomi: az eternal megéri... nekem nagyon bejött 😊 õrület-effektek rulz

Alien!
Cheap vagy????

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

cloudff7
Jó, mondjuk mást nem is árulunk, de akik nálunk vesznek ilyesmit azok nem tudják és nem is érdekli õket az a másik (amúgy tök jó) gép.