A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Persze a remény hal meg utoljára, várjuk ki a végét.
Ign-en feloldották végre a Breath of Fire: Dragon Quarter insideres elemzését, érdekes.
A grafika szerintem nagyon stílusos, elsõre rögtön a Wild arms 3 ugrott be - de annál úgy tûnik még szebb is.
A játék annak ellenére kapott meglehetõsen jó értékelést, hogy igen hamar végigjátszható (órák alatt), viszont állítólag az újrajátszási értéke elég magas ahhoz, hogy több ideig is lekösse a rajongókat. Akik meg nem rajonganak érte, azok vagy nem játszanak majd vele, vagy 8 óra alatt végigviszik, és kidobják 😊
Érdekes, hogy két héten belül jött két "erõs-jó" értékelésû jrpg, mindkettõ eléggé rövid - közben meg nyálcsorgatva várjuk a Xeno-t 😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Mindegy, vedd úgy, hogy nem szóltam.
Splinter Cell PS2~
(Splinter Cell PS2, First Impressions - Shanghai Surprise: Kristan couldn't believe his eyes...)
www.youtube.com/aabyssx
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Gondolom van a kép betevõjének regisztrált nick-je, van neki ip címe -> miért kell egy-kéthetente eltûrnünk ezt? 😞
És miért csak én szóltam a moderátornak most reggel? /:|
(Amikor már tegnap 5-kor bent volt...)
www.youtube.com/aabyssx
"A DVD-rõl jut eszembe, létezhet az, hogy a Két Torony már kint legyen DVD-n, legalábbis nekem már kínálták, még a magyar szöveg is rajta volt."
sõt magyar szinkronnal..."eredeti" hangok...tehát Samunak a régi Samu hangja van az elsõ részbõl
már írtam korábban,hogy a kép..NTSC-s..vagyis az én 100Hz TV-men 4:3-ra állítva a ps2 tv beállítását akkor kissé "recegõs" Gandalf haja a szélben..igencsak zavaró
akkor átnyomtam 16:9-re a PS2 TV beállítását...mindenki nyúlt lett, de a recegés eltûnt....
na ekkor hardware-esen..azaz magát a TV-t állítottam át 16:9,,ra vagyis újra összenyomtam...és így szupi lett
huhh
érthetõ...?
nem?
nembaj...a DVD-t érdemes beszerezni...nem óré DIVX minõség...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
- DivX ;-) 3.11 and OpenDivX 4.0 Playback (uses FFmpeg lib)
- DivX 5.0 - 5.02 Playback inc. B-frames, GMC & QPel (uses FFmpeg lib)
- XVID Playback (uses XVID codec)
- MP3 playback (uses libmad lib)
- OGG/OGM Support (uses libvorbis/FFmpeg/XVID libs)
- Windows Media Files WMA/WMV/ASF (inc. WMV9 via DLL's)
- BivX (multiple audio streams/tracks) Support
- MSMpeg4v1 and MSMpeg4v2 support (uses FFmpeg lib)
- AC3 (Dolby Digital 5.1) Support (real AC3 5.1 output or down-mixed to stereo)
- MPEG-1 and MPEG-2 (inc. .DAT & .BIN VCD/SVCD files) (uses FFmpeg lib)
- Limited unencrypted VOB (DVD) Playback (uses libmpeg2 lib) and IFO parsing
- Subtitle support (MicroDVD, srt, smi, vplayer, rt, ssa, aqt, sub, jss, mpl & VobSub)
- True FFWD/RWD during AVI (DivX/XVID) & MPEG playback
- Seeking during AVI (DivX/XVID) & MPEG playback
- Playlist's for audio & video files (inc. save & play playlist to/from M3U)
- Post-Processing filters for better video quality
- Audio amplifying & normalization filters
- Video resizing/scaling and zooming functions
- ISO 9660 - Mode1 CD/DVD compatibility (caching or on-the-fly)
- ISO 9660 - Mode2 CD/DVD compatibility (caching or on-the-fly) (VCD/SVCD)
- JPG, GIF, BMP Picture viewing (uses FFmpeg lib) & picture slideshow (using CxImage)
- Tumbnails (folders and applications) for easy localization
- Picture tumbnails (automatically generated)
- Launch XBE's (dashboard replacement mode)
- Build-in FTP Server (using XBFileZilla module)
- IMDb information (The Internet Movie Database)
- SHOUTcast & Icecast support (native and/or streaming form XNS Server)
- File streaming from a PC or Server over a network from a XNS (XStream Server) software
- File streaming from a PC or Server over a network from Windows SMB (Samba) share/s
- Stream video/audio/pictures directly from a ISO/BIN/IMG/ZIP files via RelaX
- 8092Kb memory buffer for video/audio playback (can be configured)
- Control XboxMediaPlayer via Xbox? controller or the Xbox? DVD Remote
- Language files for translated user interface (over 20 languages so far)
- International subtitle fonts (manually exchangeable using TTF fonts)
- International GUI fonts (manually exchangeable using TTF fonts)
...and more
Én most ezzel játszom,egy 2CD Divx nek már "majdnem" DVD minõsége van,frankó kis progi.
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
So cry me a fuckin river, bitch!
Írjál majd légyszi egy árat, hogy hol tartok, mert már nagyon mínuszban vagyok.
Íme a bizonyíték 😊

Milyen "olyan"? Nemhivatalos DVD, tákolt divx-es, vagy mire gondolsz?
Na a lényeg: szabályozva van az usában, hogy mozibemutató után hat hónapnak kell minimum eltelnie a film dvd változatának megjelenéséig.
Az lehet, hogy valaki nem 2-3 cd-s divx-et csinál az ellopott verzióból, hanem dvd méretre konvertálja a filmet - de ettõl még semmi köze nem lesz a július-augusztus tájékán debütáló official dvd-hez.
Hivatalos DVD forgalmazó a gyerek, lehet hogy már van neki valami "nemhivatalos" példánya.
Belenéztem úgy 1 percre és jónak tünt a hang és a kép, szóval nem kamerás felvétel, -már amennyire ezt ennyi idõ alatt meg lehetett állapítani.
Sajnos rohantam, tehát pont nem tudtam ezeket a kérdéseket neki feltenni...