A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
Az elozot neked cimeztem😊

`Take a look to the sky just before you die`

cloudff7
Látom azért abbahagyta ez a "magyar ember"! 😊
gergou
Es az enyem az utolso hozzaszolas!

Adi
Na léci nyomasd a videot!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

D0C
Bazz, lezárták azt a jó kis Konzolos topikot!
Látszik hogy pc-s a moderátor. 😊)

gergou
Koszi, azt is megnezem, ez telleg bazi eges

Laza
ja, es ez most volt az unnepek allattttt.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
es van kepe ilyet mondani, hogy
'de hat egyutt kell enekelni, mert MAGYAROK vagyunk, vagy nem?!'
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a video is brutalis... 😊

mindjart felteszem.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

gergou
vazze, ez telleg undorito😊

D0C
Biztos PC-s ez a K.L. 😊))

PC-sek, mielött nekem ugranátok, csak POÉN volt!

Laza
na, mar itt is ugyanaz megy, mint a 'masik' topicban?!.. 😊

inkabb nezzetek (hallgassatok😊 meg ezt a kis BEEGEST, amit Kiraly Linda kovetett el decemberben... (a jo magyar Himnusszal😊

tessek, es csak a hangfelvetel, de van videom is.. 😊

Kiraly Linda Himnusz 'egese' (533K) 😄DDDDD

JackSlater
A múlthéten vettem 5e ért egy rossz Xbox alalapot ,de már volt nekem régebbrõl egy rossz gépem,amit ingyen kaptam,és 12 órai igen kemény bütyköléssel sikerült megcsinálnom😊 Tehát már 2 Box-om van😊) +2pc és 1PS2.Nem is adom el,mert igy legalább lehet filmet nézni az 1ik szobában,még a másikban lehet játszani.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

gergou
Udv Cheapboy, nezdd meg a postaladadat(net) legyszi! Koszi, aztan irjal vissza am😊

CHEAPBOY
"Tudod, ha több MHz, akkor gyorsabb is, mint a konzol... 😉"

... az a ZSENI konzolos..😛P nem tudna hogy nem ugyanaz az architechtura.....😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

aabyssx
Tudod, nem várhatod el szegény PC-sektõl, hogy õk esztétikai érzékkel legyenek megáldva. Viszont kettõ számot még könnyen össze tudnak hasonlítani:
Tehát, ha 1600 nagyobb, mint 640, akkor a PC szebb, mint a konzol.

Nem érted?!? Akkor benned van a hiba! 😉

BTW nem csak a felbontásnál jön ez elõ. A másik szuper PC-s érv a cpu órajel frekvenciája szokott lenni. Tudod, ha több MHz, akkor gyorsabb is, mint a konzol... 😉

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
pff az ÖSSZES ISMÉTLEM AZ ÖSSZES PC-S ezzel jön: haggyadmá a konzolt nincs 1600 as felbontás rajta..száánalmas
aabyssx
De nem érdemes.

Még a legprimitívebb, legidejétmúltabb számítógépes rendszerek is gyorsan felfedezik a deadlock-ot (az eseti végtelen ciklust).
A szuperokos/szuperintelligens fórumozók viszont évekig tudnak vitázgatni a már számtalanszor megrágott témán. (Amúgy én is, 😉

Erre a legjobb példa a PS3 topik. 😞

www.youtube.com/aabyssx

Meg en is az enyemet. Lehet hogy egyszerubb ciklusba agyazni a valaszokat. 😊
aabyssx
Nem értünk egyet, de én már leírtam a véleményemet (meg régebben már sokan mások is leírták a sajátjukat). Csak ismételném magamat, vagy õket. :|

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
"Sz*rt sem ért a kérdésem"

szinte semmit! 😞((

aabyssx
Gratula! Sz*rt sem ért a kérdésem. 😞

...nem akarsz véletlenül jiu jitsu edzésre járni? 😉

www.youtube.com/aabyssx

Ott keresem a hibat ahol van. Aki elkezdi a balhet, aze a felelosseg. En pedig megbuntetem. 😊
"De látom, hogy nem érted a célzást. Szerinted ki ruház be játékokra többet?"
Az az atlagkonzolos, aki lehet hogy szeretne warezolni, csak epp nincs ra lehetosege. Esetleg meg elmehet egy CD iros gyerekhez, amig az le nem bukik, de az se irja ingyen a cdt, megha joval olcsobb mint a gyari, de hat pcn meg ennyi se kell. A legnagyobb hatrany mondom, a nehez beszerzes, nekem is van haverom PS2vel, aki nem hulyesegbol veszi eredetiben a gamekat.

"Vagy a nagy PC-s hozzáértõ, aki minden héten barkácsol valamit a gépén, és minden sz*rt az leszed a net-rõl, és csak az érdekli, hogy mekkora a felbontás?"
Sztem a PCsek eleg kis hanyadat erdekli csak ez, de ha feszegetitek a kerdest, nyilvan nem fogja elhallgatni a tenyeket 1 osszehasonlitasban.

"Szerinted ki ruház be játékokra többet?"..."Mert SZVSZ a konzolos."
Na, erre mondtam azt hogy akkor el lehet felejteni azt a kifogast hogy olcsobb a konzol, mert a dupla aru programokbol meg akkor is hamarabb lehet nagyobb kiadast csinalni, ha PCre mindig megveszed a legujabb cuccot a legdragabb helyen.

"egy idõ után a halál sem fog komoly PC-s fejlesztésbe belefogni, mer' nem tartja el õket."
Warez mindig is volt, van lesz, ahogy PCs fejlesztes is. Ez a fenti megallapitasod pont olyan komolytalan, mint a topic cime. Mi Kelet-Europanak szamitunk, egy kis, felreeso, alig ismert piactoredeknek. Nem nekunk irjak a jatekot, fejlesztik a hardvert, hanem a penzes amerikaiaknak, nemeteknek, stb, azok meg zsebbol kipengetinek barmit. Az hogy mi mit csinalunk, igazabol senkit nem erdekel.
aabyssx
Egy kérdés, egy féle felfogásról...
Egy kérdés, egy viselkedésrõl...
Egy kérdés, egy elvrõl, vagy csak bevállt módszerrõl...
Egy kérdés, (egy) emberrõl...
Te döntsd el, hogy helyes, vagy nem! Úgy, ahogy Te érted...

(Amúgy nem szedek gyógyszereket. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Koltoi kerdes volt? 😊
aabyssx
Nekem van 12 eredeti PS2 játékom. Mióta otthagytam a PC-t nem warezelek.

De látom, hogy nem érted a célzást. Szerinted ki ruház be játékokra többet?
a.) A hozzá nem értõ, primitív, buta konzolos, aki csak be akarja kapcsolni a cuccot, és szórakozni akar?
b.) Vagy a nagy PC-s hozzáértõ, aki minden héten barkácsol valamit a gépén, és minden sz*rt az leszed a net-rõl, és csak az érdekli, hogy mekkora a felbontás?

Mert SZVSZ a konzolos. Ezzel pedig arra szerettem volna utalni, hogy egy idõ után a halál sem fog komoly PC-s fejlesztésbe belefogni, mer' nem tartja el õket.

És ez csak egy érv a sok közül, de ez volt a leg kézenfekvõbb. 😊

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
vazze, ez jack slaternek ment, nem m.e.2-nek!!!

UNREG
nyitottam egyet..😊))

aabyssx
A lényeg, hogy az ember soha se keresse magában a hibát, igaz? 😊

www.youtube.com/aabyssx

Hat neked mennyi van konzolra? Mert ha most mondasz 1 nagy szamot, akkor kiesik az az erv hogy a konzol olcso (hiszen kidobtal ra 1 csomo zse't), ha meg kicsit, akkor ugye az kalozkodas, es a konzolnak lealdozott. 😊
"Hány eredeti játékod van? 😄"
Van nehany, ujsagmellekletkent jott. 😊
Ha nem lennek targyilagos? Az anyazast nem en kezdtem, de valaszolni valaszolok ra.

aabyssx
Jaj már! :|

Hány eredeti játékod van? 😄

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nézd, ha nem lenne ilyen stílusod, nem valószínû, hogy szereznél ilyen ~barátokat~. :|

www.youtube.com/aabyssx

De legalabb mesebe illo.
Na ezt a kotelezo regisztraciot az egesz forumra kiterjesztenem, sot, meg az IP cim kiiratasat is, legalabb 1bol laccana ha 1 Gunman fele ertelmi fogyatekos mas neveben irogat, es megtehetoek lennenek a szukseges lepesek (felteve ha fix az IP cime 😊).
Az anyazos, nevemben irogato haverjaid ezt meg is tehetnek!
Tudod én a helyedben szépen halkan távoznék, esetleg nicket cserélnék, de semmi esetre sem folytatnám ezt a nevetséges vergõdét.

Innentõl ignorálás.

aabyssx
"eszküzémoá" ?!?

...huh, most én mondtam majdnem moderálni valót. 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"magyar ember 2" is regisztrált. 😊
...és látod, hogy mégis milyen ...ööö... ~éretlen~. /:|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
A PC halála elnevezés nekem kifejezetten szimpatikus. 😉

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater
És ahova csak REGISZTRÁLTAN lehetne írni,aki unreg,törlés....

JackSlater
Csinálni kellene egy sima Konzol topic-ot,semmi Pc halála,semmi PS3,csak egy sima konzol-t....,ahol nem az egymás anyjának a szidásáról szól az egész.

Ti probaljatok meg ram fogni, nem veszed eszre magad? Valoban eleg szanalmasok is vagytok...
Ugyanaz az eset mint az elotted szolo.
Te akarod bebizonyitani hogy en 1 vagyok ezzel a nevemben irogato majommal, nyilvan azert mert van ra okod. Legvaloszinubb hogy magadrol akarod elterelni a gyanut. Ha nem igy lenne, nem lenne eletcelod ram fogni. Tehat kar "kapalozni a mocsarban".
cloudff7
LOL! 😊
Martin576
Srácok, lassabban, nemmtudom követni, ki kinek a zsidó-cigány-kurva-náci anyukáját szídja éppen... 😄

(...eszküzémoá, hol egy moderátor...?)

Nem mondod! Én lennék? Ilyen primitív?