A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Õt és a mögötte álló tömegeket, akiket képvisel.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"A DMC2-t lehúzta az ign, gamers és a gamespot is!!!! 😞(((((((("
Ha fele olyan stílusos, mint az elõdje, akkor már jó. 😊
Azt a hangulatot, hogy pl. az elsõ részben a tükörkép elkezd másképp viselkedni és kilép a tükörbõl a Neo Angelo fokozni már kétlem, hogy lehet.
Meg azt az IQ nélküli, de baromira stílusos hentelést se nagyon.
Csak a hátterek néznek ki egy kicsit kidolgozatlanul a DMC2 screenshot-okon. 😞
Nna, mindegy.
tr-TR-tr-TR-tr-Tr-tr! kreccs-kreccs-swisssz-KREECCCS! 😉
www.youtube.com/aabyssx
jajjj, eltótam, hisz az kalandjáték, de lehet hogy tetris? vagy vmi új focis progi? 😉
de lehet hogy a GT4 állnéven? 😊)))
Nem attól lesz jó egy játék, hogy hasonlít a hagyományos rpg-hez. Ez más világ. Én megkockáztatom, hogy soha életemben nem fogok online rpg-vel játszani, pontosan amiatt, amiért soha nem fogok elektronikus könyvet sem olvasni. Közel 10 éve majdnem minden hétvégén emberek közt (barátok közt 😊 játszom szerepjátékot - ezt soha nem hagyom, hogy elvegye tõlem bárki vagy bármi, no nem mintha esély lenne rá 😊
Ha pedig valaha mégis online rpg-vel fogok játszani, az soha nem a helyettesítõ terméke lesz ennek, maximum kiegészíti.
mondjuk: ErpÉgÉ és akkor nem tud belkötni😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Nem kell ovodas modon "csakazertis" rpg-nek irni, ahogy szoktad."
Ha rajtad kívül szinte mindenki (még a játék lapok is) RPG-nek nevezi (még ha nem is klasszikus szerepjáték), akkor nem lehet, hogy Te vagy inkompatibilis? 😉
www.youtube.com/aabyssx
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Keress rá arra, hogy 'japanese rpg' és mondd meg mindegyiknek egytõl egyig jól! 😊
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
De nem baj, én mindig bízom benne, hogy akár még értelmes vitát is tud me2 folytatni, hiszen "tömegek állnak mögötte". Csak súg valaki valami értelmeset.
Én legalább azt ismerem, míg te úgy alkotsz véleményt a konzolos játékokról, hogy fogalmad sincs, mirõl beszélsz. Amúgy igazad van: tényleg van köze: lehet benne szintet lépni és izgalmas kaladokban részt venni. Ennyi. Szerepjátszani pedig ennyi erõvel az Unrealben is lehet, de ha valaki nagyon akar, akkor a monkey island-ben is. Kérdés, hogy hol húzzuk meg a vonalat.
"Nem kell ovodas modon "csakazertis" rpg-nek irni, ahogy szoktad."
Így hívja a piac. Ki vagyok én, hogy megkérdõjelezzem? 😊 És már mondtam: a pc-s rpg-ket is így hívja a piac, pedig azok sem azok. A NWN közelít, a morrowind nem rossz próbálkozás, de ha szigorúak vagyunk, akkor közük sincs a szerepjátékhoz.
"Ketton kozul itt egyedul neked nincs ismereted mind2rol, szal ajanlom hogy nezz utana az NWNnek, mielott valotlan dolgokat irkalsz rola."
Valóban nem ismerem az online NWN-ot, csak cikkekbõl, hallomásból és mások leírásaiból. Ezt soha egy pillanatig nem tagadtam. (ellenben a single-t tegnap pl. éjjel egyig kentem kora estétõl) Amúgy elmondásod szerint a modulokat te sem online-ban nyomod, hanem simán, egymagadban. Vagy rosszul értelmezem?
A valós szerepjátékokról pedig olyan mértékû hülyeségeket állítottál már itt, hogy bárkinek lejön, hogy vagy:
- soha életedben bele sem kóstoltál
- vagy ha játszottál is egy keveset, az általában kimerítette a hack&slash dungeon crawl gyönyörû fogalmát.
Az NWNnek van. Persze aki csak a gyari single kampanyt ismeri...
"a konzolos rpg-knél (tudom, nem kell óvodás módra kijavítani "kalandjátékra", ahogy szoktad)"
Nem kell ovodas modon "csakazertis" rpg-nek irni, ahogy szoktad.
"javaslom, próbálj ki egyszer egy hagyományos szerepjátékot is, hogy tudd, mirõl beszélsz olyan vehemensen 😊"
Ketton kozul itt egyedul neked nincs ismereted mind2rol, szal ajanlom hogy nezz utana az NWNnek, mielott valotlan dolgokat irkalsz rola.
Na szóval most elmegyek elõször PH érték növelésre, aztán meg csökkentem. Na jó'tvágyat!! 😊
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ugye nem nehez.😛
Ramza, kolcson tudod adni a Dragon Warrior 7et?
Csak erre válaszolok: nem a kettõ között nincs különbség (mert alapvetõen más stílusúak), hanem a kettõnek ugyannyira nincs köze a hagyományos rpg-hez. Tudod: attól, hogy alma és a körte között van különbség, attól még egyik sem lesz állat, hiába írja rájuk egy szemfüles zöldséges. Ez történt a konzolos rpg-knél (tudom, nem kell óvodás módra kijavítani "kalandjátékra", ahogy szoktad) és a pc-seknél is. De ezt már néhányszor letárgyaltuk, javaslom, próbálj ki egyszer egy hagyományos szerepjátékot is, hogy tudd, mirõl beszélsz olyan vehemensen 😊
"A másik, hogy a poligonok számossága közelít a 30 hz-es psx vagrant story címû játékában felhasználtakéhoz."
Ami meg igy is legalabb 2szer annyi, mint a nemreg asszem Laza altal belinkelt jatekban, ami meg a sok evvel ezelotti Sin grafikai szintjet se eri el.
"De én olyat nem olvastam, hogy milyen szar a játszhatósága, vagy mennyire rondák a textúrák - ez jókora butaság is lenne, mert mindkettõ igencsak erõssége a játéknak"
Amikor raktam be screenshotot a PS3 topicba, akkor azt is lefikaztatk egyes "hozzaerto" konzolosok.
"Tegnap éjszaka amúgy majdnem felnyomtam egy screenshotot róla. Játszottam, és egy épület belsejében olyan szõnyeg textúra volt (1024*768-ban, mindent maxra állítva játszom), hogy majdnem leszoptam magamat."
Vmi hasonlot raktam be en is, ott vmi ko"padlo volt, kozben a magusomon egy stoneskin varazslat figyelt (be is szolt vmelyik "okos", hogy miert nez ki olyan ko"nek a karakter, ennel jobbat nem tudtak csinalni? 😊))
"Egy centivel arrébb pedig egy olyan asztal olyan virággal, mint amilyet a három évesek rajzolnak öt vonalból 😞"
Olyasmi, mint a PS2 topicban a Primal kepen a fu"? Az eleg katasztrofa, igazi vudu1 kivitelezes. Az altalad emlitett viragot nemtom milyen, de az NWN rajzolt texturakat hasznal, nem digitalizaltat (asszem a shiny water kivetel, bar azt meg csak kepen lattam, mert csak GF3tol felfele hasznalhato), igy nyilvan nem is lesz full fotorealisztikus. Nem is ez a cel, meg a lenyeg se. Hanem a texturaRESZLETESSEG.
Egyébként a CC nagyon kiiiiiiiiiiiiiráááály játék volt anno!
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/