A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Talán mert nem siránkozunk? Talán mert ma is csak tõled töröltek? Talán mert te vagy az egyetlen az egész topikban, aki anyázik, kurvaanyázik naponta többször?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"A stilusabol itelve eddig se volt normalis"

Hmm, és akkor a te stílusod milyen értelmi és mentális szintet mutat?

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Nem az a konzolos, akinek konzolja van, ahnem aki nem ért egyet VELE. Tehát gyakorlatilag a mögötte álló tömegeken kívül mindenki

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Miert van olyan erzesem hogy ti sirankoztok allandoan hogy kimoderaljak a hozzaszolasaitokat?
A stilusabol itelve eddig se volt normalis, szal te szoptad be. Konzolt is nyilvan ennek kifejezesere vett.
UNREG
"Nalad hulyebb konzolos se igen letezik"

ezt nagyon beszoptad, mert normális ember tõs pc-s, csak mostanában vett gc-t.

Hihetetlen ahogy meg mindig ugyanezt majmoljatok.
miért van olyan érzésem, hogy már megint a te hozzászólásod lesz kimoderálva?

Titeket valoban kivetettunk, ha 1altalan valamikor is kozenk tartoztatok. Meg az anyatok is szegyell titeket, hogy a vilagra hozott.
CHEAPBOY
ez hihetetlen meg mindig ugyanazt majmolod be...😊)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

D0C
Fos voodoo1 grafika..

"Nalad hulyebb pc-st meg eleg nehez latni a forumon."
Nalad hulyebb konzolos se igen letezik. Bar mondjuk van itt konkurrenciad rendesen az ev hulyeje cimert, de azert biztos befuto vagy.
CHEAPBOY
ez is persze voodoo1es grafika csak. siman tudta ezt mar az is ugye?😊

"Valld be, hogy azt élvezed, ha idegesítesz mindenkit."
En azt elvezem hogy sajat magatokat idegesititek fel.
Engedj meg egy klasszikust, mindjárt beteszem az aranyköpések közé is:

Kérdés: "nem veszed észre, hogy nincsenek "segítõid"?
me2 válasz: "Nem veszed eszre hogy vannak? Alig birod birod kerulgetni a hozzaszolasaikat."

Az isten game, már nagyon várom!! 😊

CSOCSO
csak azért mert mindenki röhögött rasjta milyen csunya lesz. azért szép..
Kou légyszi ne fórumozzál, hanem válaszoljál a leveleimre 😊

Nem rossz! Mondjuk szerintem az Unreal 2 is csodaszép - ha néha a játszhatósággal vannak is apró bibik.

CSOCSO
wow😊 hogy hogy?😊
CSOCSO
ki mondt ahogy a Matrix game csúnya lesz???

CHEAPBOY
miert nem egyenesen fenyszablyaval szelne szet?😊) az is tuti van neki raktaron, csak a hulye konzolos nem tudja, vagyis mi😊

Gery1980
Vicc a csávó😊..Az ilyennek a pol-ban a helye, ott gyûlik össze a sok õrült😊

CHEAPBOY
"Hanyan is vertek itt a nyalukat, hogy olcso a konzol? Igy, 18 gurigas jatekokkal biztos az is... Es meg el is varod hogy komolyan vegyunk?"

O bajuk, de nem 18 a konzolos game, jah hogy te csak a media marktig jutottal?😊))

"hulye vagy?"
Hulye vagy!

"megfint feleslegesen ferdotesz tulzol.."
Azt csinalod, latjuk mi is.
"

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!😄DDDDDD

CHEAPBOY
van Gamecubed? Milyen jatekkal?

CSOCSO
Kert szimulátorod hogyan áll?
mohus
"És ez a nick😊))))))))" - gery

ja..a "tipikusmagyarember" jobb lenne...mindjárt jön ,hogy Koppány volt az igazi magyar😊 Szent István meg egy megvezetett konzolos

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Gery1980
Lelõni??!!Jézusom, akkor ez a csávó tényleg elég tupujkó😊))..Ez a PC vs. Konzol vita azt hittem már lezárult vagy fél éve, erre megérkeik ez a tag, és romba dönti a nehezen kivívott békét😊)))..Nálam eddig a top hozzászólás amit eddig olvastam a "mestertõl", az az FF jellemzése volt😊)Igaz lámer, de legalább ne hangoztatná, hogy közülünk való😊

mohus
"Me2 még arra a kérdésre sem tudna egyenesen válaszolni, hogy éjszaka van, vagy nappal."

mindegy..csak sötét legyen

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

D0C
me2 válasza: TE vagy a PC-sek szégyene...

mohus
"Rendereleskor nyilvan renderelni kell, nem jaccani. Azt azutan tettek, miutan vegeztek a munkaval. 😊"

jááá

aszittem PC-s multitaskban nyomták, a játékot alatta😊 hát akkor ez így ratyi PC😊

D0C
Na, kezdtek belejönni ebbe a viszontválasz dologba...

Freaket pl. lelõni akarta ha jól emlékszem :o)

én vigyáznék a helyetekben, ugyanis "tömegek állnak mögötte"

(bejelentkeztem vegre,mostantol ps2=NormalisEmber,csak nem akartam megcsak kicsi hasonlosagot sem mutatni nevben me2-vel)

Utolag sorry az osszes pc-stol.😊))
(koztuk sajat magamtol is,bar ma a R9700-re felretett penzembol megiscsak gamecube lett)

Gery1980
És ez a nick😊))))))))

Gery1980
Eddig nem figyeltem oda erre a díszpéldányra, csak most flémelt 1-et valakivel közülünk, így utánanéztem a csávónak...Csodálkozom, hogy ti elviselitek még ezt a pc-sek szégyenét

"Es meg el is varod hogy komolyan vegyunk?"

Hmm, már megint itt vannak a kis láthatatlan haverjaid? Talán el kellene menni egy pszichológushoz, azt talán segítene rajtad, bár még ebbe se vagyok biztos.
Tudom hogy nehéz, de lassan rá kellene hogy jöjj nincs itt rajtad kívül senki sem, egy pc-s "haverod" sincs itt, így nyugodtan megmaradhatsz az E/1-nél. A vegyünk helyett így a vegyelek a jó oda.

UNREG
agyarember, a figyelmedbe ajánlanám egy pc-s véleményét RÓLAD, az aranyköpéseid topikban!! nem ártana, ha elgondolkoznál!

me2 válasza: nekem kell elgondolkoznom!!

"Nagyon jól jellemzted magatokat"

Szerencsére a pc-sek is kivetik maguk közül, alig egy-két ember áll már csak vele szóba. Szégyellik.

"Nagyon jól jellemezted magadat"
"Te is és a konzolos barátaid is tanulhatnátok egy kis stílust a pc-sektõl!"

aabyssx

Én ME2-t nem nevezem PC-snek, mer' nem akarom megsérteni õket. 😉

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Lehagytad me2 viszontválaszát!

D0C
Jajj, válaszoltam me2-nek, nem fordul többet elõ!

D0C
Valld be, hogy azt élvezed, ha idegesítesz mindenkit.

me2 válasza: te és a konzolos haverjaid idegesítenek itt mindenkit.

Ne remenykedj!
Akkor a lanyod fejlettebb nalad! Hal istennek nem orokolte a szellemi szintet azapjatol.

"Nálad egyszerûbb és kiszámíthatóbb emberrel nem nagyon találkoztam még"
Dehogynem, tele van ilyenekkel a forum, ugy hivjak: konzolosok.
D0C
Ez a megoldás!
Mindenki rögtön a szövege végére odabiggyesztené a választ is, me2 stílusában, talán így megúsznánk...

"hulye vagy?"
Hulye vagy!

"megfint feleslegesen ferdotesz tulzol.."
Azt csinalod, latjuk mi is.

"Nekem ami kell az eredetiben van meg"
Hanyan is vertek itt a nyalukat, hogy olcso a konzol? Igy, 18 gurigas jatekokkal biztos az is... Es meg el is varod hogy komolyan vegyunk?

"Miert kell mindenhez hozzatenned hogy TE meg a konzolos haverjaid?? Ez valami beragadt magnoszoveg nalad?"
Talan mert ratok vonatkozik? Ilyen 1szeru kovetkeztetes levonasara nem futotta agyilag?