A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. Idom mar nincs annyi mint regen, igy marad az estenkenti NWN szgepen, azzal annyit jaccom amennyi idom epp akad. Felmegyek a netre, estenkent szokott tarsasag is lenni, lehet neten nyomni.

"Ne gyere folyton a NWN-nel (úgy látszik, ez az egyetlen értelmes PC-s játék)"
Van meg tobb is, ha ertenel a PChez, meg akar ismerhetned is ezeket. Ha mar itt tartunk, ti is elfelejthetitek a GT3at meg a FF-et, a te logikad alapjan ugy laccik ez az 1etlen "ertelmes" konzolos jatek.

"konzolra jobbak jönnek."
HA-HA-HA... Eletedben eloszor nezz meg 1 PCs jatekot, aztan tobbe ra se birsz nezni a konzolodra.
CSOCSO
CAPCOM NEWS!!!!!!!!!!!!
Capcom's Heiji Oshima has made an annoucement saying they would love for NINTENDO to have majority ownership of the company there for capcom would make 80% of there games for Nintendo.What's up? Nintendo better jump on that!!!!!!!!!!
CSOCSO
jobbéjt
Laza
Ja, lehet, hogy visszateszem.. 😊

Es ez hogy izlik?! 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Adi
Nálunk mér nem ilyen emberek írnak??!! Értelmesen és anyázás nélkül!!
http://www.webvision.hu/~gamefuture/forum.php?action=uzenetek&btopic=6&stopic=12

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Nem azért Laza de szerintem az a nindzsás logo volt a legjobb!! Ez se rossz de az nagyon kira volt!!😊 (nem azzér mondtam, hogy sértegeselek)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Laza
- Namco envisages to sell 2 million specimens of its play Soul Calibur II on the 3 consoles GameCube, PlayStation 2 and Xbox in the whole world.

- Capcom announces that Rockman EXE 3 Black on Game Boy Advance will leave 28 Mars 2003 to Japan.

- Nintendo announces via its Internet site that F-Zero GC on GameCube will leave June the 23 2003 in the USA and Wario World on GameCube will leave 26 Mai to the USA.

- F-Zero AC on Arcade should be playable with the AOU Show, the show of the arcade which will be held as from February 21 in Japan.

- Shaman King: Soul Fight on GameCube should leave in Mars to Japan according to certain Japanese distributors.

- According to IGNcube, the date of exit of Splinter Cell on GameCube initially scheduled for February 2003 will be pushed back at Mars. The version PlayStation 2 is always scheduled for Mars.

- According to Yomiuri Shimbun, Pokémon Stadium (provisional title) on GameCube will be playable Online. This information is not very clear yet at the present time. To follow.

- Here a list of the last plays noted by the Japanese magazine Cubic Famitsu & Advance:

Ikaruga (NGC, Treasure): 9/9/9/9 (36/40)
World Soccer Winning Eleven 6 Final Evo (NGC, Konami): 9/9/9/8 (35/40)
Space Raiders (NGC, Taito): 6/6/7/7 (26/40)
Biohazard 2 & 3 (NGC, Capcom): 8/8/8/8 (32/40)
Marie, Elie, and Anisate No Workshop (GBA, Banpresto): 6/8/8/8 (30/40)
Power Pro Kun Pocket 5 (GBA, Konami): 8/8/9/9 (34/40)
Fushigi No Kuni No Alice (GBA, Total A): 6/7/7/6 (26/40)
King of Fighters EX2: Howling Blood (GBA, Marvelous): 6/7/6/8 (27/40)
Elemix! (GBA, Sims): 6/6/6/8 (26/40)
Inuyasha (GBA, Takara): 5/7/7/7 (26/40)

- Sega announced today in the V-Jump magazine the development of Shining Soul II on Game Boy Advance. Exit planned for spring/be 2003 in Japan.

- Sony publishes a list of the next exits PlayStation 2 in Europe:

February 2003
CAP-Man World 2 - 28 Février

March 2003
The Mark of Kri - 19 Mars
Motor bike GP 3 - Mars
Ape Escape 2 - Mars

April 2003
Primal - April 18
Shinobi - At the end of April

- According to GameLabo, only the Management committees of Public garden and Enix were informed of fusion between the two companies before the official advertisement which took place 26 Novembre 2002. All the other employees of the two companies learned the news the very same day from the publication of the press release. Certain employees who did not agree with this decision and who did not approve this lack of communication quite simply left the company meanwhile.

- Nintendo the USA has just announced as of February 9 until next May, one of the following titles Metroid Prime, Resident Evil Zero, Star Fox Adventures or Mario Party 4 will be offered for any purchase of GameCube. This promotional offer will be proposed at the cost of 149$ in the USA.

(forras: Cubic Yomiuri Shimbun/IGNcube/Famitsu & Advance/VJump/GameLabo)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
- the last number of the Japanese magazine Nintendo Dream reveals some new information concerning the projects of Nintendo. Pikmin 2, Animal Crossing 2 and Mario Kart GC were added in the list of the next exits, but Nintendo did not reveal yet all its plays for the year 2003. Mario 128 and Pokémon on GameCube which should leave this year will propose a new concept. The play Pokémon on GameCube which requires a connection with Pokémon Sapphire/Ruby on Game Boy Advance to be playable would be different from Pokémon Stadium. According to last information, it would seem that another Pokémon Stadium playable Online on GameCube is also under development in parallel. Nintendo confirms the development of the musical title Game Boy Music which will propose a new style of play. According to the magazine, Nintendo could become a editor-third but that is not very probable.

- Peter Moore, the President de Sega of America, resigned of his company to join Microsoft as Vice-Président of Marketing and the distribution for Europe and Japan (Corporate Vice President of Retail Sales and Marketing). The former President de Sega of America will be replaced by Tetsu Kayama, old Directing operations of Sega. Sandy Duncan, Vice-president of division Home and Entertainment in Europe, will also leave her station at Microsoft to be replaced by Eduardo Rosini de Microsoft of Argentina.

- Konami announced there is a few days the exit of Gradius V on PlayStation 2 for this end of the year, the play would be developed by Treasure at the origin of Ikaruga and Radiant Silvergun. Certain members of Treasure already took part in the development of first Gradius, the gamplay of the title should thus be preserved for this new shutter.

- Heiji Ôshima, Vice-president executive of Capcom, had recently contradicted the rumours concerning the repurchase of Capcom by Nintendo. According to a report/ratio of Game Laboratory, Capcom would like that Nintendo repurchases shares of the company so as to create a rise of the value of the Capcom actions. However, Capcom does not wish that Nintendo becomes a majority shareholder, Nintendo could obtain a significant right of decision indeed going as far as prohibiting Capcom from developing plays on PlayStation 2.

- A the occasion of World Hobby Fair in Japan, Hudson announced that Bomberman Land 2 initially envisaged out of PlayStation 2 will also leave on GameCube.

- Banpresto has just announced that another play One Piece on Game Boy Advance entitled From TV Animation One Piece Mezase: King of Berry will leave this spring to Japan.

- Taito announces that Super Puzzle Bobble All Stars on GameCube will leave 27 Février to Japan and 14 the Mars to the United States.

- Universal Interactive has just announced the development of Jurassic Park😮peration Genesis on Xbox, PlayStation 2 and PC Left scheduled for 21 the Mars 2003 in the USA.

- 8928 specimens of the kit Xbox Live de Microsoft left last week were sold in Japan during the first day of its marketing. 50 000 kits Xbox Live + Phantasy Star Online Episode I & II were distributed to Japan at the price of 6800 yens.

(forras: Nintendo Dream/Game Laboratory)

Laza
majd ha megjelenik, es jobb lesz mint a GT3, akkor beszelgetunk, addig minek eroltetni... 😄DD

CSOCSO
a GC carokon legalább valódi tükrözödés van... nem tûkörautok..
Laza
"ugy lenyomni, ahogy a Japcsik is nyomjak"

marmint ugy akartam erteni, hogy: ahogy a Japcsik megalmodtak es megcsinaltak... a 'full' eredeti.. 😄

Laza
ZoE2 nem RPG.. 😊
az Mech-es akcio jatek lesz...

Neme.
Iszonyat jó lesz, feltéve ha megmarad a 60 fps sebesség meg lesz árnyék + fx-ek. Nyomi pécések meg csak annyit tudtak rá mondani, hogy nem reális a tükrözõdés.. LOL. Csak így tovább!

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Laza
en a Shenmue mind a 2 reszet lenyomtam japanul... 😄
es bevallom, igy volt az igazi elmeny... ugy lenyomni, ahogy a Japcsik is nyomjak.. 😄 (persze 'megvolt' angolul is😊

versio
technikailag jobb
az egy dolog hogy még nincs egy rendes objectünk
de nemsokára lesz

meg mozgásban mindig jobb mint álloképen

CSOCSO
az jobb amit betettél pár napja?
versio
hidd el hogy jobb, és ilyen lesz játék alatt nem holmi demonstrálo vacakban

CSOCSO
"má nem azér de a mienk sokkal jobb"
erõs tréfának elment
és ez nem gamez hanem demonstration
versio
má nem azér de a mienk sokkal jobb
meg ez ugye nem a játékbol van
az meg gondolom gagyi lesz
lehet jogy bevezetö muvi
ilyen kocsibol a ps2 50-et kirak
ha kikapcsolom a fizikát

CHEAPBOY
telleg gizdah... ps2 lokuki..😛P

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Hát nem vágó mert pécén nem vagyok hajlandó gémelni!
De asszem nem véletlenül várják annyira pcre!
Szegények!!!
CSOCSO
VERZIO!!!! igy csináld meg az autoidat :
http://www.tar.hu/nwocsocso/GC car.mpg

más is nyugodtan húzhatja...kocsi demo GC-n... nem randa...
Csö valaki!!!
Ha esetleg tudnátok valamivel bõvebb infót adni mint drága CLOUD haverom errõl a nickneves dizájnról akkor örökhála meg minden!!!
Tudom hogy már a here kivan az ilyen assetudjamithogykelldemárittosztjaazészt emberkékbõl de hát senki nem úgy kezdte hogy istenkirály billentyûzet virtuóz volt nem???
Szoval elõre is thanx!!!
Alig bírom megállni,hogy ne írjak erre az rpg/nem rpg marhaságra...még jó,hogy fáradt vagyok!
Istennek hála vége a vizsgáimnak,játszhatok japán-rpgt végre! 😊)))
Mik is jelennek meg mostanában? Xeno, Zoe2rõl tudok.

Miaz hogy lépned kell haza???
Tessék bennmaradóna túlórázni mert hogy veszed meg nekem azt a soxép dolgot amit karira elfelejtettél????
Na csumpirudi!
Ja 576ot nézded???
Írtam neked is!!!
cloudff7
Na még erre válaszolok osz szeva. Szal akárhányszor akárhányas képet kell csinálni és a forumok fõoldalon felhasználói fiókba beállítani. Ott megtalálod hogy hányszor hányas kép kell, meg hogy hány kilobájtos lehet,aszem 4kb-os max.

Na csõõ!!!
cloudff7
Na skacok: szeretném bemutatni Phire barátomat.
Az 576 topicon skacoltunk össze és zóta állandóan egymást szivatjuk(jó értelemben).

Szal Phire! üdv itt!!

Nekem lépnem kell haza, úgyhogy majd még meet-elünk itt!!

Csõ mindnkinek, azért wapon még figyellek benneteket!! A nagy báttya mindent lát!!

Logoff!! 😊
Ja amúgy amíg így kettecskén vagyunk kérdezek!!: hogy lehet dizájnolni a nevet???
Õk biztos szivaroznak!!
Szorri de RPG témában láma vagyok!!!
Pedig nem azé mert nem jáccottam vele soha ésaznemiserpégémegaztöxar hanem csak egyszerûen nem köt le....
Próbáltam az ff7-et is meg végigtoltam a SHENMUE-t(bár nem vágó hogy az mennyire erpégé??)(mondom láma vagyok) de valahogy nekem nem jött be!
Nekem valahogy jobban fexenek a verseny játékok meg az fpsek!! Ja meg a GTA az ISTEN!
cloudff7
De vajon hol vannak a többiek??? 😊))
cloudff7
Ha-ha-ha!! 😊
Jó veled fórumolni!
Azt hitem csak a saját topikodra nem írsz értelmeseket de aztán rájöttem hogy te alapból gáz vagy!!
cloudff7
Olvasgass vissza addíg elszívok egy cigit!! 😊
cloudff7
Lehet anélkül is!!! 😊
cloudff7
Szal regisztráltad magad? 😊 te agy!! 😊
Szetinted??
Mindenekelött le szeretném szögezni hogy egy bizonyos CLOUD nevû közveszélyes tenorista után kutatva jutottam ide és érdeklõdnék hogy találkoztatok e vele mert ha valaki komoly infót tud adni a hollétérõl annak esetleg juttatok a KOMOLY vérdíjból amint elkaptam azt a ........t!!
cloudff7
Regisztráltad magad?
cloudff7
Na végre skac!! 😊
cloudff7
Hol vagy Phire? 😊
Hi all!!!
cloudff7
Jókor jössz!! Én meg megyek haza!!

Nem baj majd wapon benézek mint ló az ablakon!! 😊
CSOCSO
hi all
Jacek
az volt a vicc hogy a vege fele mar nagyabol tudta mi mit jelent😄DD

cloudff7
Nekem is van egy fan haverom aki végignyomta a 8-at japánul, egy állat az biztos. Bár nem akarok nagy arc lenni, de én a Shenmue-t nyomtam végig japáni nyelven és még leírást is csináltam róla!! 😊
Jacek
En nyomtam anno FF7-et igen igen jo jatek volt😊))
De van egy haverom elegge ra volt kattanva a dolgokra konzolon, FF7 fanatik a gyerek de nem ez a lenyeg.
Jott a FF8 full japan erre vegig nyomta japanul de nem egyszeruen mintha en magyarul jatszottam volna hihetetlen a pali😄D

cloudff7
Igy igaz!! 😊)
cloudff7
Nem is azért kérdeztem, ja és nem kötekszem csak ha akkor játszottál volna vele- mint itt egyesek és én is- akkor ehhez az egész RPG f@szsághoz egészen másképp viszonyulnál. Vazeg, mondhatom magam felnõttnek konzolok terén és az rohadtul kiakaszt, amikor egy 14 éves ifjú PC-s vagy akár konzolos meg akarja magyarázni hogy mi is az a játék!!! Az nem is RPG, meg hasonló sötétségek!! Vazze, akkor kezdtek oviba járni amikor én 72 óráztam az FF7-el és a hatalmas tapasztalatával megmondja hogy az FF nem RPG!! Vazze, ilyenkor tudok nagyon pipa lenni!!! 😮OO

Megyek és rá is gyújtok, fölparáztam magam a báttyáktól!! 😮OOOOOOOOO
Laza
regeld be magad, es akkor nem tudjal lenyulni.. 😄