A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Sztem, mint minden masnak (autos, akcio, stb.) az RPG-nek is tobbfele valfaja van...

Ezt lehet kontinensekhez, stilusokhoz, stb. kotni...

A Japan RPGk sztem magukban hordozzak mindazt, ami miatt "RPG"-nek hivunk egy jatekot...

Mint minden mas, ez is fejlodik, es valtozasokon esik at...
Persze mindig is lesznek olyanok, akik ezt nem ismerik el, es kotik az ebet a karohoz... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

cloudff7
Szasz LAZA!!

Szerinted is kalandjáték az FFX?

Ja és Neme2: játszottál az FF7-el 1997 vagy 98-ban? 😊
Laza
"Ha egyszer tényleg elérhetõ lesz ez a "mobil PS2", akkor nem kell a melóhelyi unalmamat többet kicsi szánalmas alakokon kitöltenem!"

ahha... akkor te pedofil hajlamokkal rendelkezo tornatanar lehetsz egy alltalanos iskolaban... 😄DDDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
""felek tolle... az elso ket resz is jo lett, de olyan bugos volt, mint allat... 😄"
Nahat, mit hallok... 1 konzolos game bugos? Hogyhogy, ez nem konzolos szokas... Vagy megis? 😊"

PSX (PS1😊 szinte minden bugos volt (ugyanugy, mint a korahoz illo PCs gamek😊... mar ha ismerted.. 😄

D0C
"Ha most mindenki visszahúzza fülét/farkát és nem reagál, akkor ezt me2 gyõzelmének veszem"

Nagyon rosszul látod, me2 akkor gyõz, ha reagálunk az esztelen idiotizmusára!
Ha semmibe vesszük, mint ahogy egy csótányt is, úgy me2 nem élheti meg azt az örömöt, hogy lássa felbosszantott arcunkat.

De most már tényleg elég legyen me2-bõl!

duc
Kösz! Na húztam haza, bye all!
cloudff7
Bö-bõ!!

Nekem már van 3 cel.weapon-om. csak még egyik sincs feltöltve teljesen!!!! 😊 Auron-nak már nem kell sok és akkor durvul csak be igazán a gamma!! Akkor fogom szapulni a jónépet a Monster Arena-ba és kapom majd rendesen az AP-ket!!! 😊))
cloudff7
Nem tom!

Nekem jelenleg a Bahamut bratyó óvördrájvja 37e-et sebez, tudom gyenge, de ügyebár elvileg már ez sem lehetséges, pláne hogy a többi Aeon 9999-nél nagyobbat nem üt. Bár úgy rémlik mintha már Ifrit-tel is nyomattam volna 9999-felett!! söt, Wakka overdrive-ja is volt már egyszer 9999-felett!!!

De hogy ez mitõl van? Nem tom!! 😞 😊))
aabyssx
Bahamut default-ban túllépheti a break limit-et. Nem kell hozzá cal. weap.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
OFF

ME2 semmi mást nem csinál, mint kötekedik és örül neki. Mindegy, hogy mit válaszolsz nem veszi tudomásul.

Egy ilyen arogáns, kötekedõ baromnak négyszemközt legszívesebben betörném az arcác és otthagynám, hogy többet eszébe se jusson velem szóbaállni, vagy nekem válaszolni.
De mivel itt nincsenek ilyen eszközeim, így az ignorálás az egyetlen mód a kapcsolat bontására.

Ennyi. :|

www.youtube.com/aabyssx

duc
Itt is megy folyamatosan egy pár ablakban az SAP alatt. (lassul is, hogy állna bele...😊 Ja, egy kérdés FFX: egyik karakternek sincs celestial weaponja, plafon 9999. DE Bahamut símán nyom 60000-es pofonokat, meg 99999-es overdrive-t... hogy a csába...?
cloudff7
Inkridibli, hogy az egész világ az ff7 rpg mivoltáról beszél és még sorolhatnám a neveket, ezek meg itt azt hiszik hogy feltalálták a spanyol viaszt!!!
Baeg, mi az hogy a japáni RPG az kalandjáték? Próbálja ki egyszer az aki ilyet írt az FF sorozat bármelyikébõl a fejlõdés menüpontot és utána beszéljen!! Jó, lehet hogy az RPG alapvetõen mást jelent, de SZVSZ rengeteg ilyen elgörbült értelmû szó van, akár a gamezolás, vagy akármilyen más területen is. 😊
aabyssx
Akkor még mindíg nem olvastál vissza eleget... :|

www.youtube.com/aabyssx

cloudff7
Hajrá!! 😊
cloudff7
Baeg, jó az!! 😊

Én meg családiasan nyomom a mûsz.bótolást, kissebb nagyobb sikerekkel, de nekem mint látszik kevesebb az idõm netelni, talán most egy fokkal jobb, mer bekötötték az ADSL-t és így egész nap rajt lehetek, csak frissíteni kell!! 😊)
duc
Logisztika. Irodai szívás, de legalább van net. 😊
cloudff7
Milyen területen melózol? 😊
duc
6-tól nyomom, nyálazná meg 😊 Méghogy mák...
cloudff7
Mi az hogy vége, vazze még csak fél négy!!
Hogy lehet vki ilyen mákos hogy eddíg dolgozik? kivéve ha reggel 6 óta nyomod az ipart. De akkor is, én meg nyomhatom a gályát 6-ig!! Ilyen a kereskedelem!! hogy nyálazná meg!! 😊
cloudff7
Jó buli lehet, de én inkább maradok az igazinál!!! 😊))
duc
Jóvanna! (má' csak hogy folytassam e nemes hagyománytot😊 csak nemsoká vége a melónak, húzok haza. Ilyenkor mindig ilyen vagyok... 😊
D0C
Klassz!

cloudff7
Így igaz!! nézd csak meg!! Nagyon le van épülve az IQ-ja az embernek, bár nekem van egy olyan sanda gyanúm hogy inkább még ki sem fejlõdött neki!! 😊

Jajj!!! már megint róla beszélünk!! Hagyjuk is a témát!! 😊))
Sir Quno Jedi
Külön nyalánkság az emu-ban a PS1 memókártya emulációja, megkerülve a PS2 bios-t, natívban. A limitálatlan kártyahely használatról nem is beszélve.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

D0C
Lehet, hogy nyílt, de me2 annyira primitív már, hogy senki sem akarja itt látni többet, és ezt csak egyféleképpen lehet elérni, ha senki sem reagál rá, ez az összefogás!
Tökéletesen egyetértek a kezdeményezéssel.

cloudff7
Te Duc!!

Kimondjam hogy !!!!BBBBLLLIIITTTZZZZBBBAAAALLLL!!!! 😊))
aabyssx
Nem nagyon olvasgattál vissza, igaz?
(Egy kicsit sem. 😉

www.youtube.com/aabyssx

cloudff7
Mert te lealacsonyodsz a ki se mondom kihez? LOL 😊 ha igen akkor nyissatok egy "mindnki anyázzon mindenkit", vagy egy "mindenki azt magyarázza amihez nem ért" fórumot! 😊
D0C
"legagabb"

Ezen sokat gondolkoztam, de nem jöttem rá, hogy mi.

D0C
Rakd a Ps2 emu topikba!

duc
"Honnan van a kép?"
Hát, hogy is mondjam.... szóval a TFT-rõl jön... 😊)))))))))))))) De komolyan! 😊
Persze,hogy sajnalnam havarom sokat olvassa, abbol taplalkozik. Birom mikor 'veletlenul' otthon marad egy hetet, hogy jatszon es olvasson bennem mindig illuziok vannak, hogy egy konyvet fog, de nem olyankor valahonannan, az isten tudja honnan, elokeriti a 576 konzol legagabb szamait es csillogo szemmel bongeszget... 😊))
Sir Quno Jedi
GYEREKEK ! Újabb krémesek vannak a PS2emu-ról, de helyszûkében felraknám az SG FTP-re. Áruljátok el mi kell hozzá és már megy is fel !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

D0C
Miért lenne az összefogás "lealacsonyodás"?

cloudff7
A Cora-sból meg kiszedik a pixeleket, és a távcsõ is homályosabb! 😊

Na, de komolyan, hány pixeles lehet ez az új? Honnan van a kép?
cloudff7
Én igen az biztos! 😊
D0C
TÉNYLEG szomorú lettél volna?

D0C
Nem kell hogy kiadj 14.99-et, mert a Ps2 emuhoz ingyen jár egy.

A tescos verzióról én is hallottam, de sajna csupa rosszat, abból kiszedik gazdaságosság néven azt az 1 szem fülhalgatót ami lehetõvé tenné a super 9.1 hangzást, de hát te tudod. Én maradok a Cora verziónál ott legalább nem spórolnak ki semmit.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Jah joh latom, megijedtem komolyan szomoru lettem volna ha ez a konzollal tortenik. Hogy a fenebe tudtak igy elszurni?
cloudff7
Amúgy meg az új már megapixeles lesz, távcsöves digit fényképezõvel és nem a gagyi elavult 5.1 lesz benne hanem 9.1 DTS-espx és DD-FXDP, ja és + a Subwoofer és mindezt csak egy fejhallgatóval nem kettóvel, csak a bal füledbe kell rakni és kész! Ja és már tudom rendelni 14,99-ért Tesco gazdaságos kiszerelésben!!! 😊
Hmmm akkor en mit olvastam ?
A Konzolt, ahogy eddig...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

😊

cloudff7
😊
Csak 180000 pixeles??? Az mostanába már 5k-t sem ér, nemhogy 10-et, én várok a legújabb fejlesztésre ami már közel 600000 pixeles lesz beépített 5.1-es hangzással amit mindössze 2 kis fülhallgatóval érnek el, hihetetlen, és mindemellett, nem kell bele elem, mert az ember által termelt elektromos áramból táplálkozik. Rulz!! 😊
Az árat pedig már meg sem említem hiszen egy ilyen csoda csak ajándék lehet bármilyen áron. 😊

cloudff7
Látod? milyen elõrelátó vagyok? 😊
Hello emberek, most nezem mi ez a hulyeseg? Tenyleg annyi az 576-nak? MI a fenet fogok ezentul szidni miiii?
cloudff7
Küldjek? 😊
UNREG
ez cloudnak ment, de közben megválaszolta.