A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
ezt nem vágom

Riszpekk

Mühöld nettek 80 mega 5 perc😊))))

So cry me a fuckin river, bitch!

Unknow
Asszem Te vagy Blasta vágta be neki a villamos vezetõ enginet nem?😊
Unknow
Na ez tényleg LOL😊)))) Na persze😊))))))

" Versio 2002. máj. 09. 02:13 | Válasz erre | #50589

kiba.. jo ez a mühold net
80 mega 5 perc alatt
most jöhetnek a dvd-k :hehe"

FREAK
konkrétan??

velem is zavarba került egyszer a srác 😄

Riszpekk

Unknow
pardon rosszul értelmeztem
akkor ez nem örökzöld😊)pedig bennem alig van ital😄
Unknow
Version amikor tapasztalatból mondja,hogy milyen a Sony...hiszen ott dolgozik vagy mi:
" 2002. jún. 09. 23:36 | Válasz erre | #56089

mér min dolgozol?

amugy általában a sony-t az utálja aki nem birja megfizetni
tapasztalatbol mondom 😄DD"

😊A régi szép idõk😊
Unknow
Hát igen😊)) Nekem mondjuk a PATCH CD a kedvencem😊))))) jaj mindjárt vissza keresek pár örök zöldet😊 Egyébként itt voltál amikor PyRex , Viking meg én fejtegettük az Version féle engineket?😊
Nem, péntek szomba és ha van lehetõséghed akkor vasárnap is😊

FREAK
nekem a haveros dumája jött be

vidéki srác, és most vett repülõt az elõlegbõl 😄DDD

sose felejtem el 😄DDD

Riszpekk

Jaja az nagyon ott volt😊

Unknow
Igen nekem is van egy ilyen érzésem...pedig csak holnap van szombat...olyankor kell beállni mint a gerely nem?😊)
Unknow
Emlékszel még arra amikor Version azt mondta még egy félévvel ezelõtt ,hogy a barátja fejleszti a PS3-at?😊 Vagy arra amikor azt mondta,hogy hobbiból programoz és ,hogy õ az egyedüli aki tudja programozni NORMÁLISAN a PS2-t? Meg amikor azt mondta,hogy a PS3 már biológiai alapokon fog feküdni és élõlény lesz? JAJ! ANNYI DE ANNYI ILYEN BAROMSÁG VAN MÉG😊)))))))
FREAK
szerintem amúgy csont részeg a srác

Riszpekk

Unknow
Igen és mi? Látom nem vagy észnél.. Mondjuk az ilyen "emberekkel" nem is törõdök mint Te.... le vagy szarva....
He ismeretlen fiu nekem meg van veled, azt kesz.
magus
😞=😊

magus
mennyire vérremenõen tudtok vitatkozni játékokról😞 komolyan mint a politika

Naná mehet a nosztalgia😊

Alien!
na ja...régóta fórumozgatunk itt,azé az Xboxnak köszönhetõen becsicskult egy-pár Pc-s is....TV-n képesek játszani...ez már fejlõdés....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

narumon
"Jaj most nehogy már Versionon vitatkozz Naru barátom😊 Te a patch CD-re már nem is emlékszel?😊))"

Hehheyy tényleg az volt az aranyköpések aranyköpése 😊)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Unknow
nosztalgiázzunk és emlegessünk még fel ilyeneket?😊))))))
Jajj az lol volt😊)))))

Mit iszol Ramza?

Unknow
Jaj most nehogy már Versionon vitatkozz Naru barátom😊 Te a patch CD-re már nem is emlékszel?😊))
No meg inni.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Megyek is vissza játszani.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ja, hogy itt flém van? Akkor bocs, hogy idejöttem :o)

Na kérem.
Eléggé be vagyok baszva, hogy ki merjem jelenteni. Ps2-vel nbem rendelkezõk: fül becsuk. Rendelekzõk: fül kinyit.
Szóval.
Teljes felelõsségem tudatában (ennek van értelme?) kijelentem, hogy eddigi ps2-es pályafutásom legmélyebb játéka a Suikoden 3.
Nem a legjobb, nem a legjobban játszható, hanem a legtartalmasabb. Az elmúlt négy napon gyakorlatilag reggeltõl estig játszottam vele. Sztoriban akkora überség, hogy padló. A FF10, legyen bármennyire is jól játszható (és összességében bármennyire is jobb játék!) sehol nincs sztoriban ehhez képest. Kalap megemel, 108 karakter összegyûjt, száj megnyal.
Még sok ilyet kívánok minden japán rpg kedvelõnek.
Emelem sörömet 😊

Unknow
Hozzád kiszolt? nekem semmi bajom nem volt veled....de nem kell itt pattogni jó? vegyél vissza...
narumon
"Az nem 2 PS2 összekötve=1 SGI szupergép képlet volt? 😊"

Jaja olyan is volt 😊)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Petyus_
Az nem 2 PS2 összekötve=1 SGI szupergép képlet volt? 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

narumon
"de a legviccesebb az volt amikor megmagyarázta valami ultra profi konzolos, hogy ö bizony maxozni fog a ps2-vel 😄DDD"

Hehhe arra még én is emléxem.. Asszem version volt és még azt is elmagyarázta hogy hogyan verne le x db pct 1 szál ps2 😛

Ezzel a ki*.?:}tt logoddal teljesen kibuktatsz...:-/
FREAK
😊

Riszpekk

He ROTATOR, nagyon jol birom, amig nem hanyok itt valtozas nem lesz 😞
K.András
Idegeld csak magad, hátha szétpukkan a kis fejed 😄DD

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Az olyan embreket mint te KEMENY, meg kell buntetni, es most buntetesben vagy!
aabyssx
logout

www.youtube.com/aabyssx

Eszem agaban sincs. Akkor mondom el csak igazan az igazat rolad. De az mar nem rad tartozik.
aabyssx
...milyen kitartó vagy. Igazán becsülendõ... 😉

www.youtube.com/aabyssx

FREAK
ha közlöm, hogy kilépek, akkor legyél olyan bátor és ne rólam dumálj

Riszpekk

Hello KEMENY, meg mindig itt vagyok, bulizunk itt a haverjaimmal. SEmmi extra, nokonzol, nono, de mit is akarsz ma megint, kotozkodni? Tudom mar miert ilyen ez a nap 13.-a van!
FREAK
a humorod meg fergeteges

Riszpekk

aabyssx
BTW aki beírkál a topic-ba Mér' nem olvas vissza?!? Nem lenne ennyi félreértés + üres ugatás...

www.youtube.com/aabyssx

Csak mindenkire raragad a KEMENY stilusa. Nekem meg mind1, mert velem szuletett.
aabyssx
Kou!

Az MGS3-at én inkább (néhány játékossal) kooperatív sunyizásnak tudom elképzelni. És ez az elképzelés baromira tetszik. 😊

www.youtube.com/aabyssx

Nah ide figyelj Te K. porgettyus Andras. A fene a superkepzettseged, miota jelenti azt a kib..*ott K. Andras hogy ismeretlen, heeeeeeeeeee?
aabyssx
Jaj, de átmentetek primitívbe amióta 2 körül lecserélõdött a társaság... 😞

www.youtube.com/aabyssx

K.András
Én vagyok itt ismeretlen???😄DD
Te szerencsétlen, már akkor ide irkáltam amikor még tervben sem voltál..Az egy dolog hogy meguntam a sok hülyeséget amit irtak a hozzád hasonlo elvakult ultralight-os konzolosok...

http://druglord.buzz.hu/ ;)