A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Addig zórakozzatok ezen:
Volt ugyebár néhány éve a "2000.-ik év problémája" néven elhíresült gondcsoport. Ezt pedig megelõzte egy másik gond:
"Új évezred küszöbén
(The Y0K Problem)
Róma, Január 18, Kr. e 1.
Kedves Cassius!
Még mindig a Y0K probléma megoldásán dolgoztok? Ez a váltás a Kr. e-rõl Kr. u-ra rengeteg fejfájást okoz nekünk is, és már alig van hátra idõnk.
Nem tudom, hogy az emberek hogyan fognak megbirkózni azzal, hogy ezentúl fordított irányban kell dolgozniuk. Eddig mindenki boldogan számolt lefelé, és most egyszeriben el kell kezdeniük felfelé gondolkozni.
Azon tünõdtem, hogy miért nem gondolt erre korábban senki, és miért kellett mindent az utolsó pillanatra hagyni. Nemrégen beszéltem a Cézárral. Hamuszürke volt a dühtõl, hogy Julius nem tett semmit akkor, amikor bevezette a naptárreformot. Azt mondta, meg tudja érteni, hogy Brutus miért kapta fel úgy a vizet.
Beszéltük asztrológus konzulensekkel is, de õk azt mondták, hogy nem mûködne, ha egyszerüen folytatnánk a számolást minusz Kr. e-tel. Ahogy azt már megszokhattuk, a konzulensek most sem tudtak semmi hasznosat mondani.
A pénzkölcsönzõk is idegesek, ez természetes. Azt mondták nekik, hogy az uzsora tarifák is az ellenkezõjükre fognak változni, és majd nekik kell fizetni az ügyfeleknek, ha azok kiveszik a pénzüket.
Én magam sem tudom elképzelni, ahogy a homokórában a homok felfelé folyik, vagy a nap visszafelé halad az égen. Néhányan azt állítják, hogy az átállás pillanatában a világ egyszerûen meg fog szünni létezni.
Úgy hallottam, vannak tervek arra vonatkozóan, hogy a lovakat az istallókban tartják majd azon az éjjelen, amikor áttérünk az új rendszerre. Attól félnek ugyanis, hogy a lovak futás közben meg fognak állni, majd hátrafelé kezdenek szaladni, ezzel mérhetetlen kárt okozva a harci szekerekben, a személyi sérülésekrõl nem is beszélve.
Mindenesetre, mi tovább dolgozunk ezen az átkozott Y0K problémán, és ha bármire jutunk, küldök egy pergament.
GREGE"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
😊
De elõreláthatólag február tájékán elõ fogok fizetni. Valami akciót idõzíts akkorra is légyszi 😄
(-durcog-)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Miért csodálkozol?!?!?! Ahogyan a mondás is tartja: "Potyából a férgesét is..." :-)))) He!
Bye!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Levélvírus
Hölgyeim es Uraim!
Én egy rettenetes polimorf vírus vagyok. Megfertõzöm az Ön teljes operációs rendszerét, szaporítom magam, az összes baratjához eljuttatom magam csatolt állományként, katasztrofalis mértékben leterhelem az Önök rendszer-erõforrásait, letörlöm a rendszerfájlokat a merevlemezrõl, utána le is formázom azt, sõt, meg az alaplapot is használhatatlanná tudom tenni.
Sajnos egyenlõre még csak béta-verzió vagyok. Szerzõm még nem tanulta meg, hogyan kell vírust írni, ezért szükségem van az Ön segítségére is. Kérem az alábbi sorrendben hajtsa végre a következõ lépéseket:
- Küdjön tovább a címjegyzékében szereplõ összes címre.
- Törölje le a merevlemezrõl a command.com es az io.sys fájlokat, valamint az egész c:Windows mappát.
- Formattálja le a merevlemezt.
- Ha tud, irkáljon be a BIOS-ba mindenféle marhaságot.
Ne feledje, az Ön segítsége, közvetlen közremûködése nélkül nem tudok elterjedni az egész világon.
Segítségét elõre is köszönöm,
Az Ön polimorf vírusa."
Rád bízom magam.
Ezek a gaméim vannak:
MGS2
FFX
MAX PAYNE
TIF2002
FORMULA 2001
WRC
FF sorozat a kedvencem és a klasszikus japon RPG.
Nah ezen gamék mellé kellene választani egy jót.
Vagy ha nincs idõd ezzel sz*rozni akkor maradhatnak az elõbb írtak. 😊 THANX! 😊
Lehet a Ratcet&Clank, Two Towers,Need for Speed, vagy bármi!
Mint ano lentebb régebben írtam, csak origi gamékon élek és azok mellé ezek a stílusok hiányoznak.
Nekem már az is nagy szó hogy tõletek kapok vmit. És ez nem talpnyalás, csak tisztelet. 😊
ehe... ehe... ehe...
Megy János bácsi a szekéerrel, a szekér mellett a kutyája baktat.
János bácsi meg idõnként rácsap a lóra: gyi, te !
Egyszer csak a ló megáll és rászól János bácsira:
- Te János, miért ütsz annyit, én is egy érzõ lény vagyok, nekem is fáj...
János bácsi beijed a beszélõ lótól, futásnak ered, a kutyaja is vele.
Mikor kifárad, leül pihenni. Ekkor megszólal a kutya:
- Bazzeg, hogy megijedtem mikor megszólalt a ló !
szep, meg minden (kozhely😊, de a 'serulesi' model es animacio, mint olyan, nem letezik... 😊
ratartom az ember fejere a celkeresztet, majd tuzelek... meg se roccen a ficko, majd a 4. golyo utan osszecsuklik... ugyanez testnel is... SZVSZ, gagyi.. 😊
Én sem szoktam mindennek felülni, ami itt elhangzik, de egyszer jártam Unregnél és akkor ott figyelt a tv alatt egy xbox, még ki is próbáltam a Halot. Tehát van neki, ha azóta el nem adta.