A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem valahogy a végére elment a kedvem az FFX-tõl, eljutottam ugyan addig hogy csak a fönökhöz kellett volna menni, de valahogy nem volt kedvem hozzá. Elõtte megszerettem volna szerezni minden használható dolgot, de késõbb rá kellett jönnöm hogy az egy kicsit monton munka. 😊
Most inkább a Xenogears-t nyomom, az eddig elég jó és élvezetes a történet is nagyon ott van.
Az FFIV-rõl mit tudtok nekem mondani? Érdemes nekikezdeni? A grafikát azért szokni kell, a chrono trigger sokkal jobb pedig az sem mostani, de a sztori miatt szerintem érdemes belevágni nem?

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

duc
Nem kár. Felõlem nevezheted "szöveges kalandjátéknak" is, attól még jó.
Én is szeretem az FF típusú RPG-ket!

😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

duc
A belsõ teleportnál -> Chamber of Fayth. Ahol Yojimbo volt. Bemész, fószer beszél. Ennyi. Ezután többször már ide nem lehet bejönni.
Kar hogy semmi koze az RPG-hz, a tobbi biztos stimmel...
duc
Üdv a klubban!
Az lehetett a baj, hogy nem teleportáltam, hanem mentem?
Vagy odáig kell bemenni, ahol Yojimboval kellett elõszõr kûzdeni?

Jó kis RPG ez a FFX!

duc
Be kell teleportálni a Chamber of Fayth-be. Ott áll a tag (gondolom Yojimbo emberi alakja+ a kutya) és mond egy pár szót. (vmi "run dream, run....." vagy ilyesmi) utána tûnt fel, hogy gyakrabban van Zanmato. Gyakorlatilag mindenre ráveri 1000 Gil-ért, csak arra nem akire kéne.
Na mar megint azt hiszi vki hogy a japan kalandjatek az RPG...
A DMCt en is ismerem. Az 1 DJ bajnoksag. 😊
Chrono Trigger nagyon jó kis rpg, nekem nagyon tetszik. Elõször emulátorral nyomtam, de ugy nem érdemes, mert lesz egy rész ahhol egyszerre kell lenyomni pár gombot és a pc egyszerûen kiakadt tõle így nem birtam továbbmenni. 😊)
Most PS2-n nyomom itt már nem lesz gond. 😊) Amugy a történet már az elején is igen sokat sejtet és az új videók egészen jól néznek ki.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

A konzoloknak lealdozott. 😊
duc
Cserébe hétvégén belement 22 óra az FFX-be.
duc
jaja, én meg a DMC-t... 😊
Nem letenni, csak felfüggeszteni! 😊
Én a Vice Cityt nyomtam le közben...

Én is azon jövök be 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Háááááááát....ízlések és pofonok 😊
De azért nem bírom ki, hogy ne írjam le: egy getaway és mk5-ért letenni a FF10-et....háááááát

😊

FREAK
itt is van topik, vagy te direkt a PC-s játékok linken jössz be? 😄D

Riszpekk

Tidus csak vár és vár... de már hozzászokott szegény, hogy néhány alkalommal félrerakják egy kis akció kedvéért! 😊

Vazze bizony! 😞

(annak örülök, hogy Reiker nem fog elveszni -szerintem óriási tehetség a srác -, meg annak is, ha itt-ott megjelenik a Konzolban is, de azért ez túl nagy ár volt érte...)

mohus
jelentem én is fejlõdtem...

eljöttem Lucaból és az azutáni helyen...a nevét nem tudom, de valami nagy városban Blitzballoztam is

érdemes volt megtanulni jecht rugását vagy milyét a hajón...kétszer töltöttem vissza, mert 3:2 re gyõztem aztán...

utána durva dolgok történtek a stadionban...bitang animja volt😊

aztán megjött a getaway és a mortal kombat😊
aztóta nemtom mi van tidussal

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

cloudff7
Aszem vannak is olyan fegyvereim, csak mostanság a Capture-s Auron féle szörnygyûjtögetést csinálom!! 😊

Vazze, most olvastam a Reiker-tõl az index-en hogy megszûnt az 576Kbyte újság? vazze!! 😞
Vannak olyan fegyverek, amikbe benne vannak - ezeket leginkább a hajóról elérhetõ titkos helyeken (nem Heineken) találod meg.

cloudff7
Thanx nektek! Küzdök vele tovább!!

Most nem emlékszem, de a DoubleAP-t a customize-ba lehet a fegyverre rárakni, vagy venni lehet olyat amibe benne van? 😊
Chocobos minjátékot ne add fel, nekem legalább 4-óra próbálkozásomba került, de sikerült - tehát meg lehet csinálni! 😊
A másik nehéz minijáték Khimalri lepkefogócskája... itt õszültem meg egy kicsit, mire sikerült.

(a villám elõl elugrálás sem volt pite, de az csak unalmas volt, nem nehéz)

Hát én Yojimbo megszerzése után végigjártam néhányszor a barlangot, de csak egy emberrel találkoztam -> azzal aki a belsõ teleportnál áll és ha megszólítom, akkor megidézi Dark Yojimbot... mit csinálok rosszul?

Ahogy azt Duc leírta - HP max.9999 (sose lesz meg a Break HP Limit... karakterenként erre 4,5 millió GILt kellene költeni, ami kissé hosszú és BAROMIRA unalmas!!!), bár nekem tudnak 9999-nél nagyobbat ütni (Mostmár Wakka kivételével mindenki, kicsit meglepõ, amikor Yuna 30.000 felett sebez egy ütéssel 😄), de még anélkül is könnyen ki lehet nyiffantani - Anima egy overdrive-al végez vele...

duc
Ha felrakod a "Double AP"-t, vagy "Overdrive to AP"-t, valamivel gyorsabban fejlõdik a kari... Párszor oda-vissza Omega Dungeon és megy fel a powah... 😊
duc
Celestial...
duc
Celesticam weapon nélkül is ronggyá lehet csapni, 9999-et ütök, ugyanennyi a HP. Tidus Slice & Dice overdrive 60000 sebzés. Aztán még pár pofon...
duc
Ja, apropó... Visszamentem sunken cave-ba (miután Yojimbo már megvan), beszéltem az ott található palival, adott egy key itemet(nem jut eszembe a neve) onnantól Yojimbo minden partira ráveri a Zanmato-t 1000 gil-ért. 😊
cloudff7
Omega Weapon-t 4 ütésre?
Mekkora a HP-je és te mekkorákat ütsz?
És neked mekkora HP-d?
És kérdezzek még?
Mit kérdezzek még?
De még vmit szeretnék kérdezni?
Lehet még kérdeznem?
😊
cloudff7
Reggelt!!

Én ott álltam le a történettel hogy a Sin-nek lecsapkodtam a végtagjait és most ha felmegyek a hajó tetejére jön velem szemben és ha az overdrive-ja feltölt deados leszek. Most ezerrel a mellék küldiket csinálom én is, celestial weapon-okat gyûjtök és próbálom a Tidus-ét is megszerezni, de az a chocobo-s rész nagyon hardosra sikerült, bár már megcsináltam 6 másodperc alá. Meg nagyon sokat kéne fejlõdnöm, 3500-6000 között vannak a HP-k átlagban és ez q-va kevés! 😞 pedig 71 órája nyomom, de aszem most érzek úgy gamezolás alatt mint az ff7-nél. 😊
Ha egyszer tényleg elérhetõ lesz ez a "mobil PS2", akkor nem kell a melóhelyi unalmamat többet kicsi szánalmas alakokon kitöltenem!

Én még odáig nem mentem (blitzball!), de ugyan ilyen "csalódottságot" éreztem, az Ultima/Omega Weapon legyakásakor - olyan még nem volt, hogy 4. ütésre kipurcant volna egy Omega... 😞

aabyssx
"Ma megérkezett a szerkesztõségbe a várva-várt TENCHU 3!"

- VUAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH!!!
- Milyen?
- Milyen?!?
- Milyen?!?!?!?
- MILYEEEEEEEEEEEN?!?!?!?!?!?!?!?!?
8^O

www.youtube.com/aabyssx

duc
olvasnád el amit leírsz, te állat! Jecht, ofkóz...
duc
Ha már hozzáfognak fake képet gyártani, mér' ilyen rondát??? 😊
duc
Reggelt konzolfanok. Hétvégén pofáncsaptam Jech-et az FFX-ben (meg elõtte Seymourt ugye). Hát nem tudom, az hittem, nehezebb lesz. Egy dark aeonhoz képest valami elképesztõen gyenge volt 😞 Nem játszottam még ki a gamét, csak kíváncsiságból elmentem arrafelé. Megyek vissza mellékküldetéseket csinálni... 😊
mohus
ez a hardware-es motion blur😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
az a két analóg durva😊

"Személy szerint a "csõlátástól" vérszemet kapok, így néha nem bírom megállni,hogy ne írjak le kijavítást..."
Ezzel en is igy vagyok. Ezer javitom ki mindig a csolatasu fanatikusokat.
"Sírtál valaha egy kedvenc karaktered játékbeli halálakor? Ha csak ny-i rpgvel játszottál, akkor kétlem, viszont én be merem vallani,hogy Aeris halála igenis meghatott engem!"
Sokan az Esmeraldan is kepesek sirni, vagy a Titanicon, ettol meg nem lesz RPG.

"Az NWN megjelenéséig a japán rpgk voltak az igaziak"
Kalandjateknak lehet. De nem RPG-nek.

"a fentebb említett beleélés miatt"
Aha... Akkor az Esmeralda is nagy RPG lehet...

"Mert a single mód nem hozta meg nekem a várt élményt"
A single resz csak 1 demo anyag, hogy mit lehet kezdeni az Aurora toolsettel. Mar kb 2000 modult irtak az NWN-hez, koztuk olyan nagy nevek atirataival mint a Pool of Radiance, Eye of the Beholder, Wizardry1, Ultima4, EverQuest. De rengeteg minosegi nem atirat is keszult. Valasztek az van boven, nem kell a single reszre hagyatkozni. sok modulban meg a szabalyokat is modositottak (HCR), van ahol a gyilkolasert nem is jar XP, csak a kuldetesek teljesiteseert, adott cel elereseert (pl. Sunken Cemetary, WitchWork).

"Addig is, ha kétségbe vonod a japán rpgk létjogosultságát,akkor kétségbe vonod az rpg fogalmát is!"
Pont forditva. Ha azt a tevhitet terjeszted hogy ezek a japan kalandjatekok RPG-k, akkor nem ismered az RPG fogalmat.
Unknow
jaa a PSX-es verziót nyomod? egyébként nagyon állat! Én ajánlani tudom csak neked!😊
Majd a jó öreg ps2 felpörgeti nekem 😊

Személy szerint a "csõlátástól" vérszemet kapok, így néha nem bírom megállni,hogy ne írjak le kijavítást...így cseppentem bele a vitákba a másik topicban is 😊))

Unknow
Chrono Trigger rulaaaaaaa! Nagyon jóóóóó! mondjuk nem tudom min nyomod,de emulátorral neki se álljál sztem😊
Köszi a linket, elolvstam a kritikát, jónak tûnik!
Btw a chrono triggert is ki akartam prószálni a cross után! Az milyen? Vitted már?

Unknow
Nem tiltás😊))Semmit se tilt meg senki...egyszerû felhívás amit jobb megfogadni mivel nem hülye ötlet😊
Bocsi, késõn vettem észre,hogy általános tiltás van érvényben az ME2 profillal szemben 😊))