A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
ja ok, csak nem volt egyértelmû

Riszpekk

Tudom, hogy sokan látták már, de azért beteszem ide is 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Szerintem kitalálod. Nem a pc-s verzióval, az biztos.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
nem értem..... melyikkel van bajod?

Riszpekk

Nem akarok senkit megbántani, de megnéztem otthon a maximum erõs középkategóriásnak nevezhetõ gépemen (xp 2100+, radeon 8500) a SC demóját, és összehasonlítva a ps2-es screenshotokkal...háááát...izé....inkább nem írom le, nem akarok megbántani senkit.
Persze a remény hal meg utoljára, várjuk ki a végét.

Ami majdnem pontosan egy hét múlva már jön is 😊

duc
jelentkezem. 😊
aabyssx
"ugyanaz a grafika"

Ugyanaz azér' nem lesz.

www.youtube.com/aabyssx

Na akkor dobok fel.
Ign-en feloldották végre a Breath of Fire: Dragon Quarter insideres elemzését, érdekes.
A grafika szerintem nagyon stílusos, elsõre rögtön a Wild arms 3 ugrott be - de annál úgy tûnik még szebb is.
A játék annak ellenére kapott meglehetõsen jó értékelést, hogy igen hamar végigjátszható (órák alatt), viszont állítólag az újrajátszási értéke elég magas ahhoz, hogy több ideig is lekösse a rajongókat. Akik meg nem rajonganak érte, azok vagy nem játszanak majd vele, vagy 8 óra alatt végigviszik, és kidobják 😊
Érdekes, hogy két héten belül jött két "erõs-jó" értékelésû jrpg, mindkettõ eléggé rövid - közben meg nyálcsorgatva várjuk a Xeno-t 😊

Itt vagyunk (vagyok), csak nem igen van téma... monnyá valamit! 😄

cloudff7
Szasztok!!!

Enyhén kihalt a topic,nem? 😞((

Mi van skacok, merre vagytok? 😊
CHEAPBOY
ooocseem amiota megjott a freeloader mintha csak ingyen lenne viszik a kockat s a jatekokat raklapjaval..... kiraly😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Csak azokat a psone minõségû képeket ne tették volna oda mellé, komolytalanná teszi az egész cikket 😞

Oké, én marhára nem értek hozzá, csak ha a polfórumban meg lehetett oldani, hogy az unreg irogató emberkék rendes nickjeit lehozzák a moderátor topikban mintegy szégyentablóként, akkor gondolom itt sem lenne sokkal nehezebb.
Mindegy, vedd úgy, hogy nem szóltam.

Petyus_
Én a GBA verzióra szavazok!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

aabyssx
Érdekes.

Splinter Cell PS2~

(Splinter Cell PS2, First Impressions - Shanghai Surprise: Kristan couldn't believe his eyes...)

www.youtube.com/aabyssx

Laalee
mert egy dial up os ip cimet rohadt nehez kitiltani...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

És miért nem jár örökös kitiltás a Supergamez-rõl az ilyesmiért? 😞
Gondolom van a kép betevõjének regisztrált nick-je, van neki ip címe -> miért kell egy-kéthetente eltûrnünk ezt? 😞

aabyssx

És miért csak én szóltam a moderátornak most reggel? /:|
(Amikor már tegnap 5-kor bent volt...)

www.youtube.com/aabyssx

mohus
DOC
"A DVD-rõl jut eszembe, létezhet az, hogy a Két Torony már kint legyen DVD-n, legalábbis nekem már kínálták, még a magyar szöveg is rajta volt."

sõt magyar szinkronnal..."eredeti" hangok...tehát Samunak a régi Samu hangja van az elsõ részbõl

már írtam korábban,hogy a kép..NTSC-s..vagyis az én 100Hz TV-men 4:3-ra állítva a ps2 tv beállítását akkor kissé "recegõs" Gandalf haja a szélben..igencsak zavaró

akkor átnyomtam 16:9-re a PS2 TV beállítását...mindenki nyúlt lett, de a recegés eltûnt....
na ekkor hardware-esen..azaz magát a TV-t állítottam át 16:9,,ra vagyis újra összenyomtam...és így szupi lett

huhh

érthetõ...?

nem?

nembaj...a DVD-t érdemes beszerezni...nem óré DIVX minõség...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Dynamic
Az olyanokat azért szívesen megrugdosnám, aki ilyen képekkel szemeteli a topikokat

Laza
Latom mindenkinek tetszett, ugyhogy megint beteszem... mar nagyon elsulyedt.. 😊

LotR Homokozo 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

JackSlater
XboxMediaPlayer 2.3 s:
- DivX ;-) 3.11 and OpenDivX 4.0 Playback (uses FFmpeg lib)
- DivX 5.0 - 5.02 Playback inc. B-frames, GMC & QPel (uses FFmpeg lib)
- XVID Playback (uses XVID codec)
- MP3 playback (uses libmad lib)
- OGG/OGM Support (uses libvorbis/FFmpeg/XVID libs)
- Windows Media Files WMA/WMV/ASF (inc. WMV9 via DLL's)
- BivX (multiple audio streams/tracks) Support
- MSMpeg4v1 and MSMpeg4v2 support (uses FFmpeg lib)
- AC3 (Dolby Digital 5.1) Support (real AC3 5.1 output or down-mixed to stereo)
- MPEG-1 and MPEG-2 (inc. .DAT & .BIN VCD/SVCD files) (uses FFmpeg lib)
- Limited unencrypted VOB (DVD) Playback (uses libmpeg2 lib) and IFO parsing
- Subtitle support (MicroDVD, srt, smi, vplayer, rt, ssa, aqt, sub, jss, mpl & VobSub)
- True FFWD/RWD during AVI (DivX/XVID) & MPEG playback
- Seeking during AVI (DivX/XVID) & MPEG playback
- Playlist's for audio & video files (inc. save & play playlist to/from M3U)
- Post-Processing filters for better video quality
- Audio amplifying & normalization filters
- Video resizing/scaling and zooming functions
- ISO 9660 - Mode1 CD/DVD compatibility (caching or on-the-fly)
- ISO 9660 - Mode2 CD/DVD compatibility (caching or on-the-fly) (VCD/SVCD)
- JPG, GIF, BMP Picture viewing (uses FFmpeg lib) & picture slideshow (using CxImage)
- Tumbnails (folders and applications) for easy localization
- Picture tumbnails (automatically generated)
- Launch XBE's (dashboard replacement mode)
- Build-in FTP Server (using XBFileZilla module)
- IMDb information (The Internet Movie Database)
- SHOUTcast & Icecast support (native and/or streaming form XNS Server)
- File streaming from a PC or Server over a network from a XNS (XStream Server) software
- File streaming from a PC or Server over a network from Windows SMB (Samba) share/s
- Stream video/audio/pictures directly from a ISO/BIN/IMG/ZIP files via RelaX
- 8092Kb memory buffer for video/audio playback (can be configured)
- Control XboxMediaPlayer via Xbox? controller or the Xbox? DVD Remote
- Language files for translated user interface (over 20 languages so far)
- International subtitle fonts (manually exchangeable using TTF fonts)
- International GUI fonts (manually exchangeable using TTF fonts)
...and more
Én most ezzel játszom,egy 2CD Divx nek már "majdnem" DVD minõsége van,frankó kis progi.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

JackSlater
Az biztos,hogy nem a WTC jump után lett ilyen,mert semmi köze a esés álltal okozott sérülésekhez....tudom,én is ugrottam a WTC bõl 21.-én csak túléltem😊) Amúgy rohadt undorító,ha kamu is,ezért törölni kellene,az ilyeneknek ott a rotten.com vagy mi....

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

CSOCSO
igen valszeg ez ilyen lenne😊 full kamu a kép...tul lapos a lába.. sehogy nem bírna igy kiszakadni a csont meg a hús
cloudff7
Állat!!! Marharépa, ez nem az "Okádjunk a képeidtõl topic"!!! 😞(((
cloudff7
Vazze!!! 😞(((
D0C
Ezt nem kellett volna 😞((

Oké!

So cry me a fuckin river, bitch!

Oké, kilenc körül hívhatsz, addigra otthon leszek.

Figyelj, este feltudlak csörögni megdunmáljuk, magam sem tudom hol és merre tartok, de biztatásúl nemsokára kész

Oké, rakd hozzá a többihez 😊
Írjál majd légyszi egy árat, hogy hol tartok, mert már nagyon mínuszban vagyok.

és késõbb ebbõl lett egy két cd-s divx

Ramza: jött Himitsu (Secret) film

Na szóval volt egy iND féle 1 DVD-s DVDSCR, arra rárakták a magyar feliratot, majd késõbb a magyar szinkront

D0C
Amit én láttam, az feliratos volt!

Nagyon jó minõsége van, ebbõl 2 cd-s divx is készûlt

D0C
Akkor az azt jelenti, hogy jó a minõsége?

Az amcsi DVD Screener verzióra lett ráhúzva a magyar hang, nem divxbõltákolták fel

Oké

Amúgy a délelõtt betett honlap teljesen igaz, egy világ omlott össze bennem.
Íme a bizonyíték 😊

D0C
"Létezik olyan verzió igen"

Milyen "olyan"? Nemhivatalos DVD, tákolt divx-es, vagy mire gondolsz?

Nálam is gyász van, úgyhogy ha megígéred, hogy írsz, akkor az lenne a legjobb...

EZ igaz, de akkor is vicces a mai kalózkodás..

Létezik olyan verzió igen, Ramza majd este hívlak oks? csak most gyász van...

D0C
Lerágott csont...

Aha, és a plusz dvd extra is rajta volt? 😊
Na a lényeg: szabályozva van az usában, hogy mozibemutató után hat hónapnak kell minimum eltelnie a film dvd változatának megjelenéséig.
Az lehet, hogy valaki nem 2-3 cd-s divx-et csinál az ellopott verzióból, hanem dvd méretre konvertálja a filmet - de ettõl még semmi köze nem lesz a július-augusztus tájékán debütáló official dvd-hez.

"She'll be back!" 😊

D0C
Azt nem, de volt egy Terminátor3, érdekel?

D0C
Akkor a részletek:
Hivatalos DVD forgalmazó a gyerek, lehet hogy már van neki valami "nemhivatalos" példánya.
Belenéztem úgy 1 percre és jónak tünt a hang és a kép, szóval nem kamerás felvétel, -már amennyire ezt ennyi idõ alatt meg lehetett állapítani.

Sajnos rohantam, tehát pont nem tudtam ezeket a kérdéseket neki feltenni...