A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mér', allergiás az ilyenre? 😊))

aabyssx
Huh, legalább JackSlater nem látta. (...még nem... 😉

www.youtube.com/aabyssx

visszhangos a sg 😊))

aabyssx
...ööö... Negáltam a leg kielégítõbbet a nem tagadószóval.

...ööö... Nem biztos, hogy nem nyelvhelyes. Vagy csak egyszerûen nyelvhelytelen? 😉

...ööö... Logikailag biztos, hogy helyes. 😄

...ööö...

...izé...

...milyen szép nyári napunk van, nem? 😉

www.youtube.com/aabyssx

Adi
Szerintem meg mindenki azt választja maelyik neki bejön!!Mármint játékilag!! Nekem X azzé nem kellene annyira mert van pc-ém és olyan sokról nem maradok le!!"A GCbõl meg kb 50:1 arány van az xboxhoz képest is" ezér meg Csocso meg öl 😊!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

FREAK
muszáj mindent kétszer?

Riszpekk

FREAK
muszáj mindent kétszer?

Riszpekk

narumon
"Nnna gyerekek, ez a Fatal Frame tényleg nagyon pipec ! Beszaratós egy darab, pedig manapság már a Hellraiser-eken is elalszom"

Én is éppen tegnap nyomtam hát egyedül a szobában félsötétben ne hidd hogy folyt rólam a víz fél óránál nem is bírtam tovább, inkább nekiálltam pankrációzni...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Martin576
...akarod mondani "leg kevésbé kielégítõ"...? LOL

Martin576
...akarod mondani "leg kevésbé kielégítõ"...? LOL

aabyssx
Micsoda ending az, hogy egy rakás kérdõjelet maga után hagyva öngyilkos lesz az amúgy is elmebeteg fõhõs?!? Ez nem volt túl (...ööö...) kielégítõ. 😉

www.youtube.com/aabyssx

narumon
"Nnna gyerekek, ez a Fatal Frame tényleg nagyon pipec ! Beszaratós egy darab, pedig manapság már a Hellraiser-eken is elalszom"

Én is éppen tegnap nyomtam hát egyedül a szobában félsötétben ne hidd hogy folyt rólam a víz fél óránál nem is bírtam tovább, inkább nekiálltam pankrációzni...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

martin, novemberben lejárt az elõfizum, most ezt megkapom még ajándékba , vagy kezdjem el hajtani? 😊

FREAK
szpésznésön LOLOLOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

amúgy jellemzõ 😄DD

az eladásról meg ismert a véleményem: vegyek én is Suzukit mert abból adták el a legtöbbet??? 😄DD

NAGY BÜDÖS LÓFASZT 😄D

Riszpekk

Martin576
És amikor kontroller gyanánt "TÁVIRÁNYÍTÓT" kérnek? MEGA-LOL! 😄

aabyssx
...öööö.... 😉
nem kielégítõ = nem kielégítõbb

www.youtube.com/aabyssx

narumon
"ezekszerint hiaba csomagolnak melle 2 ingyen jatekot, igy se kell a kutyanak se.... lol!!! 😄DDDDDD "

Hát az embereke eredendõen lököttek...

A poén az hogy pl nagy számítógépes haveroknak mondtam hogy vettem xboxot, és erre az volt a reakció hogy: Az mi?

A haver aki árulja õ is azt mondja hogy az választja a boxot aki bemegy és megnézi mindkettõt, de valóban 10:1 arányban ad el ps2:xbox -ot (persze mint tudjuk nem mindig az a legjobb amibõl a legtöbbet adják el)
legtöbbször bemegy a tukkó gyerek: Egy szpésznésõn kell mer azvan havernak, vagy egy olyan gép köll aminek a kockás irányitó dzsosztikkja van, esetleg tudja hogy Sony géprõl van szó és az kell neki mer az erõsítõje is olyan...
A GCbõl meg kb 50:1 arány van az xboxhoz képest is.

Martin576
Mi a kutya füle (istent nem szídjuk, mert jön Ali és megszíd! 😉 az, hogy "leg nem kielégítõ "?????

FREAK
hát erre kíváncsi vagyok

Riszpekk

aabyssx
"EZ nem egy action gamma !"

Az a jó!

A SH2-t nekem laza 2 hétig tartott végigvinni, és a leg nem kielégítõ ending-gel sikerült befejeznem (in water). Akkor elhatároztam, hogy megcsinálom a többit is, de a kórházban meggondoltam magam (és inkább elolvastam valami FAQ-ban a többi kimenetelt 😉.

www.youtube.com/aabyssx

Martin576
Kaptam Ghost Recont PS2-re. JÓ! SZÉP! Fû-fa-bokor-szikla-napfény!

(Azt hallottam a másik irodából, hogy SZEBB, mint PC-n! Annak idején és is prószáltam a PC-st, a táj szerintem is szebb!)

Sir Quno Jedi
Hááát ez már szentem bonyolult lesz nekik, tömörítsd még egy kicsit ! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Martin576
ALIG van olyan játék, ami MINDKÉT gépen JÓ

FREAK
a te véleményed csak akkor számít, ha a hwsw-n olvastad

Riszpekk

Martin576
Nem 'tom, hogy az én véleményem számít-e...

Sok olyan játék van, ami X-en JÓ, PS2-n SZEMÉT.
Sok olyan játék van, ami PS2-n JÓ, X-en NEM OLYAN JÓ.
Sok olyan játék van, ami CSAK X-en van és JÓ
Sok olyan játék van, ami CSAK PS-2 van és JÓ
Sok olyan játék van, ami MINDKÉT gépen SZEMÉT
Sok olyan játék van, ami CSAK X-en van és SZEMÉT
Sok olyan játék van, ami CSAK PS2-n van és SZEMÉT

Sir Quno Jedi
Gõzöm sincs, még nem nyomtam végig (azt mondják rövidke, de ki hiszi el ?!), de az elejére is ráment egy délutánom ! Sokan panaszkodnak az SH2-re is, hogy rövid, de én 3 hétig nyomultam vele (még fogok is) és bazi élvezetesnek tartom. Persze aki rohan mint az eszetlen és fogalma sincs a történetrõl, ill. titkokról, azt tudom sajnálni ! :-))) EZ nem egy action gamma !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

FREAK
nicket cserélsz?

Riszpekk

Na, mennem kell.....

FREAK
általánosságban??

és ezt mégis melyik szavahihetõ portálon olvastad?? mert én biztos nem mondtam

és nincs visszavonuló, a PS2 még mindig gagyi (számomra - gyengébbek kedvéért)

Riszpekk

CHEAPBOY
sok nalam olcsobb joval.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Már végigjátszottam.

Jap. fényképezõs-kisértetes horror.

aabyssx
Milyen hosszú egy végigjátszás?

www.youtube.com/aabyssx

Nem azért, de amikor ezt bizonygattad, nem magadról, hanem általánosságban beszéltél!

Mi van, visszavonulót fújtál?

FREAK
ha kipróbálnád, tudnád

Riszpekk

FREAK
nem, én sem tudom az igazságot, vagy állítottam ilyet valaha??

Riszpekk

Egy xboxos gamez akkor is nagyobbat üt, igaz Freak 😉

FREAK
mégis honnan a túros faszból kéne nekem ismernem a VILÁG KONZOLOS TÁRSADALMÁNAK SZEMSZÖGÉT????

Ember, én a SAJÁT kurva véleményemet ugatom, ezért nem értem, miért kell rajta megsértõdni!?

Nálam ütõsebb a box, nekem kényelmesebb a kontrollere, ezek sima tények, de hogy ez téged miért zavar, arra nem tudok rájönni.

Riszpekk

Sir Quno Jedi
Nnna gyerekek, ez a Fatal Frame tényleg nagyon pipec ! Beszaratós egy darab, pedig manapság már a Hellraiser-eken is elalszom. Elõször néz az ember, mert tényleg olyan mint egy régi FF horror movie, persze aztán beszínesedik, de a feeling marad ! Ajánlom mindenkinek, fõleg az SH-n nevelkedett bagázsnak :-))) MINDIG meg tudják ijeszteni az embert !

Freak szerint létezik, én hiába bizonygattam, hogy nem...

Igazad van, az egész világ hazudik, csak te tudod az igazságot.

aabyssx
Jajistenem'! Mi van a Mikulással?!? 8^O

www.youtube.com/aabyssx

Ami azt illeti az érvekkel te is adós maradtál.

Még mindig nem magyaráztad el, hogy mitõl "ütnek nagyobbat" az xboxos játékok, mint a ps2-esek?

Nem a te szubjektív véleményedre vagyok kiváncsi, hanem a világ konzolos társadalmának a szemszögébõl várom a választ.

FREAK
most komolyan, te elhiszed??? egy ekkora cég egy ekkora vállalkozásba bekötött szemmel beleugrik???

kérdezz meg egy pénzügyi szakembert, mosolyogva megsimogatja a fejed, és azt válaszolja:

"peeersze, hogyne lenne igaz, hisz maga a pénzügyi igazgató mondta!!"

asszem sok csalódás vár még rád az életben, elsõ a Mikulással kapcsolatos, de nem lövöm le a poént

Riszpekk

Nekem ne bizonygasd az xbox eladási adatokat, én magasról teszek rá! Nem én tettem be.

Itt a hozzáállásodról van szó, ha egy hír megcáfolja az eddigi elméleteidet, akkor rögtön ráfogod, hogy kamu és a részedrõl lezárva.

Ugyanezt eljátszottad, amikor az MS pénzügyi igazgatója bejelentette, hogy nincs krízistervük, erre is azt mondat, hogy kamu.

FREAK
kösz de semmi bajom, ellenben úgy látom, neked állandó idegrángásaid lehetnek, mert alig várod, hogy valami szarral belémköthess

nézd, amíg neked ez örömet okoz, állok rendelkezésedre

csak hiányolom a beszélgetéseinkbõl a kölcsönös érvelgetést, mivel te csak lámázni tudsz

de nem baj, volt már elõtted is pár tucat ilyen, veled is lefutom a köröket, ok?

Riszpekk

Azt tudom, hogy minden hír, ami téged cáfol, az kacsa, ami megerõsít, az szent!

Nehéz lehet az egész net ellen hadakoznod... komoly üldözési mániád lehet már.

FREAK
kösz!!

nézd:

"Molly O'Donnell, a Microsoft szóvivõje elmondta, hogy az NPD jelentés nem pontosan tükrözi a vállalat eladásait, mert nem tartalmazza az olyan cégek eladásait, mint például a Wal-Mart Stores, a világ legnagyobb kiskereskedelmi áruházlánca. Bár pontosabb számadatot O'Donnell nem tett közzé, annyit elárult, hogy a Wal-Martban eladott Xbox konzolok százaléka megduplázódott októberrõl novemberre. "

na akkor most kinyitod a szádat és beleszarok, vagy abbahagyjátok a cikkek csak nektek tetszõ részleteinek kopizgatását, amikor még akár az egész cikk is lehet kamu (sõt....)

Riszpekk

FREAK
az a te magányügyed, ha mindet szart elhiszel, amit idegenek felraknak netre

mint már mondtam a háttérban annál sokkal komolyabb rendszer dolgozik, mintsemhogy minden valós adatot a világ összes amatõr netezõjének az orrára kötnének

te azt is elhitted, hogy Oki lánya meghalt? 😄D

Riszpekk

aabyssx
Mûködik is?

www.youtube.com/aabyssx