A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
tedd fel😊 amugy Dolphin.. nem Delphin de mondjik halál mindegy...
CSOCSO
Most adtak ki valami uj devkit et Gc hez..állitólag 12 szer gyorsabban lehet gammát csinálni vele....
cloudff7
Tegnap este a Spektrumon volt egy film (idézem) "A SONY játékállomás"-ról. Egyébként jó volt, mert nem csak a PS1-2-rõl szólt,hanem a többi géprõl is! Akkir készült amikor még volt DC, jött az X-box és a GC-t még Delphin-nek hítták!
Azért érdekes volt látni az angol, japán, amcsi konzolos mentalitást! Nem volt fikázás - mondjuk a Bill Gect nagyon lesunyizták!! (megérdemli😊 láttátok? fölvettem! 😊
cloudff7
Már csak az a kérdés hogy ilyen gépre jön a Shenmue? 😊
cloudff7
Neked is:
"A tetris-em meg - ami a klotyóba van újság helyett - az meg bddrr ramos és 90trillióval viszi a sávok szélét és az adatok folyama is 287bit/rátás és a febontása is 9000x15000. persze trúkoloros. 😊"

Hagyjátok már abba!!!! 😊 vazzeg, tipikus PC-s beütés! nem bírtok elszakadni a technikai adatoktól! Vazzeg amikor MD meg SNES volt, akkor is ezzel görcsöltetek? Nem az a lényeg hogy fut a gamma a konzolon? inkridiblik vagytok, de komolyan!! 😊
cloudff7
Õ a legnagyobb fej az egész videójáték világban!!!!!!!!!! 😊))
Laza
KOU

jelentkezz.... kuld nekem fenypost Two Towers DVD izibe.. 😄 (a best of minosegu kell nekem😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
van egy DVDs Gyuruk Ura 2-m, Thai foldrol hoztak nekem.. 😊

azt kell tudni, hogy ott legalis a masolt filmek arusitasa akar az utcan is...

igy van egy fasza DVD tokos (olyan mintha tenyleg megjelent volna DVDn, nagyon allat a tok😊 LotR-em (felulnyomasos, sot, meg a lemezbe is bele van gravirozva a film cime, DD5.1😊, csak annyi szepseghibaja van a dolognak, hogy eleg ratyi a minosege, homalyos kisse... (es a hang sem az igazi😊...

de 700Ft-nak megfelelo valutaert ajandek.. 😄DDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
hozzam, amikor csak akarsz.. 😄

CHEAPBOY
Megyek. Ne felj😊
Mikorra hova.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Laza
szoval szerinted "szaggat" a GTA VC?!
erdekes eszrevetel... gyere mar at, es mutasd meg, hogy hol "szaggat"... nalam faszan fut, mikor ezerrel szaguldozok a moncin.. 😊

CHEAPBOY
"új generációs konzolok -- PlayStation 2, Xbox, GameCube -- közül messze a GameCube a legolcsóbb"

S messze a legchippeztethetetlenebb... warezolhatatlanabb... szamit..😊

CHEAPBOY
majd (3 honap hijan) 1,5 ev alatt kelt el 10 millio GC... a PS2bol egy ev alatt kelt el a melgjelenest kovetoen 10 millio.....😊 Azert nem olyan tragikus..😊

CHEAPBOY
ami anynit tesz hogy

CHEAPBOY
azert szvsz nem olyan tragikus a helyzet..😊
ha iden mar elkelt 10 milka GC...😊

versio
A Nintendo a vártnál alacsonyabb eladások miatt csökkentené a GameCube árát?
írta: Bodnár Ádám, idõ: 13:20

A Nintendo megfontolja a GameCube konzol árának csökkentését, mivel az eladások jelentõsen elmaradtak a várakozásoktól -- jelentette be Satoru Iwata, a japán vállalat elnöke. A Yomiuri Shimbun címû lapnak nyilatkozva a Nintendo elnöke elmondta, hogy a vállalat eredetileg arra számított, hogy a 2002-es évben 12 millió GameCube konzolt értékesít, azonban mindössze 10 millió ilyen konzol talált gazdára.
A jelenleg piacon levõ, új generációs konzolok -- PlayStation 2, Xbox, GameCube -- közül messze a GameCube a legolcsóbb, az Egyesült Államokban 50 dollárral, Európában pedig 50 euróval kerül kevesebbe, mint a Sony vagy a Microsoft gépe. A Nintendo GameCube elsõsorban a japán és az európai piacon szerepel gyengébben a vártál. A japán gyártó korábban arra számított, hogy a május 31-én véget érõ pénzügyi évében 12 millió GameCube konzolt ad el, de októberben az elõrejelzést 10 millióra csökkentette.

A Nintendo nemrég jelentette be, hogy a GameCube konzol európai eladásai felülmúlták az Xboxot, ugyanis a japán cég konzoljából 1,5 millió darab kelt el, míg Xboxból csupán 1,4 millió. Elemzõk szerint azonban a Microsoft bármikor helyet cserélhet a japán vállalattal a rangsorban, fõként ha a jövõben is számos ingyenes játékot csomagol a készülék mellé. A ScreenDigest prognózisa szerint Európában az idén 2,6 millió Xboxot értékesítenek, míg GameCube-ból csupán 2,2 millió fogy majd.

Noha az Xbox eladásai jelenleg még le vannak maradva a GameCube mögött, játékipari elemzõk szerint könnyen elképzelhetõ, hogy a Nintendo feladja a Sonyval és a Microsofttal folytatott versenyt és kiszáll az otthoni konzolok piacáról és kizárólag a sikert sikerre halmozó Game Boy sorozatra koncentrál. A Nintendo várakozásai szerint az idei pénzügyi évben világszerte 15 millió Game Boy talál gazdára. A hordozható konzol új változata a napokban debütált és február 14-tõl lesz megvásárolható Japánban.

versio
de ne felejtsük el hogy az xbox grafikus chipje is ebböl a rambol dolgozik
mig ps2-n nem , annak van külön egy 2560 bites ramja

versio
"Egyébiránt az RDramok a ps2ben 800-Mhzesek az igaz viszont ezek 32bites interfaceen fekszenek, míg a box 400Mhzes DDR ramjai 128bites sinen."

hát ezért gyorsabb az xbox ramja 2-szer 😊
de emiatt az xbox alaplapja sose lesz kicsi

Laza
hamar eladasi listak, akkor tessek a karacsonyi ozon Japanban.. 😊

"Here the Signal 10 Dengeki of the best sales of plays in Japan from the 23 to 29 Décembre 2002.

1. Pokémon Sapphire - GBA - 187.320 - (1.578.932)
2. Pokémon Ruby - GBA - 185.822 - (1.535.119)
3. Kingdom Hearts: Final Mix - PS2 - 170.949 - (170.949)
4. Mario Party 4 - NGC - 96.060 - (625.559)
5. Unlimited: Sa.Ga - PS2 - 81.539 - (278.010)
6. Ratchet & Clank - PS2 - 77.651 - (292.882)
7. The Legend of Zelda: The Wind Waker - NGC - 75.013 - (471.945)
8. Winning Eleven 6 Final Evolution - PS2 - 70.240 - (414.531)
9. Megaman Battle Network 3 - GBA - 61.208 - (273.683)
10. Momotarô Dentetsu 11 - PS2 - 59.794 - (236.620)

Here the Signal 10 Dengeki of the best sales of plays in Japan of December 30 at January 5, 2003.

1. Pokémon Ruby - GBA - 174.333 - (1.709.452)
2. Pokémon Sapphire - GBA - 171.308 - (1.750.240)
3. Kingdom Hearts: Final Mix - PS2 - 98.450 - (269.399)
4. Ratchet & Clank - PS2 - 82.396 - (375.278)
5. Mario Party 4 - NGC - 72.780 - (698.339)
6. Momotarô Dentetsu 11 - PS2 - 71.297 - (307.917)
7. The Legend of Zelda: The Wind Waker - NGC - 70.663 - (542.608)
8. Winning Eleven 6 Final Evolution - PS2 - 68.315 - (482.846)
9. Unlimited: Sa.Ga - PS2 - 60.011 - (338.021)
10. Megaman Battle Network 3 - GBA - 57.927 - (331.610)

Media Create proposes to us a Signal of the sales of consoles in Japan from the 23 to 29 Décembre 2002.

1. Game Servant boy Advance - 282.200 - (3.429.200)
2. PlayStation 2 - 158.200 - (3.669.500)
3. GameCube - 62.100 - (1.191.400)
4. Xbox - 9.400 - (321.800)
5. Wonder Swan Hook - 5.500 - (118.400)
6. PSone - 5.300 - (224.400)
7. Wonder Swan Color - 3.400 - (125.100)
8. Game Servant boy Color - 230 - (86.000)
9. Game Servant boy - 230 - (6.000)
10. Wonder Swan - 19 - (8.800)"

(Source: Dengeki/Create Media)

versio
minden textura tömöritési eljárás veszteséges !!!

Laza
Soul Calibur 2

"Namco would intend to organize an event (press conference) the next week in Japan in order to reveal in detail the versions consoles of Soul Calibur 2 (GameCube, PlayStation 2 and Xbox). The GameCube version would have an advantage on the other versions, the presence of the hero Link (Legend of Zelda - Nintendo) playable in the play."

(Source: IGNCube)

Laza
Gran Turismo 4

"According to an article published in the last Famitsu PS2, Kazunori Yamauchi, at the origin of the series Gran Turismo, confirmed that Gran Turismo 4 is to 50% of its development, the man also declares that Gran Turismo 4 will comprise a Online mode making it possible to download several new vehicles. However, Kazunori Yamauchi did not evoke the presence of a Online mode which could make it possible to the players to clash by the intermediary of the network. The teams of Polyphony DIGITAL have had for a few months of a new administrative building with room fitness, room of rest, showers, the cars of the employees could be transferred onto the parking spaces by means of an elevator. The development of Gran Turismo 4 should thus advance more quickly."

(Source: Famitsu PS2)

Laza
Namco PS2

"In the last number of the magazine Famitsu PS2, Yoichi Haraguchi de Namco declares that its company intends to concentrate on PlayStation 2 this year, the console of Sony remains the principal platform for Namco. Certain titles of Namco will leave on GameCube and Xbox, but the majority of the plays will be intended for PlayStation 2.

Yoichi Haraguchi (Namco)"We always adopt a strategy multiplateformes. But PlayStation 2 will remain our priority for the planning of our new projects."

In addition, according to an article published in the EGM, Namco would be developing a new shutter of the play of action/horror "SplatterHouse", it would act of Beat' EM up in 3d."

(Source: Famitsu PS2/EGM)

Laza
uffff...
ezer bocsi mindenkitol...
nem tudtam, hogy ekkora a kep... 😄DDDDD

csunyat csinaltunk gazda... de a gazda szeret minket.. 😄

Laza
SHENMUE 3

"In an Interview granted to famous American magazine of Video games, Yu Suzuki declares that he would like to adopt a "different approach" for Shenmue III, the next shutter of the series could thus become only one film CG.

GMR: With Shenmue II completed, edge you tell custom butt Shenmue III? Multiple We know you had to compress chapters into Shenmue II because of cost constraints. Does Will you cut to further condenses the series?

Suzuki: The series will continues, goal I think we will go with A different approach for Shenmue III I' D like to make the next chapter into has movie.

GMR: With CG movie, kind of like the one one the free DVD that comes with Shenmue II?

Suzuki: Yes.

GMR: Do Is it true that Shenmue originally began life have has Virtua Fighter RPG?

Suzuki: That' S something of year urban myth. When we were first planning the game, Akira (from Virtua Figher) was scheduled to Be the hand character, and the working title was Akira' S Quest. Development have progressed, we felt it would Be better to start with has brand-new character."

Laza
"Vazze szerintem Pcs nem is látogatja ezt az oldalt. (Amúgy a Maffia szerintem nem túl jó)"

hogyne latogatnak.. 😊
elsosorban nekik indult, es ok teszik fel a legtobb FAQ-t.. 😄 (es mint sokszor kiderult, szukseguk is van ra😊

Laza
marmint, ha valami nagyon 'eles', meg nem biztos hogy 'nagyfelbontasu'.. 😊

Laza
azert az 'elesseg' es a 'felbontas' kozott van kulonbseg.. 😊

az, hogy valami nagyon 'eles', meg nem 'nagyfelbontasu'.. 😄

Laza
"Laza! Erre most jöttél rá? 😊
Vazzeg mér nem szoltál! 😊"

bazzzzz... a multkor beirtam az erdeklodesem, es senkisem valaszolt.. 😊

CHEAPBOY
de most tenyleg igaza volt... mig Te csak flameltel... ...😊 a PCsek irjkak le magukat baz ilyen ertelmes beszolasokkal....😊)

Krinyo
Jólvan te meg annyit érsz mint a szöveged..
leirtad magad...

Oldern the 1st
dede... néha bejön egy pc-s és beszól:
"Hülye konzolosok, a pc-nek nem is áldozott le!!"
ennyit érnek 😊))

cloudff7
Ja, amikor elõször láttam GC-t, mondom mi ez a kvarcjáték, de aztán késõbb derült ki hogy kicsi a bors de üt! 😊
cloudff7
Az még Hawaii-on sem terjedt el, pedig csak ott van kisérleti jelleggel HDTV-s adás! 😊

Addíg még aludnunk kell egyet-kettõt mire oda jutunk! 😞 SZVSZ 5-6 év bizti! 😊
cloudff7
Jóvan, tudom! Csak szélességre nincs akkora hely na! 😊
cloudff7
Hát ja!

Vagy írok egy könyvet Cloud aranyköpései ööö akarommondani szavai! 😊
narumon
"ezt sem tudod jól, a ps2-ben van egy külön mpeg II dekóder chip, nem az ee végzi."

Bocs az een belül van tudommal egy dekodolásért felelõs block. Ez most lényegtelen egyébként. A lényeg hogy nem a videoproci végzi, ami semmi problémát nem jelent csak annyit hogy amit tömizni akarsz azt már tömi elõtt a ramba kell rakni. Tehát helymegtakaritásra jó viszont a sávszélességet romba dönti.

Egyébként ez csak eszembe jutott: Az mpeg2 abszolut veszteséges tömizés, hogy lehet ezzel textúrát értelmesen tömöríteni?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CHEAPBOY
hol lehet HDTV-t kapni?

CHEAPBOY
ezert jon a GBA sp.. abban mar van hattervilagitas meg aksi is.
marc 28tol.

UNREG
hát a gc-hez nem kell szekrény, nem xbox az, elég ha kiûrited az egyik fiókot...😊))

narumon
"Milyen gammákat? Mennyiért? 😊"

Le lehet tõteni de mivel nicns GBAm még azt sem tudom hogy mivel lehet mire felvenni.

"Nekem van GBA-m, de marha ideges vagyok hogy most meg kiadnak egy új világítós fajtát! Mondjuk kinn a szabadban napfényben szép a képe, de én nem csak akkor akarok ele játszani! 😊"

Nincs háttévilágitááás?? Akkor nem is kell. Basszus nekem pont arra kéne hogy pl mikor buszon zötykölõdök akkor tudjak gamézni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CHEAPBOY
"kijelzõvédõelõlapszerkezetét!"

Ez a szo szvsz a vilagorokseg reszeve kell hogy valljon!😄DDD

cloudff7
OKÉ, bár látom nem fogod a lényeget! Akkora különbség nem lesz az új részeknél hogy leessek a székrõl! És félre ne érts, épp gondolkodom egy GC sorsáról, hátha elfér a szekrénybe a PS2 mellett, max veszek egy új szekrényt! 😊
CHEAPBOY
" arról majd a N-Gage gondoskodik "

Csaknem arra celzol hogy lemossaa...?😊)))

narumon
Vazze szerintem Pcs nem is látogatja ezt az oldalt. (Amúgy a Maffia szerintem nem túl jó)

narumon
"MAX legelsõ GB grafikát tudhat.nehezen képzelem el hogy egy kis telefon mellé akkora erõt tudnának építeni hogy tudjon egy GBA szintet...."

És a cikk is Gameboyról beszél és nem GBAról, arról majd a N-Gage gondoskodik 😛

CHEAPBOY
a resi 0 par fokkal szebb mint a sima resi... azt mutassa majd meg a haver...😊

CHEAPBOY
igen... jo hogy mondod, kaptam is a fejemhez hogy elfelejtettem..😊))

Az meg kimaradt hogy masrol nem szol a game csak orult snékkkk meg rájdennezésrol... .😊 ennnyi😊)

cloudff7
A tetris-em meg - ami a klotyóba van újság helyett - az meg bddrr ramos és 90trillióval viszi a sávok szélét és az adatok folyama is 287bit/rátás és a febontása is 9000x15000. persze trúkoloros. 😊

A grafika az egy dolog, de SZVSZ akkor érdekesek ezek az adatok amikor egy új csodamasina jelenik meg. X-BOX,GC,PS2 játékok terén kb ugyanazt az élményt nyújtja, egyiknél sem vettem észre olyan kiemelkedõen nagy különbséget, mint annó a PS1-PS2 közt.
Úgyértem hogy a haversrác elhozta a GC-jét Resi-vel. Ugye az egy q-va jó gamma, pláne olyan q-va jó grafikkal mint állat. De én már abszolute nem akadtam ki rajta annyira. Persze rohadt szép effektek vannak rajta stb. de már szinte átlagosnak hat, és ez nem azért van mer szarabb az egyik a másiknál, hanem mert észszerü, felfogható különbségek vannak a gépek közt. Teszemazt majd ha FF anim minõségû lesz - vagy még annál is jobb - a grafik, akkor majd érdekes adatok lesznek a gép tudásáról, de engem most ezek hidegen hagynak. Ja és nem kötekszem, csak elmondom a véleményem. Jó? 😊
UNREG
"ps2 ezek semelyikét nem támogatja hwbõl: transform and lightning"

nem kellene eröltetned ezt a hw dolgot, a ps2 tud hw-es t&l-t, méghozzá a vu1 vectorproci.