A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem! 😊
Közben azon röhögök tíz perce, hogy legalább 25 ismerõsöm van, aki tíz éve egyszer-kétszer leült az asztalhoz játszani valami rpg-t, aztán azóta sincs semmi kapcsolatuk a szerepjátékkal (az akkoriban hihetetlenül "slágeres" volt). Majd megkérdezek egy-kettõt, hogy tudna-e véleményt alkotni a témában 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Mar leirtam a megfelelo helyeken, inkabb olvass vissza!
Latod, en gondolatolvaso vagyok. 😊
Sir Quno Jedi
pedig má' asszittem lehet... :-(((

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ha hiszed, ha nem, de ez még az !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UNREG
vazz, levették a bikinit a lányok?? 😊))))

Azt hiszem teljesen egyértelmû, hogy még most sem nyilatkozhatsz róla 😊
Szépen lassan ugyanis ki fog itt derülni, hogy a hagyományos szerepjáték nem is szerepjáték, ellenben a nwn-al, amiben "mindent lehet".

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sir Quno Jedi
Minden baromság amit írogatsz, mivel arra érdemtelennek írod !!!

"annyira meg jol emlexem ra, hogy lassam mekkora baromsagokat irogatsz."

Egészen pontosan tudnál írni példát baromságra, amit irogatok?

Azt hiszem elérkezett csúcspontjára a "vita" 😊))))))))

ME2: De te ezt honnan is tudhatnad, mikor fogalmad sincs mirol is akarsz velem vitatkozni...

R: Egészen pontosan tudom. A szerepjátékról. Nem a nwn-ról.

ME2: Ezexerint megse tudod.

Tehát kiderült, hogy én nem tudom, hogy mirõl akarok én vitatkozni, de ME2 még ezt is tudja!.

Akkor csalodnod kell, igaz PnP-re utoljara tobb mint 10 eve volt lehetosegem, de el kell keseritselek, annyira meg jol emlexem ra, hogy lassam mekkora baromsagokat irogatsz.
"Köszönöm szépen, napok óta letöltöttem már jónéhányat, úgyhogy teljesen felesleges idõt vesztegetned a felvilágosításomra. Emellett pedig jóval a nwn megjelenése elõtt tudtam (mint ahogy mindenki, aki figyelte a híreket), hogy erre lehetõség van (lesz)."
Akkor meg direkt irsz hulyesegeket? Ha lattad mennyi fele NWN modul van, mennyi kulonbozo szabalyrendszerrel, DM-el, PW-k rakas (szerep)jatekossal, akkor eszedbe se jutna 1 napon emliteni 1 japan kalandjatekkal.

"mivel a hagyományosat nem ismered"
Legalabbis te ezt a szokasos hasrauteses modszerrel "megallapitottad"... A kezratetellel gyogyito "csodadoktoroknak" tobb szerencsejuk van a tippelgetesben mint neked.

"az mitõl lenne jobb sokkal behatároltabb keretek közt???"
A legtobb dolog mar megvalosithato. Vagy te allandoan idoutazast es hasonlo "napi problemakat" szoktal eljaccani PnP-ben? (mondjuk meg idoutazas is van a singleben 😊)

"Egészen pontosan tudom. A szerepjátékról. Nem a nwn-ról."
Ezexerint megse tudod.
En meg a tipikus beszovegeleseitekre fogadnek, oszt nekem is osszejonne 1 rozsadombi villa.
UNREG
"de valamiért mégis lenyomódnak a billentyûk mindig 😊"

gépzongora?

Sir Quno Jedi
Hát én annyit azért hozzáfûznék, hogy a D&D eredtileg egy táblás játék (egyik barátomnak be is szereztünk egy eredeti kiadást :-))), szal. amolyan megyek és gyakok hangulat, a valódi szerepjáték csak utána csapódott lassan, de folyamatosan hozzá. Egy ideje már elértünk szerencsére oda, hogy a mûfaj igazi mûvelõi számára már fontosabb a role-playing, mint a rule-playing és a szerep, mint a feladat !!!

Errõl húsz éves RPG-s múlttal a hátam mögött óvatosan, de talán joggal nyilatkozhatok (de az is lehet, hogy még most sem)...

UNREG
ugyanmár, nekem még azt sem sikerült kivernem belõle, hogy sohasem látott még konzolgémet, akkor neked miért sikerülne??

Amúgy egyáltalán nem sértõdöm meg, én is érzem, hogy hülyeség, de valamiért mégis lenyomódnak a billentyûk mindig 😊

Unatkozom, és pezsdíti a véremet a flém 😊 És õszinte leszek: kiváncsi vagyok, hogy elérkezik-e az a pillanat, amikor õszintén bevallja, hogy asztal mellett még sohasem játszott. Ugyan nyilvánvaló már mindenki számára, de szeretném az õ szájából hallani.

UNREG
ragályos 😊))

"Mivel nem ismered az NWNt, ezert felvilagositalak"

Köszönöm szépen, napok óta letöltöttem már jónéhányat, úgyhogy teljesen felesleges idõt vesztegetned a felvilágosításomra. Emellett pedig jóval a nwn megjelenése elõtt tudtam (mint ahogy mindenki, aki figyelte a híreket), hogy erre lehetõség van (lesz).

"azok kozt azert vmekkora szintet jelent a hivatalos D&D modul konverzio is."

Hát épp ez a gond, látod. Ami már a hagyományos szerepjáték keretei közt szar volt (ugyanis nem tudom feltûnt-e, hogy én végig a hagyományosról beszéltem, míg te mindig a nwn-al maszatolsz, mivel a hagyományosat nem ismered), az mitõl lenne jobb sokkal behatároltabb keretek közt???

"De te ezt honnan is tudhatnad, mikor fogalmad sincs mirol is akarsz velem vitatkozni..."

Egészen pontosan tudom. A szerepjátékról. Nem a nwn-ról.

Sir Quno Jedi
Most már azt kell mondjam, hogy te is hülye vagy (remélem nem sértõdsz meg) ! Minek szenvedsz vele ?!!

UNREG
"ne is fáradj a válasszal, az jön, hogy én vagyok az, aki nem tudja megkülönbözteteni!" - unreg"

"Mert nyilvanvaloan magarol irja. Te is azt szoktad." - me2

nincs köztetek egy bukméker, szívesen fogadnék elõre agyarember válaszaira, tuti meggazdagodnék!! 😊)

Az kene nektek, ugy kiosztanam az osszes japan szarotokat, hogy orom nezni. 😊
UNREG
megelõztelek: #94294 😊))

"valaki címez NEKED egy mondatot, erre te mindig úgy válaszolsz, mintha az illetõ magáról írta volna, pedig nem, mert rólad."
Mert nyilvanvaloan magarol irja. Te is azt szoktad.

"ezért már egy elsõs elemist is megbuktatnak, ha nem tudja megkülönböztetni az egyes szám második személyt az egyes szám elsõ személytõl."
Akkor nyilvan meg messze allsz az altalanos iskola elvegzesetol, de ne sirj, kijavitom en neked a nyelvtani hibaidat, a rossz helyesirasodbol is kitalalom mit akarsz irni. Orulj neki hogy van aki korrigal teged.
"Ööööööö...most hogy mondod, valóban én állítottam, hogy a hivatalos tsr-wizards modulok minõségiek, hiszen a hivatalos kiadó "csak tudja mit ad ki"."
Mivel nem ismered az NWNt, ezert felvilagositalak: tudod, modult barki irhat, ezert eleg sok belole ami szar (2000bol meg igy is marad boven valasztek), azok kozt azert vmekkora szintet jelent a hivatalos D&D modul konverzio is. Persze vannak jobbak is. De te ezt honnan is tudhatnad, mikor fogalmad sincs mirol is akarsz velem vitatkozni...
"tudod, ezért már egy elsõs elemist is megbuktatnak, ha nem tudja megkülönböztetni az egyes szám második személyt az egyes szám elsõ személytõl."

"NAGYON JÓL JELLEMEZTED MAGADAT"

VITAKULTÚRA BY ME2

"A DMC2-t lehúzta az ign, gamers és a gamespot is!!!! 😞(((((((("
Nem csoda. 😊
"Te valoban. Ezert is nem er semmit a velemenyed."

Ööööööö...most hogy mondod, valóban én állítottam, hogy a hivatalos tsr-wizards modulok minõségiek, hiszen a hivatalos kiadó "csak tudja mit ad ki".

A legutolsó, legalja szerepjátékos is fél év alatt megtanulja, hogy a hivatalos wizards moduloknál gyengébb minõségû, silányabb munka nem létezik. Aki valaha játszott már ilyennel, emellett egy kicsit is igényes, az egy ilyen lejátszása után sikoltva kéri a mesélõt, hogy soha többet ne meséljen hivatalos modult. A leggyengébb magyar mesélõ is jobbat improvizál ezeknél. Ezek ugyanis az amerikai piacra, 10-12 éves játékosoknak készülnek, gyakorlatilag szerepjátékot egyáltalán nem igénylõ hekkenszlessek. Pont olyanok, mint a NWN - így végülis érthetõ, hogy miért tartod azt is rpg-nek.

Amúgy pedig ha te (és a mögötted álló tömeg) azt állítod (-játok), hogy nem ér semmit a véleményem, azt engedélyeddel dícséretnek fogom fel

UNREG
de igen!!

UNREG
de nem!!

UNREG
de igen!!

UNREG
de nem! 😊))

UNREG
ne is fáradj a válasszal, az jön, hogy én vagyok az, aki nem tudja megkülönbözteteni!

aabyssx
"Epp ez az hogy nem nevezik ugy. Max a tudatlan konzolos reklamujsagaid szeretnek azt hinni."

LOL 😉

De igen.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
agyarember, ezt valahogy soha nem értettem nálad!!

"A valós szerepjátékokról pedig olyan mértékû hülyeségeket állítottál már itt"
Te valoban. Ezert is nem er semmit a velemenyed.

valaki címez NEKED egy mondatot, erre te mindig úgy válaszolsz, mintha az illetõ magáról írta volna, pedig nem, mert rólad.
tudod, ezért már egy elsõs elemist is megbuktatnak, ha nem tudja megkülönböztetni az egyes szám második személyt az egyes szám elsõ személytõl.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

En is rohogok egy kicsit rajtad, ne maradj 1edul.
"Ha rajtad kívül szinte mindenki (még a játék lapok is) RPG-nek nevezi"
Epp ez az hogy nem nevezik ugy. Max a tudatlan konzolos reklamujsagaid szeretnek azt hinni.
aabyssx
"A piac nem igy hivja, csak a kiado szeretne ezt elhitetni - sikertelenul. Ezt ne is kerdojelezd meg. 😊"

HUAÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁ! HÁHÁHÁHÁHÁHÁHUAHUAHUAHUAH-kh-kh-ngh.

Jaj (könnyes szemekkel), ez jó volt. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Keress ra a felsobbrendu (a'rja) fajra, aztan magyarazd el hogy letezik-e!
UNREG
viccelsz??? a kedvencemrõl beszélsz, légy szíves ilyenkor állj fel!!

"Én legalább azt ismerem, míg te úgy alkotsz véleményt a konzolos játékokról, hogy fogalmad sincs, mirõl beszélsz."
Tobb mint neked.

"Így hívja a piac. Ki vagyok én, hogy megkérdõjelezzem? 😊"
A piac nem igy hivja, csak a kiado szeretne ezt elhitetni - sikertelenul. Ezt ne is kerdojelezd meg. 😊

"A valós szerepjátékokról pedig olyan mértékû hülyeségeket állítottál már itt"
Te valoban. Ezert is nem er semmit a velemenyed.
UNREG
héé unreg, meddig óhajtja ezt agyarember folytatni??

duc
oder nem engedélyezett készülõdés tömörül...
UNREG
nagyon ránktelepedett ez az agyarember, nem lesz így jó..😊))

MAgadtol kerdezd!
cloudff7
Ne má, komolyan? 😊
cloudff7
Nem arpégé hanem eeRpÉgE!! 😊
Azért örülök, hogy vannak, akik nemcsak odafigyelnek, de még mûkedvelõk és mûértõk is

csak egy hányadék 😊