A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minek ide 32 bites szinmelyseg...
Ismeros? 😄
pc-xbox, és ps2"
LOL. PCre fejlesztesz? Megsem aldozott le neki? 😊))))))
OLVASSATOK KONZOL FANOK? Ennyit tud a gagyitok. 😊)))))))
, pont ettõl olyan mûanyagos, 'steril' a te kocsidcsak a rally kocsikon meg tuningokon van
az utcai autok egyszinüek max kosz van rajt
Konzolon? Ne viccelj mar!
aztán lehet hányni"
Hehehehe... ugy birom amikor 1 konzolos reklamember fikazza az "istencsaszar" konzoljanak "megistencsaszarabb" gagyi jatekat. 😊))
Most csak találomra visszalapoztam egy kicsit..."
Es ezen most mit kell nezni? Sugok vmit: keresd a Profeta nicket!
ennek a realtimehoz nem sok köze van (egyelõre...)
(megint káromkodok, tudom..)
pc-xbox, és ps2, de teljesen más lesz a 2 engine
igazam van? 😄
pl egy smith ugynok asszem 😊
erosebb gepre csinaljatok es akkor jo lesz a modell igy is 😊
idezek egy matrix jatek-rol irt cikkbol gondolatebresztonek😊 :
A játék motorja skálázható, ennek megfelelõen a különbözõ platformokon a lehetõségekhez mérten különbözni fog grafika minõsége. A PC és az X-Box verzióban nagyobb felbontású textrákkal és nagyobb részletességû modellekkel találkozhatunk, mint a PS2 verzióban, ezzel kicsit izzadnak a készítõk.
szal terjetek at xbox -ra, ha mar mindenkepp konzol lesz 😊 /ha siman elerheto mar a technika, ki kell hasznalni/
mintha high-poly modell lenne egy optimize moddal.
egy jobb modellezõ (vagyis aki direkt real-timera 'szakososdott') szerintem kevesebb facebõl is megcsinálná és akkor több power maradna a az effektekre.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
ezek a japcsik elvakultak...fanatikusan precízek..
Yamauchi baszott kiadni a GT2000-et....a ps2 kijövetelekor..😊)) -áh még nem elég jó stbstb dumával
hova is tettem...
-habalabla Coca Cola...
-egy jéghideg mit parancsol?
vagy 70 fajtát rakhatsz fel...
izzanak a féktárcsák...itt féktárcsa sincs
küllõs felni valóságosan "pörög" visszafele...vagy épp "megáll"...a kerék forgási sebességének megfelelõen...
vagy 160-as tempónál mit kell látni egy felnibõl?
nehéz olyan embert találni aki valosághü kocsit tud tervezni
nomeg jó melót..
meg tul nagy a reflection
a kocsikon nics specularmap
olyan reflection mint a gt3-ban nem lesz
mert nem 6 kocsit kell kirakni hanem 50-et