A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UNREG
"Az xbox és a GC grafikus része tud hw tömöríteni/kitömöríteni, Ps2nél ezt csak az eMotion Engine tudja"

ezt sem tudod jól, a ps2-ben van egy külön mpeg II dekóder chip, nem az ee végzi.

cloudff7
Ahh! agyon-vissza karcoltam a kijelzõvédõelõlapszerkezetét! 😊 Most úgy játszom vele hogy le lehet venni a lapot. Mondjuk így egyel kevesebb a tükrözõdõ felület! 😊 csak így nehéz lesz eladni! 😞
UNREG
de az.... voodoo1 gfx-el.. 😊))

narumon
Azért ez sem igaz igy mert pl:
A ps2 csak Multipass renderinget tud mig pl a box vagy a GC single-pass Multi texturinget is!
Az xbox és a GC grafikus része tud hw tömöríteni/kitömöríteni, Ps2nél ezt csak az eMotion Engine tudja, és mivel ehhez a memcsiben kell lennie a tömörítendõ adatnak igy a sávszélességnek sanyi van.
Azonkivül a ps2 ezek semelyikét nem támogatja hwbõl: Fullscene antialiasing, transform and lightning, high resoution textures pl.

Egyébiránt az RDramok a ps2ben 800-Mhzesek az igaz viszont ezek 32bites interfaceen fekszenek, míg a box 400Mhzes DDR ramjai 128bites sinen.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CHEAPBOY
miert az MGS2nek van olyan... nem csak egy bugyuta stealth akcio..?😄D
😛PP

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Majd lecserelheted nalam.😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

cloudff7
Milyen gammákat? Mennyiért? 😊

Nekem van GBA-m, de marha ideges vagyok hogy most meg kiadnak egy új világítós fajtát! Mondjuk kinn a szabadban napfényben szép a képe, de én nem csak akkor akarok ele játszani! 😊
narumon
Milyen szempontból? Kaptam eddig 3-at azokban szinte egy db ismeretlen game sem volt, kivéve a GBAsok mert sajna GBAm nincs és ezt igazán sajnálom. (pedig játékot tudnék szerezni dögivel 😊)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

cloudff7
Én a minidigit és a broadcast kamera képminõségérõl beszéltem, az elõbbi 160-500eft-ig, az utóbbi 1,6-4,5mft-ig terjed. 😊 egyébként egy 1megapixeles fényképezõvel is lehet szebb képet csinálni mint egy 5.2-essel csak lencse függõ!! 😊 de aszem egy kicsit eltértünk a témától! 😊
JackSlater
😊

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

narumon
Akkor a 20e Ftos digitális fényképezõ is sokkal jobb mert az legalább mosott szart csinál. Nem úgy mint a 200 felettiek... azok mind fos éles képet csinálnak 😊)

Sir Quno Jedi
ezt pofáztam anno

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UNREG
na ja, és azt a fehér hajú csávót raidennek hívják, csak úgy mellékesen...

JackSlater
Én a Mafia Vs GTA -ra kondoltam!

aabyssx
"hogy vmi big shell be és egy fehér haju csávoval "

Akkor téged nem igazán érdekel a sztori, igaz? /😊

Nagy hiba! :|

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
neem😊) ip miatt nem lehet,,
UNREG
nem hiszem hogy több, az indexen van külön ps2-xbox-gc topik. az anyázás-fikázás alatt most a magyarember féle pc-sekre gondoltam, az indexen nem látsz ilyet.

JackSlater
Ez ne dönt el semmit,csak azt mutatja,hogy több konzolos látogatja az oldalt....föleg sok-sok GC,akiknek gyors az újjuk😊)

UNREG
persze!! 😊)) és ami nagyon fontos, ott nem megy ez az undorító fikázás-anyázás, ami itt.

cloudff7
Nem, verebek!! 😊)))
cloudff7
Jártam az Index fórumán! 😊 Régen ott kezdtem a fórumozást a DC-topicban. egyik másiktok nevét láttam ott. Ti vagytok ott is?
UNREG
sirályok, nem galambok...😊))

Adi
UNREG az mgs2 most ott vagyok, hogy vmi big shell be és egy fehér haju csávoval vagyok!!Ott már tul vagyok a galamboknál 😊!! Na aztán mentettem és mentem cs, infezni, 😊)))))))

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

UNREG
úgy értettem, hogy a szavazáson nyomogatod a metroid melleti gombot?? mert nõ a csíkja rendesen...😊))

CSOCSO
nyomtam vagy 10 percet.. nagyon állatul nézki ami nem tetszik hogy nem lehet menet közben nézelödni...csak megálsz R gomb és ugy tudsz célozni és nézelõdni ahová akarsz....legalûább annyira odafigyel a gép hogy ha emelkedõn mész akkor felfelenéz... stb amugy állatul néz ki
CSOCSO
😊))) sokkal jobban tetszik a gat3....
UNREG
csocso, te nyomogatod a metroidot?? vazz 10mp alatt kétszer frissítettem, ezalatt ugrott 10-et..😊))

UNREG
ez egy csattanós válasz az örökös mafia-gta3 vitára, vazze a mafia fel sem került a listára...

UNREG
a vice city meg is érdemli az elõkelõ helyezését..😊))

CSOCSO
www.gamefaqs.com
minden nap van szavazás..nyugodtan nyomkodd a prev poll gombot...
aabyssx
"mindegyik a cpuról nyúzza le a maga kis szeletét"

PS2 esetében több végrehajtó van, amit ugyanúgy tudsz használni grafikára, mint az AI számításra, vagy akármire. Ez így persze jóval gyengébb, mint az X-Box pixel shader-ei a GPU-n, de sokkal dinamikusabban használhatók. Mert a pixel shader-t egy-kettõ (amúgy nagyon jópofa) effekten kívül semmire sem lehet használni, és jórészt csak üresben jár.

Mondjuk kb. olyan üresen jár, mint a PS2 segédprocijai. 😉
De hát ez a programozók érdeme. :|

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
honnan van?

narumon
"Ne vedd az ilyet szentírásnak! 😉"

Nem szentirás de az legalább tény hogy hwbõl pumpál olyan effekteket amire szegény intel cpunak mégcsak gondolnia sem kell. No ilyen nincs a ps2nél, ott megirhatod bármelyik effektet de mindegyik a cpuról nyúzza le a maga kis szeletét.

CSOCSO
CSOCSO
ez mekkora hülyeség:
Veszélyben a GameBoy
Adam, 2003.01.10. 11:02

Úgy tûnik a Nokia 7650 túl jóra sikerült: már GameBoy-t is tud emulálni…

A WildPalm nemrég elkészítette a GameBoy emulátorát, mely célplatformja a népszerû Nokia 7650-es készülék. Az emulátor segítségével több száz ingyenes Nintendo játékot lehet játszani, melyek az Internetrõl ingyenesen letölthetõk. A rendszer alapja a gnuboy emulátor, mely egy ingyenes, nyílt forrású GameBoy emulátor, így a WildPalm szoftvere is ingyenes, sõt ami még impozánsabb, forráskód szinten is elérhetõ.

A cég állítása szerint az emulátor igazából Nokia Series 60-as rendszerekre készült, így minden, ilyen rendszert futtató telefonon futnia kell (akár nem Nokia készülékeken is, hiszen számos gyártó licenszelte a rendszert!). Mivel a cég integrálta a saját ZipMan rendszerével, így a játékokat kitömörítés nélkül, eredeti formájukban is lehet játszani, amivel jelentõs memóriát lehet megspórolni a készüléken.

MAX legelsõ GB grafikát tudhat.nehezen képzelem el hogy egy kis telefon mellé akkora erõt tudnának építeni hogy tudjon egy GBA szintet....
UNREG
az legalább egy kicsit helyreráz 😊))

narumon
"Mi van, Konzol elõfizetõ leszel? "

Úgy néz ki 😛

Sir Quno Jedi
ÉÉÉÉS igazad van ! AZ ICO a legmesteribb példa.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

JackSlater
A túl nagy felbontásnak tényleg nincs érteleme,de azt vedd figyelembe,hogy mikor a monitorod mellé nézel,akkor nem "recés" az asztalod éle,rücskös a fal,és milyen sokféle "textúrát" látsz😊 Na ezt kellene elérni a játékokban,és akkor minden ok.Én Pc-n is mindent 1024 ben nyomok,4X-es AntiA-el,nekem igy jön be.Majd elválik hogy az Xbox2,PS3 készítõi is rájönek,hogy mi a lényeg...

cloudff7
És a Getaway-el mi van? ennyi a gamma? ha igen akkor várom a második részt! 😊
cloudff7
Bevallom becsülettel hogy nem tudom "egészpontosan" hogy hogyan mûködik a szemem, -sztem jól 😊- de a lényeg akkor is az hogy a túéles kontúros kép akkor is mesterkélt és nagyon mûnek látszó! Ott van pl az ICO. hát nem az élességérõl híres és mégis nagyon élethûre sikeredett, SZVSZ. de ezen ne vitázzunk, én így látom és punktum. 😊
Sir Quno Jedi
ma viszem szervízelni :-)))

Sir Quno Jedi
gyk.: péeskettõerõ/hatalom, tessék

duc
Távolról emlékeztet a "píesztúpávõ" megyilvánulásra... 😊
aabyssx
Angoltudás és intelligencia fitogtatás. 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nézz egy kicsit utána, hogy hogyan mûködik a szemed és akkor rájössz, hogy miért van értelme a nagyobb felbontásnak! :|

www.youtube.com/aabyssx

cloudff7
Ez most mi is? 😊
cloudff7
Végre vki aki megérti amit csacsogok! 😊)
Sir Quno Jedi
PS2 pova !

Alien!
evvel egyetértek!!!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)