A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ezt a pc-sekrõl tudnám elmondani. Pc-nél nincs jobb, a pc mindent ver mindenben."
Igen? Hany "PS vero PC" topicot latsz? Es "PC vero PSt"? Akkor meg?

"Utálom az egész nagy magyar (lamer, szûklátókörû, inkompetens, véndózos, divatlinukszos) "számítógépes" társadalmat."
Ugye az ugyanilyen konzolost is?

"Akinek a számítógép a pécét jelenti, arról megvan a véleményem."
Van meg "futtak meg" kategoria is, vehetsz dragan macet, vagy barmit, szinte semmi jatekkal.

"A tény az, hogy a konzolok akármilyen játékstílust kedvelõk igényét kielégítik."
A teny az hogy nem. Se RPG-re, se strategiara nem alkalmas, igy alkalmatlan jatekgepnek.
Neme.
"HA-HA-HA... Eletedben eloszor nezz meg 1 PCs jatekot, aztan tobbe ra se birsz nezni a konzolodra."

Heh, mifelénk a csapból is pécé folyik, láttam up-to-date configon a legújabb játékokat, és? Semmi. Max egy jót röhögtem. Amúgy jellemzõ, hogy ha egy játék már eléri a 30 fps-t (Mafia), örömujjongásban törnek ki, hogy húúú, de jól megy meg ilyenek...

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
"Nem a konzollal van a baj, hanem azzal hogy egyesek megprobaljak mindenek felett allonak beallitani."

Ezt a pc-sekrõl tudnám elmondani. Pc-nél nincs jobb, a pc mindent ver mindenben. Mintha nem is létezne más platform/architektúra a világon. Utálom az egész nagy magyar (lamer, szûklátókörû, inkompetens, véndózos, divatlinukszos) "számítógépes" társadalmat. Akinek a számítógép a pécét jelenti, arról megvan a véleményem.

"Egyszeruen csak a tenyekhez kene ragaszkodni, ennyit probalok elerni."

A tény az, hogy a konzolok akármilyen játékstílust kedvelõk igényét kielégítik.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
Milyen stílusú játékokkal játszol két éve az idõd 90 százalékában pc-n?

RAAAMZAAA ÉÉÉÉL😊))))
WELCOME BACK😊

So cry me a fuckin river, bitch!

én is! 😊 de mégse, csak idõm erre = nagyon kevés... sajnos 😞

miaz, hogy "csakorlatilag"? 😊 csak gyakorlatilag, vagy mi?

D0C
Azt hittük, már eltüntél!

szasztok arcok
mizujs?

D0C
Én az FFX-2-re vagyok kiváncsi, hogy mennyire "kalandosították"....

Így van, mindkettõ must have, ami a Legaiáról nem mondható el (bár nem rossz az sem, de februártól megint dömping lesz - Xenosaga, Dark Cloud 2, és további nyalánkságok várhatóak a primitív konzolos kalandjáték hívõknek )

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

D0C
Hát igen....

Ja, bocs, a játákellátottság nem is itt, hanem talán a TVG-s cikkben van 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Látom basszátok elolvasni a lenti linken lávõ rövid cikket (92736)

Nyilvánvalóan kitalálnak valami technikát, hogy ne kelljen lehúzni egy teljes játékot, különben semmi értelme nem lenne - ugyanúgy odaadhatnák boltban.
Mondom: várjunk még ezzel a témával!

Akkor segítek: egyértelmûen a suikodenm 3-at szerezd be elõbb, "mélyebb" játék!

D0C
Mindkettõ!

D0C
Ahhoz képest, hogy 2003 dec.-ben piacra akarják dobni, eddig még egy játékfejlesztésrõl sem hallottunk rá, miközben egy átlag játékot másfél-két évig tart megírni.
Vagy játék nélkül akarják kiadni?

Meg az sincs belekalkulálva,hogy 4.2gb ki a fasz fog letölteni, és ha le is tölti vki,akkor mennyi idõ alatt??

Olyan zavarodott vagyok, mint vasorrú bába a mágneses viharban! 😊)
Eddig a sui3at dicsõítettétek, most meg jön a wild arms3 is hozzá! Hogy lehet így dönteni?-kérdem én. Érzem ennek vége az lesz,hogy mind2õt beszerzem...
Melyiket elõbb, ez a nagy kérdés? 😊)
Kicsit bizonytalan vagyok, vagy mégsem....? 😊))))

Igen, azt hiszem a magyar piacot nem nagyon kalkulálták bele 😄

D0C
Akkor nálunk ennek nagy jövõje lesz...

Persze kérdés, hogy mit fog szólni ehhez a konzolos társadalom, ami ugyebár gyerekekbõl áll, és "akik masok ellen / masokkal egyuttmukodve nem eleg jok"
😊

Minden neten keresztül megy (szélessávú kapcsolat alapkövetelmény), fizetsz és játszhatsz - hogy pontosan hogy fog ez mûködni, azt még nem lehet tudni.

D0C
Mi az, hogy nem tudsz játékot betenni? Akkor mivel játszol?

LOL

Most akkor elkezdünk vitatkozni azon, hogy mi a "konzol" szó definíciója? 😊
Nem, valóban nem tudsz bele játékokat tenni. Igen, tv-re tudod kötni, játékra van optimalizálva, stb.
Szerintem várjunk még ezzel, fõleg, hogy egyelõre erõsebbek azok a hangok, akik szerint kamu az egész.

Döbbenetes, micsoda felfedezés, de jobb lett volna ha megtartod magadnak. 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Na igen, a Wild Arms3 még ebben különbözik igazán a többi rpg-tõl. Azok a feladványok néha tényleg nehezek tudnak lenni és ha nem nézel szét mindehol nagyon alaposan akkor könnyen megeshet, hogy elakadsz egy jó ideig, pedig a megoldás ott van nem messze. 😊) Nekem is volt már hogy jóideig elakadtam de szerencsére mindig sikerül megtalálni a megoldást és utána tényleg jó érzés továbbhaladni a történetben. 😊

zippofcy
PCs jatekoknak lealdozott?? 2 eve az idom 90%ban neten jatszom mas jatekosok ellen. Sokkal erdekesebb mint a monoton gep elleni jatek. Persze nehezebb is
A konzolos gamek 1 ora jatekra valok tobbnyire, vagy gyerekeknek. Esetleg olyanoknak akik masok ellen / masokkal egyuttmukodve nem eleg jok

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

mohus
várjá mán....ez nem is konzol😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Suikoden 3: 70-80 óra, ha mindent megcsinálsz benne. Errõl a játékról (japán rpgrõl) csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, de mivel már sokszor megtettem itt, most nem fogom 😊
Wild Arms 3: csakorlatilag 10 órányira vagyok a full kijátszástól - a játékidõ döbbenetesen nagy - sajnos pontosat nem tudok mondani, mert a játékben lévõ óra csak a menün és harcon kívüli idõt méri (hogy ennek mi értelme van?) - én olyan 150 körülre saccolom, karácsony óta játszom vele, gyakorlatilag szinte minden nap. Egészen más típusú mint a FF vagy a Suikoden sorozat - bár a végére nagyon összeáll a sztori is, itt nagyon sok helyen rengeteget kell gondolkodni, nagyon sok a rejtvény. Vannak külön "rejtvényfejtõ" helyek, na itt egy ötcsillagos puzzle megfejtése után nagyon jó érzéssel dõlhet hátra az ember 😊

CSOCSO
hiho all
A wild arms3-nak szerintem fanatsztikus hangulata van, köszönhetõ ez a grafikának és a fantasztikus western zenének, tényleg el lehet hinni hogy ott vagy. 😊) Amugy a történet se rossz, bár még az elején járok, de biztos hogy nagyon ott lesz a vége felé. 😊
A Suikoden3 is maga a tökély, igaz a grafika egy kicsit elmarad a játék többi részétõl, de a történet nagyon ott van, én eddig még csak 1 fõ vonalat vittem el a 3 chapter végéig, de már most 15 óra game felett járok és akkor még mennyi lehet hátra. 😊)
A legaia2-õt sajna nem ismerem, de azért 1x szeretném kipróbálni, mivel érdekes lehet, többen mondták hogy jó game, de nem kiemelkedõ rpg.
A Kingdom Hearts se rossz game, bár kicsit elüt a szokványo japán-rpg-tõl, de ettõl még jó játék. Igaz én most elakadtam és sehogy nem találom azt a diafilmet amit jane-nek (tarzan kedvese) kellene odaadni, de majdcsak megtalálom. 😊)

Pedig még csak most kaptad a gamet, nem? 😊) Tényleg ilyen rövid és ujrajátszhatatlan lenne?

Ezt már én is láttam, érdekes próbálkozás, de kétlem hogy bármi is kisülne belõle, de azért csak várjuk ki a végét. 😊

Hivatalosan egy 2003 decemberében debütáló új konzol, mások szerint egyszerûen csak egy hoax

Ez egy elég fogas kérdés, mert a mérce nálam mindig az ff7, ami nagyon jó játszhatósággal,és történettel bírt. Ez a square játékok többségérõl elmondható, ezért nem értem azt,hogy a KHhoz miért csak a jó játszhatóságot említed?
Megmondom,hogy mi az amit minden gammában keresek: a fantasztikus, magával ragadó történet, szereplõk, világok! Ezt fejtettem ki egyébként a japán rpgknél 2 oldallal elõrébb,amit aztán pc-fan barátunk élbõl fikázott...
Szóval melyik ad ezekbõl olyan maradandó élményt,mint a xeno ill ff7?

Említve volt, de mi is ez valójában?

Nem nagyon olvasok vissza mostanában: ez volt már?

mohus
hát ha szerinted a ps2 atombiztos akkor tévedsz😊

psx kalap szar volt...a saturn és N64 messze verte minõségben

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Jah, hivjatok csak ezentul batran BugMan-nek 😊))))
Atcom
Hi!

Mégsem jött be a játék?

Bye!
UNREG
az enyimben van aranyrúd, miért, a tiedben nincs?? akkor téged átvertek!! 😊)

UNREG
már nem kell, kijátszottam, majd hívlak...

Laza
sok jateklban az a legnagyobb bug, hogy letezik.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Azt is meg kene hatarozni mi a bug, mert ez mindenkinel mas lehet. Igenyesebb vagy szorszalhasogatobb embereknek hiba lehet egy rosszul feszitett textura is, vagy esetleg annak rossz illeszkedese. Masnak hiba lehet az un T-junction hiba jelenseg ami meglehetosen gyakori meg, de van aki ezt eszre sem veszi. Azonkivul lehetnek magaban a programkodban hibak, de lehetnek a jatekmenet tartalmi reszeben. Most peldaul ugy nez ki starfoxban egy olyan zsakutcaba jutottam ahonnan csak a jatek ujrakezdesevel tudok kijutni oriasi hiba ha tenyleg, de meg keresgelek hatha csak vaksi vagyok. Szoval ha minden szempontot figyelembe vennenk egy jatek sincs, es nem is lesz, ami hibatlan 😞.
Laza
ha ram celzol, annyit elarulok:
letagadni csak azt tudnam, amit legalabb egyszer kijelentettem...

es en olyat SOHASEM mondtam, hogy a konzolos jatekokban nincsen bug...

tehat ez is csak egy altalanositasbol eredo kotekedes...

ha valaki hirtelen idepattanna, es beirna, hogy a konzolokban rejtett memokartya, meg aranyrud van, mindenkivel leallnal vitazni, hogy hazudik?!?!?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

cloudff7
Nekem is van TTT, nem kõ vkinek? Csere is jó!! 😊