A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Matrix has you! :-))
The Matrix has you! :-))
mohus
valaki szórakozik....és ki az a vrob?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Hál' Istennek ma még nem láttam azt az "egyemazuzádat" FREAK -et!
mohus
na amit elõbb vrobnak láttam azt én írtam😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Atcom
Hi!

Neked elsõre lefutott a "please" ág. :-)))

Bye!
Mas-Thief
...egészen a következõ ideõponttól fogva: 2000. nov. 19. 22:30.
oooooooooooooooooo <- Örömkönnyek

nekem elsõre ment pedig nem vagyok egy nagy gémer...
duc
Egyszerû. Ide kurvajó muksók járnak... 😊)))
klassz...
rákapcsolnak a japcsikra😊
Mas-Thief
Hi All! Hihetetlen ez a Topic! 87207 hozzászólás. Vajon miért népszerû egy elindított téma, és egyesek miért nem? Ennek, pl. mi a titka?

CSOCSO
jó reggelt all!!
Alien!
Én asszem valami fli editorral rajzolgattam....

http://www.funet.fi/pub/cbm/c64/graphics/editors/

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

aabyssx
WOW az sem gyenge.

Nekem volt egy kép rajzolóm multicolorban, de csak y-ban tudta a több színt.
(Csak sprite-okkal rajzoltam, szinkronizálva a képsugárhoz. Mindíg elérajzoltam. 😉
De sajnos bugos is volt néha és úgy is maradt. 😞

...ldx, sty... Atyavilág, de régen volt! 😉

www.youtube.com/aabyssx

Ászok finom, hozhatnál rögtön néhány üveggel a címemm.... :-)
duc
87183...
Na egy kicsit leült a hangulat, ezek a fránya hétfõk...
Beszéljünk inkább a söröcskérõl :-)
Alien!
ez egyfajta feeling volt annak idején,ami igazából csak a régi fix hardveres gépeken kapta el az embert...Amikor az adott gép korlátait ismerve,csináltak lehetetlen dolgokat....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

aabyssx
Az effekt és a technika csak egy eszköz a hangulat megteremtése érdekében, és önmagában kevés.
A játék lényege az ÉLMÉNY és nem a technikai bemutató.
Ettõl SZVSZ *NEM* lesz jobb egy játék és SZVSZ nem is szabad csak sokkal többre becsülni.

www.youtube.com/aabyssx

duc
Csináltam én is olyat annak idején (színkeverés 2 szín cserélgetésével). Meg amire büszke voltam, függõleges hi-res scroll 8 színnel betûnként (8 sprite egymás fölött alkotott egy-egy betût, kirajzolás után spite adatmásolás, új betû ki). Akkoriban jól nézett ki...
Alien!
De asszem az az 1-ben volt!!!! Azt én is észre vettem!!!..

Nem ismerem ezt a hotrukkot, de azota mind a mai napig tobb ezer olyan kis trukk van amitol leulne az ember ha moge latna. Jobb is lenne, ha ismerne itt is egy par emberke ilyen 'muhelytitkokat' es akkor jobban becsulne egy-egy jatekot es nem dumalna hulyesegeket. Ez is mindenkinek ment.
aabyssx
Az egész hó egy pattern-es trükk volt (de baromi ügyes). Kb. egy karakternyi adatot kellett átirogatni. 😉
A keretet meg sprite-okkal lehetett rajzolni, csak szinkronizálni kellett a fénysugárhoz.

Inkább az az igényesség volt brutális, hogy új színeket kevertek villogtatással (pl. a kéket és a lilát váltogatva kaptak egy "kevert" színt)!

(sóhaj)

www.youtube.com/aabyssx

Alien!
jaja....Máig sem értem,hogy bírták megcsinálni....Megaztán a kereten is futott...tudtak a fiúk...

aabyssx
Tök jó, én bírom a hót/havat! 😊
(Csak közlekedni nyûgös egy kicsit.)

BTW emlékszik még valaki a C64-es Creatures 2-re. Abban nem gyenge hó volt. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Mindenkinek mondom, valasz gomb nem muxik, opera alatt nem megy.
cloudff7
Ezt nekem mondod? 😊
Mer ha igen légysz használd a "válasz erre" gombot. 😊
REggelt,
Nem kene annyi masolt szoftvert hasznalni es talan nem lenne annyi baj, szepen megvenni mindent, hisz jol keresel nem?
Üdvözlet ezen a havas, téli reggelen!
cloudff7
Ezér utálom a PC-t. Nekem multkor egy crack-elt nero-val volt olyan bajom, hogy az WinfosXP 3 naponta meghalt. format c, install és megint 3 nap. oszt vettem egy orig Nero-t 2500-ért legal, azóta úgy megy mint állat. Már csak az op.rend meg az Adobe Premier van hátra! 😞 Vegye be az összes szoftvergyártó a f*szomat. ( csak nõk legyenek) 😊
cloudff7
Ez szép! 😊 teccik
cloudff7
Én csak lebeszélni tudlak!! 😊
Atcom
Hi!

Végül sikerült megcsinálnom, szerintem a program "please" algoritmusának segítségével. :-) Megunhatta, hogy folyton ugyanazt a kódot kell futtatnia!
De ettõl még mindig az a véleményem, hogy a belsõ nézetes célzás elég gyengére sikeredett. Nem beszélve arról, amikor Tommy fiút külsõ nézetbõl irányítom és pisztollyal kell lövöldözni... :-)
Na de ez legyen a legnagyobb baj! (Bár néha az!!) :-) Ettõl függetlenül ez egy pipec kis játék, csak néha furcsa szavak hagyják el az ember száját... :-) Hehe!

Bye!
duc
off

Az Arany Ászok akkor is jó sör. Ha felváltva iszom a rummal, az a gyilkos kombó.

Szombat esti fejeim a "Harmadik Félidõ Rock és Sport Klub" elnevezésû vendéglátóipari egységben:

utána jött a pörgés , majd , és végül

vasárnap: , majdan és nem utolsósorban

on
duc
Az a horror, hogy van olyan balf, aki kimegy pisálni, amíg a másikon van a rúd. Ennyire durvát nem láttam, de volt olyan, akin rajta maradt a súly (fekpadon) de leszedtük róla... nem kevés levegõ távozott a tüdejébõl, amikor a mellkasára került a súly...

Amúgy jó reggelt emberek. Látom nem gyönge a hétvégi termés, röhögtem jól. 😊)
CSOCSO
mi a szaré nem jön be ez az oldal????
www.homestarrunner.com/sbemail.html
CSOCSO
mindegy már meg is van😊)))
CSOCSO
õõõõ emberek... nemtom ki linkelte az az idiojat embert akinek flash oldala van.. emaileket küldözgetnek neki és õ válaszol rá..ilyen idijota boxkesztyûje van...és valami strong bad vagy mi a neve
CHEAPBOY
Figy a lenyeg ha karira kell valamelyik game akkor az Eternal Darknessel vagy a Starforxal tutira nem fogsz melle loni. A Die hardot nem tudom milyen az EXG3 haaat Szal erted..😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Laza
sajna nem engedte be a 'kodot' a forum... 😊
mindegy, itt van.. 😊

USA-ban mar csak ennyit kell aludni.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
😄

ne haragudj, de ez az egyik legegyszerubb kuldetes... 😊

akkor kivancsi leszek mit szolsz majd a hasonlo, csak hajos kuldeteshez... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Atcom
Hi!

Jó játék a Vice City, de az a nyûves mennykõ essen bele abba, aki a helikopterbõl való belsõ nézetes lövöldözõs részt írta! Baromi nehéz a célkereszttel célra állni! Az pedig felettéb idegesítõ, hogy csak azt találja el, amit célkereszt közepén lévõ picinyke pont lefed. Nincs annak a nyomorult géppityunak szórása?!?!
Hogy a fészkes fenébe lehet azt a küldetést teljesíteni, ahhol egy rakat embert kell leszedni a helikopterbõl? A kocsikat és a robbanós hordókat sikerül leszednem, pusztul is a férgese, de mindig marad egy két vékony dongájú nyápic testõr, akit mire leszednék, kilövik alólam a helikoptert... Idegesítõ nagyon!!!

Bye!
CSOCSO
az jo😞(((((((((
CHEAPBOY
nincs GCm.😊)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
Csíp!!!
Az Eternal milyen? irj rola egy kicsit.. meg a Die Hard ról..
Laza
nekem itthon magyar Xp-m van, es semmi gondom nem volt vele eddig... (kopp,kopp,kopp😊

SZVSZ, egyebkent ugy a legstabilabb ezeddig az Xp, ha Win2000 Pro-rol van felupgradelve (egy 'tiszta' installrol), mivel az Xp hajlamos megzuhanni a Java alkalmazasoktol...

Szerintem isten király lett, tipikus nekem való játék😊 és nagyon szép, és eddig még csak be sem röccent😊

So cry me a fuckin river, bitch!

JackSlater
Milyen lett?

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Te még csak tenyészted?😊
Pff én termesztem és kis tasakokban árulom miután teljesen kiszáradtak, meg belettek törve😊

So cry me a fuckin river, bitch!

JackSlater
😄D

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!