A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a gt3-nál jobban néznek ki
csak még nincs rárakva textura
a fényezés csak mozgásban látszik igazán

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"15e GIL?"
Ennyiért 4-bõl egyszer SZVSZ biztos a zanmato.
Mondjuk nálam akkor már mindenféle tárgy is volt, meg (Wakka-én kívül) az összes calestical weapon...
www.youtube.com/aabyssx
15000 Gil-ért már elég gyakran használja. Az meg lazán megéri. Fõleg egy dark aeon ellen. 😉
www.youtube.com/aabyssx
Kedvet kaptam FFVII-ezni! Nem tud valaki nekem egy PC verziós 2. CD-t adni?😊))))
Ha erõs vagy és egy kicsivel többet fizetsz, akkor jön a zanmato nevû támadása. A zanmato egy díszes katana. 😉
www.youtube.com/aabyssx
Ezér' írtam a Raziel támadást. Én azzal nyertem és amikor jött a nova, akkor csak az aeon-ok szívták meg, nem pedig az egész party.
www.youtube.com/aabyssx
És milyen unalmas volt mindig kivárni a KOTR-ot 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egyszer idéztem meg az egész játékban én marha 😊)))))
Ha Yojimbo nem vágja ketté, akkor a egyik Magus Sister Raziel-je sebez körönként kb. 99,999-et rajta (feltéve, ha vagy olyan erõs).
www.youtube.com/aabyssx
Nem tudom. Az biztos hogy este minden egyes ütést felírok és összeadok, úgyhogy holnap hozom az eredményt. (bár úgyis kinyír, de legalább tudjuk hogy mennyit vertem rá) 😊
"Boss: Omega Weapon HP: 99999"
Max. a gyenge US változatban, ahol még dark aeon-ok sincsenek.
Omega-nak kb. 1,3 milla HP-je van.
www.youtube.com/aabyssx
- minden lény legalább egyszeri legyakása arénában (Nemesis is)
- statisztikák maxolása, kivéve hp, luck, meg még egy-kettõ, amire fejbõl nem emlékszem) - a legfontosabbak: támadás, védekezés, mágikus védekezés, varázspont megvolt - és elég is volt.
- Wakka fegyverét nem csináltam meg fullosra, mert 30 órát az istennek sem akartam játszani a Blitzballal 😊
Az Ultimának van nagyon kevés hp-ja, õt tényleg könnyen le lehet csapni. (emlékeimben õt kevertem Omegával)
Az Omegának viszont a lenti leírásban egy 9-essel elírták a tényleges hp-ját 😄DDDD
Úgyhogy nyugi, tényleg nem 99, hanem 999ezer 😊)))
Ezt este megnézem és holnap beírom hogy mi van!! Jó?
Isten bizony hogy többet vertem rá.
Ha jól emlékszem:
1. Valefor=46e (Overdrive)
2. Bahamut=34e (Overdrive)
3. Tidus=20e (Overdrive)
4. Auron=34e (Overdrive)
Így kezdtem, + a tizenxezres ütésekbõl vagy 15.
Akkor most nem értem. Ha csak az Overdrive-os csapásokat nézem, az is 130e. ??????????????? 😊
, szal inkabb
csinald ezt a csajoddal, mer egyebkent
szal csak izibe buzikam...`Take a look to the sky just before you die`