A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

He ismeretlen fiu, nem latod, hogy a KEMENY mar elment?
K.András
Ennyit veszekedni 😄DD
Itt más nem megy miota megvan ez a topic csak a vita, elöször meg akartátok gyözni az embereket hogy vége a pc-s játékoknak, aztán azt is megmagyaráztátok hogy dvd-zni fogtok a konzolokkal,de a legviccesebb az volt amikor megmagyarázta valami ultra profi konzolos, hogy ö bizony maxozni fog a ps2-vel 😄DDD

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Unknow
ejnye Freak😊 Te mindig jó pofa válaszokat adtál és nem áltáll le ilyen ökörségeken vitatkozni😊)) Úgyse lesz semmi akkor meg minek ez?😊
Hat bazze, ha erre sem reagaltok akkor magamat is ki kell utnom. Csak tudnam, hogy lepjek most le ?
Ugy latszik mindenkit kiutottem.
ARGGGGGGGGGGGGGghhhhhhh!
En vagyok ma a forum kiralya!! 😊))))))))))
Nah most, hogy a KEMENY elment, most mar nyugodtan szolhat mas is!
Veled en nem is vagyok hajlando vitatkozni mert te mondod a magadet EN meg az igazat. Es a legjobb lesz ha mesz a szerveredre, hogy vegre nyugodtan kitargyalhassalak ha mar nem vagy itt. Ugy sem olvasod vissza soha amit irsz, akkor maset miert tenned
Nem lehetek falusi, hisz te mondtad hogy kemenyebb helyen nottel fel, ahol kemenyebbet szartok, kemenyebb a fejetek csak arra nem hasznaljatok amire kene. Egy falusi gyerek meg mifelenk eleg kemeny fajta...
FREAK
na van szerver végre nem kell itt elütnöm az idõt

Riszpekk

FREAK
LOL azt hiszed, leáll veled valaki?????

LOLOLOLOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

öcsém, ez nálam bejön, de egy ilyen csomi nick-kel tök vicces 😄DDD

Riszpekk

narumon
Nem bánom jöjjön úgy.. igaz hogy leesik az értéke de mindegy 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

FREAK
te amúgy falusi vagy?

Riszpekk

Na meg valaki? FREAK egyertelmu K.O. -val eltavozott. Meg valaki aki olyan kemeny helyen nott fel, hogy nem lehet ketsegbe vonni a szavait?
FREAK
csak általam dedikáltat kaphatsz, itt ez a kurva törvény 😄

Riszpekk

narumon
Martin: mint újdonsült konzolos nem kapok egy ajándék 576konzolt?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

FREAK
ja bazeg, kedvenc idõtöltésem.....

de legalább addig is én vagyok a téma, népszerûség rulez 😊

Riszpekk

Masik tapasztalat, hogy a fokhagymas husnak nem tesz jot a meddo vita, boo boo ahhh.
Ennek a csevejnek nem sokertelme volt (kb annyi mint amit magadtol szoktal mondani FREAK) de legalabb a vegen remelem hanyok egy jot...
Martin576
Jó kis péntek esti porogram!

FREAK
jó éjszakát, IQ rambo

Riszpekk

Miert bortonbe szulettel? Nem rossz, ahhoz kepest egesz jol kikupalodtal. Az elobb azt hittem az en szintem az alacsonyabb, de ugy latsizk mivel te olyan helyen notel fel, tehat az en szintem felmagasztaltad. Igen, igy jo, jo.
FREAK
de beszartam......... asszem kicsit keményebb helyen nõttem fel, öcskös, ezzel engem nem tudsz ijesztgetni

ha kemény legény vagy, ne a pofid járjon, lássuk azt a vascsövet

Riszpekk

"Ha benyögsz valami irtózatos ökörséget, és híg szarig dicsérgetsz egy hullaronda konzolos játékot..." tessek itt van valami, kerem alatamasztani. Az arcodbol meg jo lenne ha visszavennel mert veletlenul egyszer tenyleg meg lesz fesulve a fogsorod egy finom muszeresz vascsovel
FREAK
na nekem most dolgom van, keress valakit aki szívesen tartózkodik hosszasan a szinteden

Riszpekk

FREAK
mégis MIT nem tudok alátámasztani??????

azt amit te nem tudsz megcáfolni?? akkor minek támasztanám alá?????

Riszpekk

FREAK
ha nem bírnám a kritikát, már nem lennék itt

az ilyen szargombócokat nem bírom

merre van az a felétek?? aszfaltos út visz arra??

Riszpekk

narumon
"Mit tudsz te a gc-rõl? Semmit! Egy RL, vagy egy RE, mióta aranyos, te fõláma?! Játsz a ED-vel és beszarsz!"

De miért mindig csak ezekkel jöttök?

Mit adjak eloben elo? Az ilyen musorert ocsem amit nyomtal ma, felenk mar nem kerned tobbet a szemelyes kontaktusbol, ha erted mire celzok. Amit te most csinalsz, hogy dobalozol olyan dolgokkal amiket szinten nem tudsz alatamasztani, nagyon nem tetszik ha veled jatszak el. Kis **** fagy ha nem birod a kritikat gyerek.
narumon
"Még mindig nem válaszoltál rendesen arra a kérdésre, hogy mitõl üt nagyobbat egy xboxos játék?
Mint mondjuk egy mgs2, gta vice city, ico, fatal frame, vagy bármilyen nagy ps2-es név. "

Mondjuk szarokat hoztál fel mert mgs2 és Fatal frame boxon is van szal ennyi erõvel nagy boxos név is lehet.

FREAK
sajnos eddig egyetlen kurva érvet nem olvastam tõled, mester

Riszpekk

FREAK
mondjuk olyan alapon, hogy én (bár utállak) így is tisztellek annyira, hogy nem kezdek személyeskedni, ha benyögsz valami irtózatos ökörséget, és híg szarig dicsérgetsz egy hullaronda konzolos játékot

légy szíves, te is fogd vissza magad

tudom, hogy neten hamar megnõ az ember szája, de maradjunk a témánál, mert nem ismerjük egymást annyira, hogy ilyen faszozásba belemenjünk

vagy ha komolyan gondolod, akkor élõben add elõ

Riszpekk

A tapasztalat azt mutatja, ha valaki az ep-esz ervekre nem hallgat,
az nagyon is jol hallgat a fa?z-ra vagy annak szinonimaira.
FREAK
más a véleményünk

majd ha én veszem a bátorságot és ezért lefaszozlak, akkor nyisd ki a szád

de eddig 100-ból 100x ti kezdtétek

Riszpekk

Fa?z-nak neveztelek es az nem ugyanaz. Es ha annak neveztelek volna, te milyen alapon kerdojelezed meg?
Hmmm, valami idoviharba kerultem. Engem nem erdekel a konzolos vita. Nem errol beszelek. Szemely szerint valoban GC imado vagyok, de miota rajottem, hogy GC semmivel sem kevesebb a tobbi vetelytarsanal, csak az a baj, hogy semmivel sem tobb, ezeket meddo vitanak tartom. A gondom tovabbra is az, most mar veled Blasta, hogyugy latom nem olvasod vissz a napi adagot!!
FREAK
milyen alapon nevezel fasznak?

Riszpekk

Nem mondtam, hogy allj le. Csak azt mondtam, hogy ma fa?z voltal. 😊)
Blasta
Csomi!
Én már régóta ezen az állásponton vagyok, hogy a PS2 meg a BOX komlyabb konzolok, a GC meg nem KIFEJEZETTEN! Nem u.azt a közönséget célozzák meg a játékaikkal. De a GC-t mint gépet SOHA nem fikáztam!!!!!!
Ez szerintem nem fikázás, senem kötözködés!
Amit ez az unreg kis pisis mûvel az viszont pontosan az, ráadásul az egyik legszarabb formában, NÉVTELENÜL (most az SG nick-re gondolok).
Ergo akár mit is mond ez az istenbarma, arra én csak így tudod reagálni és nem is fogok vele ezen a téren vitatkozni! Ugason csak nyugodtan az idióta eccerü stílusában! A Freak-kel meg nem véletlenül vagyunk haverok, mert többnyire ezekben a témákban egyezik a véleményünk.
PONT!

(érdekes, CSOCSO-val meg Kou-val meglehet az ilyen dolgokat már beszélni, úgy lkáccik Õ fejlõdik, ti meg nem nagyon)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
na akkor ennyit errõl, nekem meg nincs kedvem minden unatkozó konzolossal leállni vitázni

egyéb kérdés?? esetleg valaki más?? mondjuk valami fasza álnéven??

Riszpekk

Nincs kedve most ervelni, fokhagymas hussal telezabaltatva, es Neoton familiat hallgatva. Ceges buli rulez! 😊)
FREAK
a konzolos hozzáállásra gondolsz??

cáfold meg nyugodtan, csak erre várok!

Riszpekk

FREAK
na mesélj, mit beszéltem ma??

csak gyorsan, mert hamarosan indul az LFS idõmérõ, és várnak a báránykáim 😄

Riszpekk

igen csak GCn nincs mivel;]

So cry me a fuckin river, bitch!

Nem a boxrol van szo gyerek. Azt sem tudod mit beszeltel ma???
Latod ezert nem mondanak neked semmit mert azt sem tudod mit beszelsz azt csak csodalkozol mivel akarnak meggyozni. Javaslom, hogy nyomtasd ki amit irsz talan akkor konnyebben vissztudod nezni magad
FREAK
de ugye nem téged nevezett Kicsiduma Harakiri japán konzolisten hogy eldöntsd mi igaz és mi nem???

csak mert ha nem, akkor légyszi csendben maradni, mert én sem jövök ide minden kurva nap, hogy belekössek mindenbe amit írsz, tudniilik innen nézve ugyanakkora istentelen faszságnak tûnnek

én egyszerûen el sem olvasom, amit írsz, mert tudom, hogy úgyis csak valami debil japán IQ turmixról lehet szó, ami engem nem érdekel

és légyszi ne akard nekem megmagyarázni, hogy a VILÁGON EGYEDÜL NEKEM TETSZIK AZ XBOX, mert ezen már mosolyogni sincs kedvem

eddig PS2 volt, most van box is meg gc is, nem siránkozni kell, hanem játszani szépen csendben

Riszpekk

Hat ez az, hogy velemenyt mondasz ami a TIED! Es ha az nagyon messze al az igazsagtol akkor meg minek probalsz itt mindenkit meggyozni az ellenkezojerol. En nem akarok erveket hozni, olvasd vissza a delutani okossagaid, en nem lamazok felolem mindenki azt beszel amit akar, de ha valaki nagyon szajkoz valamit ami csak szerinte van ugy akko arra ra kell hatni, es most rad hatottam.
Ajjaj, Freaket kihozták a sodrából, ez is ritka...
freak hiáéba beszélsz nekik...

FREAK
"FREAK nagy baromsagokat beszelt ma"

Na jó, én kezdem tényleg unni. Majd akkor legyél ilyen lekezelõen okos, ha egyszer a nyamvadt életben rácáfolsz valamire, ami szerinted baromság. Mert eddig SOHA SENKI nem bizonyította be, hogy nincs igazam, csak habzó szájjal meg kétszáz szmájlival lámáztok.

A másik meg, hogy véleményt mondok, amihez annyi közöd van, hogy vagy egyetértesz vagy nem. Vili?

Riszpekk

Csomikám, nem tehetek róla hogy GCre nincs warez, vagy hogy nincs ennyi game, hiszed nem hiszed ez az igazság

Persze, persze. 50^-2 ~7 ugy mar jo is, igy mar ajja.