A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Noha nem 100 hogy lesznek ra , csak akkor kerdes miert mutattak hivatalos bemutaton?
Az osszes tobbi jatek ezek melett mind 1000% bejelentett nev volt. Szoval nagy a valoszinusege hogy kapunk ujat😊
NEm volt itt semmi negativ vagy ha ugy lattad sajnalom, fordulj orvoshoz vagy gyogyihoz, hogy megtanulj szoveget ertelezni😄
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
A neten barangolva belebotlottam egy új file-cserélést lehetõvé tevõ programba.
Ha ez a program elterjed, talán a Magyarországon is népszerü Dc++ - is leválthatja, egyszer.
A program legnagyobb újdonsága hogy : TELJESEN SZERVER FÜGGETLEN - nincs Hub, nincs központi server. Igy minden user valódi szerver is egyben !
- Egyszerü kezelõfelület, kis méret
- Saját önálló chat szoba
- Jelszóval védhetõ könytár, a privát userek részére.
- Keresési funkció
- Ingyenes
- Lan támogatás
- No Spyware
- Félbeszakadt letöltések fojtatása
- Nincs szerver
A program még nagyon új, de ha egyszer elterjed, semmi sem állíthatja meg.
Letölteni a http://www.exosee.com -ról lehet
Megkérlek arra, hogy javaslataiddal támogasd te is a fejleszõk munkáját !
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
és hajaj...tegnap voltunk 1 évesek😊
a kormányt már rángatja és a kormány is õt😊
jut eszembe kormány!
Cora Áruház 5 Beck sörért vezetheted az F1 Jaguárt. Eredeti verdára rászerelve egy 37cm TV alatta egy PS2 az F1 EA gammával😊 Én tapasztalatból tudom ,hogy kurva érzékeny az irányítása annak a gammának...faszi ott szenvedett, akkorát röhögtem...
És a nyár kellemes F1 game csalódása a Formula One 2003...sokat javult a széria és a meghosszabított Hungaroring van benne..fanoknak. Én nem vagyok akkora fan...
De partygémezésre kiváló, mivel egy új üzemmód van a HOT SEAT. Itt felválta vezethet 4 emberke...közben a gép viszi tovább a másik autót, amíg az adott illetõ vezet alá Microprose hajdanán...
Másik überüsdvágdringben partygém a Def Jam Vendetta...nagyon jó lett.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
van az
Automodellista
és ami jön és valóban sikervárományos tuning/arcade örület az NFS:Underground
BTW ha beállításokra, mint tuningra gondolsz, akkor ott a Nascar Season PC-n vagy PS2-n a GT3
én régen láttam azt a játékot...hát...kockaautók már voltak benne szögletes kanyarokkal...
So cry me a fuckin river, bitch!
Most egy szóna lovagolsz amit lehetett volna máshogy is irni.
Csak hogy megértsd a lényeget:Ha zavarja a népet, akkor egy pecs segitségével zúzhatóvá teszik a kaktuszokat..ez nem bug.Vagy neked minden bug? 😄
So cry me a fuckin river, bitch!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Bazz ki az tényleg lethû. Sim modba billel elindulni nem tudsz.
De menjünk végig, mi is a baja:
ÉS AKADOZIK EGY FULLOS FÉPEN!!! egy olyanon ami 3dmark2001 ben 13 ezret szakít!!!
Furi, az enyém csak 8800-at csinál, és mégis folyton 30 felett van az FPS, ha esetleg vennéd a fáradtságot, és beálítanád a dolgokat rendesen...
Lent írta I-NOVA, hogy lehet egy 1,2Ghz-es procival normálisan futattni. Ha fél oldalt nem tudsz visszaolvasni, akor miért mászol be a fórumba?! Csak azért, hogy fikázzál?!
hang:recseg ropog néha.. a zene nem is rossz.. a motorhangok nem olyanok mint a videoban...
1.: Nálam nem recsegnek, a hiba az ön gépében van 😊
2.: A zene tényleg ász, atomkemenytuning_remix.mp3 RULZ 😊)
3.: Arról a videóról beszélsz, ami most jött ki? És azt hasonlítod az alap játékhoz? Gratula, megint képben van emberünk... 😞
egy Viper racing szebb ennél a gameznál ami csak 300 mega..(3szor több vehetõ cucc és az egyik legélethûbb auots gamez)
Élethû?!?! Az a szörnyedék?! Mond, vezettél már autót?!? 180-al is?
irányíthatóság: ez is nagyon gáz!!!széles gumiktól csuszkálna az auto??lol!
Állísd be rendesen a futómûvet, és akkor nem fog csúszkálni! Kivétel persze az MC és társai, illetve a csúcstuning Nonus. De azt is megfogja egy olyan ember, akinek jó kormánya van, plusz érzéke a játékhoz 😊
Mivel az én kormányom sajna itt nem mûködik én csak billentyûrõl alkotok, de a Baiern-t simán megfogom bármilyen kitörésnél.
szivesen elbeszélgetnék az invictussalm neg a kiadóval is hogyan képzelték el ezt az egészet..pofátlanul átbasszák a játékosokat.. remélem rá lesz írva a dobozra hogy prealpha verzio...
1.: Ha ismernéd a hátteret, akkor nem írnál le ilyeneket. Mert ezzel csak ismét azt bizonyítod, mennyire nem vagy a játékkal kapcsolatban képben. De véleményed, az persze van ám, és meg is mondod, függetlenül attól, hogy a topiclakók már csak röhögnek rajtad..."
azért javitanák ki mert zavarja a népet, ennyi.
Sok játék van ahol nemlehet levinni az oszlopokat
Ha nem bug akkor miért javítanék ki?Nem értem a logikádat...
A kaktusz és a beton tábla nem bug, az egyszerûen igy lett berakva.Majd kijavitják.
Azt mondod nem 5 percet játszottál, de egy motort sem tudsz összerakni.Én elsõ nap összetudtam rakni 1et.Ennek a játéknak a lényege az épités.És még mindig több benne a szimulátor mint a midnight-ban.
A 3dmarkról meg annyit hogy 2 ugyanolyan gépnek más eredmény jön ki szal megbizhatóságból 0.
Bérbe vehet? reklámfelület...
(a másik topikba a másik ablakbol küldtem éppen üzenetet)
de persze az irásom elveszett..hiába mentem vissza
mindegy ennyi a lényeg:
5 percet nem játszottam vele?
ezt neked ki mondta? nem te vagyok hogy ugy fikázom a gamezt hogy mág nem is láttam...tegnap ota megvan agamez egész nap nyomattam....
1)még egy ilyen SZAR valóban nincs!!!
az hogy lehet autót építeni pont leszarom..mert önmabágab semmit nem ér.. mert más tulajdonságát a gameznak egy nagy NULLÁNAK minõsíteném..
ha pontozni kéne és nem lehetne tuningolni akkor 0/5 öst adnék rá!!! amivel 20 percet nem lehet játszani.. a tuningolos rész miatt 1/5 ös mert ezt valoban élveztem!!!
2)..igaza van az hogy melyiket kell összerakni meg melyik jo az autohoz ez valoban júzer hiba.. és amekkora köcsög vagy még le is fikázol miatta pedig nemhinném hogy te tudtad már az instalálásnál hogy mit hova kell..de mivel te hatalmas guru vagy és már ezt a szart nyüstölöd nemtom mióta már biztos jodamesternek hiszed magad
irányíthatóság?...azok ahibák amike én gondolok nem attol függnek hogy mekkora a rugo és milyen kemény vagy hogy a gátló milyen kemény...és nem a gumi vastagságától...
egyszerûen szarul viselkedik az autó az úton.. borulás az viszont néha egész király...
másik topikba ezt írtam:
nah elegem lett a gamezbõl..letöröltem.. és szeretném elöttetek minõsíteni.
bug: hát most valoban nem nagyon találtam benne.. ha az ilyeneket nem vesszük bugnak hogy egy lámpaoszlop vagy kaktusz olyan mintha betonfalnak mennél:
szoval:
grafika: igénytelen!semmi sem felel meg még az 1999 es elvárásnak se!!! egy Viper racing szebb ennél a gameznál ami csak 300 mega..(3szor több vehetõ cucc és az egyik legélethûbb auots gamez)
ÉS AKADOZIK EGY FULLOS FÉPEN!!! egy olyanon ami 3dmark2001 ben 13 ezret szakít!!!
hang:recseg ropog néha.. a zene nem is rossz.. a motorhangok nem olyanok mint a videoban...
irányíthatóság: ez is nagyon gáz!!!széles gumiktól csuszkálna az auto??lol!
szavatosság: 1 nap.. 1 napig csak az auto összeszerelésével baszakodsz.. rájösz mi mire valo és hogyan kell öszerakni.. majd amikor versenyezni próbálsz rájössz hogy ez valami hányadék
ROSSZ TULAJDONÁS: MINDEN!!!!!
JÓ TULAJDONSÁG: AZ ÖTLET...
ennyi..
nem vagyok egy válogatós gyerek... sok olyan gameztszeretek amit mások lefikáznak (midnight club2-t is sokan fikázzák.. nekem baromira bejön az az autos gamez)
én is a seggemet verdesném ha egy tök jo progi lenne.. mert vágyom egy ilyenre... nincs senkivel se bajom... nem valaki miatt hurrogom le a gamezt.. ha a nintendo csinálta volna akkor is lefikázom...
😞BLAH😞((((((((((((8 senkinek nem ajánlom..felesleges!!! nemtom ti mit bírtok benne szeretni.. nem fogom fel..talán az ötlet.. de az ötlet miatt 1/5 ötös a game és nem 0/5 ös minõsítésû...
szivesen elbeszélgetnék az invictussalm neg a kiadóval is hogyan képzelték el ezt az egészet..pofátlanul átbasszák a játékosokat.. remélem rá lesz írva a dobozra hogy prealpha verzio...
és végezetûl: hiába probálsz lefikázni leugatni.. felesleges!!!
miért és ki hinne neked a gamezzal kapcsolatban amikor ilyeneket istenítesz ( és most pont ezt agamezt fogom mondani ami olyan szar hogy még egy ilyen nincsen!!! vagy mondj még egy ilyen félresikerûlt prealpha minõségû gamezt a piacon amit kiadó által lett piacradobva és nem 3 fiu rakott össze mint az LFS-t) mint a SL redline!
nemtom hogy neked esik-e jol ha azt magyarázod hogy jo a gamez.. mert mindenki látja hogy szar.. nemtom hova kapálozol.. ha nintendo adja ki ezt ugyan ez a véleményem.. SÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕT akkor kitérek a hitembõl mert az még absztraktabb lenne ha a BIG N adna ki ilyen szutykot...
1,NINCS MÉG 1 ILYEN GÉM!
A többi tuningos gém is csak gagyi ehhez képest.
2,minden cucc felett ott egy logo ami mutatja hogy kompatibilis-e a kocsival...szal a gumi LOL inkább téged minõsít(sorr de nem megy kevesebben)
Az irányíthatóságot is te állítod be..veszel más felfüggesztést, rugókat stb...
szal a legtöbb júzer hiba
"
forras 576.hu
ez csak azert erdekes, mert a VF Quest mindig is Cube Exkluziv volt, nem tudom miert nagy szo ez😊
S nem kerdes hogy lehet atment e, hanem teny😊
Valszeg viszont a neve lesz mas mint VFQ mert az csak kodnev volt.
érted?
amugy ha ugy nézzük 6 éves pc-s multammal azért nevezhetem magamnak pc-snek!!...