A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cloudff7
Ahha!! 😊
mohus
Morrowind van...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

duc
Na, megnéztem, kinyomtattam, (2x raktam halom papírt a nyomtatóba😊 Elég részletesnek tûnik a cucc...
duc
Köszi, megnézem.
Vagrant Story...kellemes emlékeket ébreszt! Nagy kár,hogy kult-játék volt és nem kasszasiker,így esélye sincs egy folytatásnak! 😞

A NWN-ot két dolog miatt "ugatták" le, az egyik, hogy annyira rpg, mint a konzolos rpg-k: semennyire, max. szimulálja a szerepjátékot.
A másik, hogy a poligonok számossága közelít a 30 hz-es psx vagrant story címû játékában felhasználtakéhoz.
De én olyat nem olvastam, hogy milyen szar a játszhatósága, vagy mennyire rondák a textúrák - ez jókora butaság is lenne, mert mindkettõ igencsak erõssége a játéknak. Tegnap éjszaka amúgy majdnem felnyomtam egy screenshotot róla. Játszottam, és egy épület belsejében olyan szõnyeg textúra volt (1024*768-ban, mindent maxra állítva játszom), hogy majdnem leszoptam magamat. Egy centivel arrébb pedig egy olyan asztal olyan virággal, mint amilyet a három évesek rajzolnak öt vonalból 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Azt hiszem Laza már linkelt belõle képet, jó lesz az biztos!

Még viszonylag optimista vagyok én is, de a baj az,hogy a három vélemény egybevág!! Ez pedig nagyon csúnya dolgokat sejtet valóságukat illetõen!😞((

Na nagyjából erre számítottam, csak nem akartam nagyon vészmadárkodni 😞
Már a screenshotokból lehetett érezni, hogy az újdonságok aránya erõsen fog a nulla felé közelíteni 😞
De ettõl függetlenül persze az említett lapoknál sokkal többre tartom a fórumról bárkinek a véleményét, úgyhogy várjuk azért ki ezt, mielõtt temetnénk.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Smégalora berágott me2 és írt hozzám egy-két baráti gondolatot a felmenõim nemiségét és kisebbségi mivoltukat illetõen! 😊
Nézd meg,hogy mire válaszolgattam ma reggel!😊

cloudff7
DUC:
http://www.timefall.com/guides/ps2_Final_Fantasy_X_secrets_faq.txt

Na én ezt a leírást használom, minden benne van, a Bribe listát a vége felé találod.

96 oldal kinyomtatva!!! 😊)
Neme.
A Csapat visszatér '91-bõl lealázni a PC-s játékokat:

http://www.computerandvideogames.com/news/news_story.php?id=85459

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

cloudff7
mer mi történt?
cloudff7
DUC!!

Itt egy link:http://www.authorisedcollection.com/en/guides/downloads/index.php?id_guide=12

Bribe list!!!

Mingyárt megkeresem azt is hogy mit mennyiért!!! 😊
Ennyire korán kelnek a moderátorok? 😊))

cloudff7
😊

Te ez a ....... jáccott már GB-vel, neagyisten GBA-val? Tényleg szilikongyerek. GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!GRAFIKA!!!

Ha neked csak ez kell? 😊
Neked is szép,jó reggelt!

cloudff7
Jeges volt a pálya?

Vagy csak megint leitta magát a chocobo-d? 😊
A DMC2-t lehúzta az ign, gamers és a gamespot is!!!! 😞((((((((

cloudff7
Reggelt!!!
Akarom írni: "legyél"

Legalább ne a saját jelzõmet dobnád vissza....legyék már annyira kreatív,hogy vmi mást használsz! Ha nagyon fáradt az agyad, akkor humorosan legalább használnád a Gollamot! Na mind1, megint megszegtem a megállapodást😞(

Kiiirály!😊

Azért hívlak Sméagolnak,mert õ is többes számban beszél saját magáról! Mindig azt mondod,hogy mi jókat röhögünk, mi tudjuk mi az igazság, stb, amikor egyedül vagy! Ebbõl következtettem skizofrén mivoltodra!
Egyébként engem nem hatnak meg az alpári jelzõid, túl sokszor használtad õket, így már nincs meg az a "feeling"!

duc
Reggelt everibodri.
Cloud: a tegnapi chochobo futamot idõ hiányában törölték... majd ma. 😊
duc
Ha a Primal komoly, arra tudok várni. Ha nem, akkor meg majd küldesz valamit... 😊 kösz!
Az valoban elhanyagolt kategoria PC-n. Viszont van RPG meg strategia, ami meg konzolon nincs. Valamit valamiert. 😊
SoDI---
Na én most írok be ebbe a fórumba.
Eddig nem nagyon követtem az éveket pro és kontra, de biztos vagyok benne, hogy enélkül is egész jól átlátom a helyzetet, nevezetesen azt, miért is érdemes, és miért nem konzollal játszani PC helyett.

Így én csak két dolgot mondok.
- Akarok már egy normális 3D-s platformjátékkal játszani PC-n!
- És még jobban akarok egy normális 3D-s verekedõs játékkal játszani PC-n!

De mindez csupán vágyálom marad, amíg nem jön ki az elsõ valóban mûködõ X-Box, vagy PS2 emulátor 😞

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

CSOCSO
és valami uj motoros gamma...ami burnoutos..szal arcade de hatalmas ütközések..stb
CSOCSO
SIRRRÁLLYYYY.... jön az uj Extreme G!!!!! szebb jobb... rombolható pályák,uj fegyver system, real time comment, sok uj játékmod és remélem ugyancsak a Ministry of Sound nyomatja majd a zenét...
Laza
khmmm... egy ujabb ekes szolas... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CSOCSO
látom sokaknak tetszett az angol szöveg😊
Nemcsak a doom3 letezik, leugattak pl a NWNt is, kozben olyan jatekot istenitettek, amilyen grafika PCn ugy 5 eve volt divat.

Nem mondod hogy ez a Primal a legszebb konzolos jatek? Akkor el tudom kepzelni a tobbit...
CHEAPBOY
KOu nem lesz gooond!

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

cenobite
Nem vagyok ideges, de szerintem itt kevés konzolos ugatott le mondjuk doom3-at (ne azt nézd, hogy az alfa-hoz mit szólnak egyesek, hanem mint JÁTÉK-ot, ha majd kijön)
Másrészt a Pride tényleg olyan játék, ami nem nagyon kapott még negatív kritikát. Mondjuk tõled sajnos minden konzol játék azt kap, miért lenne pont az eddig készült talán legszebb/legjobb konzol játék kivétel?

gamertag: kenobita

Ugyanazt kertem most szamon egy PS2-es jatekon, amit ti konzolosok szoktatok egy PCs jatekon. Nem teccik? Akkor ti miert csinaljatok? Mar megitn csak ugyanazt kaptatok vissza. Az a legjobb, hogy tulajdonkeppen sajat magatokon idegesititek fel magatokat. 😊
Teccik?
gratula a szép beszólásoz

So cry me a fuckin river, bitch!

Mail ment! 😊

cenobite
anonymus a belépés

cenobite
Bakkkkeeeer. 😄

Krinyo
baromállat 😄

CHEAPBOY
fasz😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
Olvassátok gyorsan egybe:
you come on sir one
Elõbb gyilkolunk, aztán jöhet a szög&kötél kombináció (gerenda van?).
Jó lesz így?

Egyébként az a szög amit találtam olyan szimpatikus...bizti,hogy nem akarsz öngyilkos lenni velem? Egy cél,egy szög, egy kötél!😊))

Csak nem magyar embert akarsz gyilkolni? Magyarországon 10 millió magyar ember él...magyar emberbõl 2-õt sem nehéz találni, viszont ha rákeresünk a skizofrénekre a gyogyóban,akkor ott bizony megleljük kedvenc Sméagolunkat a pcje elõtt! 😊))

Nem feltétlenül ön-, de mindenképpen gyilkolásra szánom! 😉

Hogyan leszel öngyilkos egy buzogánnyal? 😊

cenobite
Pedig megfogadtam, de ááááá... Nem bírom ki...
Csak egy kérdés. Abszolút nem rosszindulatból, kötözködésbõl kérdezem, hanem õszinte kíváncsíságból.
Te tényleg komolyan gondolod amiket itt leírsz, vagy csak a feszültségkeltés a célod?