A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

versio
nem a polyszám a lényeg , elég brutális fényezése van a kocsiknak
a gt3-nál jobban néznek ki
csak még nincs rárakva textura
a fényezés csak mozgásban látszik igazán

Unknow
Nem én mondtam😊)))))))))Én még nem láttam SQJ-t😊))Kérdezd Ramzat😊)))
Laalee
sqj farsangi kepe? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Unknow
De igen😊))Fõleg mivel csak a kasznival versenyzel😊))))
Unknow
Ezt az Aeont utáltam mert a dagadt idegesít!!! Irritál a feje😊)))
aabyssx

9 milla poly/sec nem kevés egy kicsit? 😉

www.youtube.com/aabyssx

Nesztek nektek istennõk 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Unknow
Már egyszer beraktad...ennyire ne sztárold magad!Tényleg nagyon szép matchboxok!
ember
mi ez, barbie-autókat is tervezel?
Unknow
Lehet,hogy nem szamuráj a Yojimbo hanem egy skót szoknyás veterán a rettenthetetlenbõl😊Egy biztos...jó üzleti érzékkel van megáldva😊
versio

Unknow
jaaa ok😊 én csak akkor használtam 3szor Yojimbot mikor megszereztem...utána azt hittem végig ennyibe fog kerülni...szal hagytam a francba és inkább gyaktam!Meg én a harcokért amúgy is nagyon oda voltam a játékban😊
duc
fizettem
duc
dark aeon ellen még soha nem adta be a zanmato-t, akármennyit fitettem neki, száradna le az a skót keze. 😊
aabyssx
"15e GIL?"

Ennyiért 4-bõl egyszer SZVSZ biztos a zanmato.
Mondjuk nálam akkor már mindenféle tárgy is volt, meg (Wakka-én kívül) az összes calestical weapon...

www.youtube.com/aabyssx

Unknow
15e GIL?😊))Nekem miért csak 100e -ért volt rá hajlandó?😊 Mondjuk én nagyon spur voltam a játékban mert kellett a drága cuccokra a zsé😊
aabyssx

15000 Gil-ért már elég gyakran használja. Az meg lazán megéri. Fõleg egy dark aeon ellen. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Unknow
Hát akkor ezt jól elszúrták benne😊Gilgamesh soha nem vágta ketté az Omega Weapont ... Ez meg kettécsapja???😞(( A Nemesist is kettévágja?
Unknow
Ugye?😊)))Mire végig ment rajta az össze lovag már félálomban voltál aztán rá két percre megint ugyan az...persze nem mindig..volt amikor elfogyott az MP és nagy szarban voltál😊))))Jaj emlékszek milyen idegbajjal töltöttem a HP-t meg az MP-t az embereimnek😊)Amikor elfogyott az MP gyorsan töltöttem közben meg ütötte le a HP-t a köcsög...szóval ahogy felnyomtam az MP-t utána kezdhettem neki a HP tápolásnak és UTÁNA tudtam megint KOTR-t nyomni😊))Egy biztos, jól megkellett válogatni a csapat tagokat😊

Kedvet kaptam FFVII-ezni! Nem tud valaki nekem egy PC verziós 2. CD-t adni?😊))))
aabyssx

Ha erõs vagy és egy kicsivel többet fizetsz, akkor jön a zanmato nevû támadása. A zanmato egy díszes katana. 😉

www.youtube.com/aabyssx

duc
Rosszul tudod. Kettévágta. Hogy rohadna le. Meg a kezem is, miután így elmentettem. Nova elfelejt. brühühühüüü.... (majd ha újrakezdem, figyelek😊
Unknow
Ja kettévágja õket csak sok zsébe kerül😊)))Szvsz annyit meg nem ér meg...
aabyssx

Ezér' írtam a Raziel támadást. Én azzal nyertem és amikor jött a nova, akkor csak az aeon-ok szívták meg, nem pedig az egész party.

www.youtube.com/aabyssx

És mind a kettõ mekkora kihívás volt bakker!!!
És milyen unalmas volt mindig kivárni a KOTR-ot 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ööööö...Yojimbo kettévág ellenfeleket mint anno Odin?
Egyszer idéztem meg az egész játékban én marha 😊)))))

Unknow
Az OW-t tudtommal Yojimbo nem vágja ketté semmi féle képpen...úgy ahogy az OW Special Editiont se😊Vagy rosszul tudom?
Unknow
Hát nem tudom...a VIII részben nagyon lazán meggyilkolásztam...mert mire mentem oda le hozzá már átváltoztattam a Gilgamesh kártyát és az adott olyan cuccot,hogy nem lehet megütni az embereidet. Aztán ugye emiatt még a nagyszerû omega weapon se húzta sokáig mivel ugye addigra visszalehetett szerezni a Gilgamesh kártyát ahányszor akartad...csináltam 50-et abból a cuccból és lazán meghalt... Kár volt érte... Viszont sztem máig a legkeményebb ellenfél az FFVII vízallatti szörnye (Emerald Weapon ha jól emlékszek) volt. Akárki akármit mond a Ruby Monster a közelébe se ért annak a köcsögnek!😊
aabyssx
"#93884"

Ha Yojimbo nem vágja ketté, akkor a egyik Magus Sister Raziel-je sebez körönként kb. 99,999-et rajta (feltéve, ha vagy olyan erõs).

www.youtube.com/aabyssx

Itt 70 vagy 75 (franc se tudja már, hogy minek higgyek 😊, de a nyolcadik részben szvsz combosabb volt. És ne felejtsük el, hogy ott csak limittel lehetett 10 rugó fölé ütni 😊

Unknow
Asszem van valami szarság amit ha elsütsz a meccs elején akkor amikor meghalsz feléleszti az embereidet...asszem Phoenix vagy mi...már nem emlékszek...meg ugye németül is volt😊)))
Novát nem elfelejteni megtanulni tõle!

Unknow
Azért....akkor nem én emlékeztem rosszul...de azt akkor sem lehet legyõzni pár ütésbõl...egyébként az Ultima 99e-s ereje sztem nem olyan rossz. (Ha jól emlékszek a VIII-ban is ennyi volt, vagy kevesebb... (Asszem 60e)
duc
jó. Üsd vazzé! 😊
Nyugi mindenkinek, már megoldódott a probláma 😊))

cloudff7
Na ez az!!

Ugye? 😊 megmondtam!! hihi 😊)))))))
Mégegyszer bocs mindenkitõl, a régi emlékek és a téves leírás összekavarta a két monszta statisztikáit 😊

cloudff7
Aztán az lehet hogy 10HP-je maradt, amikor elsütötte a Nova-t, az mondjuk biztos hogy ráküldtem az összes Aeon Overdrive-ját és az Elementális támadások mindegyike (SHIVA,IXION,stb) 9999HP-t gyógyítottak, de azokat egybõl orvosoltam egy suhintással és vissza is vettem tõle.

Nem tudom. Az biztos hogy este minden egyes ütést felírok és összeadok, úgyhogy holnap hozom az eredményt. (bár úgyis kinyír, de legalább tudjuk hogy mennyit vertem rá) 😊
aabyssx
"Boss: Omega Weapon HP: 99999"

Max. a gyenge US változatban, ahol még dark aeon-ok sincsenek.
Omega-nak kb. 1,3 milla HP-je van.

www.youtube.com/aabyssx

Nem, mert a végére nagyon unalmassá válik. 150 órát tettem bele, abba belefért:
- minden lény legalább egyszeri legyakása arénában (Nemesis is)
- statisztikák maxolása, kivéve hp, luck, meg még egy-kettõ, amire fejbõl nem emlékszem) - a legfontosabbak: támadás, védekezés, mágikus védekezés, varázspont megvolt - és elég is volt.
- Wakka fegyverét nem csináltam meg fullosra, mert 30 órát az istennek sem akartam játszani a Blitzballal 😊

duc
úgy van. Ultima az kevés mint személyzeti vezetõben a jóindulat 😊
Na megvan a megoldás!!!
Az Ultimának van nagyon kevés hp-ja, õt tényleg könnyen le lehet csapni. (emlékeimben õt kevertem Omegával)
Az Omegának viszont a lenti leírásban egy 9-essel elírták a tényleges hp-ját 😄DDDD
Úgyhogy nyugi, tényleg nem 99, hanem 999ezer 😊)))

cloudff7
Thja!! 😊
versio
az engine még csak a TOOL-on megy azt meg nem viszem partyra😊

cloudff7
Na ezt nem mostanában fogom végignyomni!! 😞
Unknow
Ennyit a gyenge szavatosságról😊)))) TE ezt mind végigcsináltad?😊)
cloudff7
Jóvanna!!!

Ezt este megnézem és holnap beírom hogy mi van!! Jó?

Isten bizony hogy többet vertem rá.
Ha jól emlékszem:
1. Valefor=46e (Overdrive)
2. Bahamut=34e (Overdrive)
3. Tidus=20e (Overdrive)
4. Auron=34e (Overdrive)
Így kezdtem, + a tizenxezres ütésekbõl vagy 15.

Akkor most nem értem. Ha csak az Overdrive-os csapásokat nézem, az is 130e. ??????????????? 😊
Unknow
Nem õ az😊 Akkor tudta volna,hogy a Lords Of The Realm 3ról van szó😊Az meg még véletlen se konzol😊
Unknow
Fix nem jött más fajta!Mondjuk lehet, hogy én emlékszek rosszul...már jó ideje nincsen FFX-em
gergou
Egy kicsit finomabban geci, mer kulonben , szal inkabb csinald ezt a csajoddal, mer egyebkent szal csak izibe buzikam...

`Take a look to the sky just before you die`

Hát akkor biztos nektek kettõtöknek másfajta OW jött, mint a világ másik felének...