A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez megvan, fincsi RIOT release😊)

So cry me a fuckin river, bitch!

JackSlater
Otthon sajnos nem lehet PS2 chip-et csinálni

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Adi
És ps2 chipelni??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Unknow
a farok nélküli meg többet számít mi?😄 öregem te se vagy százas😊)))))))))
Unknow
jójó de még is😊 én nem értek az elektronikához😊 te meg azért PS6 oprendszert és alaplapot fejlesztessz😊
JackSlater
Nem fejlesztem a PS6-ot,hanem TENYÉSZTEM,tudod élõlény alapú lesz....😊) A herélt nagyobb lesz,de erõsebb is lesz a "procija"😊)

JackSlater
Chip-et otthon is lehet csinálni,ha egy kicsit benne vagy az elektronikában...(én sem adtam ki még soha 1forintot sem Xbox-chip-ért!) kb 3000ft ból kijön.

Unknow
hát én nem csak játszani akarok. a chipre meg azt értem,hogy drága😊
Unknow
hát igen😊))) Hallod... mi lesz a PS6-ban???😊 Gondolom már azt is fejleszted😊
Egyébként igaz -e a hír ,hogy a PS6 kabalája már Version lesz?😊Kiadnak belõle egy babát aminek a madzagát ha meghúzod azt mondja:
"Én vagyok a legnagyobb programozó"
"Pusztulj Carmack itt az Isten"
"Asembly mindenek felett"
"Egy PS6 mind felett!"
"A barátomnak külön országa van és repülõje"
"Version vagyok... James Version"
JackSlater
Nem olyan rossz az a joy....sõt!Ha tudod teszteld egy-két órát+van belõle már kisebb verzió is.A chip-elése 1szerü,és progikat csak akkor kell rá raknod,ha nem csak játszani akarsz....

Unknow
Itt kezdtem el gondolkodni,hogy veszek egy X-et... de aztán lebeszéltem magam róla mivel a joy valami eszméletlen szar hozzá és még így is chippelni kell meg minden féle programot rátenni...túl macerás... GBA a legjobb...meg SNES😊
JackSlater
Ez van,amióta operációs rendszereket fejlesztek jól el vagyok eresztve...😄

Unknow
Aha! Szóval Te vagy Version haverja! na én meg vele nem égetném magam😛
JackSlater
AHA lebuktál!!!!!Neked csak egy "kisebb" szigeted van,nem is égetném vele magam.....enyém a Földközi Tenger!!!😊 A magánrepülöimet meg Sony dolgozók bérlik...😊)

Unknow
😄 Te állat😊))))))))) Na és neked van repülõd? mert én csak olyanokkal állok szóba akiknek van minimum 4 magán repülõjük... ja és ne felejtsük el,ha nem rendelkezel a földközi tengeren valami kisebb szigettel akkor már rád sem nézek😊
Unknow
próbáld az orosz módszerrer. én 5ször megrúgtam aztán tovább töcögött...
JackSlater
NE MOND HOGY NINCS FEJLESZTÕI PS2-õd????? Akkor szóba sem állok veled....😊))

Unknow
izé...jó...de akkor sincs PS2m 😊))))
JackSlater
Xbox....😊

Unknow
EZ KELL NEKEM! ILYET ÉN NAGYON SZERETEM!!! ÖRÜLNÉK NEKI MINT CIGÁNY AZ ÚJ HEGEDÛNEK! Csak nincs PS2-m...
JackSlater
A hibák nagyja akkor jön elõ,ha magyar Xp-t használ az ember.Nekem az kb 2 napig bírta,az angollal nincs semmi bajom,lekopogom,már vagy fél éve,pedig naponta installálok le-fel egy csomó progit.Ja,és az SP1 et is el kell felejteni....

CSOCSO
ok feltettem ujra a drivert..bazz ez tegnap is eszembe jutott csak 9% nál mindíg meg szokott állni egy ideig.. én meg azhittem lefagyott😞 ugyhogy format cé😞 nembaj most megusztam
Alien!
ne aggódj,nekem a semmibõl tegnap elkezdte küldözgetni a hibajelentést,hogy az explorer.exe hibát okozott...Még a vezérlõpult is fagyott...Úgyhogy xp újrahúz....bírt kemény 2 hónapot....ez mennyire vicc....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Laza
videokartya?
probald meg lentebb venni 1-el a hardveres gyorsitast.. 😊 (bar, ha ez lenne a gond, inkabb kekhalallal szalna el😊

prosza..

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CSOCSO
kész bazzeg megint behalt a gépem!!!!!!!!!!!!!!!!
fogalmam sincs vazzeg mi csinálja ezt!!!! szarakodott a gép..ujraindítottam..és megint 800*600 és 4 bitben bazz.. a faszom kivan.. ma volt format cé ugyan emiatt... a multkor a win update után halt be így..most meg semmi... talán adobe photoshop 7 crack után mert hiába nyomtam rá nem történt semmi...
JackSlater
Ez a Nintendo-SEGA dolog hülyeség....Kb 1-2 hete jelentette be a SEGA(Lásd IGN),hogy total multiplatform lesz,tehát minden jön mindenre.Akkora kacsa szerintem,hogy csak na ez a Nintendo felvásárlásosdi,hány nagyobb céget vásárolt fel eddig a Nintendo? Nincs az a hülye kiadó aki elvágná magát a többmilliós Ps2,és Xbox piactól,szerintem,de ez persze nem biztos hogy igy is van.....

Laza
itt is erezheto az X aranak 'zuhanasa'...
ElectroWorldben kb 58e Ft... 😊

komolyan mondom, lassan PSOne arban lesz.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
"ha megveszik akkor PS2re egyaltalan nem lesz DMC2... sot, a Shenmue 3 is csak Gcre jonne ki nagyon buta"

a butasagrol inkabb ne beszeljunk... 😊
te sem gondolhatod, hogy a 99%-ban elkeszult (es full PS2re irt) DMC2 nem jelenne meg PS2re...

Laza
160?!
ennyiert nem igen kapsz H3870-est.. 😊

de azert elarulom, sokkal olcsobban tudok szerezni (vadonatuj, origi, folias-dobozos😊

JackSlater
És egy kép az egyre szebb "Sudeki" cimõ RPG bõl:

Logout egy idõre.

JackSlater
Egy igazi japán csihi-puhi:Crimson Sea

JackSlater
Na frankó,már megint nincs itt senki....mondjuk én sem a fórumba írogatnék,ha nem kellene dolgoznom....midjárt jól beszúrok 1-2 képet😊

JackSlater
Nézted már,hogy van egy bug a Mediaplayer 2.0-ban? Ha nem,nézz fel a honlapjára,ott leírják mit kell csinálni,hogy jól vigye az Xvid-et.

JackSlater
Szerinted itt van most Version,vagy a haverja?😄D

JackSlater
Bazz ne már,megint néznek rám mint a hülyére,mert úgy röhögök mint egy állat...😄DDDDDDD "hogy oda is becsöngetnék ahol még csak alapoznak" ku..a jó!!!😄DD

Unknow
Az lehet Te nem...de ha még se te lettél volna oda megyek,hogy : -Szia! Mi találkoztunk már valahol nem?

Kajra azt vágná le ,hogy buzi vagyok és tarkón vágna ,hogy oda is becsöngetnék ahol még csak alapoznak😊 Sztem tök jogosan voltam bátortalan😊)))
aabyssx
P'csába, minden a qrva chip-pelés mellet szól. Csak az a gyenge/alacsony morál próbál küzdeni, de ... 😞

Eh, megyek kajálni.

logout

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
???

www.youtube.com/aabyssx

Nem tudok jitsui menni kiba nagy gázok vannak itthon😊

So cry me a fuckin river, bitch!

JackSlater
Crazy ez a jó!!!😄

JackSlater
87112.....káröröm,ez a 8.fõbûn😊

aabyssx
Mondom régen! 😉

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
csesszétek meg! 😊)))
Grétcsi
Grétzci
Grétzy
Grétcy
Gréczy
Grézy
Grécy
Gréci
Valamelyik csak jó! 😊))

CHEAPBOY
most mééé én? Nem is szottam befele😄D

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
..... nem megyunk....😊))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

aabyssx
HaLgatni arany.
...szolidalitásból. OK? 😉

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater
nem,azért sem javítom ki az elõzõt...😄

UNREG
jól van, rám is átragadt a helyesnemírás! 😊)) szóval: Gréczy 😊))

JackSlater
Bazz én dolgozom miközben ide iragatok,és nem mindig van idõm(sõt álltalában soha) átnézni.Elnézést kérek elõre is ,ha a késöbbeik folyamán lenne helyesírási hibám,de azt igérem csak 1szer írjátok el(Aabyssx,Cheap) akkor majd jól megy a LOL!!!!!

UNREG
Grétzy