A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak elobb had jatszak Zeldaval, akkor mar megerte elnem 

"Hívok egy pár keményen bepipázott niggert, hogy dolgozzák meg itt ezt a hédert. Feszítõvassal, hegesztõpisztollyal..."
😊))

😊))
Jó étvágyat all!
Mentem...
Mentem...
Franko, bemegyek az 576-ba, de lehet ki mar nem jovok, figyelembe veve a hangulatot amit okozni tudok. Nah nembaj viszek par negert es csomi-klont azt majd azokat elore kuldom.
MOst a GC DVD franko kicsi? Mert akkor koll, de legyen ma egy exkluziv autos gamma, mert a kockara meg mindig nincs autos 

Termeszetesen az elobbi beszolasom nem gondolom komolyan, nagyon tisztelem a fiuk munkajat megha neha szidom is oket mint a bokrot, amit nem kene hisz az elobb mondtam. De hat nem ugy szep az elet, ha neha athagjuk a szabalyokat. Tenyleg Martin mondj mar arrol a fostos Zeldarol valamit!!
Naja, Hitler "munkássága" is sokezer drága német ember véres verejtékének eredménye. Nem illik leszólni 😄
Riszpekk
Tudod mit, ha valami szidni akarsz szidd az 576-ot az gagyi, mert abban nincs semmi munka csak improvizacio es mellebeszeles az egesz!!
Én sem szó szerint értettem
A big brother egy nagy koppintas onallo gondolat igazabol nincs benne. Egy jatek elkeszitese sokkal nagyobb munka. Amugy igen, azt sem kene leszarozni, de vitatkozni ep esz ervekkel reagalni igen. Ez pont az amit FREAK=KEMENY mindig is szeretne 😊)))
Szerdán kint az új 576 Konzol. Ha ajándék DVD-t akartok kapni, villám sebesen küldjétek vissza a kérdõívet. Az itteni fórumosok elõnyt élveznek!!
ne is nagyon próbálkozz, nem csípom az ömlengést 😊
én sajnos nem tudom azt mondani, hogy szeretlek, mert asse tudom honnan pottyantál ide
én sajnos nem tudom azt mondani, hogy szeretlek, mert asse tudom honnan pottyantál ide
Riszpekk
Na latod dudasgyerek ez pontosan igy van! Nem szabadni suxxolni egy jatekot sem, hisz emberek dolgoztak vele azert, hogy masnak oromet szerezzenek vele(persze maguknak is, hogy keressenek vele), de aki mar penzt mer elkerni a jatekaert az altalaban szorakoztatni is szeretne. Gondolj arra, ha valamit szerkesztesz vagy alkotsz a gepeden (mar persze ha kepes vagy ra) foggal korommel ragaszkodsz hozza es fel vagy haborodva, ha masok lenyuljak es hasznaljak. Es hol van az egy jatek teljes elkeszitoesetol. Szerintem nem lenne szabad egy jatekot sem szidni. Mert O szent es sethetetlen 😊)). De a keszitoket annal inkabb , hogy a vascso hajoljon neha a fejukon.
FREAK! Ne érts félre, Nekem semmi bajom nincs Veled, csak mindenkinek kell találni magának egy mumust, akivel ijesztgetheti a gyerekeket :-)))))))))
FREAK! Ne érts félre, Én szeretlek Téged, csak nem tudom kimutatni...
a leggagyibb gamez mögött is véres verejték van..de minek szarakodnak vele ha nem bírnak összehozni egy gammát??itt van Verzion...
verejték verejték..és mire megcsinálja a gammát addigra senkit nem érdekel mert it a ps3... vagy cisnál valamit jövö év végére.. aztán már fel sem veszik dolgozni sehová mert már ennek az évnek az eleje is késõ lett volna már arra hogy egy ütõs gamezt összehozzanak..ennyi..
verejték verejték..és mire megcsinálja a gammát addigra senkit nem érdekel mert it a ps3... vagy cisnál valamit jövö év végére.. aztán már fel sem veszik dolgozni sehová mert már ennek az évnek az eleje is késõ lett volna már arra hogy egy ütõs gamezt összehozzanak..ennyi..
Én péntek óta nem léptem ki a fórumról, csak a munka miatt nem volt rá módom, hogy bekapcsolódjam a beszélgetésbe...
hja a grafika nem minden ott van az n64 es conker.. .. n64 grafika de a legjobb gamez szinte.. egy 10 pontos gamez..és gc-n milyen lenne??? 11 pont!!😊)
Valahogy nem lepõdtem meg :-)))
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Vazzeg nem hiszem el, hogy örömködöm, hogy nem vagy itt és erre, mint egy gonosz toposz ELRONTOD az örömömet, fúj!!
Ki a fa* vagy te dudas hulye gyerek? Regelje bazzeg utana szolja be. Nagyon tevedsz aAbysSX (ehh a hulye nevedbe) ha ganya a grafika az nagyot ront az elvezhetosegen. A jatekelmeny fontosabb szerintem is, de mind2-bol meg kell lenni legalabb az adott kor elvarasainak. Ez egyenenkent valtozik. Peldaul itt van STARFOX, ami gyonyoru de agyonvagtak, azzal, hogy tul konnyu lett ezt kapasbol le lehetne szarozni. DE ha moge nez az ember, mennyi munka van benne akkor maris becsuli. Amugy en ezt mondtam, hogy a sok csicsska itt a dolgok moge nezhetne azt nem dumalna olyan hulyesegeket, hogy ez azert rocog, az azert annyit rak ki es plane nem hogy ez meg prerenderelt kep.
Már meg sem merem kérdezni milyen op rendszert hasznlálsz. ehe ehe ehe
Meg a dvd-bõl sem...