A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
😉

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Unreg, kell még a Two Towers, van valaki akit érdekelne, el lehetne passzolni neki.

Laza
sztem jo kornyek az... 😊 sokat tanult az ember.. 😄
legalabbis en 16-evig ott eltem... gyereknek jo volt ott lenni.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
"gondolkodtam karácsony környékén egy xboxban, de aztán meggondoltam magam és lett egy gyönyörû órám helyette"

es mi a kulonbseg a ketto kozott?!

hogy az ora "gyönyörû"... 😄DDDDDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
"kit érdekelt ps1-en a bug"

ilyen nevu jatek nem is volt ra.. 😄
Bug's Life... olyan volt.. 😄DDD

UNREG
akkor úgy fogalmazok, hogy nem "annyira" rpg, mint a többi..😊)

Laza
A Suikoden3 tenyleg jo...
csak eloszor azt dontsd el, mi a fontosabb...
a jatekmenet, vagy a szerteagazo tortenet?!

mert a Sui3 inkabb egy interaktiv tortenet, mig a KH egy eros jatekmenettel biro game (realtime harc, 'fejtorok', stb.)...

UNREG
"mert a hw adta lehetosegek igen szukre szabottak.."

33MHz és 2MbVram vazze és mégis mit kihoztak belõle, egy csoda!!! kit érdekelt ps1-en a bug!! 😊))

Laza
KH miert nem RPG?! azert, mert nem korokre osztott harc van benne?! akkor sokminden nem az... 😄

Laza
"A lenyeg hogy a sajat allitasotokat cafoltatok meg, ami csak azert figyelemremelto, mert mindent letagadtok ami nem isteniti a kedvenc videojatekotokat."

meg minig EN beszelek, es EN allitok... es EN ilyesmit NEM allitottam...
ha mar nem altalanositasz bele sem tudsz kotni semmibe?! 😄
akkor inkabb felecsd el.. 😄

Laza
"nem allok le veled vitazni olyasmiben, amirol fogalmad sincs.. 😊"

ertem ezalatt, hogy nem megint altalanositani kene, hanem a korokhoz kotott jatekokat megszemlelni...
eleg csak megnezni a NES-es idoszakot... na azokban a jetkokban aztan tenyleg nem volt bug, nem ugy, mint a vele egykoru 'szamitogepes' jatekokban.. 😄

Laza
nem allok le veled vitazni olyasmiben, amirol fogalmad sincs.. 😊
csak annyit, hogy a PSX-es gamek tobbsege azert bugos, mert a hw adta lehetosegek igen szukre szabottak... (mint mondottam 95-os a masina)
de meg igy is rengeteg olyan game van rajta, ami fajan kihasznalja a hw-t, es nem bugos...

inkabb a jelent sasold... ezen a teren nem sokat fejlodtek a PCs jatekok... 😊

eleve, ha jol emlekszem nem en mondtam, hogy "konzolon nem letezik bugos game", ugyhogy hiaba kostolgatsz... az altalanositasaidat meg tartsd meg magadnak, mert latszik, hogy itt csak ebbol elsz... 😄

UNREG
inkább örüjjé hogy van még rajtad kivül más gc-s is..😊))

UNREG
csocso? 😊)

UNREG
tegyük fel, hogy igazad van...
akkor is, miért ennyire fontos, hogy bebizonyísd az ellenkezõjét?
miért kell minden piszlicsáré dologba belekötni?
miért kell MINDENBE belekötni?
kikötnek a térre egy táblával, ha nem teszed meg, vagy mi???? ennyi idõt és energiát, amit itt elpazarolsz faszságokra, inkább öldd a környezetvédelembe!!!
hagyd inkább a hülye konzolosokat beszélgetni a marhaságaikról, úgy sem tudsz senkit megváltoztatni!!

Te tudod, te kommunikaltal a gepeddel. 😊
Jaj, csak ezt ne mondtad volna...
Viccnek aze' jo volt.
Ha valodi szelsoseget akarsz latni, gyere a polforumra. 😊
"rám nem lehet panaszod😊"
Nem is rad gondoltam, tudja itt mindenki ki az elvakult es ki nem.

"vannak szélsõségek...konzolosra Version PC-sre meg Te..."
Sztem en csak annyiban, hogy ragaszkodom a valosaghoz. Sokan inkabb le se allnak vitatkozni remenytelen esetekkel, de nekem most sok a szabadidom. 😊

"hidd el ,hogy itt az elvakultak száma ("tipikus konzolos letagadás")nem annyi mint ahogy te itt általánosítva leírod..."
Elhinnem ha ezt latnam. De amig olyan baromsagokat olvasok tonnaszamra, amitol becsuszok a rohogestol az asztal ala, addig nehez elhinni. Vannak kivetelek, mint pl te, de a tobbseg nem ilyen.

"egy (mint én) PS2 tulaj nagyon jól tudja ,hogy a gépe nem egy high kvaliti SEGA vagy Nintendo cucc...csak SONY
és a minõség a SONY-nál csak 300e HUF felett kezdõdik"
Nem a konzollal van a baj, hanem azzal hogy egyesek megprobaljak mindenek felett allonak beallitani (nincs ra bug, PC vero, olcso, denem teszi tonkre a warez, kisfelbontasu, low texturas, de megis jobb mint az 1600*1200, stb.). Nemreg meg version az SGI munkaallomasokhoz hasonlitgatta, ahhoz kepest mar az is eredmeny hogy "csak" a PCt akarja verni. 1szeruen csak nem kene hulyesegeket beszelni, be lehet ismerni a hibakat is. Nem kell vilagmetvaltonak lennie valaminek ahhoz hogy a celnak megfeleljen. Egyszeruen csak a tenyekhez kene ragaszkodni, ennyit probalok elerni.
UNREG
"dehát kellenek a szélsõségek..."

nem, NEM, magyarember féle szélsõség nem kell!!!

UNREG
version legalább ért hozzá...

UNREG
"nagyon jól tudja ,hogy a gépe nem egy high kvaliti SEGA"

mirõl beszélsz????

mohus
rám nem lehet panaszod😊
én az értelmes keretek között mozgok...

vannak szélsõségek...konzolosra Version PC-sre meg Te...dehát kellenek a szélsõségek...

hidd el ,hogy itt az elvakultak száma ("tipikus konzolos letagadás")nem annyi mint ahogy te itt általánosítva leírod...

egy (mint én) PS2 tulaj nagyon jól tudja ,hogy a gépe nem egy high kvaliti SEGA vagy Nintendo cucc...csak SONY
és a minõség a SONY-nál csak 300e HUF felett kezdõdik

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

UNREG
"Valoszinuleg igy tortenhetett"

vagyis azt mondta az ibm: nesztek konzolosok, nem indítom el a m&m-et, hogy kötözködhessetek?

no comment 😊))

"egy kicsit más konfigon lehet hogy 10 emberbõl 6-nak elõjön!"
Na, pont errol beszeltunk! Tomato meg Acorp fele "markas" cuccokon nem kell csodalkozni. Mindenki ismeri a markasabb neveket, olyat kell venni, azzal nem szokott gond lenni. Nekunk nem is volt. Ez azert csak mond valamit.
Valoszinuleg igy tortenhetett, mert amennyiben az m&m a might & magic sorozat vmelyik tagja lenne, akkor azt tanusithatom hogy gond nelkul elindul, mukodik, vegigjaccodik.
UNREG
mellesleg, az nem jelent semmit, hogy NEKED nem jött elõ az a bizonyos hiba, egy kicsit más konfigon lehet hogy 10 emberbõl 6-nak elõjön! ne általánosíts magadból, a pc-n játszáshoz legalább annyi szerencse is kell, mint tudás.

Az a dzsiudzsicuhoz is kell, nem? Legalabb az alapozas megvan. 😊
Ebben nem az volt a lenyeg hogy mennyi bug van benne, hanem 1 tipikus konzolos letagadas megcafolasa. Ha mar 1 db is letezik, mar azzal megcafoltatok magatokat. Legalabb nem kene eroltetni a nepmeseket, ezert nem lehet a tobbseggel itt ertelmesen vitatkozni, mert csak a sony reklamszoveget es az anyazast tudja nyomatni (t. a nagyon keves kivetelnek).
mohus
szerintem minden platformon van bug...csak az arány nem mindegy...
10 játékból 10 vagy 10 játékból 3

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

UNREG
igazad van, itt ez a fél éves ibm, amit még szervernek is befogtak, meglátta azt az originál m&m-t és azt mondta: csakazért sem indítom el ezt a játékot, még a rendszergazdámnak sem, csak hogy a hülye konzolosoknak legyen mivel kötözködni...

mohus
Unreg...

én is azt hiányolom a dobozok hátuljáról...
a recommended és a minimum konfig mellé

EZT JÁTÉKOT EZEN A KONFIGON FEJLESZTETTÜK:...

ha ráírnák nem lenne probléma, mert akkor legalább azon a konfigon le lett tesztelve😊

és ne tõlem..a vevõtõl várják el ,hogy teszteljem és írjam meg a hibákat...ez kb olyan mint az IKEA bútorösszeszerelése otthon...spórolnak rajtunk

aabyssx
Kitartó vagy. 😉

www.youtube.com/aabyssx

rpg -> kalandjatek
Tipikus konzolos reakcio, meg egy felig konzolosnak se hiszed el az igazat, csak kotozkodni tudsz.
Remeljuk ezt minden konzolos elolvassa, es leszuri vegre a tanulsagot. 😊
En csak gyurmazni jartam a havannara, meglepoen kulturaltak voltak az izomagyu allatok is, csodalkoztam is rendesen a kornyek ismereteben. 😊
Nos igen, a pc hardver-orientált hibái miatt, és a fejlesztgetés miatt gondolkodtam karácsony környékén egy xboxban, de aztán meggondoltam magam és lett egy gyönyörû órám helyette! 😊))

"En sem szolitom anyukadat 'anyunak'... 😄"
Konzolosoknak csak APUt szabad emlegetniuk, a sony csak azt engedelyezte version PS3 tervrajza'n. 😊
Kezded bennem megerõsíteni az elhatározást!

UNREG
ez nem "rejtelem", hanem úgy sz*r az egész, ahogy van...😊))

UNREG
1.sui3: a legkomolyabb történettel rendelkezõ és legszerteágazóbb rpg
2.wild arms: gyönyörû cell shaded grafikájú weszternes rpg.
legalia2: nem próbáltam még
kingdom hearts: disney beütésü kaland inkább, ez már nem rpg.

Ilyen és ehhez hasonló jelenségekre mondta azt a számtech tanárom anno,hogy a "számítástechnika rejtelmei"! 😊))

"ha te PCs jatekoknal nem a 286-os 386-os PCken volt jatekokrol beszelsz, akkor mi sem erjuk manapsag a PSX-et 'konzol' alatt, mikor 'konzolokrol' beszelgetunk"
Az hogy bugos 1 PCs jatek, ugye nem ujdonsag. viszont ti azt allitottatok hogy konzolon ismeretlen fogalom a bug. Ha lett volna, nyilvan mar ismernetek, igy tehat minden konzolra vonatkozott az allitasotok. Foleg hogy nem azt mondtatok hogy a PS2-re, vagy xboxra nincs bugos cucc, hanem: konzolokra. Akar PS1, akar PS2, mind2 beletartozik a konzolba, nem? Na most megis sajat magatok valljatok be hogy bizony rengeteg bugos dolog van ott is. Az is 1 dolog hogy ti a PS1-et valljatok csak be, mar sok siteon lehetett olvasni bugos PS2 jatekokrol is, idovel majd azt is elismeritek.
A lenyeg hogy a sajat allitasotokat cafoltatok meg, ami csak azert figyelemremelto, mert mindent letagadtok ami nem isteniti a kedvenc videojatekotokat.
CSorgott is a nyálam,amikor itt istenítettétek, nekem meg tanulnom kellett,mint állat!😊 Nekem is abba az irányba húz a szívem,de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Most,hogy így belegondolok egyre inkább a xenot látom lelki szemeim elõtt...mindjárt be is bootolom úgyhiszem! 😊)

UNREG
ne legyél már te is magyarember!! 😊)) láttam már ibm gépen eredeti játékot szarakodni, te is nagyon jól tudod, hogy nem csak azon múlik, hogy "szedttvedett" egy gép.

Ezt most miért is mondtad?

Suikodennek csak a második részét próbáltam, azt kb a feléig elvittem,addig tetszett! Ha a három is van olyan hangulatos,mint amennyire emléxem a kettõbõl,akkor rossz gamma nem lehet!

narumon
"ez LOL..mikor szoltam a SIMCITY topicban hogy szar a SIMCity..hirtelen másik 4 ember is elõugrott: hjaa neki is ez a baja és másik 4: jaaa nekiis volt iylen baja...talán neked valami szjupõrgéped van amin nincs töltögetés és minden jol megy😊 gratula😊))))))"

Eddig nem akartam beleszólni de mostmár:
Talán nem szedetvedett géppel kéne játszani. A te általad felsorolt játékok hibái nekem egyáltalán nem jelentkeznek, a simcityvel is játszom mióta kijött még 1db hibát sem találtam és nem is tudom mikor láttam olyan játékot ami nem ment elsõre tökéletesen.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

UNREG
az én tippem a sui3.