A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊) Nem, a Tenchu harmadik részére.
Az evil dead-bõl én is láttam 1 részt ha jól emlékszem. Valószínûleg a 2 részt, mert a gyerek osztódni kezdett és létrejött egy rossz énje akinek állandóan lesett az állkapcsa. 😊) Hihetetlen film volt, hihetetlen.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

duc
DMC2-rõl van már valakinek benyomása? Elegem van a hülye értékelõkbõl a neten. Játszott már vele valaki?
Az Evil Dead harmadik részére? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Erre a harmadik részre kíváncsi vagyok de nagyon, remélem tényleg jó lesz.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

A második és harmadik rész (a sima verzió) már régen megvan, de az elsõt most sikerült lehúzni kazaa-ról. Ez az igazi. A másodikban már poénkodnak, a harmadik pedig minõsíthetetlen szvsz. Horrorokban szigorúan konzervatív vagyok 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
"Tenchu az egyik olyan konzol játék ami tetszett😊"

Ez a játék volt az egyik ok, hogy konzolra tértem.

Zseniális hangulatú (last ninja-t megközelítõ) zenei aláfestéssel sunyizni a háztetõkön nagyon menõ. 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx

Szerencsés képet raktam be, de remélem, hogy nagyon hangulatosra sikerült. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Gery1980
Tenchu az egyik olyan konzol játék ami tetszett😊

Sir Quno Jedi
Mind a hármat ??? Na és a 3. director's cut ?! Vagy az 3. alternativ ending ??!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

duc
Tenchu 3? Szép!
duc
Hát nem gyenge, az biztos... 😊 Nekem is az adott új erõt. 😊))))
aabyssx

www.youtube.com/aabyssx

Tegnap este tizenvalahány év után megnéztem az Evil dead címû mûvészfilmet 😄
Emberek, fel vagyok töltõdve, végre van értelme élni 😊)))))

Ha nagyon gonoszkodni akarok, akkor eszembe jut, amikor Verebes mágus utoljára szövetségi kapitány volt fél évig, és ezalatt össze-vissza vert minket minden csapat (becsúszott egy 1-7 is pl.). Aztán a hetedik(?)-nyolcadik(?) meccs tájékán megvertünk valami lúzer csapatot, mire a Mágus:
"Tudtam, hogy valaki egyszer bele fog szaladni a késbe!"

😄DDDD
Persze nem vagyok gonosz, és inkább örülök (tényleg!) az Unreal 2-nek.

"Kihez beszelsz?😄D"
Akihez akarok.
cenobite
Hogyhogy miért? Azért "játszod le" õket, hogy játssz velük nem? 😊 Amúgy chip-elni kell a ps-t. Ha PC-n akarod játszani, akkor egy PS emulátort kell beszerezned.

gamertag: kenobita

CHEAPBOY
nezegetem neha, lassan.. nem surun, csak ritkan..😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
hat ja....

CHEAPBOY
"fantaziat kezdd csak el fejleszteni magadnal "

?????????? mutass egyet amikor en irtam neked,amiben ugyanazt irtam vissza amit Te nekem..😄D ... meg ugy eleve..

kevered itt a szezont a fazonnal...

CHEAPBOY
Kihez beszelsz?😄D

Mikor szolok en hozzad barmelyik topicban, neha csak itt jegyzek meg valamit.
S itt amit latok nem tukroz mast.

Hurrá! Egy újabb FPS!

Na megjelent az unreal2! Lehet a pcs játékoknak mégsem áldozott le?

Jaja! 😊

cloudff7
Logoff 😊
Talan azert mert ti mondjatok nekem ugyanazt vissza, mint freak a gamestar topicban. Szal a fantaziat kezdd csak el fejleszteni magadnal (es haverjaidnal)!
cenobite
Küldtem ám én ímélt Néked máma mostan az imént. Nézzed csak meg izibe! 😊

gamertag: kenobita

CHEAPBOY
9:15? megvesztel?😊)

Kicsit kesobb ok.

CHEAPBOY
A visszavagaasaid valaszaid elegge meglehetosen ... "ugyanazt mondom visszara.. " stilusuak... lehetne tobb fantaziad...:/

Az állatok le merték húzni a power puff girls ennyire?! Szemetek...

aabyssx
Hát ja. :|
(Azér' szerencsére találok nekem valót. Sõt, még többet is, mint amit megengedhetek magamnak. 😉

Nnna mindegy.

LOGOUT

www.youtube.com/aabyssx

Oppá, nekem csak egy hibaüzenet volt, bocsánat... 😊

Az részünkrõl nem baj, az is hozzátartozik az objektivitáshoz! (persze a Te részedrõl már bajos lehet, ha neked más tetszik, mit a jónépnek... de az legyen a Te bajod! ;D)

Az részünkrõl nem baj, az is hozzátartozik az objektivitáshoz! (persze a Te részedrõl már bajos lehet, ha neked más tetszik, mit a jónépnek... de az legyen a Te bajod! ;D)

😊
Akkor te is a helyedre kerülsz 😊

aabyssx

Az a baj, hogy általában én vagyok a szélsõséges vélemény. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Oké, csak ha már több százan/ezren leszavaztak, akkor azért a szélsõséges vélemények szerencsére "helyükre kerülnek".

cloudff7
Szerintem is!! 😊

De én még mindíg azt mondom hogy ami nekem jó, lehet hogy másnak nagyon nem jön be!! SZVSZ 😊
cloudff7
Jajj!!! 😊
SZVSZ a neten az egyetlen értékelés, amire adni lehet!
(persze a legjobb még mindig az, ha kibeszéljük a játékot...;D)

cue egész jól ragadta meg a lényeget: ugyan egy csomó honlap össze-vissza értékel, de a gamespot olvasói értékelése néha egész reális szokott lenni.

Ezzel egyetértek, bár mióta a Gamespotnál csak a fizetõsök tölthetnek videókat, azóta õk is kapják be! 😊

Martin576
100x inkább Gspot, mint a loser IGN!

aabyssx

Ne magadból indulj ki és rögtön sokkal valószínûbb lesz, hogy nem fiúkra vagyok kiváncsi! Ehem. >:|

www.youtube.com/aabyssx

Gamespoton a jónép 8.8-at adott a DMC2-nak, az azért nem olyan rossz!

Raadasul le sincsenek texturazva, micsoda zulles... 😊
Siraly, lassan betanuljatok a szerepeteket. 😊 Mar csak idonkent be kell kukkantanom, hogy idegesitselek a megjelenesemmel, a tobbit elvegzitek magatok is. 😊
Jajj, ne csináljátok már ezt, ezek poligonnõk 😞
Fél percig lehet rajta mosolyogni, aztán inkább szánalmas.

Ugye nem meztelen fiukat akarsz latni a helyukben? Akkor tavolabb ulok 1-2 hozzaszolassal. 😊
Megelõlegezek egy me2 választ és válaszolok már arra is 😊
Igen, szoktam magamon is röhögni. (tudom, hogy ezt megkérdezni is mániád)

aabyssx

Lehetnének egy kicsit ~izmosabbak~ is. :|

www.youtube.com/aabyssx