A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Ha ilyen kemény vagy gyere már be az eredeti neveden vagy esetleg mit szólnál ha nem csak neten lennél ilyen nagyon kemény legény?😊
Unknow
Dögöljek meg én full többet vertem rá....akkor miért nem halt meg az a köcsög?😊))
Kb. 50-60 óra játékidõvel az arénában 😊
Egy idõ után (fejbõl már nem tudom a feltételét) lehet vásárolni clear (?) sphere-t a bácsinál, az gyakorlatilag lecsupaszít egy mezõt. Az aréna erõsebb lényeibõl pedig pottyan a különbözõ sphere-ekbõl 2 darab, ha jól emlékszem. Na így végig kell pucolni-építeni az egészet, és mindenkivel újra végigmenni rajta 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Unknow
Ezt azért nem mondanám😊))Egyébként nekem se ment le egybõl az Omega Weapon!Pedig jóval többet mint 100e-t vertem rá...elég sok küzdelem árán gyilkoltam le. A másikkal én nem találkoztam vele haverom játszadozott és nagyon csúfos vereséget szenvedett tõle...pedig szinte maxra feltápolt karikkal ment neki.
cloudff7
SZVSZ miarákez2=ME2!

És nem arról volt szó hogy nem szólunk hozzájuk? 😊
Jajj, reménytelenek vagytok, komolyan mondom 😊

Nesztek:

Boss: Omega Weapon HP: 99999
-----------------------------------------------------------------------------
This battle will be much tougher than before. Having the extra summons
really help in this battle. Cast Protect and Shell on the entire party
first, then worry about Hastega. This boss has the same attacks as before,
and they seem to do the same amount of damage. Yet this time the boss has
higher defense and magic defense, so make sure to Double Cast Ultima or
Flare and Copycat that if you can. Cast Regen and use all of your Overdrives
if you have to. Yet with a summon like the Magus Sisters or even Anima
you can end this battle in a hurry.

You'll be teleported back to the entrance, if you want the Magic Sphere, go
back and pick up the treasure chest that was behind Omega Weapon.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

cloudff7
Hogy kell kicserélni? 😊
Neme.
"Mivan cigány köcsög konzolos faszok, megdugtátok végre apátokat????"

És te me2-t?

"me2 a király!!!!"

És te vagy a legjobb haverja, tudjuk.
Szal ezzel biztos javítasz a róla kialakított képen. 😊)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Unknow
Látod milyen hülye vagy?😊)))Most PC-s játékról volt szó TE KÖCSÖG!😊)))Nézd már meg mire válaszoltam te mûmájer... Egyébként meg bírom a nyalós fajtádat...az én seggemet nem akarod kinyalni?😊))Ááá inkább nem...az úri seggemet ilyen érdes nyelvû nyomi elé nem teszem... RPG egyébként nem csak PC-n van te nyomi. Ha mást nem azzal a hülye fejeddel nézd meg az Xboxos Morrowindet.
cloudff7
SZVSZ nem 100eHP-ja van, mer akkor kb. az 5-ik ütésre kinyírtam volna. 😊
Kb 450e-ret vertem rá tegnap és egy nova-t bekaptam tõle, oszt konyec!! 😞 😊

Most akkor mi van? 😊
Nem kell, csak ajánlott. A +1, +2, +3 ki lehet +4-re cserélni, akárcsak a hp-t és mp-t adó pontokat.
Így lesz szép kövérre tápolt karakter mindenkibõl 😄

cloudff7
Baeg!! 😊
cloudff7
Vissza kell bontani?

Vazze, nekem még kb a 30%-a van meg!!! 😞
Százezer hp-ja van, nem a legtöbb, hanem a legkevesebb, ami valaha FF játékban volt...
Vicc nélkül verhetõ egy ütéssel 😞
A "special edition", amirõl beszélsz, pedig ha jól sejtem Nemesis, neki valóban 10 millió hp-ja van, de mire vele találkozni lehet, addigra õ is viszonylag simán verhetõ, hiszen jó eséllyel 255-ös statokkal vág neki az ember, azaz alig sebzõdik tõle.

Unknow
Megnéztem és mostmár tudom,hogy minek a folytatása😊Egyébként nem azt mondtam,hogy fantasy hanem ,hogy lovagkori😊Az RPG-t viszont tényleg benéztem..viszont én imádom a lovagkort...szal ez a játék is meglesz😊Mikor fog ez kijönni?😊
Unknow
Az eddigi legtöbb ami FF játékban volt. Nem tudom ki de volt aki írta,hogy pár ütés után végzett vele.Na most ez nagy hülyeség mert fullosra feltápolt karikkal elég nehéz legyõzni. 24e -s ütéssel pedig szinte lehetettlen. Számoljátok csak ki...ha CSAK 1millió a hpje akkor is minimum 11ütés kéne hozzá úgy ,hogy mindegyik 99e-t sebez..ennek a dögnek viszont jóval több van. Fõleg annak a bizonyos Omega Weapon special editionnak a szörnygyûjtõnél..na az egy állat😊))
Neme.
Tök egyértelmû, hogy a DNS beállítással van gond.
Vagyis name server probléma.

"The dnsserver returned:" blabla..

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

"oszt 30-at léptem a Sphere Grind-on szombaton, vasárnap ugyanez 14 lépés,"

Elõbb-utóbbb úgyis vissza kell bontani majdnem az egészet 😊)))

cloudff7
Amúgy meg ha vki nem hallotta vóna, egy kib@szott állat kemény vírus gyilkolja a szervereket, úgyhogy ne csodálkozzatok ha nem megy vmi!! 😞
cloudff7
DUC:
"Phhuuu!! FFX, tidus-al 27e-ret ütök néha, Auron-al 36e volt a csúcs, idáig"

Sajan csak NÉHA, 20 ütésbõl kettõ csap ennyiket, de néha csak 30-ból, amúgy meg Tidus 11-14e közt, Auron 10-14 közt, de van olyan ellen, akinek 2500-öt 😞 .

Egyébként meg Omega Ruins teleport, mentéshely mellett rohangálás, minden csata után mentés, mindenkivel legalább egy ütés, v. vmi, oszt 30-at léptem a Sphere Grind-on szombaton, vasárnap ugyanez 14 lépés, Tidusom 8400HP-n van. Na ennyit az én gamezolásomról!! 😊)

De az Omega Weapon-nak mennyi lehet a HP-je? 😊
duc
Nem tom, Csocso bazze. Vegyél a rendszergazdának pár sört, más ötletem nincs.
"Ezt pedig (tényleg minden elvakultság nélkül) nem találom a PC-s játékokban (de még a nem japán konzolos játékokban is csak ritkán)."
Ezert mondtam hogy nem kene "tipikus PCs grafikarol" beszelni. Egyiken se tokeletes.
duc
Nintendo.
Latom vegre igazat adsz nekem. 😄
Nézel híradót komám? Tegnap mondták,hogy egy globális mértékû net-vírus kering,ami lassítja az adatforgalmat!
Lehet az a baj! Én hagynám a troubleshootingot addig,míg tisztázódik ez a dolog!

Aha, persze... Na takarodj anyadba, Gunman kiskocsog!
😊))
Hát abban igazad is volt!

duc
Nem. (sajnos). Csak azt írtam, mi a tiszta... 😊)
Veled szivesen talalkoznek eloben, beutalnalak par honapra a korhazba, amiert mas neveben irogatsz.

Ugyse tudod bemeselni senkinek hogy te vagy Ali, ahogy azt se tudtad amikor az en nevemben irogattal. Vallald a szanalmas kis fejedet, biztos az eletben is ilyen kis suttyo vagy, egy igazi torzszulott quasimodo, akit mindenki kirohog ha kiteszi az uccara a labat. Meg is erdemled, te tirpak!
Ja, gondolom minden zenét csak bakeliten hallgattok... 😊 pláne hogy magyar tízezres nagyságrendû éves bakeliteladás 99%-át dj-k produkálják.
Jajj már! - ahogy aAbyssX szokta mondani 😊

Ez mire jó?
Gunman cigany!

Ali nickjerol is leszalhatsz, vallald a mocskos pofadat a sajat nevedben!

Kerj anyadtol, attol a kurvatol 1 pofont, amiert ilyen kis gerinctelen ciganyparaszt vagy!
duc
Hasonló a gond (nálam pl. tar.hu, extra.hu stb nem megy) szintén proxy, csak az Hamburgban van... 😊
Nosza, akkor mutasd meg magadat bejelentkezve is, "Ali", akkor megkövetlek.

korrekt, már értem.

aabyssx

"Amúgy kezdem kapisgálni amire gondolsz, oké, elfogadom, bár én azért nem tartom akkora hibának."

Pontosítok:

Veszel egy képet a valóságból. Odaadod a mérnöknek és odaadod a "mûvésznek", hogy valósítsa meg a maga módján.
A mérnök tökéletes arányokkal visszaad egy megközelítõen jó képet (mivel tökéletesen valóságosan nem tudunk modellezni). A képpel semmi kifogásod nem lehet, de valami mégis hiányzik róla. Az az érzés hiányzik, amit a "mûvész" hozzárajzol, hogy jobban megértsd mirõl szól. Az élet hiányzik róla.

Ezt pedig (tényleg minden elvakultság nélkül) nem találom a PC-s játékokban (de még a nem japán konzolos játékokban is csak ritkán).

Erre gondoltam.

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
Nah aloha!!! kéne egy kis help!!!
Szal.. munkahelyrõl netezek és nem nagyon megy egy két dolog: csomo oldal nem jön be.. de tök alap..szal nem szex, warez stb...
szal proxin kersztûl vagyok ( win NT)
és aszonta' a fõnõk hogyha rájövök mi nincs beállítva beállítja (ezen a gépen nincs jogosultságom hogy beállítsam...)
cooki nem lehet, sem az adatbiztonság... vagy kurva eldugott valami lehet vagy annyira egyszerû hogy nem is gondolnék rá.. PLS GYORS HELP!!!
duc
A cd-t azt inkább mesterségesnek mondanám, nem "túl tisztának". Tiszta a bakelit lemez egy csöves erõlködõn, meg két Nautilus-on 😊
Nyugodj meg, neki meg semmi köze nincs Alihoz.
Azért arra tényleg kiváncsi lennék, hogyan lehet regisztrált nickkel írni bejelentkezés nélkül. Ügyes.

Félreértettél, õ nem a bakelit mellett érvelt, hanem a túl tiszta hangzás ellen. Ha cd-rõl felvettél valamit kazettára, azt össze-vissza másoltad 10-szer, az már megfelelõ minõség volt 😊

Amúgy kezdem kapisgálni amire gondolsz, oké, elfogadom, bár én azért nem tartom akkora hibának.

Szepen bemutatkoztal, segitett a tukor?
duc
A shottal az a baj, hogy állókép. Pl. megnézel egy DMC shotot, nem egy isten, de nem is rossz. Azután megnézed mozgásban, pofa leszakító a látvány. Ennyit a shotok fikázásáról. 😊
aabyssx
"#93811"

...én ezt nem írtam volna be. Ennek semmi köze a hozzászólásaihoz. :|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"soha nem fog cd-t hallgatni, mert "túl tiszta", örökké megmarad a kazettánál."

...ööö... nem feltétlenül hülye. Gondolj a tök analóg bakelitre!
(A digitalizálásnak sok vesztesége van. Még akkor is ha nagyon magas frekvencián mintavételeznek. Nagyon sokak szerint az analóg hang sokkal melegebb.)

De én másra gondoltam amikor a túl mesterséges képet kritizáltam. De lehet, hogy meghaladja a képességeimet a normális érvelés. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Screenshot nem számít "látásnak" 😊

Az nevmas, nem rag. 😊
De tényleg, úgy õszintén: mennyit láttál?

aabyssx
De veled ellentétben én tudom, hogy mirõl beszélek.

(Elírtam, de hát mit vársz egy konzolostól?)

www.youtube.com/aabyssx

Meg jo hogy te tudod mennyit lattam...
Az 1-es pontot azért kérdeztem, mert ha igen, akkor tudod, hogy ilyen játékoknál a fény/árnyék viszony, a sejtetés, a sötét sarkok sokkal hasznosabbal, mint máshol.
A 2-ik érved arra az ismerõsömre emlékeztetett, aki a kilencvenes évek elsõ harmadában kijelentette, hogy soha nem fog cd-t hallgatni, mert "túl tiszta", örökké megmarad a kazettánál.