A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben azon röhögök tíz perce, hogy legalább 25 ismerõsöm van, aki tíz éve egyszer-kétszer leült az asztalhoz játszani valami rpg-t, aztán azóta sincs semmi kapcsolatuk a szerepjátékkal (az akkoriban hihetetlenül "slágeres" volt). Majd megkérdezek egy-kettõt, hogy tudna-e véleményt alkotni a témában 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szépen lassan ugyanis ki fog itt derülni, hogy a hagyományos szerepjáték nem is szerepjáték, ellenben a nwn-al, amiben "mindent lehet".
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egészen pontosan tudnál írni példát baromságra, amit irogatok?
ME2: De te ezt honnan is tudhatnad, mikor fogalmad sincs mirol is akarsz velem vitatkozni...
R: Egészen pontosan tudom. A szerepjátékról. Nem a nwn-ról.
ME2: Ezexerint megse tudod.
Tehát kiderült, hogy én nem tudom, hogy mirõl akarok én vitatkozni, de ME2 még ezt is tudja!.
Akkor meg direkt irsz hulyesegeket? Ha lattad mennyi fele NWN modul van, mennyi kulonbozo szabalyrendszerrel, DM-el, PW-k rakas (szerep)jatekossal, akkor eszedbe se jutna 1 napon emliteni 1 japan kalandjatekkal.
"mivel a hagyományosat nem ismered"
Legalabbis te ezt a szokasos hasrauteses modszerrel "megallapitottad"... A kezratetellel gyogyito "csodadoktoroknak" tobb szerencsejuk van a tippelgetesben mint neked.
"az mitõl lenne jobb sokkal behatároltabb keretek közt???"
A legtobb dolog mar megvalosithato. Vagy te allandoan idoutazast es hasonlo "napi problemakat" szoktal eljaccani PnP-ben? (mondjuk meg idoutazas is van a singleben 😊)
"Egészen pontosan tudom. A szerepjátékról. Nem a nwn-ról."
Ezexerint megse tudod.
Errõl húsz éves RPG-s múlttal a hátam mögött óvatosan, de talán joggal nyilatkozhatok (de az is lehet, hogy még most sem)...
Köszönöm szépen, napok óta letöltöttem már jónéhányat, úgyhogy teljesen felesleges idõt vesztegetned a felvilágosításomra. Emellett pedig jóval a nwn megjelenése elõtt tudtam (mint ahogy mindenki, aki figyelte a híreket), hogy erre lehetõség van (lesz).
"azok kozt azert vmekkora szintet jelent a hivatalos D&D modul konverzio is."
Hát épp ez a gond, látod. Ami már a hagyományos szerepjáték keretei közt szar volt (ugyanis nem tudom feltûnt-e, hogy én végig a hagyományosról beszéltem, míg te mindig a nwn-al maszatolsz, mivel a hagyományosat nem ismered), az mitõl lenne jobb sokkal behatároltabb keretek közt???
"De te ezt honnan is tudhatnad, mikor fogalmad sincs mirol is akarsz velem vitatkozni..."
Egészen pontosan tudom. A szerepjátékról. Nem a nwn-ról.
"Mert nyilvanvaloan magarol irja. Te is azt szoktad." - me2
nincs köztetek egy bukméker, szívesen fogadnék elõre agyarember válaszaira, tuti meggazdagodnék!! 😊)
Mert nyilvanvaloan magarol irja. Te is azt szoktad.
"ezért már egy elsõs elemist is megbuktatnak, ha nem tudja megkülönböztetni az egyes szám második személyt az egyes szám elsõ személytõl."
Akkor nyilvan meg messze allsz az altalanos iskola elvegzesetol, de ne sirj, kijavitom en neked a nyelvtani hibaidat, a rossz helyesirasodbol is kitalalom mit akarsz irni. Orulj neki hogy van aki korrigal teged.
Mivel nem ismered az NWNt, ezert felvilagositalak: tudod, modult barki irhat, ezert eleg sok belole ami szar (2000bol meg igy is marad boven valasztek), azok kozt azert vmekkora szintet jelent a hivatalos D&D modul konverzio is. Persze vannak jobbak is. De te ezt honnan is tudhatnad, mikor fogalmad sincs mirol is akarsz velem vitatkozni...
"NAGYON JÓL JELLEMEZTED MAGADAT"
VITAKULTÚRA BY ME2Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nem csoda. 😊
Ööööööö...most hogy mondod, valóban én állítottam, hogy a hivatalos tsr-wizards modulok minõségiek, hiszen a hivatalos kiadó "csak tudja mit ad ki".
A legutolsó, legalja szerepjátékos is fél év alatt megtanulja, hogy a hivatalos wizards moduloknál gyengébb minõségû, silányabb munka nem létezik. Aki valaha játszott már ilyennel, emellett egy kicsit is igényes, az egy ilyen lejátszása után sikoltva kéri a mesélõt, hogy soha többet ne meséljen hivatalos modult. A leggyengébb magyar mesélõ is jobbat improvizál ezeknél. Ezek ugyanis az amerikai piacra, 10-12 éves játékosoknak készülnek, gyakorlatilag szerepjátékot egyáltalán nem igénylõ hekkenszlessek. Pont olyanok, mint a NWN
- így végülis érthetõ, hogy miért tartod azt is rpg-nek.
Amúgy pedig ha te (és a mögötted álló tömeg) azt állítod (-játok), hogy nem ér semmit a véleményem, azt engedélyeddel dícséretnek fogom fel

"Epp ez az hogy nem nevezik ugy. Max a tudatlan konzolos reklamujsagaid szeretnek azt hinni."
LOL 😉
De igen.
www.youtube.com/aabyssx
"A valós szerepjátékokról pedig olyan mértékû hülyeségeket állítottál már itt"
Te valoban. Ezert is nem er semmit a velemenyed.
valaki címez NEKED egy mondatot, erre te mindig úgy válaszolsz, mintha az illetõ magáról írta volna, pedig nem, mert rólad.
tudod, ezért már egy elsõs elemist is megbuktatnak, ha nem tudja megkülönböztetni az egyes szám második személyt az egyes szám elsõ személytõl.
En is rohogok egy kicsit rajtad, ne maradj 1edul.
Epp ez az hogy nem nevezik ugy. Max a tudatlan konzolos reklamujsagaid szeretnek azt hinni.
"A piac nem igy hivja, csak a kiado szeretne ezt elhitetni - sikertelenul. Ezt ne is kerdojelezd meg. 😊"
HUAÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁ!
Jaj (könnyes szemekkel), ez jó volt. 😉
www.youtube.com/aabyssx
Tobb mint neked.
"Így hívja a piac. Ki vagyok én, hogy megkérdõjelezzem? 😊"
A piac nem igy hivja, csak a kiado szeretne ezt elhitetni - sikertelenul. Ezt ne is kerdojelezd meg. 😊
"A valós szerepjátékokról pedig olyan mértékû hülyeségeket állítottál már itt"
Te valoban. Ezert is nem er semmit a velemenyed.