A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na jó szórakozást hozzá, beszélgess csak magaddal...
de poénnak jo volt
a mostani ps2-esek meg 13 micronnal készülnek soval elvileg huzhatok valamennyire
csak meg kéne kicsit bütykölni
So cry me a fuckin river, bitch!
Viszont ezt a kérdést nagyon rosszul értelmezted:"Rakjam be a fotót a Lamborghinimrõl(én is rajta vagyok)?"
Nyílván csak képeket láttam, videóról nem tudok.De ezt is hajlandó vagyok elfogadni.Ne is vedd a fáradságot a linkelésre.Sõt ugyan még csak egy pillantást vetettem a Version által megadott oldalra, de BOCSÁNATOT KÉREK.
Viszont a kérdéssorra akkor sem válaszolt
Minden konzolra vannak szar és gyerekes gamezek!!!!!
ps2 re is!! csak milyen különös hogy a Gc-s gyerekes gamezok általában olyanok hogy hiába néz ki gyerekesen mégis kurva jó és mégis nagy siker (pl SMS vagy Zelda.. azért elég nagy siker...)másik.. mindegyik konzolon megvannak a top gamezek amit vétek kihagyni.. ( Re sorozat leginkább 0,1,4..eternal darkness, f-zero, metroid stb) én már mondtam azért vettem Nintendot mert ezen nõttem fel.. még a fél társaság még ágyba pisilt ( velem eggyütt) de már Gb vel nyomtam meg NES el!... azóta volt minden.. SNES, N64 2-3gb meg most pocket gb amivel rohadtul nem játszom😊)))
mennyivel egyszerûbb lenne vennem egy ps2-t és másoltatni a gamezokat?? csak ezt szemétségnek tartom, meghát mondtam.. nintendo...majd ha a GC nem jön be és nem lesz sikeresebb az n64 nél akkor tuti ps3am lesz....talán xbx2..
ennyit akartam.. nah olvasok... más:
Valaki tud nekem FTP-t mondani vagy warez oldalt ahol fentvan az unreal tournament 1????? a sima 1!!! és nem GOTY VERZIÓ!!! ( Game Of The Year v.)
NAGYON FONTOS LENNE!!!!!PLS!!!
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
http://216.167.73.47/~gbaemu/April-2002.htm
és keresd április 10-et, és olvasd el 😊
Version:Két újabb kép a játékomból (ami veri a GT4-et majd)és a Duke Nukem Forever-el egyidõben jelenik majd meg...
ecletic:Jaj de jó,ooooolyan ügyes vagy....tisztellek becsüllek,és mindent elhiszek amit állítasz,+a ps2 patch cd holnap kölcsönkérhetem?
azt észrevettétek hogy a gt3-ban a kocsik éle nem riceg?
nem tudtam mitöl néz ki jobban a gt3-ban a kocsi mint az enyém
most már tudom, lesimitják az éleket
pedig az enginemben a kocsik dupla annyi polybol állnak mint a gt3-ban, meg sokkkal több effect is van
de most már tudom mér,uhogy készüljetek a gt3 kocsiainál sokkal szebb kocsikat fogtok látni és nem 6-ot hanem 30-40-et egyszerre
Rajzoljak neked valamit Painttel??
"Nem hittétek, hogy van ps2 devkitje. -Megmutatta a fotót, hogy van!"
Rakjam be a fotót a Lamborghinimrõl(én is rajta vagyok)?
"Kiröhögtétek, hogy a haverja csinált valami autós játékot. -Felrakta a netre, meg lehetett nézni!"
Errõl nem tudok, persze, lehet igaz.
"Hitetlenkedtetek, hogy fejleszt enginet ps2-re. -Azóta számtalan képet berakott a készülõ játékból!"
Ismét csak mondanék olyan neveket 3dmax, photoshop stb.
Na szóval.KÉPES vagyok elhinni, hogy ez mind igaz.De, ha tényleg olyan nagy fej, akkor, hogy-hogy még itt csoffad piciny kis hazánkban(holott egy John Carmack nevû úriember ragyásra kaszálta magát ennyi tudással), miért nem látom a boltok polcain a kész játékokat és egyáltalán miért nem ismerjük?Miért?
Ezek csak kérdések.Ha valamiben ,esetleg mindenben tévedtem és alaptalanok a gyanusítgatások, ünnepéylesen BOCSÁNATOT KÉREK.
De azért légyszi Versio válaszolj!
Riszpekk
Elvileg létezik mûködõ BOX emu, de csak akkor megy, ha zsír olyan géped van mint a BOX.
Tehát 733-as PIII (asszem), 20-as Seagate winyo stb...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
van még belõle?😊
a version haverja írja a PS3 oprendszerét??? amikor a proci is épphogy tervezõasztalra került?? hagyjuk már az estimesét, egy nagy habostorta az egész sztori..........
de ha neked így jobb, elárulom, hogy a múltkor egy luxusautó helyett 100 kiló kokaint vettem a General Motorstól kapott elõlegbõl!
Riszpekk
Aztán lehet,hogy világhatalomra törnek?😊)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
de nem kötelezö elhinni, végülis nem mindegy?"
Bazz neked nem szóltak? A srác balesetet szenvedett pár éve Szept 11.én... Nekiment valami toronynak New Yorkban vagy mi...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Csak fogadni tud data-t, küldeni nem.
Ez kész!
Versio hagyd má!!!! Kora reggel ekkora röhögés nem tesz jót!!!
Csak még nem sikeült felszálni vele, de ha sikerül igérem elszálok felétek és felveszlek...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
jo ez a CS party, csak ne szopnank mint allat. 😊
(kozben az iPAQon netezek... eleg korulmenyes, de 'mobil'.. 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
tényleg van müholdnetem SKY2PC kártyával
csak vodafone GPRS-el baszik müködni , a fatáv zsebét meg nem tömöm
vidéki srác, és most vett repülõt az elõlegbõl 😄DDD
sose felejtem el 😄DDD "
a srác miskolci volt valamikor pár éve amcsiban dolgozik a sonynál és tényleg van repülöje
de nem kötelezö elhinni, végülis nem mindegy?
mi okom lenne ilyet hazudni , a ps3 -rol ugyse mond el semmit sajna
meg úgyis mindig ilyenkor jelensz meg 😄
Riszpekk
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)