A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
nekem az tetszik ha az autó olyan mintha az eredetit látnám...

ha az 4 ezer poly akkor 4 ezer...

ezek szerint 4 ezerból lehet élethû autókat csinálni...az számít amit látok...az hogy ki hogyan csapja be a szemem nem érdekel...

abból indulj ki hogy a tv képernyóje pl. sík...mégis 3D-s hatást látok...nem gondolkozom azon : Áh szar...mert ugyis csak 2D a képernyõ. Ha ezen gondolkoznék akkor a játék nem a játékról szólna hanem a polygonok számlálásából vagy jóbarátod ME2 textúrahámozásából...abból pedig szeretek kimaradni

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

ember
de akkor is túl mûanayagnak néznek ki.

GT3ban ha megnézek egy kocsit, akkor azt mondom, igen, így néz ki egy autó.

erre meg hogy így néz ki egy poligonautó a 3ds viewportjában...

ha jók lesznek a textúrák (koszolódások, stb, ne legyen túl steril - ehhez sztem nem elég a 4bit) és kicsit javítotok a specular mapen, akkor talán lesz keresnivalója a gt3 mellett (grafikailag), így nem.
versio
nézd meg gt3-ban játék alatt a felniket
aztán lehet hányni
ezek a kocsik 8 ezer polygonbol állnak
a gt3-ban max 4000

versio
tudom, de más stilus lesz

mohus
version remélem tisztában vagy azzal ,hogy a minimum szint a GT3

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Neked is felajanlottam a polforumos talalkat, hol voltal akkor? " -me2

polfórum...pfff...ott tanultad az efajta érveléstechnikádat? jellemzi a mai politikusokat...

de egy értelmes 20 km-es hibátlan utat nem találok az országban...

versio
Version's Engine:

versio
Version's Engine:

mohus
version...

lesz ez még szebb is?😊

ez engem a belvárosi, bérház alatti pincében fröccsöntött magyar "medzsóra" emlékeztet

mohus
pénzügyi poszt?

atyaég a PS2 papírdobozát nem merném rábízni...nemhogy lovettát

mohus
hullaszag?😊

csak nem torkon szúrta megát me2?😊

mohus
"Senkit nem erdekel a ti velemenyetek, foleg hogy homlokegyenest az ellenkezoje a valosagnak. Annal jobban kirohog titeket mindenki, minel jobban elhiszik a sajat baromsagaitokat. " - me2

szoktál játszani egyáltalán PC-s gammával? ha igen mik azok?

Mi ez a hullaszag? Nehogy azt mondjátok,hogy me2 elijesztett mindenkit!

CHEAPBOY
szal Te loptad a tiedet??? LOOL!

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
nah már nem írtatok másfél órája... mi an veletek? 😊
Mondom,hogy engem is szórakoztat, de amikor magában konstatálja (?),hogy nincs igaza,akkor jön ez a jelzõket dobálok játék, aztán beindítja a copy cat funckiót! Az teszi be nálam a kiskaput,amikor visszadobja a saját jelzõimet! Az qrvára idegesít!

"idióta skizoid gyerek" -ez voltam én
Aha, szoval mar voltal orvosnal, az allapitotta meg a tuneteidet. Gyoccert is felirt? Kitalalom, elgurult.

A vicc,hogy a gyógyszeres poént két napja lõttem el ugyanitt Koura,amikor felhúzta magát vmin! 😊

Gery1980
De olyan jó látni, mikor egy ilyen földszintes lelkületû lejáratja magát😊)

Én sírok és nevetek a hozzászólásain, de ezt nem írom le! Kérlek te se!

Laza
hagyom en... de nevetni mar csak szabad?!.. 😄DDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Gery1980
Most csak találomra visszalapoztam egy kicsit...

Laza
"Ja, es ha mar az FF filmnel tartunk, ugye minden konzolost orommel tolt el a tudat, hogy PC-n rendereltek? :-DDD"

az ilyen, es ehhez hasonlo "munkakra" valo a PC...
a PC munkaalapu felhasznalhatosagat senkisem vitatta... ezert van.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza könyörgöm hagyd már lógni az ürgét! A múltkor nem piszkáltuk,akkor nem jött be egy ideig! Prósza újra,ok?!

Laza
"Lattam a FF filmet, annal a Warcraft3 1ertelmuen jbb animokban, kb. a Diablo2 szintjen van, csak kozel sem olyan jo a tortenete (en inkabb abbol latnek mar filmet)."

😄DDDDDDDDDDD
ez mar tobb, mint elfogultsag... 😄DDDD

"idióta skizoid gyerek"
Aha, szoval mar voltal orvosnal, az allapitotta meg a tuneteidet. Gyoccert is felirt? Kitalalom, elgurult.

"ez így is van"
Nincs igy. 😊

"lehet nem reagálni a barmára"
Az ilyen barmokra mint te, reagaljon a hentes!
Mibol gondolod?
Gery1980
Szal tõlem maradhatsz itt nyugodtan, én már nagyon régóta nem járok ide"
Ne aggodj, nem hianyoltunk.

Asszem valamivel elõbb itt voltam már mint te😊

Jézus haragja! Idejön kancáskodni ez az idióta skizoid gyerek,ti meg ráugrotok,mint hülye Floki a lábtörlõre! Négy oldalból kettõn azt bizonygatjátok,hogy az ff film szebb,mint a wc3 (ez így is van), õ meg az ellenkezõjét! A köv két oldal pedig értelmetlen anyázás! Mi a bús faszért nem lehet nem reagálni a barmára???

ui:sry a stílusért, hosszú volt a mai nap....😞(

"csak azt mondom amit látok.Idejössz, provokálod a topic látogatóit"
Ezeket mar nem kell provokalni, provokatorkodnak maguktol is. Ugy laccik te mar csak a valaszaimat latod, az elozmenyeket meg el se olvasod. Ez mar a te problemad, a valosagon nem valtoztat.

"és utána csodálkozol ha ellenséges a légkör"
En nem csodalkozom, tisztaban vagyok vele hogy az embereknek nem teccik ha szembesitem oket a hibaikkal, de hat enelkul sosem lesznek okosabbak.

"A kommentjeidet pedig inkább nem vsézném ki, mert ilyen baromságokat nagyon régen nem olvastam már"
Ilyen baromsagot en is.

"Szal tõlem maradhatsz itt nyugodtan, én már nagyon régóta nem járok ide"
Ne aggodj, nem hianyoltunk.

"azt ne nagyon hangoztasd, hogy bármi közöd is van a pc-hez, mert ezzel tényleg lejáratod magad.."
Az ilyen beszolasokkal eppen te jaratod le magad.

😊
Gery1980
Nem akarok én belefolyni a vitába, csak azt mondom amit látok.Idejössz, provokálod a topic látogatóit, és utána csodálkozol ha ellenséges a légkör...A kommentjeidet pedig inkább nem vsézném ki, mert ilyen baromságokat nagyon régen nem olvastam már..Szal tõlem maradhatsz itt nyugodtan, én már nagyon régóta nem járok ide, de azért ha lehet egy tanácsom, azt ne nagyon hangoztasd, hogy bármi közöd is van a pc-hez, mert ezzel tényleg lejáratod magad..Inkább maradj a politizálásnál..Részemrõl a vita lezárva.

Vaze, jól bírod... 😊))

Gyere inkább a polfórumra, Mike szervezi a diktatúráját, szal érik a pénzügyi posztod 😊))

Na latod, ez a baj, hogy homlokegyenest ellentmondtko a valosagnak. Te is itt a sajat hibaidat probalod masra kivetiteni, aztan meg csodalkozol ha kirohogunk.

"És az is elég érdekes, hogy mindkét tábor egybehangzóan TÉGED bírál"
Hat ez valoban erdekes mese, 1enesen az 1001 ejszakabol.

"Akkor talán magadbanézhetnél egy kicsit, és feltehetnéd a kérdést, ki is a destruktív elem?"
MAr feltettem nektek 1 parszor a kerdest, de meg mindig nem tudtatok megvalaszolni, pedig eleg ha tukorbe neztek.
Gery1980
Te provokálod ki, hogy ilyen "paprikás" legyen a helyzet.Ha nem járnál ide okoskodni akkor szerintem nem lenne semmi probléma, ezek a srácok itt békében megférnek egymással, és mint mondtam ezt a PC vs. KONZOL vitát már nagyon régen lezártuk...És az is elég érdekes, hogy mindkét tábor egybehangzóan TÉGED bírál.Akkor talán magadbanézhetnél egy kicsit, és feltehetnéd a kérdést, ki is a destruktív elem?

"a gamecube melle RS2-m van."
Nekem meg RS232-m, az fejlettebb. 😊
Ez szted kit erdekel?
Ehh ehh,latom meg mindig megy az anyazas,+me2 eljutott arra az ertelmes kovetkeztetesre hogy minden ami konzol az manga es 3+-as korosztalynak valo(no comment), nameg a 95055-es roppant intelligens hozzaszolasa.
------------------
Amugy a gamecube melle RS2-m van.

versio

Attol fugg. En kepes vagyok normalisan beszelgetni mindenkivel - addig amig el nem kezd mocskolodni, anyazni. Aztan mar magara vessen.

Az hogy itt mi megy, szamomra nem mervado, az itteniek tobbsege csak a monitor mogul ilyen bator, eloben meg kis nyuszi. Ezert nem is adok a velemenyuker 1 fillert sem.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Ezt??? Hany poligonbol all ez? 3? Nem futotta tobbre a PS2 teljesitmenyebol?
A polforumban eleg jo arcok vannak, tudod, en a tobbseget mar lattam szemelyesen is - veled ellentetben. Az igaz hogy hajmereszto vicceket tudnak 1esek produkalni, de megis kepesek vagyunk kulturaltan beszelgetni, nem a masikat sertegetni. Ez itt ugy latom nem divat. Es meg te nevezed "sok õrült"nek oket? 100szor normalisabbak es kulturaltak, mint az itt nyaladzo konzolos cso"cselek.
Szerinted kultúrált beszélgetés lenne? 😊
Na félre a tréfát, csak az a gáz hogyha már itt sem tudunk normálisan beszélgetni egymással és csak elbeszélünk egymás mellett akkor vajon ott miröl is tudnánk társalogni?

Ha kulturalt beszelgetesre is kepesek vagytok, felolem lehet rola szo. A 3 Huszar sztem erre is megfelel, ott van 1bol a Nyugatinal, meg gyalogolni se kell hozza.
"O bajuk, de nem 18 a konzolos game, jah hogy te csak a media marktig jutottal?😊))"
Ja, ha meg lopod a PCt, akkor annal olcsobb konzolt sosem fogsz kapni.
Kösz, de a politika igen távol áll tõlem, rühellem is mint az állat.
Miért nem találkozunk egy megbeszélt helyen egy kis sör mellett és meghívjuk a topic többi tagját is, jó? Biztos tartalmas beszélgetés lesz.

"te kis büdös"
Mar megint a szajha anyadrol beszelsz? Vegigmentek ma is rajta a disznoitok?

"azt a fonyadt arcu büdös kibaszott tetves szõke cigány anyád"
Ilyen lepusztult anyad van? Nemcsodalom hogy ilyen hulye lett a kis buzi fiacskaja is. Na takarodj, szopjad inkabb apad faszat, ahogy szoktad, te buzikocsog!
Latod, ilyen gyava netenbator kisgyerek agy te. Ami meg onmagaban nem is lenne baj, van aki ilyen nyomoreknak szuletik, de akkor legalabb ne ugassal bele a felnottek dolgaba.
Neked is felajanlottam a polforumos talalkat, hol voltal akkor? Ha akartal volna eljohettel volna te is. Raadasul lemaradtal Michelle Wildrol is (igaz nem a mi asztalunknal ult). 😊
Azt akarod hogy szünjünk meg? Oks nekem belõled ennyi épp elég volt, kúltúrálatlan? Oks az vagyok egy füves iszákos kultúrálatlan ember nesze ez van sorry. háét akkor további jó pofázást te kis büdös én elköszöntem és megyek élem az életem ami többet ér mint a tied, viszlát
u.i: azt a fonyadt arcu büdös kibaszott tetves szõke cigány anyád

OFF

So cry me a fuckin river, bitch!

Senki nem akart leloni senkit, ez is 1 tipikus konzolos felremagyarazas, inkabb nezz utana a temanak a "Gamestar & 576" topicban, ott megtalalod a valodit.

"Igaz lámer, de legalább ne hangoztatná, hogy közülünk való😊"
Eleg nagy lamer vagy, ez teny, nem is akar senki a primitiv fajtadba tartozni, arra ott vannak a konzolos seggnyaloid, valogathtasz kozuluk.