A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
azért még tud a masina!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
no comment...

barret
naná!minden kereskedõ ezt mondja!!!

cloud.strife
ORIGINAL GAMMA RULEZ!!! 😊))

www.digimomentsvideography.com

mb66
különben nekem a dreamcast omat is az irott cd k vágták szét , ugyhogy inkább vigyázz a gépre

www.hordamusic.hu

aabyssx
Mondd meg szüleidnek nyugodtan, hogy azér' kell neked DVD, mer' a CD nagyon hamar szétb*ssza a fejet és a cserének pedig komoly költségvonzata van.

Vészmadár: és ha még háromszor megkerregteted írt CD-vel, akkor lehet, hogy gyakorlatban is bizonyíthatod ezt az állítást. >😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
NTSC DVD film passz (mer' ilyenem még nem volt), de NTSC (60 Hz) módban mûködõ játékoz RGB mazzag' kell.

www.youtube.com/aabyssx

Oldern the 1st
Amúgy már van is egy gond vele: USA/NTSC/némelyik PAl dvd film fekete-fehér. Asszonygyák a tv miatt, de az a tv az a dc-n mindenféle jNTsc meg NTSc játékot simán vitt színesen(amit haverom tv-je fekete-fehérben), bírja a 60Hz-t is... talán a kábel a nem jó? Somebody help me! 😊)

Oldern the 1st
Hmm... nyikorog meg minden de amikor az eredeti MGS2-t nyomom egy hangot sem ad ki, teljesen simán megy a játék+töltés... ne rémisztgess, tegnap szüleim összeültek és leszidtak, hogy miért nem jó nekem így, minek tízezreket költeni hogy dvd-sen játszhassak?? Mé' nem jó nekem a cd? na vajon miért... 😊

hadilábakon = hadilábon

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Most döntsük el: erõs lábakon áll vagy hadilábakon áll? Mert a kettõ együtt még füvezve sem megy 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Az otthon és szórakozás területén a Microsoft a vártnál jobb eredményt ért el a negyedik negyedévben: az elõzõ évhez képest 8%-kal nõtt az árbevétel, köszönhetõen annak, hogy a becsültnél több Xbox konzolt sikerült értékesíteni. Az Xbox 2001-es megjelenése óta a Microsoft világszerte több mint 9,4 millió Xbox konzolt adott el, és a következõ pénzügyi év végéig a 14,5-16,0 millió eladott konzollal számol. Emellett az Xbox Live is egyre népszerûbb, a több mint 500 000 elõfizetõ hetente több mint 1 millió játékban vesz részt. A 2003-as év végére 400-nál is több játék lesz elérhetõ az Xbox-ra, és számos nagyon várt játék is meg fog jelenni, mint például a Halo 2.

Támadd be gyorsan a sok mocsok konzol juzert😛

So cry me a fuckin river, bitch!

CHEAPBOY_GA
ez most komoly gondolat vagy vmi ironizalas? Mert a ps2 sem all eros ahadilabakon jo gammak teren most.

mohus
pedig a GC nagyon jó mostanában...gyorsan add el és vegyél azt....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CHEAPBOY_GA
Ha hozzam hozza majd kiderul mit tud a kicsike😊

Unknow
LOL😊)) errõl a beszólásodról az jutott eszembe amikor ugyanezt mondja a kis kopasz krapek a fecsegõ tipegõkbõl😄
aabyssx
Gratula! 😉

BTW vészmadárkodok egy kicsit: ha az elõdöd (undorító, igénytelen, játékokat meggyalázó) CD-s RIP-pekkel játszott (márpedig azzokkal játszott, mivel DVD nem megy ezzel a chip-pel), akkor nem lehet valami jó állapotban a fej... 😞

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Köszönöm! 😊

www.youtube.com/aabyssx

Köszi skacok😊

CSOCSO
GRATULA!!!!! egyszer én is megbuktam..pótvizgára ugymentem hogy egyetlen egy kérdést nem tudott feltenni amit nem tudtam😊) muhahaha..
Oldern the 1st
Thx 😊)

Unknow
Ott van Cheapboy😊Nála olcsóbban úgyse tudja senki...
Oldern the 1st
Gratula 😊

Oldern the 1st
Hali srácok! Emlékeztek még, mikor agyaltam, hogy x-em legyen vagy gc-m? Nos, ps2-m lett 😊) De még nem örülök neki túlzottan, ugyanis olyan kezdetleges chip van benne, ami csak a másolt cd-ket viszi, a "backup" DVD-ket nem.. Nem tud valaki egy jó szolnoki vagy pesti embert, aki megbízhatóan, olcsón "csippez"? És kb. mennyibe kerül? Thx elõre is

Unknow
Jajajaja😊Mi történt a logóddal?😊
versio
britney spears?

Unknow
Ha a kedvenc együttesem szidja valaki akkor látnál😊))
Unknow
Gratula😊
cloud.strife
Congratulation!! )

ÁTMENTEM MATEK PÓTVISZGÁN!!!!

Unknow
Errõl meg annyit,hogy furcsa mód mikor én "rinyáltam" egy újság miatt kis hülye voltam , Te meg megteheted mert nagy hülye vagy?Gratula...
Unknow
Ehhez mind jogod van😊
Unknow
Hát jó hülye vagy....ember..kérdezz meg itt bárkit mikor voltam itt unregbe😄Én sose jelentkezek ki mivel lusta vagyok.Épp ezért mindig a saját nevembe írogatok.Ez kész...Te se vagy valami nagy tudású ember.Olvass vissza és láthatod,hogy mindig bevágom regisztrálva az idézeteket ha úgy látom megéri.Egyébként az elõbb említett fórumot nem is ismerem.Errõl ennyit.Amenyibben további próblémád van ott az emailem írj és majd meglátjuk mi lesz.Jelzem ezt a vitát tovább nem folytatom a fórumon.
Rincewind
576 konzol nemcsak konzolos újságok szintjén, de az egész magyar médiában messze kiemelkedõ újság a nagyon egyedi hangvételû cikkei miatt (lásd. például a már említett szülési cikket 😊. Én már akkor is vettem az újságot, amikor még messze nem volt konzolom, ma meg szinte csontig olvasok minden számot.
Még, ha nem is tetszik mindenkinek, a szutyok jelzõtõl azért igen messze van!
mohus
hagyd már abba😊
inkább regelj...

én is bánom, hogyha mondjuk a konzollappiacon csak egy résztvevõ van...de a NET-rõl simán meg lehetett kapni a multiplay tényszerû dolgait, az 576 konzol meg mindig az egyedi cikkek miatt olyan amilyen...lsd Csipi szülési élménye😊

úgyanígy nagyon rossz lenne, ha csak a sony lenne konzolgyártó....

a konkurenncia kell ahhoz hogy mi vásárlók a legjobbat kapjuk a legalacsonyabb áron

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
hát ha nem is überkaki, de a GT az GT...nincs mese

az 500 autó meg 500 autó...és egy autósjátékban engem az autók érdekelnek😊mindjárt itt a december😊)))

cloud.strife
Sztem is hülyeség, én is utánanéztem és semmi!!

Szal amit a mailban írtam az a lényeg, és már így is lecsúszott az ára 8hó alatt 80e-ret!! 😊)

cloud.strife
Nem tudom hogy ki írta ezt, de kíváncsi leszek hogy egy hónap mulva mit írnak majd! Ez tuti kamu duma!! 😊)

cloud.strife
aAbysSx!!!

Mail ment! 😊

barret
ez nem igy mûködik...

barret
én meg mindenkit utálok,akinek nincs drága autója!

Unknow
Especiál védem a lapot mert becsülöm az ott dolgozókat és tudom milyenek.
Unknow
Versionnal especiál nem volt sose semmi bajom😊Én nagyon csípem😊Az más,hogy szoktunk vele hülyéskedni.

A másik esetnek nézd meg mi lett a vége!Az félreértés volt nem felsülés.
CHEAPBOY_GA
PGR PGR2, MSR mind mind uberkakiiii a GT szeriahoz kepest.

aabyssx
Úgy érted, mint a bemutatóra összegagyizott GT4 videókban?

...ez egy érdekes dolog amúgy, mer' általában negatívan állok hozzá az olyan dolgokhoz, amit sok pénz mozgat, de néhány olyan cím van, amiben egyszerûen vakon is bízok. Ez a Metal Gear és a Gran Turismo. Még a Final Fantasy-ben sem, bízok de a Project Gotham-ben (ismerve még a MSR-t is 😉 egyáltalán nem.

GT ellen jelen pillanatban SZVSZ max. grafikában (pl. textúra felbontás és hasonló technikai hülyeségek) nyerhet akármi más játék. De a látvány élethûségében biztos, hogy nem!!! Azt az igényességet és energia ráfordítást, mint a GT-ben SZVSZ nehéz lesz megütni.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Hû, akkor mégis várok egy kicsit azzal a TV-vel, hátha lejjebb adnak az árából. >😄

...deee az furcsa, hogy ezt a hírt nem találom a külföldi oldalakon... :|

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY_GA
😊) Mi a szosz, megsem szuperal az a ps2?😊)))))))

Ehe ehe ehe😊)

Davidus
Hogy egyeseknek milyen kemény problémákkal kell szembenézni... Megszûnt a multiplay? Most mi lesz?😊

V9ykn8_TZL0

Unknow
EIlyen erõvel Te se lehetsz több 17nél végtére is nem én voltam az aki csak azért elkezdett itt hõbörögni mert az 576konzol megmaradt.Nem tudom,hogy ezen értelmes ember,hogy tud kiakadni.Arra meg számíts,hogy sértegetlek ha sértegeted az 576-ot mert rühellem,ha ilyen kis tudatlanok szidják.Az 576-nál legalább törõdnek a vásárlókkal és mindig jó cikkeket írtak.Legalábbis általában megfelelõen nyilatkoznak.Az,hogy neked nem tetszik egy dolog.Attól még nem kell itt agyba-fõbe szidni.

Egyébként valóban még nem vagyok több 17nél😊Majd októberben😛