A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"amugy ez az egyik legszarabb kép"
Na ja, nem csoda hogy PCn mar gagyinak szamit.
CSOCSO
élõben döbbenetes tényleg majdnem ugy néz ki mint a final fantasy film😊) hjo azért attol még messze van de sehol nincs még ilyen..fõleg karakterileg...a többi már csak attol függ mennyire tudja beolvasni a pre rendelt hátteret..de ebbõl is még mindíg a gc a király....ha nem azt nézzük hogy milyen háttér stb csak a látványt akkor resi 0 és 1 a király...
Te 1 mongolidiota ciganygyerek vagy, nem csoda hogy kirohogod sajat magadat is.
gergou
En jobban szeretem a full 3ds gameket, de ez a kep egyebkent jol nez ki, ilyeszto😊

`Take a look to the sky just before you die`

CSOCSO
bekülted azt a levelet?? jo neked😊
CSOCSO
mi a pre rendelt vagy ilyen szép gamez??...mert pre rendelt az van..csak közel nem ilyen szép....amugy ez az egyik legszarabb kép..no meg ezt élõben kéne látni...
gergou
minek ez a nagy vita vazze, a quake 2 ben en kurva nagyot csalodtam annak idejen, az alap unreal persze sokkal sokkal jobb, es az biza mas platformra nem keszult el pcn kivul... De ertelmetlen a vita, mert 3 honap mulva megtudjuk a sok multi platformos game utan, hogy mennyire foglalkoznak a fejlesztok a pcvel...

"de ilyeneket nem linkelgetek mert a többiek ugyis azt mondják persze mert pre rendelt a háttér.."
HA-Ha... Ettol te ne felj, ez max konzolon okoz dobbenetet, PCn mar evek ota ez van.
CSOCSO
mit te írod azt egy pixeles gamezra hogy szebb mint egy rs2😊 te láma!!! te😊))) nevetséges vagy😊) te vagy az elsõ forumos aki igy anyázik nekem és csak nevetek rajta mert gagyi barom vagy!! KÉRDEZZ MEG BÁRKIT!!!ilyenkor már mindenkinél full kész voltam..de téged csak sajnálni lehet...
CSOCSO
hát már gáz ha rosszra gondolsz..gondolom te fantáziáltad azt hogy nekem mire áll a pecek... megnyugtatlak nemvagyok társ a te abberált világodnak...csak HÁ-HÁ-HÁzz mert így volt!ezt a roma dolgot tapasztalatbol monodod???legalább mások tudják hogy nem vagyk roma...de rolad elképzelhetõ hogy az vagy
Igen, akkor vegyel fel szemuveget, es ugy olvasd el ki mit ir! Fantaziat meg lenne mit tanulnotok tolem, hiaba probalkozol ezzel a gyenge ovodas szinvonalu masra mutogatassal. Meg csak itt tartotok ertelmileg?
D0C
Megnyugodhatsz, éppen ELÉG PC-s játékot láttam már.

En meg mondtam mar hogy ne anyazz, mert elkuldelek a jo k. anyadba! Nem tehetek rola hogy nalatok a roma nagycsaladban a szellemi kepesseg nincs honnan oroklodjon.

"kvék 2-t is verte a turok annak idején"
HA-HA-HA...

"ehh te puhapöcs!"
Neked mar kemenyedik a sok fiura? Buzerans vagy?
CSOCSO
te idiota többet pc zem mint te és jopbb játékokkal min te! minek nézegessek játékokat?ut2003,bf42,nolf2 hitman2 és doom 3 is mind gagyi szar ugye? ezeket mind kiprobáltam
CSOCSO
konzolok röhögted miattad a pc sek meg égtek...
CSOCSO
neee háát ennek is miylen szar texturái vannak?😊 szarabb mint a pc-s alone in the dark!:

de ilyeneket nem linkelgetek mert a többiek ugyis azt mondják persze mert pre rendelt a háttér..csak az a szép hogy emellett final fantasy the movie szintû kidolgozottságai vannak az embereknek...
D0C
Én csak azt látom, hogy akármit mondanak rád, te rögtön ugyanazt visszamondod, legalább vigyél bele egy kis fantáziát.

Inkabb nezzen meg 1 atlagos PCs jatekot, egybol kidobja a szar konzoljat az ablakon.
Kit erdekel hogy a szanalmas tudatlan konzolagyu haverjaiddal hogy rohogitek ki 1mast, mi is ugyanugy kirohgunk titeket.
CSOCSO
😊)ok
D0C
Ez csocsonak ment!!

CSOCSO
mondtam már ne cigányozz mert anyád csuklani fog!
kvéék???kvék 2-t is verte a turok annak idején!címlap volt a turok HOGY HOL JÖN EHHEZ A KVÉÉÉK??? ehh te puhapöcs!
D0C

CSOCSO
mutatja a tököm... a végén aszondaná rá hogy kvék egy grafikája van...
Kit erdekel mi milyen atirat, te ciganygyerek? Ha mar itt tartunk a konzolos jatekok tobbsege PCs atirat, kezdve a Resident Eviltol (Alone in the Dark koppintasa) a quakeig. Na erre milyen dedos kifogassal allsz elo megint, te nagyon hulye?
CSOCSO
rajtunk??? beirogassam ide hogyan röhögött rajtad még a pc-s társadalom is?😊)))
D0C
Miért mindig csak az RS2-vel példálózol? Mutasd meg M.E.-nek a RE-t vagy a Metroidot, kiváncsi vagyok arra mit szól. 😊)

😊
Csak azt latjuk itt hogy milyen nagy lamer kocsog vagy.

"mindenki látta nevetséges vagy csak ezt sokan el is mondták!!rám senki nem mondta..én tudom bizonyítani..és te???"
Jaj, csocsokam, 1folytaban rajtad rohogunk, meg a baromsagaidon, ahogy probalod szakerteni a szamodra total homalyos dolgokat. De ezert jo ez a topic, rajtad mindig lehet rohogni. Jo udvari bohoc vagy.
CSOCSO
mindegy tudni fogja ez a tirpák mit akartam. .amugy tudod mi a legnagyobb fun dolog?? hogy ez a fasz tökmindegy mit mond akkor is konzol játékot dicsér!! az rs1 is n64 gamez.. ami egy n64 port amihez nem nyultak!!
gergou
Vazze, ez a kiraly lindus nagyot egett, mindig tudtam, hogy szemet, most meg inkabb😊

D0C
"neked az rs2 szebb mint az rs2"

Ezt elb@sztad 😊)

Amit mar megint elkezdtetek?
CSOCSO
mondhatsz akármit, gondolhatsz akármit mindenki látta és látja hogy mekkora barom vagy hogy neked az rs2 szebb mint az rs2..és irhatod hogy mindenki látja hogy én vagyok a fasz ( ugyis ezt tennéd már ismerem a szánalmas gondolataidat is te segg!😊

mindenki látta nevetséges vagy csak ezt sokan el is mondták!!rám senki nem mondta..én tudom bizonyítani..és te???
Nem is rád értettem. 😊))

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

CHEAPBOY
abban azert szepen feswzitenek a a bump mappingos texturak.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
legjobb!!😊)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
ennyire ne irigykedjél
D0C
Már megint kezded?

Nem csak attol, de azt lehet merni. Azt hogy milyen hulladek texturai vannak csocso rs2jenek, nem lehet szammal leirni.
CSOCSO
má ez sem mai video
Laza
"Mi igen te nem!!!!! 😊)"

de en is az vagyok.. !!!! 😄DD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
hat igen... 😊
ott kezdodik, hogy monitoron csak az nezhet ki jol, ami magas felbontasra van allitva, mivel sokkal kisebbek a keppontok kozotti tavolsagok... 😊
de ne attol leyen valami 'szep', hogy felnyomod 1600*1200-ra.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nagyon durva ez a video!!!! Tényleg égés ez de nagyon, vajon hogy magyarázta ki magát ebbõl a helyzetbõl? 😊))
"Hisz magyarok vagyunk vagy nem?" 😊)))) Mi igen te nem!!!!! 😊)

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Laza
na, feltettem.... 😄DDDD

Kiraly Linda Himnusz 'egese' VIDEON (2M)

"... az a ZSENI konzolos..😛P nem tudna hogy nem ugyanaz az architechtura.....😊"
Ja, csocso az konzolos.
D0C
Végül is mindegy, úgyis hamvába holt ötlet volt, nem is értem Unreg hogy gondolta, méghogy anyázás nélküli konzolos topik... hahaha

Unreg, meg ne sértõdj!

Nagy tevedes. 😊
cloudff7
Ez a Lindus nagyot égett! 😊 Azért csak az íze kedvéért! 😊)
"haggyadmá a konzolt nincs 1600 as felbontás rajta..száánalmas"
Az, mi tudtuk eddig is. Ezert is rohogunk nagyokat amikor megprobaljatok a konzolok bizonyitvanyat magyarazni.