A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.hordamusic.hu
Vészmadár: és ha még háromszor megkerregteted írt CD-vel, akkor lehet, hogy gyakorlatban is bizonyíthatod ezt az állítást. >😉
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
So cry me a fuckin river, bitch!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
BTW vészmadárkodok egy kicsit: ha az elõdöd (undorító, igénytelen, játékokat meggyalázó) CD-s RIP-pekkel játszott (márpedig azzokkal játszott, mivel DVD nem megy ezzel a chip-pel), akkor nem lehet valami jó állapotban a fej... 😞
www.youtube.com/aabyssx
Még, ha nem is tetszik mindenkinek, a szutyok jelzõtõl azért igen messze van!
inkább regelj...
én is bánom, hogyha mondjuk a konzollappiacon csak egy résztvevõ van...de a NET-rõl simán meg lehetett kapni a multiplay tényszerû dolgait, az 576 konzol meg mindig az egyedi cikkek miatt olyan amilyen...lsd Csipi szülési élménye😊
úgyanígy nagyon rossz lenne, ha csak a sony lenne konzolgyártó....
a konkurenncia kell ahhoz hogy mi vásárlók a legjobbat kapjuk a legalacsonyabb áron
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
az 500 autó meg 500 autó...és egy autósjátékban engem az autók érdekelnek😊mindjárt itt a december😊)))
Szal amit a mailban írtam az a lényeg, és már így is lecsúszott az ára 8hó alatt 80e-ret!! 😊)
www.digimomentsvideography.com
www.digimomentsvideography.com
A másik esetnek nézd meg mi lett a vége!Az félreértés volt nem felsülés.
...ez egy érdekes dolog amúgy, mer' általában negatívan állok hozzá az olyan dolgokhoz, amit sok pénz mozgat, de néhány olyan cím van, amiben egyszerûen vakon is bízok. Ez a Metal Gear és a Gran Turismo. Még a Final Fantasy-ben sem, bízok de a Project Gotham-ben (ismerve még a MSR-t is 😉 egyáltalán nem.
GT ellen jelen pillanatban SZVSZ max. grafikában (pl. textúra felbontás és hasonló technikai hülyeségek) nyerhet akármi más játék. De a látvány élethûségében biztos, hogy nem!!! Azt az igényességet és energia ráfordítást, mint a GT-ben SZVSZ nehéz lesz megütni.
www.youtube.com/aabyssx
...deee az furcsa, hogy ezt a hírt nem találom a külföldi oldalakon... :|
www.youtube.com/aabyssx
V9ykn8_TZL0
Egyébként valóban még nem vagyok több 17nél😊Majd októberben😛
no comment...