A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊

Rambo 5 és Rocky 6 dvd-t nem adtak mellé?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

D0C
Pont errõl vitáznak az Indexen a Konzol topikban, olvasd el.

mohus
jó lett az 576konzol...gratula...

Xbox egyre erõsödik...
NGC...most ez a Zelda komoly?én a komolyabb grafikájúra szavaztam volna nem a cell-re. Csipi meg majd elolvadt...õ dolga

te miért szólsz bele mindegyik cikkbe?😊szerintem ha egyetértesz, akkor nem kéne...(tudom én se szóljak bele csak fizessek elõ...)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

D0C
A DVD-rõl jut eszembe, létezhet az, hogy a Két Torony már kint legyen DVD-n, legalábbis nekem már kínálták, még a magyar szöveg is rajta volt.

Sir Quno Jedi
Ja, expensiveboy nekem is elárulhatná mi van a DVD-immel !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Oké, köszi, hogy foglalkoztál vele.
Majd expensiveboyyal ledumálom akkor 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx

Nálam ez egy 1.3 Mb-os MP3 fájl. És összesen 1 perc az egész. Csak a Music Box van benne.

Zseniális! 😉

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Ramza, megkérdeztem neked a PS1-et, sajnos már elajándékozták.

D0C
Érzed a forróságot... nincs meleged? ... vesd le azt a cuki kis nacit.. naa.. ne kéresd magad...

Mondjuk én csak sima Seeds of love verziót találtam, úgy kellett kigyomlálni mellõle a sok tears for fears-t 😊)))

Na végre elmentek a munkatársak és le tudtam szedni.
Mondjuk az elsõ három perc után majdnem kikapcsoltam, de utána jött az a rész, amire szvsz fel szeretted volna hívni a fogyelmet, na az tényleg ütött!!!

Martin576
Ezt már szeretem! Forró a hangulat a topikban... Nyami...

Azt hiszem a következõ 576konzol csevegõjében nagyon jól mutatna néhány Carlos kép, ezen kívül ezentúl a "Carlos aka Martin" aláírást szeretném látni a lapban 😊

D0C
Csak nem ennyire izmos... szép... izgató... óóóhhh...

Martin576
Aki elõfizet márciusban a Konzolra, dedikált "Carlos-Martin" babát kap ajándékba! 😉

Jóvan, hagyjuk a témát, most úgyis van mit csócsálgatni 😊

Ejnye Martin, még "Carlos-t" is magadról mintáztad? 😄

FREAK
ok, de akkor ne te legyél már felháborodva más egészséges emberek poénjain 😄

Riszpekk

Martin576
Mi van gyerekek, apu belinkel egy érdekes oldalt és mindjárt mindenki azt böngészi vadul...? 😄

D0C
Így jár, aki nem frissít idõben...

Persze, hogy az, ez is olyasmi "vonzódás", mint a szenvedélybetegségek.

Martin576
Na, most mit játszod meg magad, te kis freddimegkuri... Apa majd jól elfenekel... 😛

D0C
Már nem azért, de ez itt kiköpött Martin:

FREAK
na jó, de ez valami betegség 😄

Riszpekk

Aki rossz lesz, arra pedig ráküldöm Carlos-t, a barátomat:

Visz mindenkinek egy ilyen mousepad-et:

Martin576
(Pssssszt, én csinálom az oldalt...)

duc
köszönjük. buzis oldal rulez, with neccharisnya. 😊
Hûbazz, ennek a fórumát szoktam látogatni 😛
Ööööö...esetleg te is? 😊

CSOCSO
Hi HO All
Martin576
Ja, tényleg, az ígértem, hogy téma lezárva 😊

Amúgy tényleg vihar lett ebbõl egy pohár vízben.
Oké, elismerem, túlreagáltam rendesen, mentségemre pedig csak a (néhol már krónikus) szeretet és tisztelet szolgálhat.

Písz, még jó sok buzis oldalt mindenkinek

Martin576
Hagyd már a témát, nem kell ennek ekkora feneket keríteni! Bevettél ma valami drámatablettát? 😊

aabyssx

Ez ...ööö... buziság! :|

www.youtube.com/aabyssx

Még annyit: itt most nem arról van szó, hogy engeded "parodizálni" a kedvenc filmjeidet vagy nem.
Próbáld megérteni: úgy tûnik nálam egy kicsit más polcon van a GYU, mint nálad az említett filmek. Vagy egyszerûen mások vagyunk, így máshogy állunk hozzá a "kedvencekhez". Bármelyikrõl is van szó, kérlek tartsd tiszteletben az én viszonyulásomat 😊

"ez meg csak egy mese, amihez a szerzõn kívül senkinek sincs annyi köze, hogy bántónak érezhesse a humorizálást"

Azért légyszi engedd meg nekem és másoknak, hogy azt érezzünk bántónak, amit a(z) (jó)ízlésünk diktál, oké?

CHEAPBOY
melyik?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Laalee
ennek annyi valosag alapja van hogy az öszhaju tunde telleg buzi 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

FREAK
az egy dolog, hogy én rosszul vagyok a WTC-s meg a Columbia-s poénoktól, de az a durva valóság, ez meg csak egy mese, amihez a szerzõn kívül senkinek sincs annyi köze, hogy bántónak érezhesse a humorizálást

nálam is vannak szent filmek (1492, Aliens, The Beach), de nyitott lennék pár poénra ezekkel kapcsolatban

hisz gyakorlatilag CSAK filmek

Riszpekk

Egyébiránt meg haragszom rátok, mert megint belevittetek a rosszba 😄

Na jó, összegezzünk 😊
Kicsit úgy érzek, mint a jó humorérzékkel rendelkezõ bigott vallásos zsidó/keresztény (nem is tudom melyik oldalra oszt többet 😊 a Brian élete megtekintése után. Elõszõr a szentségek megsértése miatti hihetetlen felháborodás, aztán átsejlik szépen lassan a mögöttes humor is... maradjunk annyiban, hogy kezd a kettõ lassan egyensúlyba kerülni.
A szentségeket lehugyozták ugyan, de legalább odapisiltek mellé egy viccet is a homokba 😊

Részemrõl téma lezárva.

Martin576
Na látod! Megy ez neked. Mindig így kezdõdik. Elõször undorító, utána megtetszik, pár hét múlva megveszed az elsõ neccharisnyád... 😄

Ha a dizájn-t nézzük, akkor nincs is. Bár ennyi erõvel Aragorn is jó kiállású férfiember 😉

ház=hát

Ó, már megtörtént 😊

Martin576
Lazulj le Ramza... 😉

ház ez kész! 😄
azért arwen&eowyn ellen senkinek nem lehet kifogása 😊))

Nem hiszem, hogy pont neked kellene magyarázni azt, hogy néha vannak dolgok, amik túlnõnek eredeti jelentésükön és céljukon. Nálam ilyen ez a könyv és a film. Ennyi.
Tehát válaszolva a kérdésedre: nem, szerintem nem túlzás. Szerintem a lenti tartalom az, ami kurva nagy túlzás.

FREAK
azért ez túlzás, nem gondolod??? csak egy film, szórakoztató célzattal, a honlap úgyszintén....

Riszpekk

Gery1980
Én is imádom a témát, de némelyik kép nagyon faszán van megcsinálva, és az arckifejezések, pff😊)

Oké, másodszorra már én is komolytalanabbul álltam hozzá a témához, de elsõre olyan volt, mintha egy hívõ egy olyan weblapra látogatna, ahol homokos Jézus képek vannak 😞

No mindegy, lazítok.