A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha vmelyik gammának, pl. a GR2-nek túl éles a képe, akkor az zavaró és nem életszerû.
Én operatõr vagyok másodállásban és az amatõr digitkamera és a broadcast közt is hasonló különbség van. A pici digitkamerák is túl élesek és nagyon mesterkélt képük van és ez a helyzet a PC-s és X-Boxos gammákkal is! SZVSZ! 😊
A GETAWAY ennyi? végignyomtam, Carter vízbeugrik, robbanás, fõcím!!?? oszt akkor? free roaming meg credits ,nyomtam ezerrel és ez a hála? semmi extra? most akkor mi van?
http://starmen.net/indexr.php
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
jelen pillanatban GCsek..😊
elegge szemet gyonorkodteto latvany... 😊
S jon nemsokara haza a Metroid Resi 0, duo... azokat isigy.,..😊
Aztan meg a full rajzfiimm zelda...😊
Hihetetlen hangulattal.....
VAKKSI CSOCSOOO!!😊))
Tudod hogy az RS1 a legszebb ha mar Star Wars...😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
kiposzáltam a metroidot... hány elé kirr...állatul néz ki nagyon....bár zavar hogy nem lehet futás közben szabadon nézelõdni és nem nagyon tudtam oldalazni..gondolom én nem találtam a gombkombinációt....a grafika eszeveszett.. a menû a legszebb amit valaha láttam..eszméletlen pofás...Martinnak az nem tetszett hogy nagyon zárt területen megy az esemény..hát talán igaza van... és meglestem a Die hardot..háááát állítólag király a gamma de grafikailag nagyon közepes lett😞((((Martinnal megegyeztünk egy feltúrbózott perfect dark szinten...aztán Cs-ztünk ...azaz õ..én csak lestem ahogy játszik...hát jerekek...Hol van ez az INF hez??????😊)))
Martin kösz a szídít..
So cry me a fuckin river, bitch!
Tehát sehogy.
Ezeket ne nagyon vegye senki komolyan. Az a tény, amit láttok, vagy tapasztaltok. Hiába az elmélet, ha a gyakorlatban a játékoknál nem megvalósítható. Hiába a lehetõség, ha senki sem használja. Ez mind hülye ~marketing~ duma, vagy ~hûdeszakértõk~ spekulációja. Nem kell foglalkozni vele.
Ja, és ezért nem kell a PS3-mal sem foglalkozni egyelõre.
BTW a GC amúgy egy tök jól összerakott gép. A vas egész jól megállja a helyét. De a játékai egyelõre nem SZVSZ.
www.youtube.com/aabyssx

A faszod meg nem kell belem inkabb kihagyom... de azert koszi hogy felajanlottad😄DD
az utobbi szvsz 100% az elobbi... meg 98😊
Ez nem egészen állja meg a helyét. A PS2 teljesítménye is csak akkumlált érték és az X-é is. A PS2-bõl is valamivel kevesebb jön ki, de ami a lényeg, hogy az X ennyit egyáltalán nem tud.
A GPU valóban programozható, de nem használható ilyen általános feladatokra (nem hiába van a GPU-n ez a végrehajtó). Ez így nem adható hozzá a teljesítményhez!
Ne vedd az ilyet szentírásnak! 😉
www.youtube.com/aabyssx
Hulye aki nem latja😊