A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mondat elso fele hibasan van ragozva. 😊
"Azert en ilyen GT3 fele hatterek utan nem nagyon erolkodnek a fikazassal"
De veled ellentétben és tudom, hogy mirõl beszélek. 😉
www.youtube.com/aabyssx
Figyelem! Magyar Ember 2 stílusú érvek következnek:
"Hol nem? Konzolon is az."
Nem.
"Ez a GT3-ra vonatkozott, ugye?"
Nem.
www.youtube.com/aabyssx
Azert en ilyen GT3 fele hatterek utan nem nagyon erolkodnek a fikazassal...
"Azért pc-s a grafika, mert ez egy pc-s játék lesz."
😊
"1. játszottál-e a SH2-vel?"
Igen. Nagyon tetszett.
"2. szerinted egy pincében/katakombában/akármiben minek kellene szerepelnie?"
Igen, egy pince/kripta/akármi a valóságban sivár. De a "sivár" alatt azt értettem, hogy valótlan.
Tipikus PC-s megoldás: egy fal = egy négyszög + textúra. Nincsenek hibák. Tökéletesen mesterségesek az élek.
www.youtube.com/aabyssx
Nem tudtam ki/mi hiányzik.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Hol nem? Konzolon is az.
"A háttér pedig fantáziátlan és sivár."
Ez a GT3-ra vonatkozott, ugye?
Azért pc-s a grafika, mert ez egy pc-s játék lesz.
A fantáziátlan és sivár háttérrel kapcsolatban két kérdésem lenne:
1. játszottál-e a SH2-vel?
2. szerinted egy pincében/katakombában/akármiben minek kellene szerepelnie?
A karakterekrõl mondottakkal egyetértek.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"A grafika tényleg pc-s: szerinted miért? 😊"
Mert mesterségesek/élettelenek a karakterek.
A háttér pedig fantáziátlan és sivár.
Elõször azt akartam írni, hogy egy kicsit igénytelen, de aztán lehet, hogy csak amerikai. Úgy meg OK.
(Ezt a mondatot nem kell komolyan venni. Annyira. Talán. 😉
www.youtube.com/aabyssx
A modellek ma egyebkent kezdenek poligonszamban csokkenni, ugyan is ha megfigyelitek inkabb lightining qualitire mennek ra... A` la doom 3, ahol low poly modellek vannak( kb 2-3000 poly egy karakter), de raeresztenek egy high(100000 polybol keszult modell) lightiningjet, na meg pixel shadder hegyeket, melynek kovetkezteben ugy tunik mintha 1 milla polybol lenne a modell, de a ps 2 meg pixel shaddert sem tud renderelni, na meg envorinment/cubic bump mappinget sem tud, csak valami szakallas tukor effektet... Na ja, es a lenyeg, ha egy karakter a ps2 on 5000 polybol epul fel, akkor a terep majd egygenlo a nullaval kivitelezesben, texture reszletessegben, poly szamban.....

`Take a look to the sky just before you die`
A grafika tényleg pc-s: szerinted miért? 😊
Hannibal:

Igen, fejlesztem, igen, várom 😊
De. 😊
Ez 60 képkockával csak 9,2 milla poly/sec. (És a képen láthatóan nem túl nagy poly-k.)
"kb 100 kocsit + pályát fogok tudni kirakni a végén"
Mikor? 😉
www.youtube.com/aabyssx
Ez 60 képkockával csak 9,2 milla poly/sec. (És a képen láthatóan nem túl nagy poly-k.)
Mikor? 😉
www.youtube.com/aabyssx
Mikor? 😉
www.youtube.com/aabyssx
"Hat en azt mondom, most jon ki pcre az unreal 2, szal az osszes konzolos kemeny gyerek sirni fog min allat"
Nem mindenkit érdekel ám a "valótlan kettõ"...
www.youtube.com/aabyssx
Phhuuu!! FFX, tidus-al 27e-ret ütök néha, Auron-al 36e volt a csúcs, idáig.
Ezen felbuzdulva mondom, na akkor menjünk az OmegaWeapon-hoz és gyalázzuk le. 576-os leírás szerint, "kb 90e HP-ja van", gondoltam akkor ez nem lesz nehéz. Meg Kimarhi-nak is jól fog jönni az uccsó Overdrive (NOVA) ellancerolom tõle öszt szeva. Na szóval püfi, püfi, Aeon Overdrive, de rájöttem hogy az elemets-ek cak gyógyítanak, vazze. Baeg püfölöm mint állat, vagy 400-500e-ret leszedtem, oszt rám küldte a Nova-t és konyec. Hogy a rák rágná rágósra a vádliját!! 😊
Segíjjé!! 😊
ez 14 darab 5500 polys kocsi, és a 3 procibol még csak 1 -et használok
és mindegyiken van reflection is, emiatt ps2-n 2-szer kell kirakni a kocsikat
igy 28 -szor rakom ki , 28*5500= 154000 poly/frame
kb 100 kocsit + pályát fogok tudni kirakni a végén

ez 14 darab 5500 polys kocsi, és a 3 procibol még csak 1 -et használok
és mindegyiken van reflection is, emiatt ps2-n 2-szer kell kirakni a kocsikat
igy 28 -szor rakom ki , 28*5500= 154000 poly/frame
kb 100 kocsit + pályát fogok tudni kirakni a végén
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ez XP-n van, 98 es ME-nel asszem a control panel >> keyboard alatt fityeg, ha nem, akkor is ott van vmelyik menupontban.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Egyébéknt én is jobban várom most mindennél😊
LANon lehet nyomni a betat? Mert én nem láttam benne erre utaló nyomot:-(((
Én ezt jobban várom kicsit mint az Unreal 2-t, talán azért, mert nincs most új, jó strategia a piacon:-((
Nem is azt mondtam,hogy azért lenne jó játék mert sok CD-s😊Csak csodálkoztam ,hogy ráfért ennyire...érted na...
hogy ha már megvan akkor ne.. ugyis venni fog nemsokára uj gamezokat.és nemsokára minden oké akkor akár még ps2-t is vesz mellé.. de nekem nem kell ps2 melléégc re kell gamez.. meg uj pc
C&C Generals tenyleg rulez lesz, bar en a Lords of the Realm 3mal is megelegednek. 😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
vagy hasonló..amiota megvolt a rumor hogy jön uj gép azóta full rabja voltam a netnek ...yahoo.com on rákerestem hogy nintendo2000 és meglestem mindent😊))azóta vártam a Gc-t...