A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha látnád a mailcímet is... 😊)
Miért lenne kamu, én is olvastam a hwsw-n, meg a gamespoton szinte ugyanezt.
😊)) Nem vagyok egyedül, úgylátom.
Kamu válasznál ne is várj többet Freaktõl!
Kamu válasznál ne is várj többet Freaktõl!
Én is itt vagyok! 😊))
ja, csak egyiknek se ismerem az igazi nevét 😄D
de nélkülük szürkébb lenne az élet, az tuti 😊
de nélkülük szürkébb lenne az élet, az tuti 😊
Riszpekk
kamu???? már hogy lenne kamu??? ott van feketén-fehéren!! Olvasd csak el!! egy fórumon olvastam!!! TUTI 100% megbízható forrás!!

Riszpekk
Wow, ingyen DVD, na ebbõl én se akarok kimaradni! 😊) Küldöm vissza majd a kérdõivet de izibe.
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
ezt figyi:
"A SONY a várakozásoknál kevesebb PS2 konzolt adott el Indiában novemberben:
A SONY a várakozásoknál kevesebb PS2 játékkonzolt adott el Indiában novemberben, az ünnepi bevásárlási szezon elején.
A SONY 468 ezer PS2 konzolt értékesített Indiában az elõzõ hónapban, ez 33 százalékkal kevesebb, mint a cég által várt 700 ezer darab.
A világ legnagyobb walkmangyártója továbbra is szélmalomharcot vív a Nintendo GameBoy ellen: novemberben a GameBoy eladások 10:1-hez arányultak a PS2 forgalomhoz.
Az ünnepi szezon eleje arra utal, hogy a SONY PS2 forgalma körülbelül 70 dollár lesz ebben a negyedévben, ez 40 dollárral kevesebb az elõrejelzéseknél.
A japán óriás minden egyes konzolon 7 dollárt veszít."
Na, az ilyenekrõl ennyi a véleményem.
"A SONY a várakozásoknál kevesebb PS2 konzolt adott el Indiában novemberben:
A SONY a várakozásoknál kevesebb PS2 játékkonzolt adott el Indiában novemberben, az ünnepi bevásárlási szezon elején.
A SONY 468 ezer PS2 konzolt értékesített Indiában az elõzõ hónapban, ez 33 százalékkal kevesebb, mint a cég által várt 700 ezer darab.
A világ legnagyobb walkmangyártója továbbra is szélmalomharcot vív a Nintendo GameBoy ellen: novemberben a GameBoy eladások 10:1-hez arányultak a PS2 forgalomhoz.
Az ünnepi szezon eleje arra utal, hogy a SONY PS2 forgalma körülbelül 70 dollár lesz ebben a negyedévben, ez 40 dollárral kevesebb az elõrejelzéseknél.
A japán óriás minden egyes konzolon 7 dollárt veszít."
Na, az ilyenekrõl ennyi a véleményem.
Riszpekk
Na emberek ps2 nél melyik a jobb chip? A messiásh vagy a Titánium nekem azt mondták a Titánium.Ja és 94000ft ért sok egy ps2 chipelve??3 hónap garanciával, vadonatúj!!Azzé mondjatok vmit mert nagyon nem akarok mellé venni!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nezzenek oda, ha nem lenne most egy kis dolgom, meg is kerdeznem hol van az a megrendelolap?
Hallod Csomi, mi vár rád?
(...egész életedben pelenkázhatod magadat...)
(...egész életedben pelenkázhatod magadat...)

www.youtube.com/aabyssx
Nekem nem kell az eredeti! Nekem masolt kell belole 😊))
ne bantsd oket... egyebkent tuti vannak😛
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
mar megtortent.
Nah latom elfogyott a vazelin, akkor most mar beszelhetnenk komolya dolgokrol is, mondjuk a ... ohhh hmmm uuu izeee ????
kuddjuk biza😊)
Ha nem gond en lehet bevanszorgok szemelyesen, mert a postat nem csipppem😛P
Ha nem gond en lehet bevanszorgok szemelyesen, mert a postat nem csipppem😛P
mikor mehetunk?😛PPP
Te is kibírtad Freak a beavatási szertartást, csominak is menni fog!
(Tényleg, nem akarsz ÚJRA jelentkezni???) 😄
(Tényleg, nem akarsz ÚJRA jelentkezni???) 😄
En is lattam a klasszikust Martin, hat ebbol tanulsz csak? Ehhh. Na majd lesz nektek vazelinparty.

Kulonben sem lehet annyira rossz dolog az a seggbe tema, ha a csajok is annyira elvezik...

Azt tudom, hogy ott lennel az elso sorban FREAK, hehe.
Gyönyörû ünnep ez a karácsony - csilingelte Freak, miközben lányos mosollyal ajakán egy 40-es kályhacsõvel csépelte csomit....
Hehe, jo lesz. Emlexem 1996. augusztusat irunk. 576 2db N64-t rendelt csillagaszati osszegekert. En csak azert mentem fel hogy lassam. Mar nemtom milyen utca volt. Felmegyek, odaerek az a rohadt bolt nem zarva ! Oke varok egy orat. Bemegyek es vitrinbe volt 😞((. Szerencsere rovid konyorges es elbuvolo szemelyisegemnek koszonhetoen a srac kivette a joyt azt nyomhattam vele kb brutot 3 percet. Termeszetesen Mario 64-el. Nah ha most ehhez hozzagondolok meg nehany vascsovet es par kalyhacsovet ahogy zugnak a fejemen... hat nemtom ujra kene gondolnom