A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Elkezdtem anyázni igen ez igaz, de nem ok nélkûl"
Dehogynem. En is kepes vagyok kulturlatan, az adott stilus keretei kozt valaszolni a hajmereszto hazugsagaitokra, akkor nalad ia alap hogy ugyanezt teszed, ertve? Ha nem m1, akkor kenytelen vagyok leereszkedni a te ertelmi szintedre, es elmagyarazni neked a felallast. Ilyen 1szeru, meg 1 konzolos is megertheti.

"egy kúltúrálatlan barom vagy"
Anyad, az a Rakoczi teri kurva.

"mindenki undorodik tõled még a PCsek 99%."
Azt csak te hiszed. Sot, a valosag az hogy a te fajtadat meg a normalis konzolosok is lenezik kivetel nelkul. Azt hiszed hogy nagymeno vagy, mert flemelsz 1000rel, de csak 1 szanalmas kismajom vagy csak.

"Leugatod Gery-t aki egy szintiszta PCs"
Sajnos a PC birtoklasa meg nem teszi jova a konzolok nepbutito hatasat, ugy hallottam kozuletek is sokaknak van PCje, megis csak ennyire futja beloletek.

"Kérdem mit akarsz?"
Ravenni titeket a kulturalt forumozasra, a provokaciok, mocskolodasok beszuntetesere, a tenyekhez ragaszkodo, kulturlat velemenynyilvanitasra. Csak ilyen 1szeru dolgokra, amire az emberek tobbsege kepes. Igaz, ok emberek...
Nagyon azért te sem vagy bátor, te se mertél elmenni egy harcmûszészeti edzésre. Te is csak a monitor mögött pattogsz de ott aztán nagyon.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Tudod mért nem mentem? 1 nem érdekelt a képed, 2 mnincs kedvem dagadt pattanásos számitógép mániás "no life" -os emberekkel találkozni

So cry me a fuckin river, bitch!

UNREG
"A lathatatlan konzolos haverjaid"

eddig csak pattanásos 13évesek voltunk, de most már láthatatlanok is lettünk!! lol vazz!! 😊))

Erre biztos mar o maga is rajott. 😊
Na mentem haza Unreal 2-zni, további jó flémet 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nem akartam, o kezdte az konzolos korokben divat monitor mogul nagyarcon verekedes provokalast, aztan megemlitettem neki hogy rosszul jarhat eloben. A hangemberek (mint ti) mindig rosszul jarnak. 😊
Elkezdtem anyázni igen ez igaz, de nem ok nélkûl, ugyanis te ezt érted meg semmi mást, mert egy kúltúrálatlan barom vagy. ez van fogadd el így jártál és errõl bizonyítványod is van. asszed hogy a PCsek itt mögötted álnak, hát tévedsz nézd vissza a másik topicot, mindenki undorodik tõled még a PCsek 99%. Leugatod Gery-t aki egy szintiszta PCs, mert neked mindenki konzolosnak számit aki nem ért veled egyett. Kérdem mit akarsz? Ezt a fórumot? Megkaphatod nesze itt van vedd el, de azt ne várd hogy valaki is halgatni fog az eszement hülyeségeidre.

A kultúrált hozzászólást egyedül te nem vagy képes felfogni ebben a topicban, de minek is mondom mindjárt jön a szokásos terelés.
me2: "jól jellemezted magatokat, mi meg csak röhögünk rajtatok"

A lathatatlan konzolos haverjaid? Valoban azok, csak a monitor mogott nagy az arcuk, az ovoneni jelenleteben mar nem mernek ilyen csunyan irogatni.
Ha lett volna batorsagod eljonni a polforumos talalkara, nemcsak 1 monior mogul nagyarcu pattanasos kisgyerek lennel, akkor lathattal volna eloben is. En ott voltam, te nem mertel eljonni, tehat csak magadat minositheted. Mellesleg egesz jol magadra vetted a jellemzest, nyilvan illik is rad.
UNREG
a tömeg! 😊))

Szokas szerint most is te kezdted az anyazast, hat ne csodalkozz ha ilyen valaszt kaptal. Remelem ez eljutott a tyukagyadig, mert a kulturalt beszedet nem vagy kepes ertelmezni. Ezt igenyled, ezt is kapod, orulj neki!
"Nem is vartunk tole tobbet."="Nem is vártam tõle többet."

Már megint azok a csúnya láthatatlan kis haverok ugye?

Faj az igazsag, mi? Hiaba probalod magyarazni a bizonyitvanyod, annal jobban magadra kened a szart.
De megértetted, az a gáz, hogy nem vagyok konzolos sõt nem játszom már játékkal szal sztem itt te vagy a tirpák, meg a pattanásos 13 éves aki még mindig az anyuciától kapott PCjén játszik. Mert ez vagy te egy tirpák 13 éves pattanásos IQ nuku gyerek.

"Miután kidrült, hogy a PSX tulajok 80%-a!!! felnõt ember, ehez igazították a játékok stílusát meg egyebeket."
HAHAHAHAHA... Ezek a manga szarok mind felnotteknek keszulnek? Te jo eg, milyen ertelmi fogyatekos degeneralt egyedek lehetnek azok...A 3 eves szinvanalt is csak alulrol sikerul surolniuk.
UNREG
már megint ez a többesszám!! egyedül vagy, mint a rühes kurva a társalgóban, nem veszed észre?

Mindig nekem van igazam, ezt mar megszokhattad volna.

Latod, kibujt a hulyegyerek haverodbol az igazi konzolos e'nje, nem biirta megtagadni onmagat, ismet a szokasos tirpak konzolos anyazos stilusaban nyilvanult meg. Nem is vartunk tole tobbet.
CSOCSO
pfff😊
Csak segítségül, ezek akkor a nem érvényes válaszok

"Nevezz meg te egy olyat, aki téged nem röhög ki"
"Az értelmesebbek ilyenek"
"A többség mögöttem áll"

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

engem már fáraszt ez a bunkó, csak úgy válaszolok hogy úõ is megértse, mert látiod csak ezen a nyelven ért.

Senkit nem erdekel a ti velemenyetek, foleg hogy homlokegyenest az ellenkezoje a valosagnak. Annal jobban kirohog titeket mindenki, minel jobban elhiszik a sajat baromsagaitokat.
UNREG
kou, pont ezt kellene elkerülnünk, mert akkor tényleg agyarembernek lesz igaza 😞((

"Vetted az adast, buzi cigany?"
Látom ezt megértetted, sokan kértek téged szépen azokat is leanyáztad, HÁT csodálkozol, hogy ilyen választ is kapsz?

De tényleg: nevezzél meg egy olyan fórumozót, aki szerint az állításaid nem hülyeségek, és nem röhög rajtad hangosan!

A kérésem fordított ismétlése, és a "többség" nem számítanak értelmes válasznak.

A kurva anyadat, te buzi cigany! Csapj a pofadra de rogton, nem anyaddal beszelsz, te kocsog! Senkit nem erdekel a primitiv agyad szofosasa, megengedem hogy eltakarodjal innen azonnal. Vetted az adast, buzi cigany?
Segítesz? Kiknek?

"A konzolosoknak" LOL

"Inkabb nezz vissza, kiknek a mocskos szaju hozzaszolasait torolte legtobbet a moderator!"

sztem nincs gyomra hogy a te szövegeidet nézze

Már mondtam, csak ismételni tudom: ha ilyeneket mondanak nekem hozzád hasonló "emberek", akkor tudom, hogy jó úton járok és minden rendben van 😊

UNREG
valóság? tisztában vagy az igazi valósággal, nem a te általad eröltetet, agyrém valósággal, hanem az igazival?

egyszerüen mindenki kivétel nélkül komplett idiótának néz, ez a valóság.

"Ugy latszik nem veszed eszre magad. Pedig milyen jol jellemezted onmagadat. Csak eppen felfogni nem vagy kepes, persze mit is varhatunk 1 konzolostol..."

Hmm igazad van télleg nem veszed észre saját magad

Inkabb nezz vissza, kiknek a mocskos szaju hozzaszolasait torolte legtobbet a moderator!
Pontosan ez vagy te, nem is tudtam, hogy így véelekdesz magadról

Ugy latszik nem veszed eszre magad. Pedig milyen jol jellemezted onmagadat. Csak eppen felfogni nem vagy kepes, persze mit is varhatunk 1 konzolostol...
Inkább nézd vissza te, hogy kinek a mocskos szájú hozzászólását törölte ma a moderátor

Akkor beszélek ahogy te szoktál talán így megérted elõre megmondod TRÁGÁR leszek: Takarodjál innen abba a rühes picsába mert nem kellesz itt senkinek mert egy kis girnyó tetves nulla vagy, egy kis mocsok ami a seggbõl jött ki te picsafasz.
Érthetõ voltam buzikám?

A konzolos szo itt mar 1 kulon allatfajt jelol, a 13 eves pattanasos, szemuveges, IQ zero bologatoemberek tarsasagat, akik a konzol szo hallatara birkakent bologatnak, a PC-re ugyanigy fujolnak esz nelkul. A szemuknek akkor se akarnak hinni, ha kiszurjak a tenyek, csak ismetelgetik a maguk hulyeseget, a kenyes kerdeseket a beismeres helyett kikerulik, a masok szovegeit elferditik, csusztatjak, abbn a remenyben, hatha sikerul lehazudni a Napot is az egrol. Persze nem sikerul.

Ezek vagytok ti.
CSOCSO
Az Interaktív Mûvészetek és Tudományok Akadémiája közzétette a 2003-as év döntõseit. Következzenek a számos kategória közül a legnagyobbak:
A 2003-as Év Játéka:
- Animal Crossing / NINTENDO GAMECUBE
- Battlefield 1942 / PC
- Ratchet & Clank / PlayStation 2
- Metroid Prime / NINTENDO GAMECUBE
- Grand Theft Auto: Vice City / PlayStation 2

A 2003-as Év PC-s Játéka:
- Age of Mythology
- Battlefield 1942
- Medal of Honor Allied Assault
- Neverwinter Nights
- Warcraft III: Reign of Chaos

A 2003-as Év Konzolos Játéka:
- Splinter Cell / Xbox
- Ratchet & Clank / PlayStation 2
- Metroid Prime / NINTENDO GAMECUBE
- Grand Theft Auto: Vice City / PlayStation 2
- Eternal Darkness: Sanitys Requiem / NINTENDO GAMECUBE
- Animal Crossing / NINTENDO GAMECUBE

de sok a GC😊
"azok ti vagytok"

"azok ti vagytok"

Nem veszed észre magad, te vagy itt a leghülyébb arc aki rondábban beszél mint itt mindenki összesen!

UNREG
milyen magamfajták? gerynél pc-sebb pc-st lámpással sem találhatnál!!
ja, hogy "magamfajták" alatt a normálisan gondolkozókat értetted? az más.

Ezt csak te hiszed. A valosag az ellenkezjot mutatja. Mikor szandekozol mar felebredni?
CSOCSO
ANIMATRIX ELSÕ RÉSZ!!!!!!!!!!!!!!! ftp://ftp.vein.hu/pub/windows/games/movies/animatrixlgfinal_dl.mov
Talan mert sirankozol? Inkabb nezd vissza, kb 1-2 oldallal lejjebb 2 konzolos sirankozott azon hogy ki lettek mderalva, elfogult moderatort emlegetve. Ezt (is) beszoptad.
És ez így igaz! ME2 légyszives hagyd már abba a trágár beszédet, mert sajna TE nem mi hanem TE magyar ember 2 te vagy leg gázosabb ebben a topikban beszédsílusilag

"Ezek vagytok ti"

UNREG
na igen 😊))

Szted kit erdekel a magadfajtak velemenye? Azt hitted 1ikotok is szamit 1 fillert is? Hat ezt jol elnezted.