A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom, hogy ez qrvára nem tarozik a tárgyhoz, de ha valaki tud gitár tabokat küldeni e-mailben az szolhatna... Lécci, ha konzolos akkor is küldheti azért nem fogok haragudni...
cloudff7
Én is ma fizettem elõ!

Tényleg kirr ötlet volt, mert én is állandóan csak halogattam a témát, de most végre pont került a téma végére. 😊

Remélem én is kapok vmi klafa gamét!
Thanx elõre is! 😊
cloudff7
Hát csak az hogy mikor jelent meg az ilyen olyan PC. Könyörgöm, talán még meg sem született a skac aki leállt veled vitázni errõl! 😊

Amúgy meg isten ments hogy belekeverj azokba a kötekedõk klubjába nem azért reagáltam! 😊)
CSOCSO
www.newtechnix.com
nagyon jo oldal..van minden..gc+ps+x+gba
CSOCSO
INFILTRATION 2.9 TEASER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZEDJE MINDENKI!!!!!!!!!!!!!! bár még nem láttam de remélem jo lesz😊))))))))))))
ÁÁÁRGHHH!!!!!😊)))))))))))))))))))))

http://infiltration.sentrystudios.net/modules/Diner_Wrapper/html/media/29teaser_hq.avi
Aztatat hol lehet megnézni? Mert mindig bevagdossátok ide, de érdekelne a forrás (nem azért, mert kételkedek, hanem mert érdekel).

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hát ha visszaolvasol, akkor nem csak a mondandóval, hanem a használt stílussal is komoly gondok voltak, azt pedig géptípustól függetlenül ritkán szeretik az emberek, ha valaki elkezdi verni a mellét, hogy pl. õ a mûszakis faszagyerek.
A kutya nem kiváncsi rá, hova szarjak.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Laza
attol fugg, hogy milyen topp 20-ban.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CSOCSO
csak kár hogy a top 20 ban jo ha ebbõl két gamma van..és a VC sincsen ott
CSOCSO
ehhh
Laza
most nezem, az elso Kbyte-om 1990.aprilisi (4. szam)... 😊
bazz, 12 eves.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CHEAPBOY
komolyan?😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Laza
bazz, akkor van egy 10(!) eves ujsagom 😄DDDD

CSOCSO
na nembaj
Laza
nekem a legelso Kbyte-om meg 92-es, ha jol emlekszem... C64 meg Amiga van benne.. 😊
(kek az eleje, es valami vizijarmuves alak szaguld rajta😊

CSOCSO
de kbyte annyira nem érdekelt😊))inkább a konzol
Unknow
Baszki...kétszer...pardone😊
Unknow
Ez azért van mert Te kistílû vagy😊 Nekem mindegyikbõl meg van az összes szám😊 Na jó nem! Kbyteból hiányzik kb. az elsõ tíz...onnantól az összes meg van😊)) Mondjuk már nagyrésze mamáméknak a szekrényében van erekjeként de a többi itt pihen nálam😊Pontosabban a Redneck Rampage címlapos Kbytetól itt van az összes😊
Unknow
Ez azért van mert Te kistílû vagy😊 Nekem mindegyikbõl meg van az összes szám😊 Na jó nem! Kbyteból hiányzik kb. az elsõ tíz...onnantól az összes meg van😊)) Mondjuk már nagyrésze mamáméknak a szekrényében van erekjeként de a többi itt pihen nálam😊Pontosabban a Redneck Rampage címlapos Kbytetól itt van az összes😊
Laza
ebben mi a nagy biznice?! 😄
max ha lenne benne meg eredeti RGB kabel is...

CSOCSO
IGN) A Splinter Cell-t, amelyrõl eddig azt tudtuk, hogy csak PC-re és XBOX-ra készül, megcsinálják a másik két konzolplatformra is, azaz kijön Gamecube-ra és PS2-re is. Ezeknek az új verzióknak a megjelenési idõpontja még nem ismert.
CSOCSO
én az SG re is elõfizettem ugyhogy megyek is splinter cell ezni..remélem elindul ezen a tetves gépen😊)))))))))))))) képregény lesz az tuti!!!
Laza
micsoda emberek vannak, elofizetnek egy DVD miatt... 😊

CSOCSO
nekem csak két évnyi elõfizetésem van a konzolra..kbyte bõl is megvan vagy 30-40 szám..de már valahol elvesztek a polcon😊)valahol ott vannak fent😊
CSOCSO
HHEHE..akkor én sem fizetek elõ de csak a te kedvedért😊))amugy imádok mászkálni a konzolomért de sajna a régi feeling kezd elveszni..1 évvel ezelött reggel 7 kor már sehol nem volt (aznap megjelent) konzol😊))))
de ma már szinte mindíg vanaznap amikor megjelent...már elküldtem a levelet..és akkora sor volt hogy kérem a suprámat is!😊
CHEAPBOY
Na most megeri ez a kocka vetel!!

Zsir uj (lila) Gamecube+Super Mario Sunshine+Eredeti Nintendo memo (mind mind zsir uj bontatlanok) 58000ft!!

[email protected]

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

FREAK
indulok hozzád béjbi!

Riszpekk

Unknow
Nos...azt hiszem csírájában kell elfojtani a gonoszt!Tehát ideje leszámolnunk a konzolokkal😊Vezess mester😊))
D0C
Én juszt sem fizetek elõ!

Laza
ezzel csak az a baj, hogy mi tovabbra is jatszani akarunk.. 😄

Unknow
Te öcsém dögöljek meg adsz egy PS2-t elõfizetek 3évre mindkét újságotokra és még kaptok tõlem ajándékot is😊) Mondjuk egy olyan AFK-ot amirõl beszéltünk itt tegnap😊))))))))))Na?😊Sztem tökre megérné neked😛
Martin576
Vazzeg pályafutásom legnagyobb sikere ez a decemberi "ajándék DVD" akció... Sorban állnak az elõfizetõk a szerkesztõségben! 😄

CSOCSO
jovammá'na😊
CSOCSO
LOOOL ez a komoly hozzáállás😊
D0C
"viszont ps2 miért megy ennyire? arra mi jött ki?"

Csocso ezt komolyan kérdezted? Ha a mostani termést nézzük, Vice City, Getaway, WRC extreme, Suikoden3, Rachet&Clank, Nightfire, Clone Wars, Mortal Kombat és ezek csak a jobbak a teljesség igénye nélkül!

D0C
Unregnek van xboxa is, tehát valszeg meg tudja ítélni.

DOC!!! Melyik Pc-s állt konzoloas mellé?!? -Hagy ölöm meg! :-))
Korúnk ÚJ "antikrisztusa 2" címet a konzol nyerte el! :-) A windws csak antikrisztuska a konzolhoz képest :-)

ps.: Ramza pedig egy bölcs ember, aki látja az összefüggéseket!!
D0C
Azannnya! Ez a gergous gyerek annyi sületlenséget hordott össze, hogy még a pc-sek is a konzolosok mellé álltak!
Ilyennek sem lehetünk túl gyakran a tanúi. 😊)

mohus
"Korunk új antikrisztusa a konzol!"

wow😊nekem yoda montya, hoty ez a hely mály elykelyt és aztat a WINDOWS ulyalya

(nekem Yoda mondta, hogy ez a hely már elkelt és azt a Windows uralja - a szerk.)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Vice...WRC2 meg amik ebben az évben jöttek...meg ugye Kari jön😊

csak a mi szûk családunkban 3-szor annyi PS2 lesz, mint ami eddig volt...ergo lesz még 2db PS2

és megvalósul a GT3 álomverseny linkelve...nyami

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Arról nem is beszélve, hogy megházasodni és meghalni is akkor fogunk, amikor már kitalálták a konzolokat.

Ne felejtsd szavad, mingyárt jövök, gyorsan elszívok egy blázt <---> a cigire is a konzol szoktatott rá... :-))
Ez NEM IGAZ!!! Nézd meg a '80- as éveket, akkor már békében éltek gépek és emberek, a Pc-nek köszönhetõ a holdraszálás, az orvostudomány ilyettén fejlõdése, Internet (az, hogy Te itt ülsz és dicséred a konzolokat...), Modern kocsik kifejlesztése, Elektronikus menetrend, Online SZEX! Nézd meg bejöttek a konzolok: kitört a hidegháború, a vietnami háború, öbölháború, ANTHRAX és azóta egyes emberek legfõbb vágya az, hogy repülõgépekkel toronyházakat céloznak meg, Na ezt nevezem fejlõdésnek!!! Korunk új antikrisztusa a konzol!
CSOCSO
WOW!!!
1 - Game Boy advance 241,600 (2,821,400)
2 - PlayStation 2 115,200 (3,357,200)
3 - Gamecube 67,500 (1,052,300)
4 - Xbox 13,400 (296,200)
5 - Psone 2,800 (213,300)

zelda kijött😊))))
viszont ps2 miért megy ennyire? arra mi jött ki?
Laza
"x-box-rol irja egyedül hogy tud olyat grafikában mint egy pc, persze nem a legkorszerübb pc de majdnem..."

ja, ezert nem lattunk meg olyan gamet PCn, mint pl a SC.. 😄DDDD

Laza
bazz, te meg olvasol PC-Eorldben konzol hasonlitgatast a multkori utan... 😄DDD

nincs a PS2-ben antialiasing?! lehet, hogy HW nincs, megis faszan meg lehet csinalni (ld. Mark of Kri)

CSOCSO
az emberek milliárjait viszi önygilkolásba a pc!!!!
mindig mindenkit felbasz a gép mert ez szar az szar.. valami miníg szar..aki azt mondja ezhülyeség az hazudik vagy csak divatbol van pc je és nem telepít fel semmit.... esküszöm az al kaida ilyen embereket toboroz..akik megõrûltek a pc tõl😊
Nem értem miért kell a konzolról ennyit beszélni, Nekem Van 1 JÓ ÖTLETEM: Mindenki kidobja a konzolját a kukába, esetleg fel is lehet gyújtani ----> A villanyszámla kissebb lesz, ebbõl a haszonból vesz egy normális PC-t és nincs konfliktus, legyõzik az Al Kaidát, kitör a Világbéke és a Mikulás az arab gyerekeknek is vinne végre ajándékot/virgácsot vagy tudja a f@sz, hogy mit... 1 szó mint 100 NEM kell a népnek konzol :-))))
mohus
na ugye😊