A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy idõ után (fejbõl már nem tudom a feltételét) lehet vásárolni clear (?) sphere-t a bácsinál, az gyakorlatilag lecsupaszít egy mezõt. Az aréna erõsebb lényeibõl pedig pottyan a különbözõ sphere-ekbõl 2 darab, ha jól emlékszem. Na így végig kell pucolni-építeni az egészet, és mindenkivel újra végigmenni rajta 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nesztek:
Boss: Omega Weapon HP: 99999
-----------------------------------------------------------------------------
This battle will be much tougher than before. Having the extra summons
really help in this battle. Cast Protect and Shell on the entire party
first, then worry about Hastega. This boss has the same attacks as before,
and they seem to do the same amount of damage. Yet this time the boss has
higher defense and magic defense, so make sure to Double Cast Ultima or
Flare and Copycat that if you can. Cast Regen and use all of your Overdrives
if you have to. Yet with a summon like the Magus Sisters or even Anima
you can end this battle in a hurry.
You'll be teleported back to the entrance, if you want the Magic Sphere, go
back and pick up the treasure chest that was behind Omega Weapon.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
És te me2-t?
"me2 a király!!!!"
És te vagy a legjobb haverja, tudjuk.
Szal ezzel biztos javítasz a róla kialakított képen. 😊)
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Kb 450e-ret vertem rá tegnap és egy nova-t bekaptam tõle, oszt konyec!! 😞 😊
Most akkor mi van? 😊
Így lesz szép kövérre tápolt karakter mindenkibõl 😄
Vicc nélkül verhetõ egy ütéssel 😞
A "special edition", amirõl beszélsz, pedig ha jól sejtem Nemesis, neki valóban 10 millió hp-ja van, de mire vele találkozni lehet, addigra õ is viszonylag simán verhetõ, hiszen jó eséllyel 255-ös statokkal vág neki az ember, azaz alig sebzõdik tõle.
Vagyis name server probléma.
"The dnsserver returned:" blabla..
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Elõbb-utóbbb úgyis vissza kell bontani majdnem az egészet 😊)))
"Phhuuu!! FFX, tidus-al 27e-ret ütök néha, Auron-al 36e volt a csúcs, idáig"
Sajan csak NÉHA, 20 ütésbõl kettõ csap ennyiket, de néha csak 30-ból, amúgy meg Tidus 11-14e közt, Auron 10-14 közt, de van olyan ellen, akinek 2500-öt 😞 .
Egyébként meg Omega Ruins teleport, mentéshely mellett rohangálás, minden csata után mentés, mindenkivel legalább egy ütés, v. vmi, oszt 30-at léptem a Sphere Grind-on szombaton, vasárnap ugyanez 14 lépés, Tidusom 8400HP-n van. Na ennyit az én gamezolásomról!! 😊)
De az Omega Weapon-nak mennyi lehet a HP-je? 😊
Ezert mondtam hogy nem kene "tipikus PCs grafikarol" beszelni. Egyiken se tokeletes.
Tegnap mondták,hogy egy globális mértékû net-vírus kering,ami lassítja az adatforgalmat!
Lehet az a baj! Én hagynám a troubleshootingot addig,míg tisztázódik ez a dolog!
Hát abban igazad is volt!
Ugyse tudod bemeselni senkinek hogy te vagy Ali, ahogy azt se tudtad amikor az en nevemben irogattal. Vallald a szanalmas kis fejedet, biztos az eletben is ilyen kis suttyo vagy, egy igazi torzszulott quasimodo, akit mindenki kirohog ha kiteszi az uccara a labat. Meg is erdemled, te tirpak!
Jajj már! - ahogy aAbyssX szokta mondani 😊
Ali nickjerol is leszalhatsz, vallald a mocskos pofadat a sajat nevedben!
Kerj anyadtol, attol a kurvatol 1 pofont, amiert ilyen kis gerinctelen ciganyparaszt vagy!
"Amúgy kezdem kapisgálni amire gondolsz, oké, elfogadom, bár én azért nem tartom akkora hibának."
Pontosítok:
Veszel egy képet a valóságból. Odaadod a mérnöknek és odaadod a "mûvésznek", hogy valósítsa meg a maga módján.
A mérnök tökéletes arányokkal visszaad egy megközelítõen jó képet (mivel tökéletesen valóságosan nem tudunk modellezni). A képpel semmi kifogásod nem lehet, de valami mégis hiányzik róla. Az az érzés hiányzik, amit a "mûvész" hozzárajzol, hogy jobban megértsd mirõl szól. Az élet hiányzik róla.
Ezt pedig (tényleg minden elvakultság nélkül) nem találom a PC-s játékokban (de még a nem japán konzolos játékokban is csak ritkán).
Erre gondoltam.
www.youtube.com/aabyssx
Szal.. munkahelyrõl netezek és nem nagyon megy egy két dolog: csomo oldal nem jön be.. de tök alap..szal nem szex, warez stb...
szal proxin kersztûl vagyok ( win NT)
és aszonta' a fõnõk hogyha rájövök mi nincs beállítva beállítja (ezen a gépen nincs jogosultságom hogy beállítsam...)
cooki nem lehet, sem az adatbiztonság... vagy kurva eldugott valami lehet vagy annyira egyszerû hogy nem is gondolnék rá.. PLS GYORS HELP!!!
Azért arra tényleg kiváncsi lennék, hogyan lehet regisztrált nickkel írni bejelentkezés nélkül. Ügyes.
Amúgy kezdem kapisgálni amire gondolsz, oké, elfogadom, bár én azért nem tartom akkora hibának.
...én ezt nem írtam volna be. Ennek semmi köze a hozzászólásaihoz. :|
www.youtube.com/aabyssx
"soha nem fog cd-t hallgatni, mert "túl tiszta", örökké megmarad a kazettánál."
...ööö... nem feltétlenül hülye. Gondolj a tök analóg bakelitre!
(A digitalizálásnak sok vesztesége van. Még akkor is ha nagyon magas frekvencián mintavételeznek. Nagyon sokak szerint az analóg hang sokkal melegebb.)
De én másra gondoltam amikor a túl mesterséges képet kritizáltam. De lehet, hogy meghaladja a képességeimet a normális érvelés. 😉
www.youtube.com/aabyssx
(Elírtam, de hát mit vársz egy konzolostól?)
www.youtube.com/aabyssx
A 2-ik érved arra az ismerõsömre emlékeztetett, aki a kilencvenes évek elsõ harmadában kijelentette, hogy soha nem fog cd-t hallgatni, mert "túl tiszta", örökké megmarad a kazettánál.