A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most inkább a Xenogears-t nyomom, az eddig elég jó és élvezetes a történet is nagyon ott van.
Az FFIV-rõl mit tudtok nekem mondani? Érdemes nekikezdeni? A grafikát azért szokni kell, a chrono trigger sokkal jobb pedig az sem mostani, de a sztori miatt szerintem érdemes belevágni nem?
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Vagy odáig kell bemenni, ahol Yojimboval kellett elõszõr kûzdeni?
Jó kis RPG ez a FFX!
Most PS2-n nyomom itt már nem lesz gond. 😊) Amugy a történet már az elején is igen sokat sejtet és az új videók egészen jól néznek ki.
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Én a Vice Cityt nyomtam le közben...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
De azért nem bírom ki, hogy ne írjam le: egy getaway és mk5-ért letenni a FF10-et....háááááát
😊
(annak örülök, hogy Reiker nem fog elveszni -szerintem óriási tehetség a srác -, meg annak is, ha itt-ott megjelenik a Konzolban is, de azért ez túl nagy ár volt érte...)
eljöttem Lucaból és az azutáni helyen...a nevét nem tudom, de valami nagy városban Blitzballoztam is
érdemes volt megtanulni jecht rugását vagy milyét a hajón...kétszer töltöttem vissza, mert 3:2 re gyõztem aztán...
utána durva dolgok történtek a stadionban...bitang animja volt😊
aztán megjött a getaway és a mortal kombat😊
aztóta nemtom mi van tidussal
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Vazze, most olvastam a Reiker-tõl az index-en hogy megszûnt az 576Kbyte újság? vazze!! 😞
Most nem emlékszem, de a DoubleAP-t a customize-ba lehet a fegyverre rárakni, vagy venni lehet olyat amibe benne van? 😊
A másik nehéz minijáték Khimalri lepkefogócskája... itt õszültem meg egy kicsit, mire sikerült.
(a villám elõl elugrálás sem volt pite, de az csak unalmas volt, nem nehéz)
Mekkora a HP-je és te mekkorákat ütsz?
És neked mekkora HP-d?
És kérdezzek még?
Mit kérdezzek még?
De még vmit szeretnék kérdezni?
Lehet még kérdeznem?
😊
Én ott álltam le a történettel hogy a Sin-nek lecsapkodtam a végtagjait és most ha felmegyek a hajó tetejére jön velem szemben és ha az overdrive-ja feltölt deados leszek. Most ezerrel a mellék küldiket csinálom én is, celestial weapon-okat gyûjtök és próbálom a Tidus-ét is megszerezni, de az a chocobo-s rész nagyon hardosra sikerült, bár már megcsináltam 6 másodperc alá. Meg nagyon sokat kéne fejlõdnöm, 3500-6000 között vannak a HP-k átlagban és ez q-va kevés! 😞 pedig 71 órája nyomom, de aszem most érzek úgy gamezolás alatt mint az ff7-nél. 😊

- VUAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH!!!
- Milyen?
- Milyen?!?
- Milyen?!?!?!?
- MILYEEEEEEEEEEEN?!?!?!?!?!?!?!?!?
8^O
www.youtube.com/aabyssx
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ezzel en is igy vagyok. Ezer javitom ki mindig a csolatasu fanatikusokat.
Sokan az Esmeraldan is kepesek sirni, vagy a Titanicon, ettol meg nem lesz RPG.
"Az NWN megjelenéséig a japán rpgk voltak az igaziak"
Kalandjateknak lehet. De nem RPG-nek.
"a fentebb említett beleélés miatt"
Aha... Akkor az Esmeralda is nagy RPG lehet...
"Mert a single mód nem hozta meg nekem a várt élményt"
A single resz csak 1 demo anyag, hogy mit lehet kezdeni az Aurora toolsettel. Mar kb 2000 modult irtak az NWN-hez, koztuk olyan nagy nevek atirataival mint a Pool of Radiance, Eye of the Beholder, Wizardry1, Ultima4, EverQuest. De rengeteg minosegi nem atirat is keszult. Valasztek az van boven, nem kell a single reszre hagyatkozni. sok modulban meg a szabalyokat is modositottak (HCR), van ahol a gyilkolasert nem is jar XP, csak a kuldetesek teljesiteseert, adott cel elereseert (pl. Sunken Cemetary, WitchWork).
"Addig is, ha kétségbe vonod a japán rpgk létjogosultságát,akkor kétségbe vonod az rpg fogalmát is!"
Pont forditva. Ha azt a tevhitet terjeszted hogy ezek a japan kalandjatekok RPG-k, akkor nem ismered az RPG fogalmat.
Btw a chrono triggert is ki akartam prószálni a cross után! Az milyen? Vitted már?