A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Duke Nukem Forever nem hiszem,hogy megfog jelenni...legalábbis én már minden hitemet elvesztettem. Az MGS2-vel kapcsolatban meg...hát...milyen gép kell majd ahhoz?😊 Egyébként remélem ez nem full konzol átírat lesz,hogy a mentést úgy teszi a gépre mintha memória kártyánk lenne😊)))))))Mert az nagyon tré lenne.
Meg nem probaltam, de a final erdekelni fog biztosan... Splinter cell, metal gr solid 2, Indiana J. and the emperors tomb, Pro race driver, es Enclave... ezeket varom nagyon.
Amit viszont kibirhatatlanul varok, az a: Duke Nukem Forever.
Amit viszont kibirhatatlanul varok, az a: Duke Nukem Forever.
`Take a look to the sky just before you die`
miért ne fejlesztenénk?😊 én mikor írtam,hogy nem fejlesztem...nekem meg ráadásul nincs is konzolom..akkor meg mivel játszak he?😊))
2CD??? Azt hittem minimum négy😊))Mondjuk annyira nem izgat..én most Generals õrületbe vagyok😊Játszottál a bétával? nagyon állat!😊addig amíg nem jön Black & White marad😊 most megint rákaptam arra a szarra...valahol kikell élnem az isten komplexusom😊
Nemreg meg aszontatok, PCre nem koltotok semit, csak wordre, meg netre kell, akkor most az S3 Triokon akarjatok tesztelni a Valotlan Kettot, vagy megiscsak fejlesztgetitek PCt, talan jobban is mint a PCsek?
Hat bizony, sztem is jo lesz az, egyebkent az unreal 2 2 cds lesz, ez mar biztos.
Oké mindegy....egyébként már én is várom...kíváncsi vagyok hány CD-s lesz😊)))Egyébként én most a legjobban a C&C: Generalsért csurgatom a nyálamat..júúj az nagyon nagy játék!😊
Emberke azt mindig elfelejted,hogy itt minden konzolosnak van PC-je is! akkor meg miért sírnának?😊Ugyanúgy játszanak majd vele mint te😊
nem mer az összes konzolos gyereknek van pc-je(itt a fórumon biztosan),így ne aggodj,ki lesz próbálva...😉
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Hat en azt mondom, most jon ki pcre az unreal 2, szal az osszes konzolos kemeny gyerek sirni fog min allat 

az nem tetszik hogy azt is így ugatja le aki eddig hozzá sem szolt, csak ennyi
So cry me a fuckin river, bitch!
Mi a kifogasod ellene? Pont ugyanaz a stilus amit ti hasznaltok. Nem teccik?
Háttérvilágítás kibe kapcoslhatod, és alapban aksis lesz tehét nem kell venni az elemeket bele
😊))
Nem magamat jellemzem vele, csak valamit berak az ember nem kötelezõ rögtön olyan stílusban leszolni mint amit õ használ...
"Kit érdekelsz te? te hányás szar"
Mar megint magadat jellemezted, faszkalap? A haverommal beszelsz, nem anyaddal!
Mar megint magadat jellemezted, faszkalap? A haverommal beszelsz, nem anyaddal!
"a diliház lakóinak gyógyítása nem az én asztalom!"
Erre a feladatra itt vagyunk mi.
Erre a feladatra itt vagyunk mi.
😊
Az új újság még nem jelent meg legjobb tudomásom szerint...
1 kis 13 eves faszkalap. Lehet vagy 30 kilo a pattanasaival, szodasszemuvegevel egyutt. Napkozben anyjat kurja, estenkent az apja hasznalja ot a homoszexualis kocsogjenek. Szellemi rokkant, ideggyigyintezetben lenne a helye, de megszokott, ezert itt eli ki ferde hajlamait. Kisebbsegi komplexusban szenved, valoszinuleg buzi is, de ahelyett hogy a nepligetben homokozna a hasonszoru haverjaival, allandoan az en nevemben irogat. 1 igazi szanalmas kis buzerans ez a takonygyerek.
Tényleg ki az !?
Ez is valami? Az en regi angol billentyuzetem 3 darabban is mukodott, ugy hogy csak a folia tartotta 1be. Ilyet mikor tud a kontrollered? 😊
Sztem azért nem válaszol erre a kérdésre kedves Martin mivel ott az újság,vedd meg,olvasd el a tesztet...😊
Cigany Gunman!
Takarodj buzi apad faszara, te anyabaszo kiskocsog!
Es nem utolsosorban irogass a sajat cigany neveden, amit a kurva anyad adott neked!
Takarodj buzi apad faszara, te anyabaszo kiskocsog!
Es nem utolsosorban irogass a sajat cigany neveden, amit a kurva anyad adott neked!
Martin jobb lett a dmc2,mint az 1? Írnál róla egy-két gondolatot?
Lehet, de leírtam hogy miért tettem ezt a hozzászólást!
Kifejetnéd, hogy miért vagyok láma?
Majd még visszanézek, addig is megyek Counter-Strike-ozni
Kifejetnéd, hogy miért vagyok láma?
Majd még visszanézek, addig is megyek Counter-Strike-ozni

JAJJ😊 ULTIMAA😊
GERGOU VISZATÉRT😊))))))))))))))
GERGOU VISZATÉRT😊))))))))))))))
Igy van, szal a sok konzol buzival ez fog tortenni:
Mi pc-sek sarga szinuek vagyunk😊
Mi pc-sek sarga szinuek vagyunk😊
Hello Mindenkinek!!
Újszülött fórumosként most olvastam végig a topicot, ( na jó, csak az elsõ 50 oldalt, utána csak lólépésben;-)))
És szeretnék egy észrevételt fûzni a topicindító egy 2 évvel ezelõtti kommentjéhez.Nem tudom, hogy zsoltee még nézi-e ezt a fórumot, de 2 éve azt mondta egy ps2-es v. DC-os screeshotra, hogy a pc SOHA nem tud majd ilyen grafikát.Ezen úgy fölb**ztam az agyam, hogy muszáj írnom rá, így 2 év távlatából!!
Azt kérdezném én most tõle, hogy 1. Még mindig így gondolja-e? 2. Azóta már a ps2 és az x-box is elavult a felsõ-középkategóriás pckhez képest, gondolta volna ezt? 3. Játszott már valaha online játékkal konzolon?Vagy ismerõse esetleg?
Ja, és a grafikára visszatérve, ha még mindig olvas errefelé, akkor nézze meg ezt a 4 db képet:
http://www.supergamez.hu/kep/2002_11/1129stalker1.jpg
http://www.supergamez.hu/kep/2002_11/1129stalker2.jpg
http://www.supergamez.hu/kep/2002_11/1129stalker3.jpg
http://www.supergamez.hu/kep/2002_11/1129stalker4.jpg
Vagy a DOOM 3 képeket!!
Hogy megjelent cuccot is mondjak UT2003-at látott már?Vagy Unreal 2-t??
Ne haragudjatok a már-már offtopic jellegû hozzászólásért, de most így jobb a lelkemnek,hogy leírhattam ezt ide!!
Akik akkor próbálták meggyõzni zsolteet, azok közül van még valaki?Végül mikor látta be, hogy nincs igaza? Belátta egyáltalán?
Bye all!
Újszülött fórumosként most olvastam végig a topicot, ( na jó, csak az elsõ 50 oldalt, utána csak lólépésben;-)))
És szeretnék egy észrevételt fûzni a topicindító egy 2 évvel ezelõtti kommentjéhez.Nem tudom, hogy zsoltee még nézi-e ezt a fórumot, de 2 éve azt mondta egy ps2-es v. DC-os screeshotra, hogy a pc SOHA nem tud majd ilyen grafikát.Ezen úgy fölb**ztam az agyam, hogy muszáj írnom rá, így 2 év távlatából!!
Azt kérdezném én most tõle, hogy 1. Még mindig így gondolja-e? 2. Azóta már a ps2 és az x-box is elavult a felsõ-középkategóriás pckhez képest, gondolta volna ezt? 3. Játszott már valaha online játékkal konzolon?Vagy ismerõse esetleg?
Ja, és a grafikára visszatérve, ha még mindig olvas errefelé, akkor nézze meg ezt a 4 db képet:
http://www.supergamez.hu/kep/2002_11/1129stalker1.jpg
http://www.supergamez.hu/kep/2002_11/1129stalker2.jpg
http://www.supergamez.hu/kep/2002_11/1129stalker3.jpg
http://www.supergamez.hu/kep/2002_11/1129stalker4.jpg
Vagy a DOOM 3 képeket!!
Hogy megjelent cuccot is mondjak UT2003-at látott már?Vagy Unreal 2-t??
Ne haragudjatok a már-már offtopic jellegû hozzászólásért, de most így jobb a lelkemnek,hogy leírhattam ezt ide!!
Akik akkor próbálták meggyõzni zsolteet, azok közül van még valaki?Végül mikor látta be, hogy nincs igaza? Belátta egyáltalán?
Bye all!
a többire ...nem volt rá magányos 4-5 órám, naponta
és sokkal jobban bírtam a pénzes stratégiákat...Oil Imperium,SimCity, Transport Tycoon, SimFarm...sosem felejtem el ,hogy vártam, hogy menjen fel a narancs ára, hajnali 3-kor
és most sem kedvencem az RPG...de az FFX kidolgozottsága prezentáció stb...cool
amikor az eljén jött Sin és aztán lebegtél a semmiben a balhé után...tiszta Mátrix effekt jutott eszembe...és nem lehetett tudni ,,hogy mi a fene folyik itt...
és sokkal jobban bírtam a pénzes stratégiákat...Oil Imperium,SimCity, Transport Tycoon, SimFarm...sosem felejtem el ,hogy vártam, hogy menjen fel a narancs ára, hajnali 3-kor
és most sem kedvencem az RPG...de az FFX kidolgozottsága prezentáció stb...cool
amikor az eljén jött Sin és aztán lebegtél a semmiben a balhé után...tiszta Mátrix effekt jutott eszembe...és nem lehetett tudni ,,hogy mi a fene folyik itt...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Tehát kb 40~e HUF, kicsivel több,mint a régi fajta,nem? Még a hülyének is megéri. Mondjuk személy szerint soha nem gerjedtem a handheld konzolokra.
Kit érdekelsz te? te hányás szar
pontosan 18300 = 36600 Ft plustz szállítás
19000 yenbe😊
Nem írtam még fel, majd holnap
Nem írtam még fel, majd holnap
Importálsz? Mibe fáj egy ilyen?
Felírtad már dvdre? Milyen a játék? Beszélj! 😊))