A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
"..mi pedig csak röhögünk rajtatok."
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Miert kell mindenhez hozzatenned hogy TE meg a konzolos haverjaid?? Ez valami beragadt magnoszoveg nalad?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

"pontosan ezt csináljátok te és a kis konzolos barátaid".
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Elöbb leszünk bent az EU-ban, mint hogy kicsalj me2-bõl egy igen-nemet.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
Ezt az SGI temat mar letargyaltuk az elobb Neme-vel, o mar elismerte hogy tevedett, te most ujra elohuzod a hulyesegedet. Inkabb lapozz vissza a valaszert! (Ezt az idezetet mar o is bemasolta, nyilvan azt hiszed most vmi nagy ujdonsagot mondtal vele.) Tipikus konzolos mentalitas, azt hiszitek hogyha ujra meg ujra elolrol kezditek a hulyeseget, attol igazza valik. Nem fog.
Hát nem értitek, hogy soha nem fogja elismerni, ezért hiábavaló bármilyen vita! Hiába áll ott egyértelmüen, hogy SG gépeken készült, akkor sem fog semmit beismerni!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
részlet a cikkbõl, ennél tényebb tényeket már keresve sem találni:
"Four SGI 2000 series high-performance servers, four Silicon GraphicsR Onyx2R visualization systems, 167 Silicon GraphicsR OctaneR visual workstations and other SGI systems were used to create the film. Alias|WavefrontTM MayaR software was used for animation authoring on the SGI machines, and Pixar RenderManR software was run on LinuxR OS-based systems."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mint egy ovis csoportban!!
"az én apukám sokkal erõsebb mint a tied!!!" meg
"az én apukám több gombócot megeszik mint a tied"
Hagyjátok abba ezt a dedós "eszmecserét" vazze!!!
Mér kell reagálni rá? Muszály?
Nekem is lenne pár keresetlen szavam hozzá, de tudom türtõztetni magam. És ti?