A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez mar muveszet😊
Engem nem fox felhuzni gecilada, olyan segg vagy, hogy az fajdalom😊
Engem nem fox felhuzni gecilada, olyan segg vagy, hogy az fajdalom😊
`Take a look to the sky just before you die`
Na idefigyelj kisgyerek, allj csak meg 1 pillanatra, elmagyarazom neked a szabalyokat! 1. Ha hozzam ugatsz, kimosod elotte a pofadat, es nem pofazol nekem vissz! Felfogtad?
2. Honnan vetted azt a baromsagot, hogy az egyik kedvenc jatekomat fikazom, foleg hogy ezt meg a tudomasodra is hoztam? Mielott pofazol, allj neki gondolkodni, barmilyen nehezen megy is!
2. Honnan vetted azt a baromsagot, hogy az egyik kedvenc jatekomat fikazom, foleg hogy ezt meg a tudomasodra is hoztam? Mielott pofazol, allj neki gondolkodni, barmilyen nehezen megy is!
Pofabekuss! Neked nem osztottam lapot, ugyhogy ne ugass be nekem, vilagos? Ha mar ennyire ugatni van kedved, ugass be a hugyagyu provokator haverodnak!
Az animacioidat feldughatod a seggedbe, ugy laccik az a kedvenced, ha mar ennyit emlegeted. Azert ha buzi vagy, mentj 1 lepest hatra!
Szanalmasan majmolod a szavaimat, es meg te pofaol, kismaki!
Ez nagyon kiraly game volt. Van mar Ultima mod NWN ala is. 😊
Ne magadnak, nekunk bohockodj, kismajom!
Velem nem fox ilyen szepen beszelgetni vazze, ha megegyszer fikazod az ultima IX et, orbab@szlak ocsike...

betük felcserélése a bill miatt szvsz nem olyan nagy hiba mint az hogy te nemtudsz értelmezni és olvasni...
bohocnak bohockodjak???minek?nem alacsonyodom le hozzád...de amugy sem tudok ilyen hülye lenni mint te
Fogdd ma be a szad vazze, ez egy nyugodt topic, nem kell ide a barom szoveged...
Az hagyjan, de te meg irni se, te etnikum!
pf😊)))))))))))))))mi a bajod te segg?😊))))nevetséges vagy?😊 mivel égetem magam??? azzal hogy beteszek egy videot amiben olyan grafy van hogy ilyen nincs semmi másra???? az animmal nincs baj te segglyuk..sõt annál is sötétebb vagy..csak ezen a videon leginkább a grafikán van a hangsúly...jééézusom milyen fogyatékos vagy😊
A main kep, es most jonnek az in game shotok:
Orok eletem legnagyobb jateka!
Mindegyikben beegeted magad, nem csak ebben.
Akkor ne hozd elo! Ha meg mar eloveszed, ne csodalkozz, ha ezzel is beegeted magad.
Remek szorakozast biztositaz itt az egesz forumnak a lamerkedeseddel, kinevezlek udvari bohocnak.
A videokat jobb ha messze eldugod, a blizzarrdos animaciokkal semmi nem versenyezhet - maj talan a kovetkezo blizzard jatek animja.
én is elküldtem😊 én is akarok valamit😊))) nem hagyom ezt az embert..olyan rég volt itt ilyen ember had szorakozzam...
vazzeg nézd meg mikor a víz alul mutatják a kiugró cápát..vagy bump vanb rajta ahogy a doom 3 ban vagy ennyire sok polibol áll a cápa...de lehet látni rajta a sebeket.. a testén.. az meg igaz hogy vicces hogy belemegy a korlátba a cápa..de én ful leszarom..akkor sincs ilyen semmire😊))
fúú bazzeg.. ez elmenne egy gameznak😊 milyen kirsi lenne egy ilyen cápás gamez.. lehet hogy resit fogok venni 10én? csak az abaj baromir anem tetszik a gamez irányítása..de lehet hogy ezt veszem..sõõõõt MÁR BIZTOS😊 Turok4 és resi😊
http://cubemovies.ign.com/cube/video/sharks320.mpeg
és itt egy kép mi van a videoban:
nyugodtan lesd meg magyar ember...nem kell fikázni és dicsérni sem csak lesd meg
és itt egy kép mi van a videoban:
nyugodtan lesd meg magyar ember...nem kell fikázni és dicsérni sem csak lesd meg
http://www.computerandvideogames.com/screenshots_library/dir_164/vortal_pic_82475.jpg