A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A négybõl melyiket mondanád a legjobbnak?Tudom,hogy más kategóriák,de melyik maradt meg benned a legjobban?

Látom vágod a témát! Esetleg érvek?

UNREG
vegyél már egy ps2-t vazze, akkor nem szívnál annyit!!! 😊))

Laza
Ez a ReEvil 2-3 nagy szopatas.. 😊

Akkor mar miert nem a DC-s verziokat adjak ki?! (bar ReEvil2-bol az N64-es vezio volt a legszebb😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza

NEMISIGAZ 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
"persze biztos jo az a dzsijudzsicu, bar nekem is volt 1 barna oves karates haverom, akit ennek ellenere mindig elvertek a ciganyok a Havannan"

en is ott laktam... 😄
bar en a sapadtarcu kozosseget gyarapitottam.. 😄

A PS2 -nek LEÁLDOZOTT ehe ehe!
Laza
amit igy hirtelen ajanlok:

Kingdom Hearts (alap, az egyik legfanabb jatek😊
Legaia 2
Wild Arms 3
Suikoden 3

persze a sajatjaim kozul most nem tudok semmitsem adni... 😊
de ha kell, hozok barmit... tudod a szamom, vagy dobj melt...

Laza
de ne csalj... tudom am hogy femforgacsot reggeleizel... 😄

Laza
lehet, hogy mindenki valahogy maskepp ertelmezi, es talan mas jatekokat is RPG kategoriakba sorol... mar ez is bovebb kategoria, mint volt anno...
Te igy, En ugy...

En sem szolitom anyukadat 'anyunak'... 😄

Laza
""PSX (PS1😊 szinte minden bugos volt"
Pedig nemreg meg azt hajtogattatok hogy konzolon ismeretlen fogalom a bug, mert ott mindent megirnak tokeletesre. Akkor most hogy is van ez?"

latszik ertesz hozza.. 😄
ha te PCs jatekoknal nem a 286-os 386-os PCken volt jatekokrol beszelsz, akkor mi sem erjuk manapsag a PSX-et 'konzol' alatt, mikor 'konzolokrol' beszelgetunk (1994-95-os masina😊...

a Tenchu 1-2 pedig PSX-en volt...

ennyi...

A "poenkodasodr".
A mail cim biztos el, bar az infot hiaba kuldod, sajna mar nincs mindenre idom, mint regen (persze biztos jo az a dzsijudzsicu, bar nekem is volt 1 barna oves karates haverom, akit ennek ellenere mindig elvertek a ciganyok a Havannan). Ettol fuggetlenul eljohetsz te is penteken a 3 Huszarba, bar dzsiudzsicu edzest nem terveztunk, eszmecseret viszont igen.
duc
Hali Cheap. Mondd ki..... Naaaa.... 😊))
CHEAPBOY
bazze Te mindenre valaszolsz?😊
LOL!
A jopofi az hogy en nem is pojenkodtam sehol, te meg itt probalgacc...😊) kerdem en mire is irtad hogy jobb mint az enyim akkor?😄DD

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Btw Laza! Lenne a szokásos módon vmi japán rpgd a számomra? Vége a vizsgaidõszaknak oszt nyomnám vmi jó kis gammával! Lehet újrakezdem a xenot és ff7et is...nem is rossz gondolat!

jól van,na!😊) Kötözködsz,mi? 😊)) Hirtelen felindulásból elkövetett mellégépelésben bûnös vagyok bíhó úh! 😊))

duc
vasuti sin. állat.
cloudff7
Mi lenne ha nem reagálnál? 😊
cloudff7
Reggelt neked is!

Hát én még a vasuti Sin-t se tudom legyalázni, nemhogy a Dark Aeonok bármelyikét!!! 😞
aabyssx
"vasaggyal egyutt megvagy 30 kilo?"

Hááát', ha sokat eszek és kaja után közvetlenül mérnek, akkor talán igen. 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nézz meg néhány PS1 játékot emulátorral! Rájössz azonnal, hogy mire gondoltak.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"eljohetsz te is penteken a polforumos talalkara, aztan megprobalhatod. Ha mered. Meg ha sikerul. Latom az arcod az nagy a monitor mogul, vasaggyal egyutt megvagy 30 kilo?"

Mûködik az e-mail cím, amivel regeltél?
(Ma este megyek jiu-jitsu edzésre és ha szerencséd van, akkor én tartom az edzést. Lejöhetnél Te is. Nem feltétlenül azér' mert meg akarlak agyalni, hanem azért mer' SZVSZ rád férne. Sokat tanulhatnál. A címet megírnám mail-ben.)

www.youtube.com/aabyssx

Cheap bocs, hogy nem irtam de pusztulat van. A SEGA fan haverommal most befetema van, becsajozott a hulyegyerek. Haverom becsodolt 😞 (a jatektermes) es megint a regi hely maradt, de azok szarnak nintendora. Igy most mar vehetek meg minden jatekot latatlanba 😞((. Bar amennyi jon mostanaba ra, nem tema.
Khmm. En ugy vagyok vele nekem tokmind1 milyen tukrozodes van a kocsikon, csak mar jonne valami exkluziv autos gamma GC-re ne csak atportolt jatekok. A masik a bug. Hat valoban ritkabban latni konzolon. De! Nem eleg, hogy szerencsetlen STarFox a gyonyoru kinezetehez egy gagyi jatekmenet parosul, lehet, hogy talaltam benne egy akkora bugot amit meg talan sehol nem is lattam kiadott jatekban. Mar 3 napja gorcsolok egy helyen kb a felenel, amit most nem ugy csinaltam ahogy kellett volna. Lehet hogy van megoldas csak azt gyanusan nehez megtalalni az egesz jatekmenethez kepest. Mindenesetre ha veletlenul(bizom benne hogy en voltam f..z) tenyleg bug, lehet, hogy megroptetem a starfox lemezemet is.
mohus
"GTA az ISTEN!"-ph

"Egyetértek. Valamelyik nyomi pécés verte a nyálát, hogy a Mafia jobb, de imho a közelébe sem ér." - neme

na...a Mafia-nak is megvan a hangulata...meg a Getaway-nek is...tessék szépen mindegyikkel játszani😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

barret
egészségedre!

Bérbe vehet? reklámfelület...

duc
Jó reggelt mindenkinek! Tegnap este megint nyomultam kicsit a FFX nevû autószimulátorral/golffal/tenisszel/FPS-el. (a nem kívánt rész törlendõ.) Azt a szétpiercingezett Dark Animát. Valamivel. Meg lehet verni???
duc
Pedig mondj igazibb tükrözõdést, mint a tükör... 😊)
duc
Miért, nem ilyenek írnak? 😊))
😊)
" Japan RPGk sztem magukban hordozzak mindazt, ami miatt "RPG"-nek hivunk egy jatekot..."
Pont az hianyzik belole.
"PSX (PS1😊 szinte minden bugos volt"
Pedig nemreg meg azt hajtogattatok hogy konzolon ismeretlen fogalom a bug, mert ott mindent megirnak tokeletesre. Akkor most hogy is van ez?
Vegre 1 konzolos aki meg tudja kulonboztetni az RPGt a kalandjatektol. Tanithatnad a tarsaidat!
"Ha semmibe vesszük, mint ahogy egy csótányt"
Ne aggodj, ennyit ersz csak.
"ME2 semmi mást nem csinál, mint kötekedik és örül neki."
A kotekedes a provokacional kezdodik, nem a valasznal!

"Egy ilyen arogáns, kötekedõ baromnak négyszemközt legszívesebben betörném az arcác és otthagynám"
eljohetsz te is penteken a polforumos talalkara, aztan megprobalhatod. Ha mered. Meg ha sikerul. Latom az arcod az nagy a monitor mogul, vasaggyal egyutt megvagy 30 kilo?
"az egész világ az ff7 rpg mivoltáról beszél"
HAHAHAHA... Ezt meg te se hiszed el magadnak. A gyarto rairta hogy RPG, mint ahogy a Diablora is, aztan aki azt se tudja mi az az RPG, az meg elhiszi. Termeszetesen ettol meg nem lesz az.

"Próbálja ki egyszer az aki ilyet írt az FF sorozat bármelyikébõl a fejlõdés menüpontot és utána beszéljen!!"
Fejlodni meg a Diabloban is lehet, pedig az csak 1 1szeru hack'n'slash.
Azert annyira nem mint a tied. Ez is valami.
"Nagyon le van épülve az IQ-ja az embernek, bár nekem van egy olyan sanda gyanúm hogy inkább még ki sem fejlõdött neki!! 😊"
Mar megint magadrol beszelsz? Kit erdekel az oneletrajzod?
CSOCSO
CSÍÍÍp beszélni akartál velem...
CSOCSO
Cube juróp forumon írta a csávó..ma...
CHEAPBOY
HAHAHAHAHAHAHA!

Szar volt.

"me2 annyira primitív már"
Ugy latom nalad primitivebb ember nem jar ide, meg konzolos se, pedig ott aztan van valasztek...
CHEAPBOY
ez honnet?

CHEAPBOY
Ez uj hir hogy a Nintendo bevasarolja a Capcomot... eleddig csak Rumours volt😊

Hozzateszem a Sega is annak a pletykanak a resze volt.

CHEAPBOY
ebben igazad van de ez anyagloag nem jo pojjen..😊

CHEAPBOY
aztan szepen sorban Konami, SquareEnix, Sega... stb stb...😊)))

Remelem DMC-t is kapunk, meg Dino Crisis 3mat.. meg exkluziv marad az az 5 Capcom game.

Laza
inkabb te is invesztalj bele mondjuk egy PS2-be, aztan ha ugyerzed, hogy megerett a GC game szuretre, szerezd vissza... addig legalabb lenyomhatod a kllllassssszikusokat.. 😄

CSOCSO
...
Laza
es ez kinek hir?! 😄
attol, hogy a Capcom nyomat GC-re, meg mindig keves lesz az igazan jo game...