A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem volt nehéz. A két éves keresztlányom bonyolultabb személyiség mint te. Nálad egyszerûbb és kiszámíthatóbb emberrel nem nagyon találkoztam még

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY
jajj nekem.... erre majd lokod aztz hogy nem is igaz mert en meg a konzolos haverjaim akik magno modjara nyomjak,....:/

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Varj a többit majd én hozzárakom:
"..mi pedig csak röhögünk rajtatok."

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Latom fejlodsz. 😊
CHEAPBOY
hulye vagy? minek a korites??? megfint feleslegesen ferdotesz tulzol.. Nekem ami kell az eredetiben van meg.(pcre nem de nem is Ajnarozok rola) Ugy nem jarna a szam ha minden csak egy 200ftos lemezken lenne meg.... mar bocs.. nem lenne pofam....

Miert kell mindenhez hozzatenned hogy TE meg a konzolos haverjaid?? Ez valami beragadt magnoszoveg nalad?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Jol jellemezted magatokat, ezert is sir a szatok allandoan hogy kimoderaljak a hozzaszolasaitokat. Talan 1szer sikerul felnonotok, na persze nem 100%.
Itt is ez van. Nyilvan az anyazo, mocskolodo, hazudozo konzolos brigadnak nem teccik hogy nem felejuk reszrehajlo, hanem objektiv moderatorral van dolguk, de hat ezt kell szeretni.
Kitalálom a választ:
"pontosan ezt csináljátok te és a kis konzolos barátaid".

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

... mint beled.
MErt nekem van igazam.
Inkább az a baj hogy a moderátorok nem látják be hogy me2 csakis azért van itt hogy idegesítse az ittlévõket haszontalan hozzászólásaival és visszakérdezéseivel, semmit nem csinál csak vitázik és flamel , ennyi semmi több. Talán ha kimoderálnák akkor ujra normális lenne ez a topic.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

UNREG
egy normális helyen normálisan müködne a moderátor. sajnos ezt itt hiába is várnánk.

Értjük mi már régen. Kár, hogy a fórumon nem lehet beállítani szûrõt, mint a levelezõprogramokban.

UNREG
megnyugodhatsz, én befejeztem!! inkább kimegyek a hóesésbe és vitatkozom a hópelyhekkel, azokba több inteligencia szorult. 😊))

D0C
Értitek már, miért felesleges me2-vel vitatkozni?

Hogy nem tudtok egyenesen valaszolni? Ugy latom buszkek vagytok ra.
UNREG
és erre még büszke is vagy?

Probald meg nyugodtan, eddig meg sosem sikerult ez neked (es haverjaidnak).
D0C
"próbálj meg egyszer az életben igennel vagy nemmel felelni."

Elöbb leszünk bent az EU-ban, mint hogy kicsalj me2-bõl egy igen-nemet.

Hiaba a 300 alkalmazott, ha nem csinalnak semmit. Akkor konzolos logikaval: az AOE-nek megjobb introja van, mert az MS-nek tobb alkalmazottja van. Logikus... Az a szopas, hogy meg 300 csicska is keves hozza hogy utolerjek a Blizzardot.
cloudff7
Mi lesz ebbõl Version? 😊
cloudff7
Hogy tudna válaszolni?
versio

cloudff7
De lehet hogy a "Lolka és Bolka" frenetikus animációi is jobbak a Square animoknál!!! 😊
LOL😊
UNREG
próbálj meg egyszer az életben igennel vagy nemmel felelni.

Meg1szer kerdem: elolvastad, vagy inkabb csinalod tovabb a felrebeszelest?
cloudff7
Ámen atyám!!! 😊

Korrekt!! 😊))
UNREG
mégegyszer megkérdem: elolvastad?

Te is olvass vissza, mielott hulyesegeket beszelsz!
1szeru kerdesre 1szeru valaszt talaltal volna, ha 1szeruen elolvasod a temaba vago 1szeru hozzaszolasokat a te 1szeru kerdesed feltevese elott.
"nagyon én sem akarok vitázni"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

Ezt az SGI temat mar letargyaltuk az elobb Neme-vel, o mar elismerte hogy tevedett, te most ujra elohuzod a hulyesegedet. Inkabb lapozz vissza a valaszert! (Ezt az idezetet mar o is bemasolta, nyilvan azt hiszed most vmi nagy ujdonsagot mondtal vele.) Tipikus konzolos mentalitas, azt hiszitek hogyha ujra meg ujra elolrol kezditek a hulyeseget, attol igazza valik. Nem fog.
UNREG
egyszerü kérdés, egyszerü választ várok: elolvastad?

D0C
"kiváncsi vagyok, elismeri-e a tévedését?"

Hát nem értitek, hogy soha nem fogja elismerni, ezért hiábavaló bármilyen vita! Hiába áll ott egyértelmüen, hogy SG gépeken készült, akkor sem fog semmit beismerni!

Nyilvan megint magadbol indulsz ki.
Ti meg 1etlen kerdesemre se tudtatok valaszolni, mindig kerulitek a temat. Talan kezdd azzal a probalkozast, hogy potolod azokat!
Sir Quno Jedi
Ez még a Japán NTSC-s verzió:

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UNREG
igazad van, nagyon én sem akarok vitázni, de egy dologra még kiváncsi vagyok. ott az a cikk, ahol feketén fehéren le van írva, hogy mivel csinálták az ff filmet! agyarember annyira büszke a "tényeire", hát tessék, most szembesülhet velük, kiváncsi vagyok, elismeri-e a tévedését?

részlet a cikkbõl, ennél tényebb tényeket már keresve sem találni:

"Four SGI 2000 series high-performance servers, four Silicon GraphicsR Onyx2R visualization systems, 167 Silicon GraphicsR OctaneR visual workstations and other SGI systems were used to create the film. Alias|WavefrontTM MayaR software was used for animation authoring on the SGI machines, and Pixar RenderManR software was run on LinuxR OS-based systems."

D0C
Egyébként tényleg hagyjátok már ezt a vitát me-el, értelmes választ úgy sem kaptok, akkor meg minek strapáljátok magatokat!

D0C
Neked is.

Sir Quno Jedi
Szasz !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

D0C
Me2 még arra a kérdésre sem tudna egyenesen válaszolni, hogy éjszaka van, vagy nappal.

UNREG
te valami hihetetlen vagy!! egy ilyen egyszerü kérdésre, hogy elolvastad-e a cikket, sem tudsz egyenesen válaszolni!

Na, belattad mar hogy tevedtel?
UNREG
elolvastad a cikket? belátod, hogy tévedtél?

Te mar elajultal. 😊
Kit erdekel menyibe LENNE? Nem lenne, hanem van. Neked mennyibe lenne, ha minden konzolos gamet megvennel hozza eredetiben, kulongepen szallittatnad japanbol fegyveres kiserettel, arany es gyemant csonagolasban?
A tobbes szamot tudod ertelmezni?
Pont ilyen ovis vagy, mint leirtad. A konzolos haverjaid is.
Sir Quno Jedi
Nézz rám !

cloudff7
Bakker!!

Mint egy ovis csoportban!!
"az én apukám sokkal erõsebb mint a tied!!!" meg
"az én apukám több gombócot megeszik mint a tied"

Hagyjátok abba ezt a dedós "eszmecserét" vazze!!!
Mér kell reagálni rá? Muszály?
Nekem is lenne pár keresetlen szavam hozzá, de tudom türtõztetni magam. És ti?