A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
oooooooooooooooooo <- Örömkönnyek

rákapcsolnak a japcsikra😊
http://www.funet.fi/pub/cbm/c64/graphics/editors/
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nekem volt egy kép rajzolóm multicolorban, de csak y-ban tudta a több színt.
(Csak sprite-okkal rajzoltam, szinkronizálva a képsugárhoz. Mindíg elérajzoltam. 😉
De sajnos bugos is volt néha és úgy is maradt. 😞
...ldx, sty... Atyavilág, de régen volt! 😉
www.youtube.com/aabyssx
Beszéljünk inkább a söröcskérõl :-)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A játék lényege az ÉLMÉNY és nem a technikai bemutató.
Ettõl SZVSZ *NEM* lesz jobb egy játék és SZVSZ nem is szabad csak sokkal többre becsülni.
www.youtube.com/aabyssx
A keretet meg sprite-okkal lehetett rajzolni, csak szinkronizálni kellett a fénysugárhoz.
Inkább az az igényesség volt brutális, hogy új színeket kevertek villogtatással (pl. a kéket és a lilát váltogatva kaptak egy "kevert" színt)!
(sóhaj)
www.youtube.com/aabyssx
(Csak közlekedni nyûgös egy kicsit.)
BTW emlékszik még valaki a C64-es Creatures 2-re. Abban nem gyenge hó volt. 😉
www.youtube.com/aabyssx
Nem kene annyi masolt szoftvert hasznalni es talan nem lenne annyi baj, szepen megvenni mindent, hisz jol keresel nem?
Végül sikerült megcsinálnom, szerintem a program "please" algoritmusának segítségével. :-) Megunhatta, hogy folyton ugyanazt a kódot kell futtatnia!
De ettõl még mindig az a véleményem, hogy a belsõ nézetes célzás elég gyengére sikeredett. Nem beszélve arról, amikor Tommy fiút külsõ nézetbõl irányítom és pisztollyal kell lövöldözni... :-)
Na de ez legyen a legnagyobb baj! (Bár néha az!!) :-) Ettõl függetlenül ez egy pipec kis játék, csak néha furcsa szavak hagyják el az ember száját... :-) Hehe!
Bye!
Az Arany Ászok akkor is jó sör. Ha felváltva iszom a rummal, az a gyilkos kombó.
Szombat esti fejeim a "Harmadik Félidõ Rock és Sport Klub" elnevezésû vendéglátóipari egységben:
utána jött a pörgés
, majd
, és végül
vasárnap:
, majdan
és nem utolsósorban
on
Amúgy jó reggelt emberek. Látom nem gyönge a hétvégi termés, röhögtem jól. 😊)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
mindegy, itt van.. 😊
USA-ban mar csak ennyit kell aludni.. 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ne haragudj, de ez az egyik legegyszerubb kuldetes... 😊
akkor kivancsi leszek mit szolsz majd a hasonlo, csak hajos kuldeteshez... 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Jó játék a Vice City, de az a nyûves mennykõ essen bele abba, aki a helikopterbõl való belsõ nézetes lövöldözõs részt írta! Baromi nehéz a célkereszttel célra állni! Az pedig felettéb idegesítõ, hogy csak azt találja el, amit célkereszt közepén lévõ picinyke pont lefed. Nincs annak a nyomorult géppityunak szórása?!?!
Hogy a fészkes fenébe lehet azt a küldetést teljesíteni, ahhol egy rakat embert kell leszedni a helikopterbõl? A kocsikat és a robbanós hordókat sikerül leszednem, pusztul is a férgese, de mindig marad egy két vékony dongájú nyápic testõr, akit mire leszednék, kilövik alólam a helikoptert... Idegesítõ nagyon!!!
Bye!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
SZVSZ, egyebkent ugy a legstabilabb ezeddig az Xp, ha Win2000 Pro-rol van felupgradelve (egy 'tiszta' installrol), mivel az Xp hajlamos megzuhanni a Java alkalmazasoktol...
So cry me a fuckin river, bitch!
Pff én termesztem és kis tasakokban árulom miután teljesen kiszáradtak, meg belettek törve😊
So cry me a fuckin river, bitch!