A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te lennél miarákez? Ezt kétlem, eddig vállalta az anyázást a saját regisztrált nevében! Habár a stílus hasonló...no mind1, a diliház lakóinak gyógyítása nem az én asztalom!

Ha isten is úgy akarja akkor ilyenem lesz 1 hónapon belûl:

So cry me a fuckin river, bitch!

Elgurult a gyógyszered ,koma?

Már itt figyel vinyón😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Neme.
A meggyõzés félelmetes ereje rejlik benned. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
Hisztis pc-sek... Verjétek ki a fejetekbõl a konzolokat és bújjatok vissza az odútokba.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sir Quno Jedi
Na, ma vagy egy hónap után újra volt idõm WA3-azni, úgyhogy gyorsan begyûjtöttem a 4 guardian lord-ot a 8 guardian-om mellé és Lombardia-át is magunk mellé állítottam (elsõre !). Így azért légiúton lényegesen kellemesebb, de legalábbis kényelmesebb a gamma ! Végre nyugodtan lehet kutatni, felfedezni...

Az Abyss meg nem is volt vészes, igaz csak a szükséges részt csináltam meg, de az alig volt 15-20 perc (csak türelem kell hozzá). Mondjuk ha tovább tartott volna, akkor valszeg. szeppukut követek el ! :-)))

Mind1, pihenésnek Mohaa-ztam egy kicsinység (PC-n term.), mivel készülni kell a következõ LAN-partyra :-))) és sosem szabad kijönni a gyakorlatból.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Akkor ez mindjárt jó ok is, nemde ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Unknow
Nekem kell..én nagyon válogatós vagyok😊
Sir Quno Jedi
PS2-t mindig érdemes venni, arra nem kell ok !

Unknow
Mesélj!!!Jó???Király?😊Állat?😊Érdemes miatta PS2-t venni?😊
Unknow
Nézz be a programok beszerzése részlegbe ott pedig a 0-day FTP mit tudom hanyadik Part-ba és talán ott tudnak segíteni...de tudtommal nem igazán fellelhetõ a neten.
Adi
Szerintem az egyikel a fehér haju csávokával rohangálsz a másikal a csajal azzér kettõ!! Legalábis én vmi olyat olvastam, hogy így van!!!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Mester! Nyilatkozzál kérlek! Milyen a gamma? Hozza az elõd szintjét vagy jobb? Esetleg rosszabb (ez ugye nem lehetõség)? Tûkön ülve várom a kinyilatkoztatást! 😊)

Sir Quno Jedi
Ja, az egyik bonus, vagy ténylegesen 2 DVD ???

Sir Quno Jedi
Na igen ez a kontroller design lassan-lassan egy évtizede bejövõs (ugye a PS1 óta), csak néha nyúltak hozzá, de csak bõvítés mián, az alapkoncepció nem változott és ugyan miért is változott volna, mikor nagyon eltalált ?!!

barret
a sony controller egy hibátlan mûalkotás! ezt a design-t sztem már nem lehet fokozni,csak elbaszni. ha hozzápiszkálnak... ettõl függetlenül haver ügyesebb volt,ugyan is neki az egyik kar beszakadt a házba...amugy "más" baja nem lett a joy-nak.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sir Quno Jedi
Nos sokan panaszkodnak a SONY kontrollerek design-jára, minõségére, ezért elmondok egy tanúlságos esetet:

Történt nemrég, hogy abszolúte hihetetlen módon esett le a DualShock2-m a földre, miközben én pont ráléptem telibe kapva szerencsétlent. Mondom magamba, na, szkreccs, mehetek másikért és ugye tudjuk, hogy nem olcsó a gyári DS2. Megvizsgálván az áldozatot azonban kiderült, hogy kutyabaja ! Még az analóg karok is tökéletesen mûködöképesek maradtak és egy karcolás sem volt a kicsikén !!! Azóta is azon nyomom. Szal. arra akarok kilyukadni, hogy ha egy magamfajta fajsúlyos egyéniség által okozott dinamikus terhelést így elviselt, akkor nem lehet piskóta a konstrukció ! Megjegyzem nekem SOHA, semmelyik eredeti SONY kontrolleremmel sem volt fikarcnyi problémám sem (az árukon kívül :-))), csakis a vacak klónok halnak meg idõvel !

Úgyhogy SONY kontroller rulah ! Túlsúlyos gamereknek külön ajánlással ! :-))))))))))))

Sir Quno Jedi
Jön is majd bele a kicsi gyújteményembe ! :-)))

Martin576
Kint van a Devil May Cry 2.

2 DVD.

D0C
Na csocso, ennek örülni fogsz 😊))

Satoru Iwata, a Nintendo elnöke egy Japánban adott interjúban a következõket nyilatkozta:
"Egy új videojáték konzolt fejlesztünk, amely a terveink szerint egy idõben kerül piacra a riválisok következõ gépével. (...) Készen állunk a 2005-ös harcra, bár a konkurencia most még azt állítja, nem jönnek ki új konzollal 2006-ig. (...) Ammennyiben valaha is leállítjuk az otthoni konzolok fejlesztését, az egyúttal azt fogja jelenteni, hogy végleg szakítunk a videojáték-iparral is."

Efreet
mondjuk 2, aztán ha lesz 3 akkor pár órára lepihiztetem a társaságot...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

D0C
Neee, most állapodtunk meg, hogy abbahagyjuk! 😊))

Alien!
ahhoz képest,hogy pc-s hcgamer vagy,a nap 24 óráját itt b*szod ebben a topicban...ahelyett,hogy vizslatnád a texturáidat...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

D0C
😊))

"Hozzászólások törlése:
"A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások."
"Céltalanul vitát szító hozzászólások.""
Ebbe beletartoznak a sormintak, amiket oldalakon keresztul gyartotok SQJ haveroddal 1utt, illetve a Gamestar & 576 topicban a legelso hozzaszolasod (#303), ami csak provokaciobol allt. Sajat magadat akarod kimoderaltatni, vedd mar eszre!

nekedis...
Efreet
errõl beszélek. lehet abbafejezni. MOST.

D0C
"Sok vitat meg lehetne elozni, ha az elvakult konzolosokat felvilagositjuk."

Még utóljára válaszolok: nagyon sok vitát meg lehetne elõzni, ha te nem akarnál mindenkit mindig "felvilágosítani".

mondom, elég már...

Efreet
és nem kell 'csak még utoljára' meg 'nehogymár az övé legyen az utolsó szó'...

"Ez a mértékû provokáció a topic eddigi összes állandó látogatóját nagyon idegesíti"
Hat ez az, akkor meg miert csinaljatok? Tudjatok hogy provokacio amit tesztek, megis nyomjatok 1000rel, aztan meg sir a szatok, ha valaki felvilagosit a hulyesegeitekrol. Nem birjatok elviselni ha nincs igazatok, csakazertis durcibol ellenkeztek, mindig csak a masikra mutogattok. Sajat magatokban keressetek a hibat, ott van!
Efreet
nekem teljesen mindegy hogy ki kezdte és mikor. MOST hagyjátok abba mindannyian, és lehet normálisan vitatkozni...

D0C: azért mindig volt valami... ha más nem frame-per-sec vita, textúrák-felbontások, tv vs monitor, rpg vs Jrpg vs diablo... most kicsit parazsabbak vagytok, na bumm 😊

"sztem tök mindegy ki minek hívja...aki ismeri õket... tudják ,hogy mirõl szólnak és mit vár tõlük..és el tudja dönteni ,hogy jó vagy sem stb"
Nem az a kerdes hogy jo-e vagy sem, emrt az szubjektiv, hanem a kiado rafogja hogy RPG, mint a Diablora, aztan a sok tudatlan meg elhiszi, es ez alapjan nekiall vitatkozni olyanokkal akik ertenek hozza, aztan meg neki all feljebb ha kioktatjak. Sok vitat meg lehetne elozni, ha az elvakult konzolosokat felvilagositjuk.
D0C
"ezt a topicot meg nagyjából teljesen..."

Nem egészen, benne maradna az, ahova lassan eljutott ez a topik a kezdeti anyázós korszak óta: a konzolosok normális társalgásáig.

Mar az ELOZMENYET se kellett volna, az miert nem problema? Belemkotnek az elvakult konzolosok, es csak azt veszed eszre amikor valaszolok nekik? Direkt ott az idezet, meg lehet nezni mire ment valaszul.
Efreet
93657 - na EZT nem kellene jó? vitázni lehet, de a személyeskedést fogjátok mind vissza....

"Ez itt pedig azt bizonyítja, hogy te csak azt ismered."
Akkor is meg mindig tobbet mint te.
"Tõled távol áll az értelem fogalma."
Ezt a szot az ertelmezo szotarbol nezted ki? Kizart hogy ismerned.
Efreet
többszöri ejnyebejnyét kapott már itt... és fog is. de eddig sem voltak a kemény anyázásoktól eltekintve innen moderálva a hozzászólások.

D0C: ha a mod. alapelveket ennyire komolyan vennénk akár itt akár az általánosban vagy a hardverben akkor a hozzászólások kb 2/3át el lehetne törölni... ezt a topicot meg nagyjából teljesen... mint mondtam különleges helyzete van, ahogy az egész SG fórumnak.

"Én úgy vettem észre, hogy az egész napot azzal töltöd, hogy lesed a fórumot valami olyan beszólás reményében, amire valami frappánsat/provokálót lehet válaszolni."
En meg ugy hogy ti toltitek a napjaitokat azzal hogy ovodas modon ellenem szervezkedtek.

"Ellenvelemeny? Hahaha. 😊 Ellenvelemeny!! LOL"
Hat igen, ennel tobb "ervet" meg soha nem tudtatok felmutatni.
Egészen jó, bár kissé unalmas, kevés benne a harc szvsz!

D0C
Akkor ez mi?

Hozzászólások törlése:
"A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások."
"Céltalanul vitát szító hozzászólások."

Ez a mértékû provokáció a topic eddigi összes állandó látogatóját nagyon idegesíti, így legalább egy figyelmeztetést v vmit irányába elsüthetnétek!

AZONNAL BE KELL SZEREZD A FF7ET!!!!
Mit hagytál ki!!!

Efreet
ez a topic eléggé speciális helyzetben van... amíg nincs rombolás és a fórum (mondjuk fizikai) olvashatóságát tönkretevõ hozzászólás, vagy esetleg olyan mértékû anyázás mint anno 1-2x, addig nemnagyon lesz törölgetés... flémelni lehet, akinek kedve van szálljon be, akinek nincs az próbálja a többit meggyõzni, hogy ne... 😊 rajtatok múlik, a ti fórumotok... (és továbbra sincs demokrácia)

D0C
Esõ=elsõ

D0C
Esõ rpg-d az FFX?? Elötte nem is játszottál egyel sem? Jó sokat vesztettél!

D0C
Rygar milyen?

mohus
"japán rpgkrõl"

"japan kalandjatekokrol..."

sztem tök mindegy ki minek hívja...aki ismeri õket... tudják ,hogy mirõl szólnak és mit vár tõlük..és el tudja dönteni ,hogy jó vagy sem stb

én tutkó nem fogok bele egy morrowind-be

elsõ ilyen stílusú az a FFX, amit csinálgatok...van story ...és jó a gamma, pont olyan amit én egy videójátéktól elvártam 2002-ben

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

D0C
Hazamész és jól itt hagysz minket me2 válaszaival, amiket majd nekünk kell elolvasni. 😊))

Melyikrõl szeretnél beszélni? 😊