A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cloudff7
Bár a Box-on segít a tv nem olyan nagy felbontása! 😊
cloudff7
Figyuzzatok!

Ha vmelyik gammának, pl. a GR2-nek túl éles a képe, akkor az zavaró és nem életszerû.
Én operatõr vagyok másodállásban és az amatõr digitkamera és a broadcast közt is hasonló különbség van. A pici digitkamerák is túl élesek és nagyon mesterkélt képük van és ez a helyzet a PC-s és X-Boxos gammákkal is! SZVSZ! 😊
cloudff7
Mer?
aabyssx
Azér' ezen gondolkozz még egy kicsit! 😉

www.youtube.com/aabyssx

duc
Az élõ kép nem pixelekbõl épül fel, ahhoz azért ne hasonlítsuk a monitort. (vagy csak a szemem nem a régi😊 Na megyek vissza tesztelni.
aabyssx
Gyere! 😊

www.youtube.com/aabyssx

cloudff7
Szokták, szoktatok beszúrni képeket és a PC-sek is állandóan a felbontással jönnek. Érdekes. A Gotham Racing 2 képén kezdtem el gondolkodni azon, hogy gyerekek! az életben nincs nagyfelbontás! nézz most a monitorod mellé, nézz körül! nagyfelbontást látsz? nem. és most gondoljunk bele hogy melyik játék a jó? mondjuk amúgy sem a grafik a mérvadó. bár néha igen. szóval ezen a felbontásos dolgon abszolut nem kell gondolkodni! 😊
aabyssx
Nem tud. Ezt írtam. :|

www.youtube.com/aabyssx

cloudff7
Reggelt!

A GETAWAY ennyi? végignyomtam, Carter vízbeugrik, robbanás, fõcím!!?? oszt akkor? free roaming meg credits ,nyomtam ezerrel és ez a hála? semmi extra? most akkor mi van?
CSOCSO
hát igen...nehéz döntés...biztos jol járna ha kilépne fejlesztõnek és csak a GBA-t nyomná továb...de akkor inkább ps2... azaz majd ha lesz valami akkor ps3...
CHEAPBOY
Aki szeretne egy ultra fasza RPGt majdan a GCre... az latogasson el ide, s irja ala a peticiot...eleddig 27000 van.

http://starmen.net/indexr.php

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Huhh egy furcsa iromany volt a Nintendo s a gamne ipar jovojerol az EGMben.... roviden arrol szol, hogy a Nintendo a sajat jatekaival oli meg a GCt majd... (ahogy az n64nel is tette)... illetve ha kilep third partynak akkor minden plattformon uralkodni fognak a jatekaik....

CHEAPBOY
Sp doboz.

CHEAPBOY
erdekel valakit kulfoldi lama forumozok iromanyai?😊
jelen pillanatban GCsek..😊

CHEAPBOY
s autobuziknak meg a GT concept az ami pofaleesest tud szvsz ma is siman produkalni...

CHEAPBOY
kiraly ha van RS2od, neha beteszed s mondasz egy hûûûûbázze de elethuen nez ki.... de kiraly grafix... kocka megsimogat... game kivesz... alvas...😊

elegge szemet gyonorkodteto latvany... 😊
S jon nemsokara haza a Metroid Resi 0, duo... azokat isigy.,..😊

Aztan meg a full rajzfiimm zelda...😊
Hihetetlen hangulattal.....

CHEAPBOY
okes izlesek es pofonok... igazad van a valosagra hasonlitas tekinteteben... az azert ma meg engem is ledobbent😊

CHEAPBOY
csummm!😊)

CSOCSO
amugy csumm neked is
CSOCSO
nem nagyon lehet összehasonlítani..engem jobban megdöbbentett az rs2....az jobban hasonlít az sw re mint a metroid a sok bogárra meg azokra a helyekre...én azt néztem melyik adja jobban vissza a valóságot..és ha itt tartunk akkor rs2 a király
CHEAPBOY
ehemmm akkor felesleges levizsgazni matekbol...😊 Mert ott kinyirnak... s ha meghalsz akkor meg minek a matek? Menj el most es bukj meg😊)

CHEAPBOY
szvsz a Metroid szebb... meg a Resi 0 is...😊
VAKKSI CSOCSOOO!!😊))

Tudod hogy az RS1 a legszebb ha mar Star Wars...😊

CHEAPBOY
akkor Te is fiatal PCs vagy.😊

Adi
Én vodoo 2 vel kezdtem a pc-s mivoltomat!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
tudom
Adi
rs1 az jobb vodoo 1!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
azhem 13 gflopspt tud a gc...és szvsz a legszebb gamez az rs2...
CSOCSO
pfff...egész pofás....GBASP rulz😊
CSOCSO
nah Dénkesõn Martin!!! király bár a sok video jo lenne ha játszható lenne ( metroid, 1080snowboarding stb)
kiposzáltam a metroidot... hány elé kirr...állatul néz ki nagyon....bár zavar hogy nem lehet futás közben szabadon nézelõdni és nem nagyon tudtam oldalazni..gondolom én nem találtam a gombkombinációt....a grafika eszeveszett.. a menû a legszebb amit valaha láttam..eszméletlen pofás...Martinnak az nem tetszett hogy nagyon zárt területen megy az esemény..hát talán igaza van... és meglestem a Die hardot..háááát állítólag király a gamma de grafikailag nagyon közepes lett😞((((Martinnal megegyeztünk egy feltúrbózott perfect dark szinten...aztán Cs-ztünk ...azaz õ..én csak lestem ahogy játszik...hát jerekek...Hol van ez az INF hez??????😊)))
Martin kösz a szídít..
aabyssx: majd ha túl leszek a matek oszt vizsgámon ellátogatokm egy jitsura.)

So cry me a fuckin river, bitch!

aabyssx
Ja, és az a 10 GFlops is összesített érték. Semmi értelme. :|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
A GC-bõl tudtak kihozni 10 GFlops fölötti teljesítményt is de azt kb. annyira lehet használni, mint a 70 millió poly-t a PS2-nél és a 125 millió poly-t az X-nél.
Tehát sehogy.

Ezeket ne nagyon vegye senki komolyan. Az a tény, amit láttok, vagy tapasztaltok. Hiába az elmélet, ha a gyakorlatban a játékoknál nem megvalósítható. Hiába a lehetõség, ha senki sem használja. Ez mind hülye ~marketing~ duma, vagy ~hûdeszakértõk~ spekulációja. Nem kell foglalkozni vele.

Ja, és ezért nem kell a PS3-mal sem foglalkozni egyelõre.

BTW a GC amúgy egy tök jól összerakott gép. A vas egész jól megállja a helyét. De a játékai egyelõre nem SZVSZ.

www.youtube.com/aabyssx

ME2 amióta de. beégett nem tette tiszteletét a fórumon...pedig itt a nagy visszatérés lehetõsége,hiszen más is így gondolja: VÚDÚEGYRÚLEZZZ

CHEAPBOY
Ezt nezzetek NFS GBAra...nagyon allat!!

átment...

CHEAPBOY
Nem erdekel surgesd Te is😄DD

A faszod meg nem kell belem inkabb kihagyom... de azert koszi hogy felajanlottad😄DD

fa*zom beléd még nekem sem küldték el..

CHEAPBOY
Ugy bizony.!!! Ne merj szembeszallni egy KÕPC-S erejevel😄DDD

CHEAPBOY
mig sok programozo szerint amit osztok a GC a legizmosabb, s a legjobban megkomponalt gep.
az utobbi szvsz 100% az elobbi... meg 98😊

aabyssx
Ha ME2 mondja, akkor az úgy is van! 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Naru!

Ez nem egészen állja meg a helyét. A PS2 teljesítménye is csak akkumlált érték és az X-é is. A PS2-bõl is valamivel kevesebb jön ki, de ami a lényeg, hogy az X ennyit egyáltalán nem tud.
A GPU valóban programozható, de nem használható ilyen általános feladatokra (nem hiába van a GPU-n ez a végrehajtó). Ez így nem adható hozzá a teljesítményhez!

Ne vedd az ilyet szentírásnak! 😉

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Hat szvsz is MGS2 az Voodoo 1...annak is a butitott valtozata a banshee ...😊)))

Hulye aki nem latja😊

Csak azért,mert nekem volt voodoo1em, és az SZEBBET produkált!! Senki ne merje ilyen szar grafikával gyanúsítani a szeretett vúdúegyemet!!

D0C
Miért, nincs igaza? Ez tényleg voodoo1 grafika!

Kivételesen nem ME2, kivételesen nem Gc, kivételesen nem a RS2-re mondja Krinyo azt,hogy voodoo1es szintû! Hogy pontos legyek az ide belinkelt MGS2 képére mondta ezt! Nekem sem türelmem,sem erõm helyretenni a srácot,ha vkinek van kedve a szokásos flémtopicban megtalálja!

CHEAPBOY
igen a ps2nek egy reszenel nagyon nagy a gaz...😊 Hirtelen en se tudom hol, de valamelyik ujsagban full reszletesen le van irva.

D0C
Mi van, Konzol elõfizetõ leszel?

Adi
Megjelent az uj 576konzol?

D0C
Az az MGS substance. Jön ps2-re is.

narumon
MARTIN!!! Megjöttek az újságok csak csekk nem jött!! Valamit intézzél már légyszo! THX ezerrel!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu