A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"De veled ellentétben és tudom, hogy mirõl beszélek. 😉"
A mondat elso fele hibasan van ragozva. 😊
aabyssx
"Azert en ilyen GT3 fele hatterek utan nem nagyon erolkodnek a fikazassal"
De veled ellentétben és tudom, hogy mirõl beszélek. 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx

Figyelem! Magyar Ember 2 stílusú érvek következnek:

"Hol nem? Konzolon is az."
Nem.

"Ez a GT3-ra vonatkozott, ugye?"
Nem.

www.youtube.com/aabyssx

"Tipikus PC-s megoldás: egy fal = egy négyszög + textúra. Nincsenek hibák. Tökéletesen mesterségesek az élek."
Azert en ilyen GT3 fele hatterek utan nem nagyon erolkodnek a fikazassal...
Mostmar tudod.
aabyssx
"Azért pc-s a grafika, mert ez egy pc-s játék lesz."
😊

"1. játszottál-e a SH2-vel?"
Igen. Nagyon tetszett.

"2. szerinted egy pincében/katakombában/akármiben minek kellene szerepelnie?"
Igen, egy pince/kripta/akármi a valóságban sivár. De a "sivár" alatt azt értettem, hogy valótlan.
Tipikus PC-s megoldás: egy fal = egy négyszög + textúra. Nincsenek hibák. Tökéletesen mesterségesek az élek.

www.youtube.com/aabyssx

LOL
Nem tudtam ki/mi hiányzik.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"Mert mesterségesek/élettelenek a karakterek."
Hol nem? Konzolon is az.

"A háttér pedig fantáziátlan és sivár."
Ez a GT3-ra vonatkozott, ugye?
aabyssx

Jól van Gergou. Jól van.

www.youtube.com/aabyssx

Kicsit félreértetted a kérdésemet 😊
Azért pc-s a grafika, mert ez egy pc-s játék lesz.
A fantáziátlan és sivár háttérrel kapcsolatban két kérdésem lenne:
1. játszottál-e a SH2-vel?
2. szerinted egy pincében/katakombában/akármiben minek kellene szerepelnie?

A karakterekrõl mondottakkal egyetértek.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
"A grafika tényleg pc-s: szerinted miért? 😊"

Mert mesterségesek/élettelenek a karakterek.
A háttér pedig fantáziátlan és sivár.

Elõször azt akartam írni, hogy egy kicsit igénytelen, de aztán lehet, hogy csak amerikai. Úgy meg OK.
(Ezt a mondatot nem kell komolyan venni. Annyira. Talán. 😉

www.youtube.com/aabyssx

gergou
Hat egy valamit hadd mondjak: Soha nem rajzol ki a ps 2 150000 poligonnyi modellt, es legalabb ugyanennyi poligonnyi terepet a ps2 1 sec alatt...
A modellek ma egyebkent kezdenek poligonszamban csokkenni, ugyan is ha megfigyelitek inkabb lightining qualitire mennek ra... A` la doom 3, ahol low poly modellek vannak( kb 2-3000 poly egy karakter), de raeresztenek egy high(100000 polybol keszult modell) lightiningjet, na meg pixel shadder hegyeket, melynek kovetkezteben ugy tunik mintha 1 milla polybol lenne a modell, de a ps 2 meg pixel shaddert sem tud renderelni, na meg envorinment/cubic bump mappinget sem tud, csak valami szakallas tukor effektet... Na ja, es a lenyeg, ha egy karakter a ps2 on 5000 polybol epul fel, akkor a terep majd egygenlo a nullaval kivitelezesben, texture reszletessegben, poly szamban.....

`Take a look to the sky just before you die`

Négyszázadik hozzászólásom! Hurrá! 😊))))))))

Újrakezdtem a xenot! Kiiirály a gamma még mindig! 😊))

Engem érdekel, mert reménykedem, hogy egy jó horror-játék lesz - azt pedig zabáltam mindig is.
A grafika tényleg pc-s: szerinted miért? 😊

aabyssx

Ennyi. A témát nem vágom, a kép meg túl PC-s. 😉

www.youtube.com/aabyssx

És? 😊

aabyssx

Nem valami szép... :|

www.youtube.com/aabyssx

Eztet várom, bár félek, hogy nem sok köze lesz a "legendához"

Hannibal:

aabyssx
"De."

Engem nem. 😉

www.youtube.com/aabyssx

duc
Nem kell azt utálni, szombaton pl. egy este 10-tõl reggel 8-ig tartó UT majd CS lanpartiban henteltem...
duc
Hali. Ekkorákat én nem tudok még ütni, mostmár elhúztál nagyon. (meg hétvégén se ez volt a mûsor) Ráadásul én anno elkúrtam a dolgot, mert mielõtt lancet lett volna, Yojimbo kettévégta, aztán persze el is mentettem, úgyhogy a novának annyi... 😞
Ki mondta azt, hogy attól, hogy valaki szereti a konzolos játékokat is, attól a pc-seket utálja?
Igen, fejlesztem, igen, várom 😊

"Nem mindenkit érdekel ám a "valótlan kettõ"..."
De. 😊
aabyssx
Jaj!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"154000 poly/frame"

Ez 60 képkockával csak 9,2 milla poly/sec. (És a képen láthatóan nem túl nagy poly-k.)

"kb 100 kocsit + pályát fogok tudni kirakni a végén"
Mikor? 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"154000 poly/frame"

Ez 60 képkockával csak 9,2 milla poly/sec. (És a képen láthatóan nem túl nagy poly-k.)

Mikor? 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"154000 poly/frame"

Mikor? 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"Hat en azt mondom, most jon ki pcre az unreal 2, szal az osszes konzolos kemeny gyerek sirni fog min allat"

Nem mindenkit érdekel ám a "valótlan kettõ"...

www.youtube.com/aabyssx

cloudff7
Hol vagy DUC? eligazítás van a munkahelyeden? 😊

Phhuuu!! FFX, tidus-al 27e-ret ütök néha, Auron-al 36e volt a csúcs, idáig.

Ezen felbuzdulva mondom, na akkor menjünk az OmegaWeapon-hoz és gyalázzuk le. 576-os leírás szerint, "kb 90e HP-ja van", gondoltam akkor ez nem lesz nehéz. Meg Kimarhi-nak is jól fog jönni az uccsó Overdrive (NOVA) ellancerolom tõle öszt szeva. Na szóval püfi, püfi, Aeon Overdrive, de rájöttem hogy az elemets-ek cak gyógyítanak, vazze. Baeg püfölöm mint állat, vagy 400-500e-ret leszedtem, oszt rám küldte a Nova-t és konyec. Hogy a rák rágná rágósra a vádliját!! 😊

Segíjjé!! 😊
cloudff7
eztetet nem értem!! 😊
cloudff7
Reggelt!! 😊

Komesz? nem hallottam róla! (attól mg igaz lehet😊
versio
CSOCSO , csak hogy lásd mit tud a PS2

ez 14 darab 5500 polys kocsi, és a 3 procibol még csak 1 -et használok
és mindegyiken van reflection is, emiatt ps2-n 2-szer kell kirakni a kocsikat
igy 28 -szor rakom ki , 28*5500= 154000 poly/frame

kb 100 kocsit + pályát fogok tudni kirakni a végén

versio
CSOCSO , csak hogy lásd mit tud a PS2

ez 14 darab 5500 polys kocsi, és a 3 procibol még csak 1 -et használok
és mindegyiken van reflection is, emiatt ps2-n 2-szer kell kirakni a kocsikat
igy 28 -szor rakom ki , 28*5500= 154000 poly/frame

kb 100 kocsit + pályát fogok tudni kirakni a végén

Egy kicsit elkestel, most epp nem a fle'm a tema.
Adi
köcc

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

start >> settings :: control panel >> regional and language options

Ez XP-n van, 98 es ME-nel asszem a control panel >> keyboard alatt fityeg, ha nem, akkor is ott van vmelyik menupontban.
Nem RPG, es szerencsere semmi fantasy nincs benne (strategiaban nem igazan szeretem a fantasyt, bar van jo fantasy-strategia is), ez 1 rendes kozepkori strategia, mint a Defender of the Crown. A grafikajarol a Warcraft3 jut rola eszembe, de itt nem is a Doom3 kinezet a kovetelmeny. Azert birom, mert minden megvan benne ami 1 strategiahoz kell: harc, ostrom, gazdasag (ha nem is Settlers szintu, de azert osszetett). Nyitottam neki 1 topicot is, ott vannak belinkelve rola kepek is.
Adi
Na lenne egy kérdésem!! Tudjátok szokott lenni a tálcán egy kék hun és egy angol bigyusz(nyelvi eszköztár)!! Na nekem vki kitörölte az angolt és nem tudom, hogy kell visza tenni!! Ja és ME van fent!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Unknow
Nincs benne multiplayer és ellenfél se. (legalábbis nálam nem volt meg még pár embernél...de ezt a játék topicjában le is írták)
Egyébéknt én is jobban várom most mindennél😊
azé elkapnám.. ha igazsi vona...😊

A C&C Generals Betaval te tudtal ugy játszani, hogy ellenfél is volt, vagy csak épitkeztél, mint állat?
LANon lehet nyomni a betat? Mert én nem láttam benne erre utaló nyomot:-(((

Én ezt jobban várom kicsit mint az Unreal 2-t, talán azért, mert nincs most új, jó strategia a piacon:-((

Unknow
Lord Of The Realm??? júj annak az elsõ része nem ilyen lovagkori RTS-RPG keverék volt? nem emlékszek pontosan!

Nem is azt mondtam,hogy azért lenne jó játék mert sok CD-s😊Csak csodálkoztam ,hogy ráfért ennyire...érted na...
CSOCSO
tudok róla köszönöm azért hogy rám gondoltál... amugy bejelentem hogy nem cserélek GC-t...ami meglepett: anyám is le akar beszélni róla!!!
hogy ha már megvan akkor ne.. ugyis venni fog nemsokára uj gamezokat.és nemsokára minden oké akkor akár még ps2-t is vesz mellé.. de nekem nem kell ps2 melléégc re kell gamez.. meg uj pc
Na arra meg kell 1 kicsit, egesz pontosan "forever" varni. 😊
Nem kell feltetlenul 99 cd-snek lennie mert jo jatek. A Hegemonia is csak 1 cd, pedig az IG2 mar 4nel tartott.

C&C Generals tenyleg rulez lesz, bar en a Lords of the Realm 3mal is megelegednek. 😊
Alien!
dehogynem fejlesztjük...de én max azé,hogy gyorsabb legyen a divx kódolás,vagy hogy esetleg tudjak digizni a tv-bõl(ati radeon AIW)...De má fél éve hozzá sem nyultam....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
netet honnan tudom??? én csak azt írtam hogy jo lenne ha full net támogatás lenne..de meglesem lehet hogy nem erre gondoltál..hanem írok akkor erre gondoltál
CSOCSO
erre már választoltam..mikor kijött a rumor a psx2 és a Nintendo 2000 rõl akkor ott volt a Nuon is... sõõõt már eszembe jutott hogy valami piros csíkok voltak a szélén😊
vagy hasonló..amiota megvolt a rumor hogy jön uj gép azóta full rabja voltam a netnek ...yahoo.com on rákerestem hogy nintendo2000 és meglestem mindent😊))azóta vártam a Gc-t...
CSOCSO
nem halucináltam .... ez volt a 3. konzol..ami ful pc alapú lett volna..és még akkor volt róla szo mikor a GC Nintendo 2000..és talán már Dolphin néven futott..és full fehér lett volna.. azaz csak ilyen hülye fake kép volt..de mindegy