A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Ne már, most próbálod elhitetni, hogy ketten vagytok?
Na jó szórakozást hozzá, beszélgess csak magaddal...
Dynamic
Már terelsz is?
versio
az tényleg hazugság volt hogy van speed gyorsito patch cd
de poénnak jo volt
a mostani ps2-esek meg 13 micronnal készülnek soval elvileg huzhatok valamennyire
csak meg kéne kicsit bütykölni

CSOCSO
gp32😊
CSOCSO
kösz
Eclectic: amiket felhoztunk azokon nosztalgiáztunk...nem hazugság amit mond, láttam már a dolgait Versionnek az autós gamet is a gba demot is...csak arról van szó hogy van 1-2 olyan szövege ami irreális pl a peccs cd ps2höz, ennyi

So cry me a fuckin river, bitch!

Dynamic
Ó de egyszerre ment a képberakás

Viszont ezt a kérdést nagyon rosszul értelmezted:"Rakjam be a fotót a Lamborghinimrõl(én is rajta vagyok)?"
Dynamic
Amatõr az te vagy drága barátom.(CSak nem tudom miért nyalsz ennyire Versionnak.)
Nyílván csak képeket láttam, videóról nem tudok.De ezt is hajlandó vagyok elfogadni.Ne is vedd a fáradságot a linkelésre.Sõt ugyan még csak egy pillantást vetettem a Version által megadott oldalra, de BOCSÁNATOT KÉREK.
Viszont a kérdéssorra akkor sem válaszolt
versio

😄

CSOCSO
de sokat írtok bazz mindegy ezt az oldalt még nem olvastam el..szal gyorsan..tiszta hülyék vagytok mit össze vissza veszekedtek!!!
Minden konzolra vannak szar és gyerekes gamezek!!!!!
ps2 re is!! csak milyen különös hogy a Gc-s gyerekes gamezok általában olyanok hogy hiába néz ki gyerekesen mégis kurva jó és mégis nagy siker (pl SMS vagy Zelda.. azért elég nagy siker...)másik.. mindegyik konzolon megvannak a top gamezek amit vétek kihagyni.. ( Re sorozat leginkább 0,1,4..eternal darkness, f-zero, metroid stb) én már mondtam azért vettem Nintendot mert ezen nõttem fel.. még a fél társaság még ágyba pisilt ( velem eggyütt) de már Gb vel nyomtam meg NES el!... azóta volt minden.. SNES, N64 2-3gb meg most pocket gb amivel rohadtul nem játszom😊)))
mennyivel egyszerûbb lenne vennem egy ps2-t és másoltatni a gamezokat?? csak ezt szemétségnek tartom, meghát mondtam.. nintendo...majd ha a GC nem jön be és nem lesz sikeresebb az n64 nél akkor tuti ps3am lesz....talán xbx2..
ennyit akartam.. nah olvasok... más:

Valaki tud nekem FTP-t mondani vagy warez oldalt ahol fentvan az unreal tournament 1????? a sima 1!!! és nem GOTY VERZIÓ!!! ( Game Of The Year v.)

NAGYON FONTOS LENNE!!!!!PLS!!!
JackSlater
Pont én is vmi ilyesmit akartam írni,csak nem vettem a fáradságot a sok gépelésre....😊)

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

versio
nézd meg ezt
http://216.167.73.47/~gbaemu/April-2002.htm
és keresd április 10-et, és olvasd el 😊

JackSlater
Ha nem lennének Unknow féle emberkék itt a forumon,akkor elég unalmas lenne,én az õ poénjain szoktam a legjobbakat röhögni!!!Multkor mikor Version a Ps3 tudását fejtegette,akkor kicsit piszgálgattuk Unknow-al,hát én majd leestem a székrõl!!!😊 Mivé lenne a világ ha csak az lenne itt hogy:

Version:Két újabb kép a játékomból (ami veri a GT4-et majd)és a Duke Nukem Forever-el egyidõben jelenik majd meg...

ecletic:Jaj de jó,ooooolyan ügyes vagy....tisztellek becsüllek,és mindent elhiszek amit állítasz,+a ps2 patch cd holnap kölcsönkérhetem?

versio
figyelek ám 😊

azt észrevettétek hogy a gt3-ban a kocsik éle nem riceg?
nem tudtam mitöl néz ki jobban a gt3-ban a kocsi mint az enyém
most már tudom, lesimitják az éleket
pedig az enginemben a kocsik dupla annyi polybol állnak mint a gt3-ban, meg sokkkal több effect is van
de most már tudom mér,uhogy készüljetek a gt3 kocsiainál sokkal szebb kocsikat fogtok látni és nem 6-ot hanem 30-40-et egyszerre

Dynamic
"Nem hittétek, hogy enginet készít gba-ra. -Bebizonyította, hogy de!"

Rajzoljak neked valamit Painttel??

"Nem hittétek, hogy van ps2 devkitje. -Megmutatta a fotót, hogy van!"

Rakjam be a fotót a Lamborghinimrõl(én is rajta vagyok)?

"Kiröhögtétek, hogy a haverja csinált valami autós játékot. -Felrakta a netre, meg lehetett nézni!"

Errõl nem tudok, persze, lehet igaz.

"Hitetlenkedtetek, hogy fejleszt enginet ps2-re. -Azóta számtalan képet berakott a készülõ játékból!"

Ismét csak mondanék olyan neveket 3dmax, photoshop stb.

Na szóval.KÉPES vagyok elhinni, hogy ez mind igaz.De, ha tényleg olyan nagy fej, akkor, hogy-hogy még itt csoffad piciny kis hazánkban(holott egy John Carmack nevû úriember ragyásra kaszálta magát ennyi tudással), miért nem látom a boltok polcain a kész játékokat és egyáltalán miért nem ismerjük?Miért?

Ezek csak kérdések.Ha valamiben ,esetleg mindenben tévedtem és alaptalanok a gyanusítgatások, ünnepéylesen BOCSÁNATOT KÉREK.

De azért légyszi Versio válaszolj!

CSOCSO
Hella mindenkinek!!!itt a karácsonyi logós CSOCSO😊)) mizucsku veletekecsku barátocsku????
FREAK
én el is hinném, ha ez lenne az egyetlen ilyen sztorija, de neki minden hétre jut egy hasonló 😄

Riszpekk

JackSlater
Nem vádaskodás volt szánalmas barátom,hanem vicc "te nagyonfelkapom a vizet" srác...nem láttad a smile-okat a végén....Tudom,hogy Version vállalja mindig magát,csak te annyira vétted,ezért sütöttem el....na mindegy ha nem értetted,akkor bazz.(hogy a te nyelvjárásoddal éljek!)

JackSlater
Egy ugyanolyan gép,drágább 10-20 ezerrel mint egy Xbox,tehát akkor sokkal érdemesebb venni egy X-et...😊)

JackSlater
Csak 10g ás az eredeti Xvinyó,de ki lehet cserélni nagyobra,és azzal is megy...tehát ez nem lehet akadály.

Blasta
A gpnd a hardverrel van csak!
Elvileg létezik mûködõ BOX emu, de csak akkor megy, ha zsír olyan géped van mint a BOX.
Tehát 733-as PIII (asszem), 20-as Seagate winyo stb...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jah ha barki tud NeoGeo -s rom -okrol az ne tartsa magaban!
Foglalkozik vki XBOX emulacioval? En azt nem ertem, hogy az XBOX csokkentett win2k kernel -t hasznal, es teljesen pc -s alapu a szerkezete, akkor elvileg lehetne kesziteni egy boot -olhato CD -t amely egy mezei PC -t XBOX -kent indit el... Nem?
JackSlater
Hi "Version" most unreg-en nyomod?😊)

MUTASS😊
van még belõle?😊

FREAK
hihetõ, nem?? még fotót is tudok mutatni a kétkedõknek! 😄

Riszpekk

FREAK
de könyörgöm!!

a version haverja írja a PS3 oprendszerét??? amikor a proci is épphogy tervezõasztalra került?? hagyjuk már az estimesét, egy nagy habostorta az egész sztori..........

de ha neked így jobb, elárulom, hogy a múltkor egy luxusautó helyett 100 kiló kokaint vettem a General Motorstól kapott elõlegbõl!

Riszpekk

Unknow
"Vagy õ a másik torony vette célba?😊))))))))"
Mármint másik TORNYOT😊 Ehh....baszki😊
Unknow
Baszki! Akkor Version haverja az én haverom is volt!!! Vagy õ a másik torony vette célba?😊))))))))
Unknow
Nekem is volt valami repülõm csak amikor a haverom kölcsön kérte egy amerikai körutazásra egy rohadt torony neki ment és megsemmisült=(((( Azóta nincs...
Unknow
Jó én elhiszem😊 De itt azzal van a gond,hogy egy hónapja mondta,hogy kevesebbet fog jönni a MATÁV miatt😊)Érted?😊Azt meg nem hiszem el,hogy a MATÁV már a mûholdakat is irányítja...
Aztán lehet,hogy világhatalomra törnek?😊)
Unknow
De Version mindannyian tudjuk ,hogy ITT VAGY😊)) Állandóan itt vagy😊Egyébként most viccen kívül már hiányoztál😊Miért nem írsz be gyakrabban he?😊)Olyan jókat beszélgettünk régebben!De most halál komolyan😊
narumon
Ne az a baj hogy nincs mûholdas net (mert pl havernál is van, de egyébként egy fos) hanem hogy nem is azzal nyomul csak a szája nagy. Mondjuk én megértem hogy nem használja nagyon fos a szolgáltatás...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"a srác miskolci volt valamikor pár éve amcsiban dolgozik a sonynál és tényleg van repülöje
de nem kötelezö elhinni, végülis nem mindegy?"

Bazz neked nem szóltak? A srác balesetet szenvedett pár éve Szept 11.én... Nekiment valami toronynak New Yorkban vagy mi...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Blasta
Unknown, mûholdnet télleg van, kurva gyors, nekem küldtek is róla valami tájékoztatót az egyik m.helyemen.
Csak fogadni tud data-t, küldeni nem.

Blasta
VÁÁÁÁÁÁÁ! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez kész!
Versio hagyd má!!!! Kora reggel ekkora röhögés nem tesz jót!!!

Dynamic
LOL😊))

pseudologia phantastica

K.András
Nekem is van repülöm bibi 😄DD
Csak még nem sikeült felszálni vele, de ha sikerül igérem elszálok felétek és felveszlek...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Azért szoptok mert egy béna láma vagy😊

Laza
hi all...
jo ez a CS party, csak ne szopnank mint allat. 😊
(kozben az iPAQon netezek... eleg korulmenyes, de 'mobil'.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

versio
"Mûhold net! Szted ilyenje van?😊 nehogy már elhidd😊 legutóbb itt anyázott a matáv miatt ha nem emlékeznél😊 és ez késõbb volt mint ez a duma😊 ezért vágtam be😊 jaj te nem olvasod a fórumot?😊 "

tényleg van müholdnetem SKY2PC kártyával
csak vodafone GPRS-el baszik müködni , a fatáv zsebét meg nem tömöm

versio
"nekem a haveros dumája jött be
vidéki srác, és most vett repülõt az elõlegbõl 😄DDD
sose felejtem el 😄DDD "

a srác miskolci volt valamikor pár éve amcsiban dolgozik a sonynál és tényleg van repülöje
de nem kötelezö elhinni, végülis nem mindegy?
mi okom lenne ilyet hazudni , a ps3 -rol ugyse mond el semmit sajna

FREAK
csak felidéztük a régi szép idõket, ne bánts! 😊

meg úgyis mindig ilyenkor jelensz meg 😄

Riszpekk

versio
nem illik valakit kitárgyalni amig nincs itt

adok a pofátoknak ! 😊

Na joccak arcok hótram aludni😊

FREAK
van mûhold net

csak letöltésre jó, kb. 10Mega/perc

Riszpekk

Alien!
Tvnet : 1 óra 600Mb volt,amig volt.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

magus
folytassatok mar eppen gurulok a foldon a rohogestol

Unknow
Mûhold net! Szted ilyenje van?😊 nehogy már elhidd😊 legutóbb itt anyázott a matáv miatt ha nem emlékeznél😊 és ez késõbb volt mint ez a duma😊 ezért vágtam be😊 jaj te nem olvasod a fórumot?😊
Hehe haveromnak kbelje van, 5 perc alatt khm 200 mega, nem UPC😊